2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen kadıköy şifayamı gidiyosun hangi dr ???

yok tatlım ben izmir şifaya gidicem...şimdi aradım 43 tl doktor muayenesi, 16 lirada 3 d ultrasonmuş...iyi geldi bana hemen 10 ağustosa randevu aldım...ama doktor gerekli görürse 3d ultrasona yönlendirir dedi...ya yönlendirmesse diyorum şimdi de sırf onun için gidicem:2:

Canım öncelikle geçmiş olsun.Benim de ara ara tutulmalarım oluyor,
Ben ikili test yaptırmamıştım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakmıştı.Sonra 4 lü test yaptırdım çok şükür iyi çıktı.
Onda down sendorumu,dışında nöral tüp defekti ve kromozomlarla ilgili bir hastalık riskine bakılıyor

Benim de gebeliğim son gittiğimde 1 hafta önde idi.
Ben de hislerimden emin olamıyom,gaz mı,hareket mi seyirme mi anlamıyom.
Biz ikimizde sakiniz fazlaca sakiniz,hangimize çekse sonuç aynı bizim gibi gerekmedikçe hareket etmeyen bişey olur.

cnm niyetlenirsen bozmamak için çablarsın kötü olursan birde kadir gecesi düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

pardon canım :)))))))

evet çoğu hastanede ayrıca randevu alıyosun sanrım benim gittiğim yerdede çok pahalı .... ne yapacam bilmiyorum drumla ilgilide tereddütteyim ben bi sorun yaşamadım aslında ama eşimin bi arkadaşı memnun kalmamış....

Ya aslında 20. haftadan önce böyle bir beklentim olmaz diye düşünüyordum.Geçenlerde bi kaç gün ard arda sık sık hissedince hep öyle olur sandım.Şimdi bi gün var bi gün yok öyle olunca da kaygılanıyorum.

canım benim kızımın adıda melis olacak yanlış bilmiyosam kökeni farsça gerçekten çok güzel bir isim:)

canım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...

cnm bişey daha sorucam..4 lü testle beraber detaylı ultrasonda yapılıo mu?yoksa onu cocuk dr.u mu yapıo?benım kafam ııce karıstı,dr.um yıne ıncelıycez aynı sekılde kanda alınacak dedı(4 lü test için).bi de esıme detaylı ultrasondan bahsetmıstı..aynı işlem mi?

canım benim kızımın adıda melis olacak yanlış bilmiyosam kökeni farsça gerçekten çok güzel bir isim:)

sanırım benim kızımın adıda melis olucak..adaş olurlar artık..:13:
melisa var ama onun anlamı kötü..ve benim hoşuma gitmedi..sadece MELİS olmasını istiyorum..yanında ikinci isim ona uyan bişi olursada iyi olur belki..
bazı yerlerde okuyorum bazı bildiğimiz isimlerin anlamları çok farklıymış yok kötüymüş falan..acaba buda ölemidir diye
şüphelenmiştim..

bakalım hayırlısı..kulağa hoş geliyor..

canım senin ikili sonucun kaç çıkmıştı?

canım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...
benimde hoşuma gitti birazda havalı olsun istedim..anlamı da güzel..
seninde bulduğun isimler güzel canım..ben oğlum olsaydı görkem kuzey göktuğ falan düşünüyordum..

ne güzel adaş olacaklar inşş :))melisayı bende beğenmiyorum canım aslında melis eşimin fikri zamanla aşıştım bende hoşuma gitmeye başladı ben melisle ilgili arama yaptığımda anlamları arasında Allahın hediyesi olarakta geçiyordu ne derece doğru bilemiyorum

kızlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı mı ??? gelecek ay ayrıntılıya gireceksin dedi benim dr. kafam karıştı??? acaba hangi haftalarda yapılıyor ayrıntılı ??:44:

bence çok güzel isim

canım o zaman sen de muayene eden doktora özellikle 3D için geldiğini belirtirsin

Biz de oğluşumuza ARAS düşündük ama araştırınca tdk sözlüğünde filan araştırdık anlamları çok kötü çıktı

at kılı
kendisininmiş gibi sahip çıkılan bulunmuş mal
sağır ve dilsiz

ayy her ismede allahın hediyesi yazılıyor artık..zannetmiyorum canım ama bence kendi anlamlarıda çok güzel..inşallahh bal gibi tatlı kızlarımız olur..her melis adının anlamını taşırmış..çok tatlı olurlarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…