- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.041
canım sen kadıköy şifayamı gidiyosun hangi dr ???
gunaydın kızlar...
ben de dun gece 3 e dogru belımde bugune kadar olmayan cok kotu bı agrıyla uyandım belkı klımadanda olabılır ama soguk ter ıcındeydım agrıdan..evın ıcınde bıraz yurudum 10 dk. sonra falan gecti.. suanda hala ara ara bel agrısı ve karın agrım var...bende hareketlerını cok kuucun balon patlamaları seklınde arada hıssedıyorum..benım ıkılı test degerıme gore dr. um 4 lu test yaptırmamaı soledı. 13 agustosta 4 lu test yaptırıcam ..sızden 4 lu test yaptıran veya yaptıracak olan var m?
Benim de gebeliğim son gittiğimde 1 hafta önde idi.günaydın kızlar
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki dün bütün gece benim oğlum neden tekmelemiyor neden hissedemiyorum diye dönüp durdum galiba stres yapmaya başladım böyle yaptıkça bebeğimi de üzüyorum ama napayımtam anlamıyla hissedemiyorum ve oğlum 1 hafta önde gidiyor...arada bişeyler hissediyorum ama acaba diyorum ben mi yanılıyorum ama kuvvetli bir his yok,oğlum babasına mı benzicek ne babası çok sakindir,sesini bile yükselttiğini duymadım hiç....
ay canim bende tutmuyorum ama senin gibi icim icimi yiyor...benim doktorum kilo kaybin var bulantin var gunler uzun tutma dedi...bide saat 2den sonra vucutta seker kalmiyormus dolayisiyla bebegin zeka orani azabiliyormus oyle soyledi korkuttu beni...
aslinda geceleri bol hurma yiyip kendimi denemek istiyorum yapamazsam hemen bozarim diyorum ama kararsizim..:44:
yok tatlım ben izmir şifaya gidicem...şimdi aradım 43 tl doktor muayenesi, 16 lirada 3 d ultrasonmuş...iyi geldi bana hemen 10 ağustosa randevu aldım...ama doktor gerekli görürse 3d ultrasona yönlendirir dedi...ya yönlendirmesse diyorum şimdi de sırf onun için gidicem:2:
Ya aslında 20. haftadan önce böyle bir beklentim olmaz diye düşünüyordum.Geçenlerde bi kaç gün ard arda sık sık hissedince hep öyle olur sandım.Şimdi bi gün var bi gün yok öyle olunca da kaygılanıyorum.canım ilk gebelk için zaten 18. hafta çok erken bebeği hissedebilmek için 20. haftada olmak lazım .benim ikinci bebeğim olmasına rağmen birgün çok hareketli birgün pek hissedeiyorum .özellikle gece yatarken yan dönsem kendiside döndügüm tarafa kayıyor vücudunu hissediyorum ,gündüz pek hissetmiyorum .çok dinleme kendini canım .daha erken yani.
seyyahcım agrılı olduğu kadar ateşli değil merak etme.ama az kulllandığın kola yaptır aşını .ben sağa yaptırıyorum o kolu 2 gün kullanmazsan agrısı geçer.
bende sabah kalktığımda karnım agrıyor.çatlak için krem sürmediğimde daha çok agrıyor sanırım büyüyoruz ondan .
bu arada kızlar kızıma Melis ismini düşünmeye başladım...anlamı bal gibi tatlı,bal arısı ve sevgili..3 değişik anlamı var..
ama farklı anlamı varmı bilmiyorum..benim hoşuma gitti..kökenini araştıramadım..
sizce nasıl?:26:
bu arada kızlar kızıma Melis ismini düşünmeye başladım...anlamı bal gibi tatlı,bal arısı ve sevgili..3 değişik anlamı var..
ama farklı anlamı varmı bilmiyorum..benim hoşuma gitti..kökenini araştıramadım..
Canım öncelikle geçmiş olsun.Benim de ara ara tutulmalarım oluyor,
Ben ikili test yaptırmamıştım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakmıştı.Sonra 4 lü test yaptırdım çok şükür iyi çıktı.
Onda down sendorumu,dışında nöral tüp defekti ve kromozomlarla ilgili bir hastalık riskine bakılıyor
canım benim kızımın adıda melis olacak yanlış bilmiyosam kökeni farsça gerçekten çok güzel bir isim:)
cnm bişey daha sorucam..4 lü testle beraber detaylı ultrasonda yapılıo mu?yoksa onu cocuk dr.u mu yapıo?benım kafam ııce karıstı,dr.um yıne ıncelıycez aynı sekılde kanda alınacak dedı(4 lü test için).bi de esıme detaylı ultrasondan bahsetmıstı..aynı işlem mi?
benimde hoşuma gitti birazda havalı olsun istedim..anlamı da güzel..canım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...
sanırım benim kızımın adıda melis olucak..adaş olurlar artık..:13:
melisa var ama onun anlamı kötü..ve benim hoşuma gitmedi..sadece MELİS olmasını istiyorum..yanında ikinci isim ona uyan bişi olursada iyi olur belki..
bazı yerlerde okuyorum bazı bildiğimiz isimlerin anlamları çok farklıymış yok kötüymüş falan..acaba buda ölemidir diye
şüphelenmiştim..
bakalım hayırlısı..kulağa hoş geliyor..
yok tatlım ben izmir şifaya gidicem...şimdi aradım 43 tl doktor muayenesi, 16 lirada 3 d ultrasonmuş...iyi geldi bana hemen 10 ağustosa randevu aldım...ama doktor gerekli görürse 3d ultrasona yönlendirir dedi...ya yönlendirmesse diyorum şimdi de sırf onun için gidicem:2:
canım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...
ne güzel adaş olacaklar inşş :))melisayı bende beğenmiyorum canım aslında melis eşimin fikri zamanla aşıştım bende hoşuma gitmeye başladı ben melisle ilgili arama yaptığımda anlamları arasında Allahın hediyesi olarakta geçiyordu ne derece doğru bilemiyorum
kızlar renkli ultrasona gircekseniz çok ilerletmeyin haftanızı..malüm çocuk büyüyorr..:82:
ayy her ismede allahın hediyesi yazılıyor artık..zannetmiyorum canım ama bence kendi anlamlarıda çok güzel..inşallahh bal gibi tatlı kızlarımız olur..her melis adının anlamını taşırmış..çok tatlı olurlarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?