- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.081
eşim ayaz dedğinde bende demiştm ki buz gibi soğuk bi çocuğumuz mu olsun aşkım ayaz ismı insanda güzel bi şey çağrıştırıyor mu hiçevet tatlım,ARAS'ı biz nehir isminden çıkarak beğendik,eşim her ismi beğenmiyor zaten yakıştıramıyor,bu isme ikimiz de ısındık bir de AYAZ var o da çok soğuk anlamlarında ama yıldız anlamı da varmış...mesela erkeklerde BUĞRA ismi var aslında erkek deve demek(tabi onu düşünmüyoruz örnek sadece)...insanın pek araştırmadan isim koymaması lazım ama ARAS'tan da kolay vazgeçemem saki...erkek isimleri de çok çeşitli değil ki...
bence sen o niyetle koyarsan bi sakıncası olmaz. ben de nil ismını çok severim. nil nehri bereketi simgeler ya hep..ay canım gerçekten çok kötüymüş anlamları...ben sadece nehir diye biliyordum tdk'ya bakmadım....tam eşime bir isim sevdirdim derken yine hüsran
seremcim kulağa hoş gelen isimler bazen anlamları hoş olmayan oluyor canım .dün bende biraz araştırdım ,dilara ismi gözüme çarptı ama gönül alan ,gönül çalan manasına geliyor bir kaç yerde.
ama İçten gönülden seven anlamamına da geliyor
bir de gönlü dinlendiren huzur veren manalarıda var.
çok karışık isim işleriiyi araştırmak lazım .
buse ismi olan kişiye bir buse versene dese birkişi benim kızımın adı buse olsa niye koyduk bu ismi derdim sanırım .hemen aklıma böyle şeyler geliyor
Arkadaşlar hadi bana bişey söyleyin,Kızlar ya bişey sorcam,
Ben dayanamadım,içim rahat etisn diye bi gidip göreyim bebişi dedim.
kendi doktorum dolu olduğu için başka bi yerden başka bi dr'den randevu aldım
Saat 4'te.
Siz kendi doktorunuz dışındakilere gittiğinizde bi açıklama yapıyor musunuz?
seremcim benımde doktorum 40 yaşlarında ve ultrason aletı sıyah beyaz ama puslu değil gayet net bir görüntüsü var. hatta her seferinde bak bu beyni, bu şu organı falan diye açıklama yapıyor. ben tabi minicik bedende ayırt edemiyorum ama böyle kesin konuşabildiğine göre demekkı görebiliyor. bazı organlarını daha sonrakı haftalrda görecez falan diyo.
eşimin favorisidir ayaz.. oğlumuz olursa uras koyacaktık bizde kısmet öyküyeymiş
canım benim doktorun ultrasonu da allahtan puslu değil siyah beyaz olarak seçebiliyoruz bazı şeylerini ama doktorum aynen dediğin gibi beynini beyinciğini,kalp kapakçıklarını,kafatasındaki bıngıldağını,midesini,mesanesini (ay ne çok yazdım) gösterdi...onlar anlıyor zaten deneyim ve alışmışlar ultrasonlarına
aras isminin anlamını öğrenince bir kal geldi bana canım ama hala vazgeçebilmiş değilim,ama ayaz da olabilir hoş karizmatik isim
bizde erkek olsa emir koyacaktık hem anlamıda çok güzel :)
dilara diladan geliyor kökeni canım o da gönül çalan ,gönlü dinlendiren demekmiş.burak ve buğra için fikirlerim seninle aynı çok mübarek olduğu için isimlendirilmişeşim ayaz dedğinde bende demiştm ki buz gibi soğuk bi çocuğumuz mu olsun aşkım ayaz ismı insanda güzel bi şey çağrıştırıyor mu hiçsonra uras ta karar kılmıştık şans,talih,mutluluk demek..
buğra evet erkek deve demekmiş burak da peygamber efendimizin miraçta kullandığı bineğiymiş. buna direk binek diyıp geçmemek lazım. buğra da böyle bişeydşr belki :44:
bence sen o niyetle koyarsan bi sakıncası olmaz. ben de nil ismını çok severim. nil nehri bereketi simgeler ya hep..
canım içten gönülden seven anlamındaki isim dila... ben çok seviyorum bu ismı ama eşime kabul ettiremedim. dilara ne demek bilmıyorum .
canım git tabiki hem 18.Arkadaşlar hadi bana bişey söyleyin,
Kaçamak yapıp giden yok mu hiç,
Nasıl yaptınız ne dediniz?:44:
hem belki cinsiyeti de öğrenirim bu sayede :)))
İsim konusu bizde de muamma, aslında Zeynepi çok seviyorum ama çok yakın bir arkadaşım kızına Zeynep ismini koydu o yüzden eledim.
Şu an Rüya üzerinde yoğunlaştım, eskiden beğendiğim yığınla isim vardı şimdi hepsine kusur buluyorum, ne zor işmiş bu ya :26:
trendyoldan aldığım lierac kremim geldi, akşamları bebe yağını sürmeye üşenen ben, bakalım bir de bu kremi düzenli kullanabilecek miyim
ay canım ya benimki hala gelmedi...dün msj geldi kargonuz yolda teslim süresi 1 gün diye inşallah bugün gelir de başlarım bende sürmeye...
trendyoldan aldığım lierac kremim geldi, akşamları bebe yağını sürmeye üşenen ben, bakalım bir de bu kremi düzenli kullanabilecek miyim
fiyatı ne kadardı canım ?
ben 2 hekime birden gidiyorum.. sonucta yolda bulmadık değil mi bebeğimizi??? siz sadece bebeği görmek için mi istiyorsunuz farklı bir hekime gitmeyi?
evet baya uygunmuş canım .güle güle kullan ama çabuk bitiyor ,bir kutu bitince şok oldum 2 haftada bitirdim ben abartılımı kullanıyorum acaba dedim ama yeni kutu açtım dikkat edicem bakalım kaç günde biticeksanırım 42 liraydı tatlım iki tane aldım yaklaşık 85 liraydı çünkü
zeynep ismindekiler hep asil ve ağır oluyorlar sankiİsim konusu bizde de muamma, aslında Zeynep’i çok seviyorum ama çok yakın bir arkadaşım kızına Zeynep ismini koydu o yüzden eledim.
Şu an Rüya üzerinde yoğunlaştım, eskiden beğendiğim yığınla isim vardı şimdi hepsine kusur buluyorum, ne zor işmiş bu ya :26:
koy tabi canım ya ben çok seviyorum. hem daha orjınalkızlar uras ismini çok sevdimbiz berk düşünüyoruz ama bendemi koysam oğluma ne
bide bu var demi sevdiğin insanların ismını d esevıyorsun.canım benim Rüya adında bir öğrencim var o kadar tatlı ve sevimli ki o isme ısındım hemen...inşallah kızında onun kadar sevimli ve şirin olur...
ay canım ya benimki hala gelmedi...dün msj geldi kargonuz yolda teslim süresi 1 gün diye inşallah bugün gelir de başlarım bende sürmeye...
canım benim Rüya adında bir öğrencim var o kadar tatlı ve sevimli ki o isme ısındım hemen...inşallah kızında onun kadar sevimli ve şirin olur...
canım senin ikili sonucun kaç çıkmıştı?
zeynep ismindekiler hep asil ve ağır oluyorlar sanki
koy tabi canım ya ben çok seviyorum. hem daha orjınal
bide bu var demi sevdiğin insanların ismını d esevıyorsun.
Ya hareketlerini hissedemyiorum net olarak,o yüzden gerildim
Gidip göreyim istiyorum.
İçim rahatlar.
evet baya uygunmuş canım .güle güle kullan ama çabuk bitiyor ,bir kutu bitince şok oldum 2 haftada bitirdim ben abartılımı kullanıyorum acaba dedim ama yeni kutu açtım dikkat edicem bakalım kaç günde biticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?