2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benımde burnumda cıktı grıp olmustum 2 hafta önce cok silmekten çıktı sanırım ben bırkaç kez bepanthene sürdüm geçti 1 haftada dru aramadım sen sorarsan bizide bilgilendirirmisin canım

canım benımde arada ağrım çok oluyor korkuyorum bazen duş aldıktan sonrada oluyor kışın naparım bilmiyorum birde kızlar benim karnım hep soğuk hamileyken karın çok üşürmüş kışın napıcaz kuzularımız üşümesin

Arkadaşlar günaydın eve yeni geldim o yüzden şimdi yazabiliyorum...... çok mutluyum hatta bazen herşey çok iyi nazarım değecek diye kkorkuyorum oğlumda hamileliğim çok fenaydı tansiyon beni mahvediyordu neyse şimdi maşallah diyerek söylüyorum bebişim %99 kız olcak yani kızım oluyormuşşşşş ....birde ben face ozan kaan adıyla başvurdum eğer doğru yerse oğlumun adıyla kayıtlıyım öpüldünüzzz......

gözün aydın canım aman maşallah de nazar değmesin face için kabul ettım cnm senide,,bi tane daha cimcime geliyo sanki kızlar geçtimi nee

kızlar ben çıkıyorumm ev işeleri beni bekler bulaşıklar ,çamaşırlar toplanacak ev silinecek toz alınacak anommm mahvoldum ben hadi öptüm hepinizi artık doktor dönüşü görüşürüzzz

gözün aydın canım aman maşallah de nazar değmesin face için kabul ettım cnm senide,,bi tane daha cimcime geliyo sanki kızlar geçtimi nee

teşekkürler canım inanki hele inanamıyorum dr kız dedğindeki tepkilerimi görmeliydin aa oooo gerçekten mi ya inananaamıııyoruuuummm heeey hooo gülmekten ölürdünüz adamın yüzüne nasıl bakıcam onu düşünüyorum ...oğlum üzüldü biraz annem geçer diyor dr %99 diyince hala bizimki hııı neyseki %1lik bir şansımız var dedi drda %100 diyebiliriz dedi o anda üzüldü kiii kardeşi çook istedi bu bebişi düşünmemdeki en büyük etken kendisidir aslında inşallah alışır hoş ben bile alışamamışken :86:

canım kendine kızma hiç.
oğlun zaten o daha önce öpen kişiden almış virüsü.
bu v.rüs acayip sinsi bişey.vücuda girer öööleee bekler zayıf düştüğünde sıkıntılı olduğunda ilk fırsatta çıkar hemen.yani senin bi suçun yok.

sırası gelmişken söylemekte fayda var.sakın ha sakın uçuklu biri ile öpüşmeyin.yakınlarınızı da uyarın .doğacak bebeişleride korumak gerekli unutmayın...uçuklu birinin havlusunu bardak çatal vs asla kullanmayın.kendinizde bile varsa elledikten sonra başka biyerinize ellemeyin.genitalde bile çıkabilen iğrenç bişey çünki.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar umartım her şey yolundadır ben de face istekte bulundum orada da görüşmek iyi olacak...ya benimde ev temizlemem gerekiyor ama inanın tembellik en üst noktada...:) ama bugün hava kapalıyken yapmalıyım bir şeyler...evde boş boş gün geçiriyorum sürekli ya kitap okuyorum ya netteyim...

bu arada detaylı ultrasondan doktorum hiç bahsetmedi ayrıca o da 18 inde izne ayrılacak ben aynı hastanede başka bir doktorla konuşayım diyorum istersem yaparlar herhalde bir de karıncalı,siyah-beyaz ultrasondan hiçbir şey anlamıyoruz eşimde ben de ...ben de şöyle daha anlaşılır görmek istiyorum...

canım benim tebrik ederim...ne güzel 1 oğlun vardı şimdide bir kızın süper allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi cümlemize...

arkadaşlar ben face den baktım ama 2012 ocak anneleri çıkmıyor.2011 aralık 2012 ocak anneleri diye bir yer var birde 2012 anneleri hangisi bilemedim...

canım olmaz inşallah zararı ya benimde çenemde 6 tane minik minik sivilce çıktı ama nasıl yanıyo nasıl kaşınıyo bide kıpkırmızı oldular. çenem kırmızı kırmızı dolanıyorum şuan ortada. üniversitedeyeken sitresten çenemde ucuk çıkmıştı eczaneye sormuştum bana bi melhem verdi.o melhemde benim minicik ucuğu kocaman irinli bi yara haline getirdi. sonra hastaneye gittim doktor kızım sana napmışlar yanlış tedavı bu dedi. doktorun verdiği ilaçla geçti ama izi kaldı. şimdi yıne aynısı olacak diye korkuyorum
yaaa inşallah olmaz :78: bide cumaya geliyo ertesi gün kötü olursam işyerınde naparım :26:
benimde ayaklarım sızlıyor sürekli uzatmak istıyorum. bide dün babaetlerimi giydiğimde allah dedim şişmiş benım ayaklar. acıttı çünkü. mide yanması her daim var zaten hamilelikten önce de ciddi mide sorunlarım vardı şimdi hat safhada

Adet günlerinde olabilirsin cnm ben her adet günüm geldiginde aynı agrıları çekiyorum sanki gelicek gibi oluyo başından beri böleyim bi kaç gün huzursuz oluyorum sonra geçiyo oğlumdada 9 ay böle her adet günümde bir kaç gün agrım olmuştu.

Benzer kaygıları hepimiz yaşıyoruz . Sende bi tuhaflık yok yani bende öyleyim çok dinliyorum kendimi sonra ay kımıldamadı ay belim agrıdı ay bi şeymi oldu . Bu aylarda zaten her hareketini hissedemiyoruz sadece güçlü hareketleri hissede biliyoruz. Benim mesela şuan elimi kımıldatasım yok evi toparladım hiç bi iş yapmak istemiyorum başka belki bebiklerimizde böle sendromlara girip az kıpırdıyolardır bazıları . Hele benimki anasına benzerse bunalımlı zilli olur çıkar anım anımı tutmuyo

Gunydinnnnnn anneeelerr ve kuzulariiiibnim de karin agrilarim ve kasik agrilarimm oluoo ve cok korkuorummm....insaallah bu agrilar bebeklrimiz buyudugu icindirrr

kızmadım cnm ben de kuvvetli bişey hissettiğim için tekme dedim.Hep düşünürdüm tekme olduğunu nasıl ayırt ediolar diye ama ediliomuş.Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum bunları hissetmek için ama hissediorum napim benmki 10 gün öndeydi heralde 2 haftaya çıkardı tombalak mı ne

Böle bişey olabilir mi ki:26:Walla gece rahmin olduğu yer taş gibiydi ve müthiş ağrıodu ama şuan o kdr değil

Gözün aydın hem oğlu hem kızı olucaklar kervanına sende katıldın cnm seni çok ii anlıyorum. Doktorun anlattıgı ilaçları bile dinlememişiz sırıtmaktan kızınız olucak dedi kopmuşuz eşimde bende oğlum desen tel. almış çantamdan daha odadan çıkmadan annemi kardeşimi aramış kızımız oluyo diye ilk şoku atlattıktan sonra aldımı bi ağlamak beni Allahım ben senin yolundan hakkınca gidemiyorum sen gönlümün her istedigini bana veriyosun diye çok şükür Rabbim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah hepimizin

Benim agrı şeklinde gelip geçiyo annem ise 3 hamileliğinde her adet günü geldiginde lekelenmesi oluyomuş . Bünyeden bünyeye degişiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…