2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)
hayırlı olsun canım kızcağızın .maşallah kilosu gayet güzel hem çok fazla değil .benimki 16. haftasında 170 gramdı canım.internetteki kilolar azami kilo sanırım herkesinki o tablodakilerinden fazla çıkıyor endişe etme bence.

canım valla aynen ıpıslak oluyor benimki kuku bende endişeleniyordum .hareketsiz oturduğumuz için sanırım terleme yapıyor ,ayy diyorum arkadan bir bak bakim birşey var mı diyorum eşim de şaka yapıyor ciddi ciddi sen altına yapmışsın diyo bir ikiden sonra alıştım tabi şakasına

haftalarımız yakın oldugu için sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz
bahsettiğin ayak tabanı ağrısı bende de var hele bazı geceler uykuya zor dalıyorum,
çok suda bekletince ayaklarımı biraz faydası oluyor sende dene,

benim en çok korktuğum şey bu
önce kız sonra erkek veya tam tersi denilmesi,çünkü insan kendini söylenen cinsiyete adapte ediyor ister istemez

Canım benim 4 lü test 16. haftada yapılmıştı.
Detaylı ultrasonu da 20.haftada yapcak inş.
Detaylı ultrasonu genelde radyoloji uzmanları yapıp,rapor halinde sunuyorlar
Kadın doğumcular da değerlendiriyor.

ay canım gerçekten çok kötüymüş anlamları...ben sadece nehir diye biliyordum tdk'ya bakmadım....tam eşime bir isim sevdirdim derken yine hüsran

benim en çok korktuğum şey bu
önce kız sonra erkek veya tam tersi denilmesi,çünkü insan kendini söylenen cinsiyete adapte ediyor ister istemez

sanırım renkli ultrasonda bakılınca cinsiyet kesin oluyor..benim doktorum kız dediğinde ben kesin mi demiştim..orasını allah bilir ama kız olacak dedi..

kızlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı mı ??? gelecek ay ayrıntılıya gireceksin dedi benim dr. kafam karıştı??? acaba hangi haftalarda yapılıyor ayrıntılı ??:44:

Renkli ile ayrıntılı farklı,normal ultrasonda renkli olabilir
Ayrıntıdan kasıt düzeymiş canım,inceleyebilme detayı imiş.

seremcim kulağa hoş gelen isimler bazen anlamları hoş olmayan oluyor canım .dün bende biraz araştırdım ,dilara ismi gözüme çarptı ama gönül alan ,gönül çalan manasına geliyor bir kaç yerde.
ama İçten gönülden seven anlamamına da geliyor
bir de gönlü dinlendiren huzur veren manalarıda var.
çok karışık isim işleri iyi araştırmak lazım .
buse ismi olan kişiye bir buse versene dese birkişi benim kızımın adı buse olsa niye koyduk bu ismi derdim sanırım .hemen aklıma böyle şeyler geliyor

Kızlar ya bişey sorcam,
Ben dayanamadım,içim rahat etisn diye bi gidip göreyim bebişi dedim.
kendi doktorum dolu olduğu için başka bi yerden başka bi dr'den randevu aldım
Saat 4'te.
Siz kendi doktorunuz dışındakilere gittiğinizde bi açıklama yapıyor musunuz?

seremcim benımde doktorum 40 yaşlarında ve ultrason aletı sıyah beyaz ama puslu değil gayet net bir görüntüsü var. hatta her seferinde bak bu beyni, bu şu organı falan diye açıklama yapıyor. ben tabi minicik bedende ayırt edemiyorum ama böyle kesin konuşabildiğine göre demekkı görebiliyor. bazı organlarını daha sonrakı haftalrda görecez falan diyo.
kulağa çok hoş gelıyor. hem bilindik hem modern bir isim. ama yanlış anlamazsan ben yıne bu sitede melisin anlamının tembel şişman kımse olduğunu okumuştum. hani şu isim topiğinde anlamı yanlış bilinen isimler diye bi konu varya orda yazıyordu. ama bunu senın hevesini kırmak için söylemıyorum lütfen kırılma bana. bence önemli olan senın ne hissederek o ismı koyduğun. çünkü aynı topikte irem ismı için yalancı cennet yazıyo. ecrin için ücret yazıyo vs. vs..... oyuzden hangisine inanacağımı bende şaşırdım
canım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...
eşimin favorisidir ayaz.. oğlumuz olursa uras koyacaktık bizde kısmet öyküyeymiş
işte bende bundan bahsettim canım. belkı benım okudğum melisanın anlamıdır. araştırmak lazım. öykü nün de manevi bi anlamı yok ama güzel şeyler çağrıştırıyor bana

evet tatlım,ARAS'ı biz nehir isminden çıkarak beğendik,eşim her ismi beğenmiyor zaten yakıştıramıyor,bu isme ikimiz de ısındık bir de AYAZ var o da çok soğuk anlamlarında ama yıldız anlamı da varmış...mesela erkeklerde BUĞRA ismi var aslında erkek deve demek(tabi onu düşünmüyoruz örnek sadece)...insanın pek araştırmadan isim koymaması lazım ama ARAS'tan da kolay vazgeçemem saki...erkek isimleri de çok çeşitli değil ki...

Son düzenleme:

ben hiç başka doktora gitmedim ama sakın bi açıklama yapma. birkereliğine o doktora gittiğini anlarsa ilgilenmeyebilir. burda bı arkadaşımın başına gelmişti çünkü böyle bi durum. adam başka doktora devam edeceğini anlamış sorduğu sorulara diğer doktoruna sor o açıklar tarzında ters ters cevaplar vermiş.
mümkün olduğunca asıl doktorundan bahsetme ki ilgilensin senınle.

ay canım gerçekten çok kötüymüş anlamları...ben sadece nehir diye biliyordum tdk'ya bakmadım....tam eşime bir isim sevdirdim derken yine hüsran

malesef canım biz de hüsrana uğradık. yaa erkek isminde alternatif az yaa ya da biz bulamıyoruz

ayy canım bu benim de merak ettiğim bişey ben de kaçamak yapmak istiyorum
gideceğim doktora ne demem gerekiyor acaba diye düşünüyorum

sağol canım uyarını dikkate alcam.
Ama ne diyeceğimi bilmiyom

Melis çok güzel ben de kızım olsaydı Melis istiodum.Eşim de Elif istiodu Melis diye bi arkdş vardı ince uzun,zarif bütün Melisler onun gibi olacakmış gibi gelio bana

kaçamak yapmayı ben de düşünüyorum yaa cinsiyet konusunda emin olmak için:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…