- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.961
sonucta saglıklı olsunlarda gerısı bos cnm
günaydın annişler nasılsınız...benim halen bel ve baş ağrım devam ediyor.sabah kalktım 7:30 da kahvaltı yaptım ama şimdiden acıktım nedense miğdem bulanıyor sanki...şimdi bir ağrı kesici içtim inşallah iyi gelir...sizler nasılsınız bakayım...
Bu arada halan aynı kılomda duruyorum :)
yanı gecen haftaya kadar oyleydı
bugun dananın kuyrugu kopacak :)
Bakalım aldımmı :)
83 ile basladım 78e dustum daha almadım
ay almıyımda bebısım ıyı sonucda sukurler olsun sorun yok :)
Ama kılolu hamıs oldugum ıcın bole sanırsam
bebek bol bol beslenıyor benden
gunaydın cnm heyecanla 1.30dakı randevumu beklıyorum :)
GEcmıs olsun umarım gecer bas agrın bol bol su ıc
Böyle devam edersin inşallah
Benim gibi biri için boğazını tutmak çok zor, hem de hamilelikte
Mesela şu sıralar canım sürekli malum ramazan tatlısından istiyor, tadımlık yiyorum, şöyle oturup dolu dolu yiyebilmek isterdimpide yerine kepek ekmeği yemek de zoruma gitmiyor değil
Herkese günaydın annişler ve bebişleri:80:
Ramazanda iş yeri hiç çekilmez oluyor, bi de yemek filan hep sorun milletin önünde...
kızlar face adresi ne acaba ? nasıl katılablirz gruba
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınnnnnnnnnnnnızzzzzzzzz???????????
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınnnnnnnnnnnnızzzzzzzzz???????????
günaydın canımmmm sen nasılsınnn ben çok heycanlıyımBugün oğlumu görmeye gidecem Eşimi beklıyorum ,aslında yarındı ama dayanamadım illa erken gidecem 3lü testimiz yapılacak ve sanırım yıne 4 boyutlu bakılacak
Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
günaydın arkadaşlar nasılısnız? ya cahilliğimi mazur görün ama benım tetenoz aşımın günü yaklaıyor. ben bunu basit bi aşı sanıyordum. ağrılı sızılı ateşli bişey mı oluyo bu? ben de sabah gider aşı olurum soonra işe dönerim diye düşünüyordum:44:
ayyyyyyyyyyyyyy edacımmm o zaman bugünnn çıldıracaksınnnnnnnnnnnnnnn . Sanki toprak içinde ama bebeğini çok daha net göreceksin kuzumm yaaaaa. Haydi bakalım haberlerini bekliyorum cnmmm. Ben de cmts i gideceğimm eda cım artık bende bebişimin cinsiyetini görsemmm.
günaydın cnm Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al face adresimiz bu 2012 OCAK ANNELERİ yzarsan çıkar bana istek gönder kabul edeyım .yalnız arkadaşlar yenı katılanlar kendini tanıtsın lütfen
günaydın cnm ama moralını bozacak bi durum yokki bence ben 2 gün hissetmemiştim canım sıkılmıştı biraz ama sonra hissetmeye başladım zaten tekme değil tekme hissettiğini sanan arkadaşlarda bence kıpırtı hissediyorlar biraz yoğun olabiliyor bazen aslında doktorlar 20.haftadan sonra hissedilir diyor ilk gebeliklerde,geçen 6 ay 1 haftalık bi hamileyle beraberdik 20.haftadan sonra hissettiğini 22. haftadan sonra dışardan hissettiğini söyledi gayet normal yanı canını sıkma bence ama yınede için rahat değilse dr.git cnm
günaydın cnm ama moralını bozacak bi durum yokki bence ben 2 gün hissetmemiştim canım sıkılmıştı biraz ama sonra hissetmeye başladım zaten tekme değil tekme hissettiğini sanan arkadaşlarda bence kıpırtı hissediyorlar biraz yoğun olabiliyor bazen aslında doktorlar 20.haftadan sonra hissedilir diyor ilk gebeliklerde,geçen 6 ay 1 haftalık bi hamileyle beraberdik 20.haftadan sonra hissettiğini 22. haftadan sonra dışardan hissettiğini söyledi gayet normal yanı canını sıkma bence ama yınede için rahat değilse dr.git cnm
günaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
Sağol canım içimi rahatlattın.
Ay ne bilim bu gebelik hormonları mahvetti beni,pinpirik biri oldum çıktım.
Böyle örnekler görünce rahatlıyorum ama sonra gene geriliyorum.
Sen ne yaparsan yap,dünyda kısmeti varsa mutlaka gelir,hem sağlıkla sıhhatle gelir inş diyorum.
Normalde "vardır bir hayır der" kabullenirim herşeyi.Ama gebelikte bunu yapamaz oldum.
Akşamdan beri pimi çekilmiş bomba gibiyim.
dün akşamki çok eminim tekmeydi kıpırtı değil
günaydın canım,
uçuk iğrenç bişeydir iyi bilirim.
doktorunu bi ara sor istersen ne kullanabilirim ,ne yapabilirim diye .çok iyi merhemler var.ben zoviraks kullanıyordum mesela.ama hamilelikte durum farklı olacaktır.
geçmiş olsun canını sıkma .bu meret sıkıntıya gelmez hiç.
normalde bulaşıcıdır bu virüs.inşallah oğluşuna geçmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?