- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.061
kızlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı mı ??? gelecek ay ayrıntılıya gireceksin dedi benim dr. kafam karıştı??? acaba hangi haftalarda yapılıyor ayrıntılı ??:44:
hayırlı olsun canım kızcağızın .maşallah kilosu gayet güzel hem çok fazla değil .benimki 16. haftasında 170 gramdı canım.internetteki kilolar azami kilo sanırım herkesinki o tablodakilerinden fazla çıkıyor endişe etme bence.kızlarrr merhaba.dün dr daydık:)bebeğimiz kızmış:)135 gr olmuş 16 haftalık sizce kilosu fazlamı biraz bana biraz fazla gibi geldi de:)
canım ben normalde hiç terleme yapmayan bir insanım ama kilotum ıpıslak oluyor bazen korkuyorum bebişin suyumu diye ama zannetmiyorum sanırım oramız terliyor..
canım herkesin hissetme zamanı farklı olabilir..ben çok zayıfım mesela belki onunda etkisiyle erken hissettim..çok bariz hissediyorum yani..18.haftamda hissetmeye başladım..ilk hissettiğimden sonra bir kaç gün durdu üzüldüm ama son iki üç gündür çok fena hareket ediyor..karınca gezmesi değil hemde güp güp oluyor
canım valla bazılarının gebeliği sorunsuz geçiyor ne güzel..benimde kaç gündür ayak tabanlarım şişiyor ve sabah kalktığımda yürürken acıyor..onun pek bir önemi olduğunu sanmıyorum..önemli olan sanırım bacaklarda da şişlik olursa tehlikeli yani varis falan durumları olursa sorun olabilir..ben bu gidişimde doktoruma söylicem ayaklarımı..ayakkabılar olmuyor artık..
150 liramıııı?
uçmuş bunlar..ben her gidişimde 3 ü bırak 4 boyutluya giriyorum renklisinden falan..32 lira sadece..emekli sandığı benimde..150 liraya ben 5 kere 4D ye girerimm...
bu arada kızlar kızıma Melis ismini düşünmeye başladım...anlamı bal gibi tatlı,bal arısı ve sevgili..3 değişik anlamı var..
ama farklı anlamı varmı bilmiyorum..benim hoşuma gitti..kökenini araştıramadım..
sizce nasıl?:26:
kızlar gece regl sancısı gibi sancım oldu çok fenaydı ama doktor rahim büyüdüğü için olur böyle demiştiBi de 3 gündür hiç yürüyüş yapmadığım halde ayak tabanlarım ağrıo benm gibi olan var mı ?Resmen en başpa geri döndüm karın ağrısı mide yanması
nezaman gidilmesi lazım kiii :)))
canım benim de aynı şekilde ağrılarım olmuştu geçen hafta yerimden kımıldamıyordum kasık ağrısı bel ağrısı felan, dün kontrolümüz vardı dr a sordum bir problem yok normal bu ağrılar rahim genişliyor artık olabilir ara ara dedi...mide yanması da sanırım bu haftalardan sonra başlicak yavaş yavaş bebişin gelişimine bağlı bir durummuş mide yanması da merak etme bi sorun yoktur inşallah..
bu arada bize 13 haftalıkken erkek gibi demişti drumuz dünki kontrolde kız olacağını söyledihala hiçbişey alamadım bebişime, acaba gelecek ay da değişir mi diye tereddütlüyüm
cnm bişey daha sorucam..4 lü testle beraber detaylı ultrasonda yapılıo mu?yoksa onu cocuk dr.u mu yapıo?benım kafam ııce karıstı,dr.um yıne ıncelıycez aynı sekılde kanda alınacak dedı(4 lü test için).bi de esıme detaylı ultrasondan bahsetmıstı..aynı işlem mi?
Biz de oğluşumuza ARAS düşündük ama araştırınca tdk sözlüğünde filan araştırdık anlamları çok kötü çıktı
at kılı
kendisininmiş gibi sahip çıkılan bulunmuş mal
sağır ve dilsiz
benim en çok korktuğum şey bu
önce kız sonra erkek veya tam tersi denilmesi,çünkü insan kendini söylenen cinsiyete adapte ediyor ister istemez
kızlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı mı ??? gelecek ay ayrıntılıya gireceksin dedi benim dr. kafam karıştı??? acaba hangi haftalarda yapılıyor ayrıntılı ??:44:
seremcim benımde doktorum 40 yaşlarında ve ultrason aletı sıyah beyaz ama puslu değil gayet net bir görüntüsü var. hatta her seferinde bak bu beyni, bu şu organı falan diye açıklama yapıyor. ben tabi minicik bedende ayırt edemiyorum ama böyle kesin konuşabildiğine göre demekkı görebiliyor. bazı organlarını daha sonrakı haftalrda görecez falan diyo.canım bende öyle düşünüyorum doktorum iyi diye katlanıyorum siyah beyaz görüntülere napalım:2: şaşırdım şimdi canım bak ben muayene gittiğinde içerde 3d ultrasonda olur hem muayene hem ultrason olursun diye düşünmüştüm,ay bir de ayrıca randevu mune bu yafff.....ben de arayım bir şifayı ne dicekler?
kulağa çok hoş gelıyor. hem bilindik hem modern bir isim. ama yanlış anlamazsan ben yıne bu sitede melisin anlamının tembel şişman kımse olduğunu okumuştum. hani şu isim topiğinde anlamı yanlış bilinen isimler diye bi konu varya orda yazıyordu. ama bunu senın hevesini kırmak için söylemıyorum lütfen kırılma bana. bence önemli olan senın ne hissederek o ismı koyduğun. çünkü aynı topikte irem ismı için yalancı cennet yazıyo. ecrin için ücret yazıyo vs. vs..... oyuzden hangisine inanacağımı bende şaşırdımbu arada kızlar kızıma Melis ismini düşünmeye başladım...anlamı bal gibi tatlı,bal arısı ve sevgili..3 değişik anlamı var..
ama farklı anlamı varmı bilmiyorum..benim hoşuma gitti..kökenini araştıramadım..
sizce nasıl?:26:
eşimin favorisidir ayaz.. oğlumuz olursa uras koyacaktık bizde kısmet öyküyeymişcanım güzel kibar bir isim severim ben zaten o ismi...bende oğluma bu aralar Aras,Ayaz isimlerini düşünmeye başladım...eşim Aras'ı beğendi...bakalım karar vericez...
işte bende bundan bahsettim canım. belkı benım okudğum melisanın anlamıdır. araştırmak lazım. öykü nün de manevi bi anlamı yok ama güzel şeyler çağrıştırıyor banasanırım benim kızımın adıda melis olucak..adaş olurlar artık..:13:
melisa var ama onun anlamı kötü..ve benim hoşuma gitmedi..sadece MELİS olmasını istiyorum..yanında ikinci isim ona uyan bişi olursada iyi olur belki..
bazı yerlerde okuyorum bazı bildiğimiz isimlerin anlamları çok farklıymış yok kötüymüş falan..acaba buda ölemidir diye
şüphelenmiştim..
bakalım hayırlısı..kulağa hoş geliyor..
seremcim kulağa hoş gelen isimler bazen anlamları hoş olmayan oluyor canım .dün bende biraz araştırdım ,dilara ismi gözüme çarptı ama gönül alan ,gönül çalan manasına geliyor bir kaç yerde.
ama İçten gönülden seven anlamamına da geliyor
bir de gönlü dinlendiren huzur veren manalarıda var.
çok karışık isim işleriiyi araştırmak lazım .
buse ismi olan kişiye bir buse versene dese birkişi benim kızımın adı buse olsa niye koyduk bu ismi derdim sanırım .hemen aklıma böyle şeyler geliyor
Kızlar ya bişey sorcam,
Ben dayanamadım,içim rahat etisn diye bi gidip göreyim bebişi dedim.
kendi doktorum dolu olduğu için başka bi yerden başka bi dr'den randevu aldım
Saat 4'te.
Siz kendi doktorunuz dışındakilere gittiğinizde bi açıklama yapıyor musunuz?
ay canım gerçekten çok kötüymüş anlamları...ben sadece nehir diye biliyordum tdk'ya bakmadım....tam eşime bir isim sevdirdim derken yine hüsran
Kızlar ya bişey sorcam,
Ben dayanamadım,içim rahat etisn diye bi gidip göreyim bebişi dedim.
kendi doktorum dolu olduğu için başka bi yerden başka bi dr'den randevu aldım
Saat 4'te.
Siz kendi doktorunuz dışındakilere gittiğinizde bi açıklama yapıyor musunuz?
seremcim benımde doktorum 40 yaşlarında ve ultrason aletı sıyah beyaz ama puslu değil gayet net bir görüntüsü var. hatta her seferinde bak bu beyni, bu şu organı falan diye açıklama yapıyor. ben tabi minicik bedende ayırt edemiyorum ama böyle kesin konuşabildiğine göre demekkı görebiliyor. bazı organlarını daha sonrakı haftalrda görecez falan diyo.
eşimin favorisidir ayaz.. oğlumuz olursa uras koyacaktık bizde kısmet öyküyeymiş
canım benim doktorun ultrasonu da allahtan puslu değil siyah beyaz olarak seçebiliyoruz bazı şeylerini ama doktorum aynen dediğin gibi beynini beyinciğini,kalp kapakçıklarını,kafatasındaki bıngıldağını,midesini,mesanesini (ay ne çok yazdım) gösterdi...onlar anlıyor zaten deneyim ve alışmışlar ultrasonlarına
aras isminin anlamını öğrenince bir kal geldi bana canım ama hala vazgeçebilmiş değilim,ama ayaz da olabilir hoş karizmatik isim
ben hiç başka doktora gitmedim ama sakın bi açıklama yapma. birkereliğine o doktora gittiğini anlarsa ilgilenmeyebilir. burda bı arkadaşımın başına gelmişti çünkü böyle bi durum. adam başka doktora devam edeceğini anlamış sorduğu sorulara diğer doktoruna sor o açıklar tarzında ters ters cevaplar vermiş.
mümkün olduğunca asıl doktorundan bahsetme ki ilgilensin senınle.
sanırım benim kızımın adıda melis olucak..adaş olurlar artık..:13:
melisa var ama onun anlamı kötü..ve benim hoşuma gitmedi..sadece MELİS olmasını istiyorum..yanında ikinci isim ona uyan bişi olursada iyi olur belki..
bazı yerlerde okuyorum bazı bildiğimiz isimlerin anlamları çok farklıymış yok kötüymüş falan..acaba buda ölemidir diye
şüphelenmiştim..
bakalım hayırlısı..kulağa hoş geliyor..
malesef canım biz de hüsrana uğradık. yaa erkek isminde alternatif az yaa ya da biz bulamıyoruz
ayy canım bu benim de merak ettiğim bişey ben de kaçamak yapmak istiyorum
gideceğim doktora ne demem gerekiyor acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?