- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.001
günaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır
en yakın zamanda hissedersin ınsallah cnm az kalmışçok merak ediyorum meleğimi hissetmeyi
ya bende bi tek benim oglusum yaramaz sanıyodumbizde de aynısı var ya..bak sen şunlara..baba gelince benimkide duruyorr..çok bozuluyor eşim
evet cnm ikl bebegım olacak inşallahsenin de ilk bebek dimi cnm
senin esın şükretsin cnm en azından 1 kere hissetmiş ne güzel bizimki yazık oynamıyo ki dıyıp duruyobizimki de baba gelince nazlanıyor. sadece 1 kere hissedebildi eşim.. bu arada bende 5 kilo aldım ama nereme aldım anlamış değilim. kalınlaşan tek yerim bel çevrem ve büyüyen popom.. akşam bi arkadaşımdaydım tam hamile gibi olmuşsun dedi. karnın çok çıkmış, benim ki bu kadar değildi dedi. ama nedense bana hala küçük geliyor..
hadi bakalım benım ıcıme oglun olacakmıs gıbı dogdu nedenseKızlar gunaydın uzun suredır yokdum
ama faceden takıp etmeye calısıyorum
Okul ev gezmeler derken ancak boyle oluyor
Şu tekmeleme olayında hep aynı demekkı benım tum hamıs tanıdıklarımda kocaları elledıgı an duruyordu :)
var bır hıkmet bu işte utanıyorlar demekkı
Bu arada bugun 1.30da randevum var
Hem omurılık acıklıgı testı yapılcak hemde cınsıyet bakılcak
cok heycanlıyıozzzz
ınsallah gecen haftakı gıbı gostermemezlık yapmaz zılı kuzum benım
Varmı onerılerınız kızlar tatlı yemek dısında :)
Off cıkmıcam doktordan bu sefer ogrenmeden
ne hava atıyon kızzgünaydın canımmmm sen nasılsınnn ben ÇOK HEYCANLIYIMBUGÜN OĞLUMU GÖRMEYE GİDECEM eşimi beklıyorum ,aslında yarındı ama dayanamadım illa erken gidecem 3lü testimiz yapılacak ve sanırım yıne 4 boyutlu bakılacak
canım bebege bi zararı yoktur vücudumuz hassaslaştıgı ıcın ucuk cıkabılır dıye bılıyorum ben korkma..günaydınnnn arkadalar herkes nasıl?
kıslarrrr dudağımda uçuk çıktı kocaman bebişime zararı olurmu acaba cuma dra gidicem endişeleniyorum acaba zararı varmıdır bide dün oğluşumu unuttum öptüm umarım ona bulaştırmamışımdır
evet aynenn katılıyorumcanım kesinlikle endişe etme...
bizim şuçumuz çok araştırıp çok okumak ,herşeyi kafamıza takıyoruz.doktorlarımız bunu bilse kesinlikle kızar bize.
bende c.tesi günü ev işi yaptım yemek yaptım baya yoruldum bi de yemek yemeyi ihmal ettim işten güçten.
hiç hareket etmedi çok kortum..eşimde korkuttu beni.
pazarı zor ettim. pazar günü oynamaya başlayınca derin bi oooooooohhhh çektim ..
herduyduğumuzu kafamıza takmamız gerek.sonuçta doktorlar herşeyi daha iyi biliyor. her şey ç ok gelişti.eskisi gibi değilki artık..
gereken herşeyi yapıp çok da takılmamak gerek..
yok bana dr neden o marka ilaç vermedi,yok benim doktorum neden bunu demedi gibi bi sürü gereksiz şeye kafa yorup boştan yere strese giriyoruz.
düzünli ve sqağlıklı beslenip kontorlleride aksatmadıktan sonra allahın izniyle hiç bişey olmaz.
ya valla ben alınıyorum tekmeyi hissettiğim halde hisssettiğini sanıyo dıyenleredün akşamki çok eminim tekmeydi kıpırtı değil
nurgül valla bende de aynısı oluyo ya hele sabah kalktıgımda mesela su anda mıdem acayip yanıyo sanırım demır ılacından oluyo once bu kadar olmuyodu banakızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
Arkadaşlar günaydın eve yeni geldim o yüzden şimdi yazabiliyorum...... çok mutluyum hatta bazen herşey çok iyi nazarım değecek diye kkorkuyorum oğlumda hamileliğim çok fenaydı tansiyon beni mahvediyordu neyse şimdi maşallah diyerek söylüyorum bebişim %99 kız olcak yani kızım oluyormuşşşşş ....birde ben face ozan kaan adıyla başvurdum eğer doğru yerse oğlumun adıyla kayıtlıyım öpüldünüzzz......
arkadaşlar maltepe bölge hastanesie gidiyorum fahrettin beye...şöyle söyleyeyim evlendiğimden bu yana hastasıyım zamanında kist falan olmuştu yumurtalıklarımda ama inanın orada bile sakin tuttu beni hep rahattı ben de bundan dolayı kolay atlattım yoksa takacaktım sanki...neyse buralarda rahatlığı hoşuma gitti, tecrübeli bir doktor göztepe ssk nın eski başhekimi yardımcı doçent ayrıca...gelgelelim hamileliğimi öğrendiğimde de devam edeyim dedim hem iyi biri hem de hastanede daha önce başka branşta ameliyat olmuştum hastaneden de memnundum tek kişilik oda da kalıyoruz ve personelde iyi...ama doktor gebelikte ultrasonla bakıyor inceliyor dediği evet sağlıklı kalp atışı görünüyor boyu şu falan ama ultrason aleti bana göre kötü çok karıncalı seçemiyorum bile ve tansiyonuma bakılıyor kalkıyorum eğer yalnızsam pek konuşulmadan çıkıyorum ama kayınvalidem ve eşimle gdiyorsam daha fazla bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibime geldi...(!) bir de ben sezeryan ,istiyorum falan dediğimde o zaman gelsin bakarız dedi...bebeğin cinsiyetini 13 haftalıkken adanada kuzenim doktor ondan öğrendim geçen haftada devlet hastanesinde 3 lü test için gittiğimde yine başka doktordan öğrendim ama kend doktoruma sorduğumda daha erken 20. haftada belki o da bebeğin pozisyonu uygun olursa öğrenebiliriz diyor... anlayamadım eşime ben daha ilgili bir doktor mu istiyorum ne ilk bebeğim diye acaba daha net mi görek istiyorum ne....ikili testi bile ben dedim hastanenizde pahalı zamanı geldi ben devlette yaptırdım sonucu size getiririm diye...yani 8. haftada kan testi dışında başka bir şey yaptırmadım sürekli kilon iyi gidiyor günde yarım litre sütünü iç gerisi önemli değil...ben bebeğimi görmek istiyorum net bir şekilde ya sinir olmaya başladım karıncalardan başka bir şey göremiyorum bebek büyüdü ama ben hala karartı görüyorum devlet hastanesinde bile çok daha net seçmiştim...canımı yok yer mi sıkıyorum...
gunaydın kızlar...
ben de dun gece 3 e dogru belımde bugune kadar olmayan cok kotu bı agrıyla uyandım belkı klımadanda olabılır ama soguk ter ıcındeydım agrıdan..evın ıcınde bıraz yurudum 10 dk. sonra falan gecti.. suanda hala ara ara bel agrısı ve karın agrım var...bende hareketlerını cok kuucun balon patlamaları seklınde arada hıssedıyorum..benım ıkılı test degerıme gore dr. um 4 lu test yaptırmamaı soledı. 13 agustosta 4 lu test yaptırıcam ..sızden 4 lu test yaptıran veya yaptıracak olan var m?
gunaydın kızlar...
ben de dun gece 3 e dogru belımde bugune kadar olmayan cok kotu bı agrıyla uyandım belkı klımadanda olabılır ama soguk ter ıcındeydım agrıdan..evın ıcınde bıraz yurudum 10 dk. sonra falan gecti.. suanda hala ara ara bel agrısı ve karın agrım var...bende hareketlerını cok kuucun balon patlamaları seklınde arada hıssedıyorum..benım ıkılı test degerıme gore dr. um 4 lu test yaptırmamaı soledı. 13 agustosta 4 lu test yaptırıcam ..sızden 4 lu test yaptıran veya yaptıracak olan var m?
ya evet dediğin gibi doktoru seviyorum ama ultrason için başka doktra görünmek istiyorum acaba maltepe civarında ultrason aleti daha net olan başka doktor varmıdır önerebileceğiniz...ara ara ona giderim en azındancnm ara ara kaçamak yapıp ultrason aleti iyi olan bi doktora gidebilirsin genel olarak doktorunun iyi olduğunu düşünüosan.Ama insan ilgili bi doktor olsun istio bu dönemde.
Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
kızlar ya aklıma takıldı,benim doktorum 2li testim iyi çıkınca 3lü ve 4lüyü yaptırmayacağım demişti...ama AFP testinden hiç bahsetmedi şimdi internette okudum şöyle yazıyor eğer 2li test yapılmış 3lü test yapılmayacaksa 16-20. haftalarda AFP testi yapılmalıdır diyor...ama bana doktorum yapalım demedisiz yaptırdınız mı?
yalovalımısın cnmmmm
ya evet dediğin gibi doktoru seviyorum ama ultrason için başka doktra görünmek istiyorum acaba maltepe civarında ultrason aleti daha net olan başka doktor varmıdır önerebileceğiniz...ara ara ona giderim en azından
Selam kızlarr nasılsınız?
Bi geçmişe bakıyım dedimde yok bitiremedim hemen pes ettm
Ben 3lü testi yaptırmak istemeyince doktorum AFP yaptıralım o zmn dedi ve yaptırdım cnm..
Sen doktorunu arayıp sor istiyosan öyle bi imkanın varsa ama gerekli görse söylerdi bence..
canım hoşgeldin....yokluğun belli oluyor valla.... canım dünde burada konuştuk tam doktorumu aramaya niyetliydim ki çoğu kişi sadece benim gibi 2li testi yaptırmış,3lü ve 4lü test yapılmamış,AFP de yapılmamış...benim de içim rahatladı biraz, evet tatlım doktor gerekli görseydi söylerdi gibi geliyor bana da...
canım sen o testi sadece kan vererek mi yaptırdın yoksa 2li test gibi ölçümlerle mi gittin?
canım ilk gebelk için zaten 18. hafta çok erken bebeği hissedebilmek için 20. haftada olmak lazım .benim ikinci bebeğim olmasına rağmen birgün çok hareketli birgün pek hissedeiyorum .özellikle gece yatarken yan dönsem kendiside döndügüm tarafa kayıyor vücudunu hissediyorum ,gündüz pek hissetmiyorum .çok dinleme kendini canım .daha erken yani.Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
seyyahcım agrılı olduğu kadar ateşli değil merak etme.ama az kulllandığın kola yaptır aşını .ben sağa yaptırıyorum o kolu 2 gün kullanmazsan agrısı geçer.günaydın arkadaşlar nasılısnız? ya cahilliğimi mazur görün ama benım tetenoz aşımın günü yaklaıyor. ben bunu basit bi aşı sanıyordum. ağrılı sızılı ateşli bişey mı oluyo bu? ben de sabah gider aşı olurum soonra işe dönerim diye düşünüyordum:44:
bende sabah kalktığımda karnım agrıyor.çatlak için krem sürmediğimde daha çok agrıyor sanırım büyüyoruz ondan .kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
canım bende galiba senin gibi kaçamaklar yapıcam benim doktorunda ultrason aleti siyah beyaz ve eskidoğru düzgün anlaşılmıyor(ay doktorum duymasın kızar bana) bende izmirde renkli ultrasonu olan bir yere daha bakıp arada oraya gitmeyi planlıyorum...eşimin arkadaşı da hamile aynı zamanlardayız onların doktoru renkli ultrasonda bakıp cdye kaydediyormuş ah ah
canım bende galiba senin gibi kaçamaklar yapıcam benim doktorunda ultrason aleti siyah beyaz ve eskidoğru düzgün anlaşılmıyor(ay doktorum duymasın kızar bana) bende izmirde renkli ultrasonu olan bir yere daha bakıp arada oraya gitmeyi planlıyorum...eşimin arkadaşı da hamile aynı zamanlardayız onların doktoru renkli ultrasonda bakıp cdye kaydediyormuş ah ah
canım hoşgeldin....yokluğun belli oluyor valla.... canım dünde burada konuştuk tam doktorumu aramaya niyetliydim ki çoğu kişi sadece benim gibi 2li testi yaptırmış,3lü ve 4lü test yapılmamış,AFP de yapılmamış...benim de içim rahatladı biraz, evet tatlım doktor gerekli görseydi söylerdi gibi geliyor bana da...
canım sen o testi sadece kan vererek mi yaptırdın yoksa 2li test gibi ölçümlerle mi gittin?
bende sabah kalktığımda karnım agrıyor.çatlak için krem sürmediğimde daha çok agrıyor sanırım büyüyoruz ondan .
Sanırım eski doktorların ultrasonları da eskibenimki de tarihi değeri olan bir ultrason kullanıyor
Zaten bidahaki randevumu 5 hafta sonraya almamı istedi, ben 5 hafta bekleyemem ayrıca cinsiyeti de teyit ettirmek istiyorum, 3d ultrasonu olan bir doktorla küçük bir kaçamak yapıcam 2-3 hafta sonra
Sanırım eski doktorların ultrasonları da eskibenimki de tarihi değeri olan bir ultrason kullanıyor
Zaten bidahaki randevumu 5 hafta sonraya almamı istedi, ben 5 hafta bekleyemem ayrıca cinsiyeti de teyit ettirmek istiyorum, 3d ultrasonu olan bir doktorla küçük bir kaçamak yapıcam 2-3 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?