2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sonucta saglıklı olsunlarda gerısı bos cnm

evet canım ben normal hayatta gün boyu birşey yemeden durabilirdim hemde sanki yemiş gibi oluyordum ama şimdi hemen acıkıyorum birde elim kolum titriyor.doktorumada bu durumu gidince soracağım.artık kilodan ziyade benim ve bebişimin sağlığı önemli.ben azimliyimdir veririm sonrasında...

günaydın cnm geçmiş olsun bende yeni kalktım kahvaltı yapıyorum sonra öğlen acıkıyorum ama arada atıştırmalık yiyorum sende öyle yap istersen

ne güzel cnm kilo almamışsın benım doktorun ve evdeki basküle göre toplam 3 kılo almıştım ama en son sağlık ocağına göre 5 kilo almış görnüyordum bakalım hangisi doğru

gunaydın cnm heyecanla 1.30dakı randevumu beklıyorum :)
GEcmıs olsun umarım gecer bas agrın bol bol su ıc

ayy sorma canım ben 2 gündür o dediğin malum tuzlu zararlı sudan içiyorum hemde acılı ne yapayım ben çocukluğumdan berı severım dayanamıyorum
benımde iştahım açıldı ama kepek ekmeği yiyemıyorum denedım olmadı

Herkese günaydın annişler ve bebişleri:80:
Ramazanda iş yeri hiç çekilmez oluyor, bi de yemek filan hep sorun milletin önünde...
kızlar face adresi ne acaba ? nasıl katılablirz gruba

günaydın cnm Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al face adresimiz bu 2012 OCAK ANNELERİ yzarsan çıkar bana istek gönder kabul edeyım .yalnız arkadaşlar yenı katılanlar kendini tanıtsın lütfen

Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınnnnnnnnnnnnızzzzzzzzz???????????

günaydın canımmmm sen nasılsınnn ben ÇOK HEYCANLIYIM BUGÜN OĞLUMU GÖRMEYE GİDECEM eşimi beklıyorum ,aslında yarındı ama dayanamadım illa erken gidecem 3lü testimiz yapılacak ve sanırım yıne 4 boyutlu bakılacak

günaydın arkadaşlar nasılısnız? ya cahilliğimi mazur görün ama benım tetenoz aşımın günü yaklaıyor. ben bunu basit bi aşı sanıyordum. ağrılı sızılı ateşli bişey mı oluyo bu? ben de sabah gider aşı olurum soonra işe dönerim diye düşünüyordum:44:

ayyyyyyyyyyyyyy edacımmm o zaman bugünnn çıldıracaksınnnnnnnnnnnnnnn . Sanki toprak içinde ama bebeğini çok daha net göreceksin kuzumm yaaaaa. Haydi bakalım haberlerini bekliyorum cnmmm. Ben de cmts i gideceğimm eda cım artık bende bebişimin cinsiyetini görsemmm.

günaydın cnm ama moralını bozacak bi durum yokki bence ben 2 gün hissetmemiştim canım sıkılmıştı biraz ama sonra hissetmeye başladım zaten tekme değil tekme hissettiğini sanan arkadaşlarda bence kıpırtı hissediyorlar biraz yoğun olabiliyor bazen aslında doktorlar 20.haftadan sonra hissedilir diyor ilk gebeliklerde,geçen 6 ay 1 haftalık bi hamileyle beraberdik 20.haftadan sonra hissettiğini 22. haftadan sonra dışardan hissettiğini söyledi gayet normal yanı canını sıkma bence ama yınede için rahat değilse dr.git cnm

günaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır

canım kesinlikle endişe etme...
bizim şuçumuz çok araştırıp çok okumak ,herşeyi kafamıza takıyoruz.doktorlarımız bunu bilse kesinlikle kızar bize.
bende c.tesi günü ev işi yaptım yemek yaptım baya yoruldum bi de yemek yemeyi ihmal ettim işten güçten.
hiç hareket etmedi çok kortum..eşimde korkuttu beni.
pazarı zor ettim. pazar günü oynamaya başlayınca derin bi oooooooohhhh çektim ..
herduyduğumuzu kafamıza takmamız gerek.sonuçta doktorlar herşeyi daha iyi biliyor. her şey ç ok gelişti.eskisi gibi değilki artık..
gereken herşeyi yapıp çok da takılmamak gerek..
yok bana dr neden o marka ilaç vermedi,yok benim doktorum neden bunu demedi gibi bi sürü gereksiz şeye kafa yorup boştan yere strese giriyoruz.

düzünli ve sqağlıklı beslenip kontorlleride aksatmadıktan sonra allahın izniyle hiç bişey olmaz.

seni korkutmak gibi olmayayım ama burada hamiş olarak ilk ben vuruldum cnm mecburiyetten erken oldu ama ilk gecesi ertesi günü tüm gün boyunca resmen işkence çektım kolumu kıpırdatamadım saçımı bile toplayamadım o derece yani ama herkeste aynı ağrı olacak değil tabi bugün biraz hafifledi çünkü dün sağlık ocağındaki ebemı aradım kolonyalı pamuk koymamı ve öyle kalmasını söyledı kendisninkı bile bileğine kadar ödem oluşmuş çok şükür bugün biraz iyiyim sizlerde yaşıycaksınız 1 kaç hafta içinde inşallah benımkı kadar ağrınız olmz kızlar

evet cnm dün eşime diyorum yarın gidelim mi 4 ünde değilmiydi randevumuz diyor,( unutmazda ) evt dedim ama boşver yarın gidelim çok özledım bende özledım dedi gidelım çok heycanlıyım kolumu unuttum walla kahvaltımı yapıp evimi temizleyıp duş alacam oğlumu görmeye gidecem oleyyy

canım istek gönderdim bi kontrol et sana zahmet, Saniye Karakurt ADIGÜZEL[/QUOTE]

kabul ettım cnm

Sağol canım içimi rahatlattın.
Ay ne bilim bu gebelik hormonları mahvetti beni,pinpirik biri oldum çıktım.
Böyle örnekler görünce rahatlıyorum ama sonra gene geriliyorum.
Sen ne yaparsan yap,dünyda kısmeti varsa mutlaka gelir,hem sağlıkla sıhhatle gelir inş diyorum.
Normalde "vardır bir hayır der" kabullenirim herşeyi.Ama gebelikte bunu yapamaz oldum.
Akşamdan beri pimi çekilmiş bomba gibiyim.

dün akşamki çok eminim tekmeydi kıpırtı değil

günaydın canım,

uçuk iğrenç bişeydir iyi bilirim.
doktorunu bi ara sor istersen ne kullanabilirim ,ne yapabilirim diye .çok iyi merhemler var.ben zoviraks kullanıyordum mesela.ama hamilelikte durum farklı olacaktır.
geçmiş olsun canını sıkma .bu meret sıkıntıya gelmez hiç.
normalde bulaşıcıdır bu virüs.inşallah oğluşuna geçmemiştir.

Son düzenleme:
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demişti Bi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması

canım benim de aynı şekilde ağrılarım olmuştu geçen hafta yerimden kımıldamıyordum kasık ağrısı bel ağrısı felan, dün kontrolümüz vardı dr a sordum bir problem yok normal bu ağrılar rahim genişliyor artık olabilir ara ara dedi...mide yanması da sanırım bu haftalardan sonra başlicak yavaş yavaş bebişin gelişimine bağlı bir durummuş mide yanması da merak etme bi sorun yoktur inşallah..
bu arada bize 13 haftalıkken erkek gibi demişti drumuz dünki kontrolde kız olacağını söyledi hala hiçbişey alamadım bebişime, acaba gelecek ay da değişir mi diye tereddütlüyüm

cnm bilgilenıyoruz buradan netten veya okuyarak ama doğru bilgilenırsek daha ii bence bebeğin hareketleri benım bildiğim kadarıyla 7.aydan sonra düzgün takip edilmeli ve hatta son ayda hareketler azalırsa acil doktora gidilmeli çünkü şuan daha yerlerı bol ve bizim daha net hissetmemiz için büyümeleri gerekiyor hiç kafana takma ben oğluma dedimki oğlum hadı oyna annenı üzme bi kaç kere söyledım sankı benı dinledı ve hissettirdi

dün akşamki çok eminim tekmeydi kıpırtı değil

ayy canım kızma senın bebik ninja olacak galiba belkı benımkıde tekmedır ama bilemiyorum hep tekmeyı daha kuvvetlı bişey sandığım için beklentım farklı olabilir yani tecrübeli olmadığımız için bence 1 ay sonra anlıycam bunlar tekmemıydı kıpırtımıydı

inşş geçmemiştir canım geçen kış oğlum uçuklu birisi tarafından öpülmüştü ve mikrop kapmıştı ilk kez çıkardığı için tüm ağza ve diş etlerine yayılmıştı çok ağır geçirdi ateşte yaptı ve sonuç olarak oğlum ateşli havale geçirdi çok çekti yavrum bende okadar dikkat etmeme rağmen nasıl boş bulunup öptüm kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…