- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.021
canım ben de de kasık ağrısı eğer yürürsem başlıyor ve 1 gün boyunca sürüyor bana göre ve sorduğum kadarıyla rahim büyüdüğünden dolayı rahimi tutan bağların gerilmesinden kaynaklıymış karın ağrısı da kasık ağrısıda sizinki de bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum... yine de dikkat edin geçmiş olsun...
günaydın kızlar
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün bütün gece benim oğlum neden tekmelemiyor neden hissedemiyorum diye dönüp durdum galiba stres yapmaya başladım böyle yaptıkça bebeğimi de üzüyorum ama napayımtam anlamıyla hissedemiyorum ve oğlum 1 hafta önde gidiyor...arada bişeyler hissediyorum ama acaba diyorum ben mi yanılıyorum ama kuvvetli bir his yok,oğlum babasına mı benzicek ne babası çok sakindir,sesini bile yükselttiğini duymadım hiç....
canım bende galiba senin gibi kaçamaklar yapıcam benim doktorunda ultrason aleti siyah beyaz ve eskidoğru düzgün anlaşılmıyor(ay doktorum duymasın kızar bana) bende izmirde renkli ultrasonu olan bir yere daha bakıp arada oraya gitmeyi planlıyorum...eşimin arkadaşı da hamile aynı zamanlardayız onların doktoru renkli ultrasonda bakıp cdye kaydediyormuş ah ah
cnm bilgiler için teşekkürler zaten orda da yazıo rahim büyümesindenmiş.Ama bnm ağrım regl sancısı gibi bu dediğin şekilde değil
Beni de yoldan çıkarıosunuz kızlarBen de mi gitsem başka bi doktora bakam o da erkek mi dicek 3 boyutlu fln nere gidebilirim ki
ay evet tatlım ya teknolojiyi takip etmiyor bunlar,yerinde sayıyorlar....bende sanırım gidicem, renkli bir görüntü görelim dimi...haftaya eşimin tatili var,araştırıp hem 3d ultrasonu olan hem de cd vericek bir yere gideceğim... benim de bir sonraki randevum taaaaaa 24ünde...........:78:
doktora bir git istersen canım ya adet gününde falanda yaşanırmış benim mesela adet günümde gögüslerim agrıyor bir de şişlik oluyor ama adet tarihim geçince bu şikayetlerinde geçiyor ihmal etme o zaman canım .tekrar geçmiş olsun .cnm bilgiler için teşekkürler zaten orda da yazıo rahim büyümesindenmiş.Ama bnm ağrım regl sancısı gibi bu dediğin şekilde değil
Beni de yoldan çıkarıosunuz kızlarBen de mi gitsem başka bi doktora bakam o da erkek mi dicek 3 boyutlu fln nere gidebilirim ki
cnm bilgiler için teşekkürler zaten orda da yazıo rahim büyümesindenmiş.Ama bnm ağrım regl sancısı gibi bu dediğin şekilde değil:
doktora bir git istersen canım ya adet gününde falanda yaşanırmış benim mesela adet günümde gögüslerim agrıyor bir de şişlik oluyor ama adet tarihim geçince bu şikayetlerinde geçiyor ihmal etme o zaman canım .tekrar geçmiş olsun .
cnm benm SAT 5nisandı her ay 2 3 gün öne atardı böyle hesaplarsak 28 29 temmuza fln denk gelmesi lazım ama hamile olduğm için böyle değilde bikaç gün esnek şekilde yaparsak denk gelio olabilir.Pazartesine kdr geçmezse doktora gideyim ama bence rahim büyüyo ondan olu:26:
canım peki normalde adet dönemine mi denk geliyor bu günler. çünkü okurken dikkatimi çekmişti adet dönemlerinde hamile bile olsak bazıları benzer sancıları çekermiş, ilginç gelmişti bana da. hatta adetlerim ağrılı olurdu benim umarım yaşamam diye de dua etmiştim
benim de 2 gündür sol kasığımda ağrılar oluyor yaa eskiden de ara ara ani kalkınca filan olurdu ama bu seferki gün boyu sürdü nerdeyse. öyle çok ağrılı şiddetli bişey değil, bi sızı şeklinde ama endişelendim yine de. bugün yok gibi olursa doktorumu arıcam
canım herkese göre değişen bi durummuş bu, biz burdaki kızların yazdıklarından etkilenip hemen olmasını bekliyoruz
ben de bütün gün elim göbeğimde kendimi dinlemeye çalışyıorum. bişeyler var ama ne hissettiğimi neyi hissettiğimi ben de tam olarak bilmiyorum :26:
2 hafta önceki randevumda doktorum 2 haftadan sonra hissedersin yavaş yavaş dediğine göre bu sıralar bekliyorummmm
ben bu konuda şanslıyım sanırım doktorum muayenhanesine servet yatırmış anlaşılan. aletleri çok iyi hem normal usg hem de 3 D bakılıyorum her gittiğimde.
bana da her ikisinin görüntüsünü dvd de vercek. sanırım bu ayki randevumda geçmiş 3 kontrolümün görüntülerini toplu halde vericek.
sen de çok merak ediyosun madem mutlaka git gör renkli halini de
canım ya galiba etkileniyorum ama baya takmaya başladım sanırımaynen bişeyler hissediyorum ama acaba gaz mı bebek mi tam anlayamadığım için tanımlayamıyorum...yavaş yavaş hissedicez artık ama çabuk hissettirsin anneye varlığını
ne güzel canım şanslısın valla. senin gittiğin özel hastane mi muayenehane mi? eğer muayanehaneyse adamı tebrik etmek lazım bir ultrason cihazı 200 milyar civarıymış...gidicem tatlım sanırım şifaya gidicem hem bana yakın hem ilk beta hcg me orda baktırmıştım hamile olduğumu orda öğrendimşimdi araştırdım 3 boyutlu usg de varmış,renkli doppleri de varmış...ama o lazım değil bana daha...ben bebeğimi renkli göreyim yeter
2012 Ocak Anneleri Listemiz
"| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ
| cimcime53 |İstanbul|İlk|18 Mart|3 Ocak| Kız | Belli değil|28|58|55|Belli değil|Belli değil
| leloss |İstanbul|İkinci|20 Mart|31 Aralık| Kız | Belli değil|32|67|72|Belli değil|Belli değil
| ayyildizim |Ankara|İkinci|25 Mart|31 Aralık| Kız | Belli değil|27|57,5|56,5|Belli değil|Epidural normal doğum
| koprina87 |Ankara|İlk|25 Mart|30 Aralık| Erkek | Emre |23|78|80|Belli değil|Belli değil
| sekerrck |Batman|İlk|27 Mart|3 Ocak| Erkek | Furkan |19|68|65|Belli değil|Belli değil
| simgeart |Ankara|İlk|27 Mart|1 Ocak| Kız | Belli değil|24|52|54|Belli değil|Belli değil
| simran |Ankara|İlk|27 Mart|1 Ocak| Erkek | Emre |31|65|67|Belli değil|Belli değil
| asem |İstanbul|İlk|28 Mart|1 Ocak| Kız | Belli değil|24|79|80|Belli değil|Belli değil
| çehregül |Ankara|İlk|28 Mart|2 Ocak| Erkek | Furkan |26|72|72|Belli değil|Belli değil
| inar80 ||İlk|28 Mart|2 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|59|60|Belli değil|Belli değil
| melantis35 |Kosova|İlk|28 Mart|3 Ocak| Erkek | Belli değil|35|70|70|Belli değil|Belli değil
| sulfat ||İlk|28 Mart|2 Ocak| Erkek | Belli değil|30|52|53|Belli değil|Belli değil
| parrhisia |Isparta|İlk|30 Mart|4 Ocak| Kız | Belli değil|25|48|50|Belli değil|Belli deği
| aylint |Ankara|İlk(Üçüz)|1 Nisan|Belli değil|1 Erkek 2Kız | Kerem |32|54|59|Belli değil|Sezeryan
| vilfa |Sakarya|İlk|1 Nisan|6 Ocak| Kız | Belli değil|26|82|81|Belli değil|Belli değil
| lady_gargara |İstanbul|İlk|1 Nisan|6 Ocak| Erkek | Belli değil|26|57|60|Belli değil|Belli değil
| fmk |Almanya |İlk|1 Nisan|5 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|59,5|60,2|Belli değil|Belli değil
| pocarahontas |Sakarya|İlk|1 Nisan|6 Ocak|Belli değil| Artun Şaban Zehra Duru |27|55|59,5|Belli değil|Belli değil
| nameless2560 |İstanbul |İlk|2 Nisan|7 Ocak|Belli değil| Belli değil|27|55|51|Belli değil|sezeryan
| aylinkaan |İstanbul |İkinci|2 Nisan|5 Ocak| Kız | Melis |34|83|80|Belli değil|Sezeryan
| esas |Bursa|İlk|3 Nisan|10 Ocak|Belli değil| Belli değil|24|72|72|Belli değil|Belli değil
| Ebrucan |İstanbul|İlk|4Nisan|9 Ocak| Erkek | Belli değil|29|56|60|Belli değil|Belli değil
| ekim.29 |Kırıkkale|İlk|4 Nisan|9 Ocak|Belli değil| Belli değil|22|68|68|Belli değil|Sezeryan
| SEYDAFERHAT |İstanbul |İlk|4 Nisan|9 Ocak| Kız | Deniz |22|68|67|Belli değil|Belli değil
| ecemceren |Balıkesir|İlk|5 Nisan|10 Ocak| Erkek |Belli değil |22|54|57|Belli değil|Belli değil
| edaecrin |Hatay|İlk|5 Nisan|10 Ocak| Erkek | Mehmet Demokan |27|62|65|Belli değil|Belli değil
| hpt_honey |Bandırma|İlk|5 Nisan|10 Ocak|Belli değil|Belli değil |31|57|58|Belli değil|Belli değil
| Nurrose |İstanbul |İlk|5 Nisan|10 Ocak| Erkek | |27|52|57|Belli değil|Belli değil
| Patiska |İzmir|İlk|5 Nisan|10 Ocak| Kız |Belli değil |26|81|82,5|Belli değil|Belli değil
| a_happy |İstanbul|İlk|6 Nisan||Belli değil|Belli değil |28|74|78|Belli değil|Belli değil
| seda_ |Antalya|İlk|6 Nisan|18 Ocak|Belli değil|Belli değil |23|82,5|78|Belli değil|Belli değil
| serem5 |İzmir|İlk|6 Nisan|10 Ocak| Erkek |Belli değil |27|61|62|Belli değil|Belli değil
| yosun_ ||Üçüncü bebek|6 Nisan|13 Ocak|Belli değil|Belli değil ||||Belli değil|Belli değil
| Misspoem |Konya|İlk|7 Nisan|22 Ocak| Erkek |Belli değil |29|68|73|Belli değil|Belli değil
| tuana202 |S.Arabistan|İlk|7 Nisan|12 Ocak|Belli değil|Belli değil |18|67|68|Belli değil|
| sanik |K.Maraş|İlk|8 Nisan|12 Ocak|Belli değil|Belli değil |28|68|70|Belli değil|Belli değil
| cilekk |Yurtdışı|İkinci|9 Nisan||Belli değil|Belli değil |29|54|55|Belli değil|Belli değil
| seyyah2806 |Eskişehir|İlk|9 Nisan|15 Ocak| Kız | Öykü |25|56|58|Belli değil|Belli değil
| ZYNPalp ||İkinci|9 Nisan||Belli değil|Belli değil |29|60|59|Belli değil|Belli değil
| deelay81 |İstanbul|İlk|10 Nisan|13 Ocak|Belli değil|Belli değil |29|61|64|Belli değil|Belli değil
| esmy |İstanbul|İlk|11 Nisan|27 Ocak|Belli değil|Belli değil |28|61,5|59,5|Belli değil|Sezeryan
| masal_naz |İstanbul|İlk|11 Nisan|14 Ocak|Belli değil|Belli değil ||45||Belli değil|Belli değil
| urhyn |Eskişehir|İkinci|11 Nisan|16 Ocak|Belli değil|Belli değil |30|60|58|Belli değil|Sezeryanl
| PULPY |Gaziantep|İlk|12 Nisan|17 Ocak| Kız |Belli değil |27|65|66|Belli değil|Belli değil
| Nerisona |Adana|İlk|12 Nisan|17 Ocak|Belli değil|Belli değil |31|53|53|Belli değil|Belli değil
| 22012010 |Zonguldak|İlk|12 Nisan|17 Ocak| Erkek |Belli değil |19|55|58|Belli değil|Belli değil
| nimren |İstanbul|İlk|13 Nisan|18 Ocak|Belli değil|Belli değil |32|53|53|Belli değil|Belli değil
| Meserret |İstanbul|İlk|13 Nisan|18 Ocak| Kız |Belli değil |29|71|68|Belli değil|Belli değil
| sema1 |Mersin|İlk|13 Nisan|21 Ocak| Kız | Ada |23|67|69|Belli değil|Belli değil
| beryal |İzmir|İkinci|14 Nisan|21 Ocak|Belli değil|Belli değil |32|93|95|Belli değil|Belli değil|
| lepistes |Ankara|İlk|15 Nisan|20 Ocak|Belli değil|Belli değil |35|58|59,5|Belli değil|sezeryan|
| Mavi_Mercan |İstanbul|İlk(Üçüz)|15 Nisan||2 Erkek 1 Belli değil|Belli değil |30|62|63|Belli değil|Belli değil
| seremi2002 |İstanbul|İlk|15 Nisan|20 Ocak|Belli değil|Belli değil |26|67|66|Belli değil|Belli değil
| hicranm |Kocaeli|İlk|16 Nisan|21 Ocak|Belli değil|Belli değil |22|50|50,60|Belli değil|Belli değil |
| SEDA0402 |İstanbul ||16 Nisan|21 Ocak| Erkek | Mete |27|85|88|Belli değil|Belli değil
| giordiani41 |Kocaeli|Üçüncü|16 Nisan|21 Ocak|Belli değil|Belli değil |34|84|85|Belli değil|Sezeryan
| cimcimesude |Şanlıurfa |İkinci|17 Nisan|22 Ocak|Belli değil| Belli değil||61|62,5|Belli değil|Belli değil |
| claramavi |İngiltere|İlk|17 Nisan|16 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|51,5|53|Belli değil|Belli değil |
| ecrenim |Balıkesir |İkinci|17 Nisan|22 Ocak| Erkek | Erce Elit |31|80|81,5|Belli değil|sezeryan
| eebruli |Hatay|İlk|17 Nisan|22 Ocak| Kız | Kumsal |30|71|80|Belli değil|Belli değil
| Sseha |İstanbul |İlk|17 Nisan|26 Ocak| Erkek | Güneş |28|79|83|Belli değil|Belli değil
| bal63 |İstanbul |İlk|18 Nisan|21 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|63,5|63,5|Belli değil|Belli değil
| HayduT | |İlk|18 Nisan|23 Ocak|Belli değil| Belli değil|26|59|61|Belli değil|Belli değil
| Karyaa48 |Muğla |İlk|18 Nisan|23 Ocak|Belli değil| Belli değil|27|54|53|Belli değil|Belli değil
| morcadı | |İkinci|18 Nisan|23 Ocak|Belli değil| Belli değil|38|60,5|58,5|Belli değil|Belli değil
| kimse | Trabzon|İlk|19 Nisan|24 Ocak|Belli değil| Belli değil|23|50|52|Belli değil|Belli değil
| Hlycn |Konya |İlk|22 Nisan|27 Ocak|Belli değil| Belli değil|28|54|58|Belli değil|Belli değil
| devrimci66 |Almanya |Altıncı|22 Nisan|20 Ocak|Belli değil| Ferman |35|60|58|Belli değil| Belli değil
| mirage9_2 |Konya |İlk|22 Nisan|30 Ocak|Belli değil| Belli değil|32|63|64|Belli değil|sezeryan
| feryad |Ankara |İlk|23 Nisan|28 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|58|59|Belli değil|Belli değil
| bersu_791 |İstanbul |İkinci|24 Nisan||Belli değil| Belli değil|30|70|72|Belli değil|Belli değil
| gokdogan2 |İstanbul |İlk|25 Nisan|30 Ocak|Belli değil| Ege |30|47|47,7|Belli değil|Belli değil
| mutluyuzz |İstanbul|İlk|26 Nisan|31 Ocak|Belli değil| Belli değil|28|73|73|Belli değil|Belli değil
| edanur_24 |Bursa|İlk|26 Nisan|27 Ocak|Belli değil| Belli değil|23|61|59|Belli değil|Belli değil
| egemenadil |İstanbul|İkinci||26 Ocak|Belli değil| Belli değil|29|60|60|Belli değil|Belli değil
Listede yer almak isteyenler bilgilerini özel mesajla göndersinler lütfen..
biz de bugün yarın hissedicez inş. ben de anlayamaıyorum işte acaba gaz mı bebek miydi diyorum. herhalde biraz daha geçince tam ayırt edicez
hastane değil canım doktorun özel muayanehanesi. almış valla cihazı koymuş odasınaherhalde yaşı genç doktorlar teknolojik şeylerle daha ilgili mi oluyorlar bilmiyorum ki. benimki 39-40 yaşında. çoğu özel hastanede 3 boyutlu var artık canım. sen ara fiyatlarını da öğren ona göre bi yere karar ver. evn dibinde bi tıp merkezi var dün sorduk merakımızdan 3D ne kadar diye 150 lira dediler
evet tatlım yaşı genç olanlar sanırım daha hevesliler...benimki prof. teknolojiyi takip etmesem de olur bilgimle döverim diyor galibaama şaka bir yana çok bilgili canım valla bu kadar güvenmesem inanmasam adama sırf ultrason yüzünden değiştirirdim ama seviyorum... ya şimdi ben muayene olucam desem ücreti versem 3d ile bakmak için ayrıca para mı vericem?
boşver ultrasonu bi şekilde dışarda halledersin önemli olan doktorun iyi olması. ben doktorumdan memnun olmasam cihazlarını düşünmeden terk ederim onu
ben burdaki tıp merkezine sordum randevuma 2 hafta var ben de bebeişi görmek istiyorum kasıklarım filan da ağrıyor iyi mi bakayım dedim
kaçamak yapıp gidip bi muayene olayım dedim doktoruma söylemeden. nasılsa evime bikaç dk mesafede. aradım işte muayene ücretimiz emekli sandığı anlaşmalı 33 lira dedi. peki dedim merkezinizde 3D varmış bunun için ektra ücret ödüyormuyum. tabii onların muaynesi 150 liradan başlıyor dedi. başlıyor derken kaça kadar devam ediyor bilmiyorummmayrıca onun için ekstra randevu almanız lazım dedi. şaşırdım ben de
canım bende öyle düşünüyorum doktorum iyi diye katlanıyorum siyah beyaz görüntülere napalım:2: şaşırdım şimdi canım bak ben muayene gittiğinde içerde 3d ultrasonda olur hem muayene hem ultrason olursun diye düşünmüştüm,ay bir de ayrıca randevu mune bu yafff.....ben de arayım bir şifayı ne dicekler?
kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)
kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)
boşver ultrasonu bi şekilde dışarda halledersin önemli olan doktorun iyi olması. ben doktorumdan memnun olmasam cihazlarını düşünmeden terk ederim onu
ben burdaki tıp merkezine sordum randevuma 2 hafta var ben de bebeişi görmek istiyorum kasıklarım filan da ağrıyor iyi mi bakayım dedim
kaçamak yapıp gidip bi muayene olayım dedim doktoruma söylemeden. nasılsa evime bikaç dk mesafede. aradım işte muayene ücretimiz emekli sandığı anlaşmalı 33 lira dedi. peki dedim merkezinizde 3D varmış bunun için ektra ücret ödüyormuyum. tabii onların muaynesi 150 liradan başlıyor dedi. başlıyor derken kaça kadar devam ediyor bilmiyorummmayrıca onun için ekstra randevu almanız lazım dedi. şaşırdım ben de
muayenede kullandığı ultrason renkli olan bi doktor bulmalısınız kızlar.150 liradan başlıyor dediği bu detaylı ultrason.
doktorum bana gebelikte egzersiz diye kitap verdi ama hiç içim gitmiyor hareket falan yapmak istemiyorum. kollar için ögrettiği hareketi yapıyorum bir de yürürsem tamamdır.ekmeği gerçekten kesmem lazım bir de elmalı turta falan filan yapmamak lazım
kızlar ya sizde dışarı gezmeye gittiğinizde gündüz vakti iç çamaşırınız terleme yapıyor muçok sinir oluyorum sanki ıslak ıslak oluyorum arabadan iniyorum poff terlemiş diyorum rahatsızlık veriyor tek bendemi oluyor acaba.pet kullansam da kullanmasam da oturduğum için mi oluyo acaba.
Kızlar günaydın,
Nasılsınız,
Benim moralim bozuk,gerginim.
Dün hiç hissetmedim bebişi,ufak tefek böyle karınca gezmesi gibi bişey ama emin olamadıktan sonra rahatlatmıyor.Hele tekme hissi,yada dışarıdan görebilme falan hiç olmadı.Sadece bazen karnımın belli bir tarafında şişlik oluyor o zaman işte burda diyorum ama.
Tekme şeklinde hissden arkadaşları okudukça hem heyecanlanıyorum,hem kaygılanıyorum.Ben niye hissetmiyorum diye,
bi makale okuyup biraz rahatlıyom bak ilk gebelik diyorum,pozisyon diyorum ama yine rahatlayamıyorum.
Bi sonraki kontrolüm 15 ağustos'da.detaylı ultrason için. ne yapsam bilemedim.O zamana kadar beklesem mi yoksa bu arada başka bir dr'ye gidip kontrol mü ettirsem.Ne durumda diye.
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
Benzer kaygıları hepimiz yaşıyoruz . Sende bi tuhaflık yok yani bende öyleyim çok dinliyorum kendimi sonra ay kımıldamadı ay belim agrıdı ay bi şeymi oldu . Bu aylarda zaten her hareketini hissedemiyoruz sadece güçlü hareketleri hissede biliyoruz. Benim mesela şuan elimi kımıldatasım yok evi toparladım hiç bi iş yapmak istemiyorum başka belki bebiklerimizde böle sendromlara girip az kıpırdıyolardır bazıları .Hele benimki anasına benzerse bunalımlı zilli olur çıkar anım anımı tutmuyo
canım bende öyle düşünüyorum doktorum iyi diye katlanıyorum siyah beyaz görüntülere napalım:2: şaşırdım şimdi canım bak ben muayene gittiğinde içerde 3d ultrasonda olur hem muayene hem ultrason olursun diye düşünmüştüm,ay bir de ayrıca randevu mune bu yafff.....ben de arayım bir şifayı ne dicekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?