2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eşim ayaz dedğinde bende demiştm ki buz gibi soğuk bi çocuğumuz mu olsun aşkım ayaz ismı insanda güzel bi şey çağrıştırıyor mu hiç sonra uras ta karar kılmıştık şans,talih,mutluluk demek..

buğra evet erkek deve demekmiş burak da peygamber efendimizin miraçta kullandığı bineğiymiş. buna direk binek diyıp geçmemek lazım. buğra da böyle bişeydşr belki :44:

ay canım gerçekten çok kötüymüş anlamları...ben sadece nehir diye biliyordum tdk'ya bakmadım....tam eşime bir isim sevdirdim derken yine hüsran
bence sen o niyetle koyarsan bi sakıncası olmaz. ben de nil ismını çok severim. nil nehri bereketi simgeler ya hep..

canım içten gönülden seven anlamındaki isim dila... ben çok seviyorum bu ismı ama eşime kabul ettiremedim. dilara ne demek bilmıyorum .

Arkadaşlar hadi bana bişey söyleyin,
Kaçamak yapıp giden yok mu hiç,
Nasıl yaptınız ne dediniz?:44:

hem belki cinsiyeti de öğrenirim bu sayede :)))

Son düzenleme:

ben 2 hekime birden gidiyorum.. sonucta yolda bulmadık değil mi bebeğimizi??? siz sadece bebeği görmek için mi istiyorsunuz farklı bir hekime gitmeyi?

İsim konusu bizde de muamma, aslında Zeynep’i çok seviyorum ama çok yakın bir arkadaşım kızına Zeynep ismini koydu o yüzden eledim.
Şu an Rüya üzerinde yoğunlaştım, eskiden beğendiğim yığınla isim vardı şimdi hepsine kusur buluyorum, ne zor işmiş bu ya :26:

dilara diladan geliyor kökeni canım o da gönül çalan ,gönlü dinlendiren demekmiş.burak ve buğra için fikirlerim seninle aynı çok mübarek olduğu için isimlendirilmiş

trendyoldan aldığım lierac kremim geldi, akşamları bebe yağını sürmeye üşenen ben, bakalım bir de bu kremi düzenli kullanabilecek miyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar hadi bana bişey söyleyin,
Kaçamak yapıp giden yok mu hiç,
Nasıl yaptınız ne dediniz?:44:

hem belki cinsiyeti de öğrenirim bu sayede :)))
canım git tabiki hem 18.

haftadasın eğer doktorun bir tahmindede bulunmamışsa gitmen daha iyi merakın gider. hem başka doktorlar hakkındada fikrin oluşmuş olur.ben cinsiyeti ögrenmemiş olsaydım giderdim .

canım benim Rüya adında bir öğrencim var o kadar tatlı ve sevimli ki o isme ısındım hemen...inşallah kızında onun kadar sevimli ve şirin olur...

trendyoldan aldığım lierac kremim geldi, akşamları bebe yağını sürmeye üşenen ben, bakalım bir de bu kremi düzenli kullanabilecek miyim

ay canım ya benimki hala gelmedi...dün msj geldi kargonuz yolda teslim süresi 1 gün diye inşallah bugün gelir de başlarım bende sürmeye...

sanırım 42 liraydı tatlım iki tane aldım yaklaşık 85 liraydı çünkü
evet baya uygunmuş canım .güle güle kullan ama çabuk bitiyor ,bir kutu bitince şok oldum 2 haftada bitirdim ben abartılımı kullanıyorum acaba dedim ama yeni kutu açtım dikkat edicem bakalım kaç günde biticek

zeynep ismindekiler hep asil ve ağır oluyorlar sanki
kızlar uras ismini çok sevdimbiz berk düşünüyoruz ama bendemi koysam oğluma ne
koy tabi canım ya ben çok seviyorum. hem daha orjınal
bide bu var demi sevdiğin insanların ismını d esevıyorsun.

Sağol cnm. Benim de eski ekibimde 2 tane Rüya vardı, ikisi de birbirinden güzel ve akıllı kızlardı, sanırım Rüya ismine pozitif bakışımda etkileri var
Ama işim belli olmaz her an vazgeçebilirim, şimdilik Rüya diye seviyoruz kızımızı

canım senin ikili sonucun kaç çıkmıştı?

cnm benım bir tanesi 1/575 digeri 1/598 cıktı..öncekı gebelıgımde 21. kromozomda bozoukluk nedenıyle 3. ayda bebgımı kaybetmıstım..dr. um o nedenle degerlerın keske 1000 lere olsaydı dedı..o nedenle bıraz ustune gıdıo bu konunun..
gercı genetık danısmanlık almıstık..cok buyuk bır sanssızlık dedıler bıze 10000 kadında bır gozuken bır olurmus
o da benı bulmuş.. am ıns. bunda bısı olmıcak....dua edıorum hep..

zeynep ismindekiler hep asil ve ağır oluyorlar sanki

koy tabi canım ya ben çok seviyorum. hem daha orjınal

bide bu var demi sevdiğin insanların ismını d esevıyorsun.

Bizim Zeynep çok kuduruk valla, ne asaleti var ne ağırlığı, parkta oğlan çocuklarına saldırıyo
5 erkekten beter afacan
Zeynep ve Elif isimlerini çok seviyordum, ikisini de kankalarım kaptı, benim kızım isimsiz kaldı

Ya hareketlerini hissedemyiorum net olarak,o yüzden gerildim
Gidip göreyim istiyorum.
İçim rahatlar.

kaçamak yapan kimse yok herhalde canım sen git gel de senden bilgi alırız
doktora ne demek gerektiği konusunda
ben de dayanamayıp cuma gününe evin yakınındaki hastaneden randevu aldım doktor randevuma çok var daha
öne alırsam da kızar :))) en azından içim rahat etsin

teşekkürler canım evet yaa minicik kutu biter hemen
ben sadece göbişime göğsüme sürerim akşamları zaten pehlivan gibi tüm vücut yağlanıyorum her yerime o kremi sürsem kocamı batırırım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…