- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.941
ay canim bende tutmuyorum ama senin gibi icim icimi yiyor...benim doktorum kilo kaybin var bulantin var gunler uzun tutma dedi...bide saat 2den sonra vucutta seker kalmiyormus dolayisiyla bebegin zeka orani azabiliyormus oyle soyledi korkuttu beni...
aslinda geceleri bol hurma yiyip kendimi denemek istiyorum yapamazsam hemen bozarim diyorum ama kararsizim..:44:
doktorum bana gebelikte egzersiz diye kitap verdi ama hiç içim gitmiyor hareket falan yapmak istemiyorum. kollar için ögrettiği hareketi yapıyorum bir de yürürsem tamamdır.ekmeği gerçekten kesmem lazım bir de elmalı turta falan filan yapmamak lazım
kızlar ya sizde dışarı gezmeye gittiğinizde gündüz vakti iç çamaşırınız terleme yapıyor muçok sinir oluyorum sanki ıslak ıslak oluyorum arabadan iniyorum poff terlemiş diyorum rahatsızlık veriyor tek bendemi oluyor acaba.pet kullansam da kullanmasam da oturduğum için mi oluyo acaba.
bence uzun canım ya cünkü internetten alışveriş çok yaptım hep resimde ne gördüysem o şekilde geldi.ebru maternity den i bakıyorsun ,manken de uzun duruyor aslındakızlar ya bişey sorucam bu elbise sizce diz altında mı?? benim boyum 1.72 tam anlayamadım bana diz altında olur mu??. okulda diz üstü giyemiyoruz, diz altı olması lazım...Eki Görüntüle 233937
ben de biraz oturdummu popo kısmı baldır çok terliyor canım.. benim de kollarımı güçlendirmem lazım yoksa bebişi kolumda taşıyamam nasıl birşey yapıyorsun kol için???
kızlar ya bişey sorucam bu elbise sizce diz altında mı?? benim boyum 1.72 tam anlayamadım bana diz altında olur mu??. okulda diz üstü giyemiyoruz, diz altı olması lazım...Eki Görüntüle 233937
günaydın annişler nasılsınız...benim halen bel ve baş ağrım devam ediyor.sabah kalktım 7:30 da kahvaltı yaptım ama şimdiden acıktım nedense miğdem bulanıyor sanki...şimdi bir ağrı kesici içtim inşallah iyi gelir...sizler nasılsınız bakayım...
insanın canı hep zararlı şeyler çekiyo
benim de cips ve kolaaa
ve eşim her istediğimde gözümün içine bakıyo
faydası olsa yemezsin zaten diyo
canım nomral aldığınız kilo ,meserret hiçbirşey yemeyeip kilo kaybetmişti ve onda su kaybı ,kas kaybı olmuştu ben de aynı meserret gibi 3,5 kilo kaybım olmuştu ama bu açık haftalar içinde kapandı diyebilirim.zaten ilk 3 ay anne pek kilo almıyor rahim 3. aydan sonra büyüyor hatta 1kg agırlığında rahim ,bebişin suyu ,bebiş ,büyüyen gögüsler derken aldığımız kilolar gayet normal bence. kız annesi olarak benim de göbeğim ve yan simitlerim ,basenlerim çıkmış durumda,bebişim tahmini 300 gramdır suyu falan filan dersen 2 kilodur taş çatlasa ,benim gögüslerim yine büyüdü yağ doluyor yani ekmeği kessem azami alacağımı alacağım ama malesef ekmeğe karşı bir sempatim varkepek ekmek yesem yine beyaz ekmek istiyor canım ,sağlık olsun ilk gebelğimde 16 kg almıştım doğum sonrası şık şık giidyor inşallah yine aynı hızla veririm bakalım.ben sahura kalkmıyorum eşim kendisi kalkıyor .bende yürüyüşe başlayacağım .koridorum var 17 adımlık .yarım saat sabah aç karnına ,yarım saatte ikindi aç karnına yürüyeceğim kısmetse.
doktorum bana gebelikte egzersiz diye kitap verdi ama hiç içim gitmiyor hareket falan yapmak istemiyorum. kollar için ögrettiği hareketi yapıyorum bir de yürürsem tamamdır.ekmeği gerçekten kesmem lazım bir de elmalı turta falan filan yapmamak lazım
kızlar ya sizde dışarı gezmeye gittiğinizde gündüz vakti iç çamaşırınız terleme yapıyor muçok sinir oluyorum sanki ıslak ıslak oluyorum arabadan iniyorum poff terlemiş diyorum rahatsızlık veriyor tek bendemi oluyor acaba.pet kullansam da kullanmasam da oturduğum için mi oluyo acaba.
Kızlar gunaydın uzun suredır yokdum
ama faceden takıp etmeye calısıyorum
Okul ev gezmeler derken ancak boyle oluyor
Şu tekmeleme olayında hep aynı demekkı benım tum hamıs tanıdıklarımda kocaları elledıgı an duruyordu :)
var bır hıkmet bu işte utanıyorlar demekkı
Bu arada bugun 1.30da randevum var
Hem omurılık acıklıgı testı yapılcak hemde cınsıyet bakılcak
cok heycanlıyıozzzz
ınsallah gecen haftakı gıbı gostermemezlık yapmaz zılı kuzum benım
Varmı onerılerınız kızlar tatlı yemek dısında :)
Off cıkmıcam doktordan bu sefer ogrenmeden
Sorma tatlım, nerde tatlı, tuzlu, faydasız bi halt var canım çekiyor, arada ufak kaçamaklar yapsam da tutuyorum ama kendimi, yoksa çok vicdan azabı çekiyorum
Kaybettiğim kiloyu aynen geri aldım, ama bu kez, popiş ve göbekten, arkadan jeniffer lopez gibi oldum, eteklerim havaya kalkıyor
Benim çamaşırım da yanlardan ter oluyor, kasıklarım terliyor yani yine de ped kullanmıyorum, günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum
Sedacım facede de yazdım, gazoz ve soda kudurtuyor bebişleri, ve tabi ki tatlı
Hadi öğren de gel, ama kızın olacak gibi geliyor bana
hoş geldin canım benim...benim eşimde geçen akşam elini koydu bende daha ben hissetmiyorum sen hiç hissedemezsin dedim yok benim bebğim babasını tanır haber verir dedi bayağı bekledi tık yok...uyuyor diyiyor rahatsız etmeyeyim...diyiyordu.işine gelmedi.ben bazen bir anlık hafif hissediyorum ama net değil bakalım bende cumartesi cinsiyetini öğreneceğim inşallah bende senin gibi öğrenmeden çıkmayacağım.yeter ama meraktan öldün.cinsiyeti ne olursa olsun fark etmez sadece merak ediyorum...Kızlar gunaydın uzun suredır yokdum
ama faceden takıp etmeye calısıyorum
Okul ev gezmeler derken ancak boyle oluyor
Şu tekmeleme olayında hep aynı demekkı benım tum hamıs tanıdıklarımda kocaları elledıgı an duruyordu :)
var bır hıkmet bu işte utanıyorlar demekkı
Bu arada bugun 1.30da randevum var
Hem omurılık acıklıgı testı yapılcak hemde cınsıyet bakılcak
cok heycanlıyıozzzz
ınsallah gecen haftakı gıbı gostermemezlık yapmaz zılı kuzum benım
Varmı onerılerınız kızlar tatlı yemek dısında :)
Off cıkmıcam doktordan bu sefer ogrenmeden
Bu arada halan aynı kılomda duruyorum :)
yanı gecen haftaya kadar oyleydı
bugun dananın kuyrugu kopacak :)
Bakalım aldımmı :)
83 ile basladım 78e dustum daha almadım
ay almıyımda bebısım ıyı sonucda sukurler olsun sorun yok :)
Ama kılolu hamıs oldugum ıcın bole sanırsam
bebek bol bol beslenıyor benden
canım ne güzel almamışsın ben aldım 15+3 üm ama 4,5 kilo aldım 65,5 oldum.allahım ya ben kızımda hiç almamıştım ilk aylarda ama bunda malesef aldım...
Bu arada halan aynı kılomda duruyorum :)
yanı gecen haftaya kadar oyleydı
bugun dananın kuyrugu kopacak :)
Bakalım aldımmı :)
83 ile basladım 78e dustum daha almadım
ay almıyımda bebısım ıyı sonucda sukurler olsun sorun yok :)
Ama kılolu hamıs oldugum ıcın bole sanırsam
bebek bol bol beslenıyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?