2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de 2 gündür sol kasığımda ağrılar oluyor yaa eskiden de ara ara ani kalkınca filan olurdu ama bu seferki gün boyu sürdü nerdeyse. öyle çok ağrılı şiddetli bişey değil, bi sızı şeklinde ama endişelendim yine de. bugün yok gibi olursa doktorumu arıcam

canım herkese göre değişen bi durummuş bu, biz burdaki kızların yazdıklarından etkilenip hemen olmasını bekliyoruz
ben de bütün gün elim göbeğimde kendimi dinlemeye çalışyıorum. bişeyler var ama ne hissettiğimi neyi hissettiğimi ben de tam olarak bilmiyorum :26:
2 hafta önceki randevumda doktorum 2 haftadan sonra hissedersin yavaş yavaş dediğine göre bu sıralar bekliyorummmm

ben bu konuda şanslıyım sanırım doktorum muayenhanesine servet yatırmış anlaşılan. aletleri çok iyi hem normal usg hem de 3 D bakılıyorum her gittiğimde.
bana da her ikisinin görüntüsünü dvd de vercek. sanırım bu ayki randevumda geçmiş 3 kontrolümün görüntülerini toplu halde vericek.
sen de çok merak ediyosun madem mutlaka git gör renkli halini de

bugüne kadar toplam 4 tane farklı ultrason cihazına girdim. en kalitelisi devlet hastanesindekiydi. yeni alınmış, ama renkli değildi.. bence ultrason cihazının kalitesinden çok doktorun ultrasona baktığında ne görebildiği, bilgisi daha önemli. zaten hemen hepimiz detaylı ultrasona giricez. o zaman cd filan veriyorlarmış..

ben evde yalnız kaldıkça pimpirikleniyorum. insan görmem lazım, ama sıcakta dışarı çıkmak da çok zor.. yalnız kalmak çok sıkıcıymış ya alışamadım bir türlü... içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..

Canım o kadar çok duydum ki, erkek demişler kız çıkmış, kız demişler erkek çıkmış falan, hatta bugün, 9 ay kız denip erkek doğan bir bebek duydum, düşünsene odasını yapıcaz cicilerini alıcaz, isim bulucaz falan filan bi bakıcaz aaaaaaaa doktor yanılmışşş, krize girerim heralde :84:

Ben de önümüzdeki hafta başlicam araştırmaya, 3d ultrasonu olan doktor aranıyor

doktora bir git istersen canım ya adet gününde falanda yaşanırmış benim mesela adet günümde gögüslerim agrıyor bir de şişlik oluyor ama adet tarihim geçince bu şikayetlerinde geçiyor ihmal etme o zaman canım .tekrar geçmiş olsun .

cnm bilgiler için teşekkürler zaten orda da yazıo rahim büyümesindenmiş.Ama bnm ağrım regl sancısı gibi bu dediğin şekilde değil:

canım peki normalde adet dönemine mi denk geliyor bu günler. çünkü okurken dikkatimi çekmişti adet dönemlerinde hamile bile olsak bazıları benzer sancıları çekermiş, ilginç gelmişti bana da. hatta adetlerim ağrılı olurdu benim umarım yaşamam diye de dua etmiştim

cnm benm SAT 5nisandı her ay 2 3 gün öne atardı böyle hesaplarsak 28 29 temmuza fln denk gelmesi lazım ama hamile olduğm için böyle değilde bikaç gün esnek şekilde yaparsak denk gelio olabilir.Pazartesine kdr geçmezse doktora gideyim ama bence rahim büyüyo ondan olu:26:

canım ya galiba etkileniyorum ama baya takmaya başladım sanırım aynen bişeyler hissediyorum ama acaba gaz mı bebek mi tam anlayamadığım için tanımlayamıyorum...yavaş yavaş hissedicez artık ama çabuk hissettirsin anneye varlığını
ne güzel canım şanslısın valla. senin gittiğin özel hastane mi muayenehane mi? eğer muayanehaneyse adamı tebrik etmek lazım bir ultrason cihazı 200 milyar civarıymış...gidicem tatlım sanırım şifaya gidicem hem bana yakın hem ilk beta hcg me orda baktırmıştım hamile olduğumu orda öğrendim şimdi araştırdım 3 boyutlu usg de varmış,renkli doppleri de varmış...ama o lazım değil bana daha...ben bebeğimi renkli göreyim yeter

Son düzenleme:

biz de bugün yarın hissedicez inş. ben de anlayamaıyorum işte acaba gaz mı bebek miydi diyorum. herhalde biraz daha geçince tam ayırt edicez

hastane değil canım doktorun özel muayanehanesi. almış valla cihazı koymuş odasına herhalde yaşı genç doktorlar teknolojik şeylerle daha ilgili mi oluyorlar bilmiyorum ki. benimki 39-40 yaşında. çoğu özel hastanede 3 boyutlu var artık canım. sen ara fiyatlarını da öğren ona göre bi yere karar ver. evn dibinde bi tıp merkezi var dün sorduk merakımızdan 3D ne kadar diye 150 lira dediler

benı de ekleyebilirsinizz...Tekirdag ..ilk gebelik..19 nısan son adet..yas 27..cınsıyet bellıdeğil..başlangıc kılom 83..suanda 83..beklenen dogum tarıhı 24ocak ..cinsiyetmız bellı olmadıgı ıcın isimlerde belli deil=)

evet tatlım yaşı genç olanlar sanırım daha hevesliler...benimki prof. teknolojiyi takip etmesem de olur bilgimle döverim diyor galiba ama şaka bir yana çok bilgili canım valla bu kadar güvenmesem inanmasam adama sırf ultrason yüzünden değiştirirdim ama seviyorum... ya şimdi ben muayene olucam desem ücreti versem 3d ile bakmak için ayrıca para mı vericem?

boşver ultrasonu bi şekilde dışarda halledersin önemli olan doktorun iyi olması. ben doktorumdan memnun olmasam cihazlarını düşünmeden terk ederim onu
ben burdaki tıp merkezine sordum randevuma 2 hafta var ben de bebeişi görmek istiyorum kasıklarım filan da ağrıyor iyi mi bakayım dedim
kaçamak yapıp gidip bi muayene olayım dedim doktoruma söylemeden. nasılsa evime bikaç dk mesafede. aradım işte muayene ücretimiz emekli sandığı anlaşmalı 33 lira dedi. peki dedim merkezinizde 3D varmış bunun için ektra ücret ödüyormuyum. tabii onların muaynesi 150 liradan başlıyor dedi. başlıyor derken kaça kadar devam ediyor bilmiyorummm ayrıca onun için ekstra randevu almanız lazım dedi. şaşırdım ben de

canım bende öyle düşünüyorum doktorum iyi diye katlanıyorum siyah beyaz görüntülere napalım:2: şaşırdım şimdi canım bak ben muayene gittiğinde içerde 3d ultrasonda olur hem muayene hem ultrason olursun diye düşünmüştüm,ay bir de ayrıca randevu mu ne bu yafff.....ben de arayım bir şifayı ne dicekler?

kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)

belki her hastanenin sistemi farklıdır canım. ama sen yine de bir sürprizle karşılaşmamak için mutlaka ara sor bakalım ne diyecekler

kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)

canım gözün aydın, kızlarımız çoğalıyor
benim 15+5 te bebişim 117 gramdı canım bence bu çok değişkendir daha şimdi kilosu çok belli olmaz

gözünaydın cnm benmki 150 gramdı obez o zaman :))

muayenede kullandığı ultrason renkli olan bi doktor bulmalısınız kızlar.150 liradan başlıyor dediği bu detaylı ultrason.

muayenede kullandığı ultrason renkli olan bi doktor bulmalısınız kızlar.150 liradan başlıyor dediği bu detaylı ultrason.

olabilir canım benim de aklımdan geçti detaylı mı bakılıyor acaba diye
benim doktorum zaten her muayenede renkli bakıyor da ben öylesine fiyat sordum

canım ben normalde hiç terleme yapmayan bir insanım ama kilotum ıpıslak oluyor bazen korkuyorum bebişin suyumu diye ama zannetmiyorum sanırım oramız terliyor..

canım herkesin hissetme zamanı farklı olabilir..ben çok zayıfım mesela belki onunda etkisiyle erken hissettim..çok bariz hissediyorum yani..18.haftamda hissetmeye başladım..ilk hissettiğimden sonra bir kaç gün durdu üzüldüm ama son iki üç gündür çok fena hareket ediyor..karınca gezmesi değil hemde güp güp oluyor

canım valla bazılarının gebeliği sorunsuz geçiyor ne güzel..benimde kaç gündür ayak tabanlarım şişiyor ve sabah kalktığımda yürürken acıyor..onun pek bir önemi olduğunu sanmıyorum..önemli olan sanırım bacaklarda da şişlik olursa tehlikeli yani varis falan durumları olursa sorun olabilir..ben bu gidişimde doktoruma söylicem ayaklarımı..ayakkabılar olmuyor artık..

150 liramıııı?
uçmuş bunlar..ben her gidişimde 3 ü bırak 4 boyutluya giriyorum renklisinden falan..32 lira sadece..emekli sandığı benimde..150 liraya ben 5 kere 4D ye girerimm...

canım tek olmadığımı görmek rahatlatıyor inan.
Valla ben de ara ara bunalım takılırım,o da bana çekerse kocamın elimizden çekeceği var.
Adam terapi yapa yapa psikolg olur herhalde.

canım sen kadıköy şifayamı gidiyosun hangi dr ???

bu arada kızlar kızıma Melis ismini düşünmeye başladım...anlamı bal gibi tatlı,bal arısı ve sevgili..3 değişik anlamı var..
ama farklı anlamı varmı bilmiyorum..benim hoşuma gitti..kökenini araştıramadım..
sizce nasıl?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…