- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.981
günaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
[
günaydın cnm Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al face adresimiz bu 2012 OCAK ANNELERİ yzarsan çıkar bana istek gönder kabul edeyım .yalnız arkadaşlar yenı katılanlar kendini tanıtsın lütfen
Arkadaşlar günaydın eve yeni geldim o yüzden şimdi yazabiliyorum...... çok mutluyum hatta bazen herşey çok iyi nazarım değecek diye kkorkuyorum oğlumda hamileliğim çok fenaydı tansiyon beni mahvediyordu neyse şimdi maşallah diyerek söylüyorum bebişim %99 kız olcak yani kızım oluyormuşşşşş ....birde ben face ozan kaan adıyla başvurdum eğer doğru yerse oğlumun adıyla kayıtlıyım öpüldünüzzz......
gözün aydın canım aman maşallah de nazar değmesinface için kabul ettım cnm senide,,bi tane daha cimcime geliyo sanki kızlar geçtimi nee
inşş geçmemiştir canım geçen kış oğlum uçuklu birisi tarafından öpülmüştü ve mikrop kapmıştı ilk kez çıkardığı için tüm ağza ve diş etlerine yayılmıştı çok ağır geçirdi ateşte yaptı ve sonuç olarak oğlum ateşli havale geçirdi çok çekti yavrum bende okadar dikkat etmeme rağmen nasıl boş bulunup öptüm kızıyorum kendime
Arkadaşlar günaydın eve yeni geldim o yüzden şimdi yazabiliyorum...... çok mutluyum hatta bazen herşey çok iyi nazarım değecek diye kkorkuyorum oğlumda hamileliğim çok fenaydı tansiyon beni mahvediyordu neyse şimdi maşallah diyerek söylüyorum bebişim %99 kız olcak yani kızım oluyormuşşşşş ....birde ben face ozan kaan adıyla başvurdum eğer doğru yerse oğlumun adıyla kayıtlıyım öpüldünüzzz......
canım olmaz inşallah zararı ya benimde çenemde 6 tane minik minik sivilce çıktı ama nasıl yanıyo nasıl kaşınıyo bide kıpkırmızı oldular. çenem kırmızı kırmızı dolanıyorum şuan ortada. üniversitedeyeken sitresten çenemde ucuk çıkmıştı eczaneye sormuştum bana bi melhem verdi.o melhemde benim minicik ucuğu kocaman irinli bi yara haline getirdi. sonra hastaneye gittim doktor kızım sana napmışlar yanlış tedavı bu dedi. doktorun verdiği ilaçla geçti ama izi kaldı. şimdi yıne aynısı olacak diye korkuyorumgünaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır
yaaa inşallah olmaz :78: bide cumaya geliyo ertesi gün kötü olursam işyerınde naparım :26:seni korkutmak gibi olmayayım ama burada hamiş olarak ilk ben vuruldum cnm mecburiyetten erken oldu ama ilk gecesi ertesi günü tüm gün boyunca resmen işkence çektım kolumu kıpırdatamadım saçımı bile toplayamadım o derece yani ama herkeste aynı ağrı olacak değil tabi bugün biraz hafifledi çünkü dün sağlık ocağındaki ebemı aradım kolonyalı pamuk koymamı ve öyle kalmasını söyledı kendisninkı bile bileğine kadar ödem oluşmuş çok şükür bugün biraz iyiyim sizlerde yaşıycaksınız 1 kaç hafta içinde inşallah benımkı kadar ağrınız olmz kızlar
:
benimde ayaklarım sızlıyor sürekli uzatmak istıyorum. bide dün babaetlerimi giydiğimde allah dedim şişmiş benım ayaklar. acıttı çünkü. mide yanması her daim var zaten hamilelikten önce de ciddi mide sorunlarım vardı şimdi hat safhadakızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
ayy canım kızma senın bebik ninja olacak galibabelkı benımkıde tekmedır ama bilemiyorum hep tekmeyı daha kuvvetlı bişey sandığım için beklentım farklı olabilir yani tecrübeli olmadığımız için bence 1 ay sonra anlıycam bunlar tekmemıydı kıpırtımıydı
Adet günlerinde olabilirsin cnm ben her adet günüm geldiginde aynı agrıları çekiyorum sanki gelicek gibi oluyo başından beri böleyim bi kaç gün huzursuz oluyorum sonra geçiyo oğlumdada 9 ay böle her adet günümde bir kaç gün agrım olmuştu.
kızmadım cnmben de kuvvetli bişey hissettiğim için tekme dedim.Hep düşünürdüm tekme olduğunu nasıl ayırt ediolar diye ama ediliomuş.Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum bunları hissetmek için ama hissediorum napim benmki 10 gün öndeydi heralde 2 haftaya çıkardı tombalak mı ne
Böle bişey olabilir mi ki:26:Walla gece rahmin olduğu yer taş gibiydi ve müthiş ağrıodu ama şuan o kdr değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?