2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben bi gideyim.
Kadına daha önce gebelik öncesi gitmiştim,az çok tanıyorum
Hem ultasonu da 3 boyutlu:)
bakalım be ne diyeceğim o ne diyecek
paylaşırım burda

evet ben bi gideyim.
Kadına daha önce gebelik öncesi gitmiştim,az çok tanıyorum
Hem ultasonu da 3 boyutlu:)
bakalım be ne diyeceğim o ne diyecek
paylaşırım burda

bundan sonra herkesin 2 doktoru olucak galiba kızlar iyi oldu valla söylediğiniz ben şak diye söylerdim başka doktorum olduğunu ve sadece 3d için oraya gittiğimi,hiç çaktırmayım eğer hoşuma giderse arada bebeğimi 3 boyutlu görmek için giderim oraya

bende bu cumartesi gittiğimde sorayım bakalım 3 boyutlu bakacakmıymış. ben hatırlıyorum ikinci gidişimde dur bakalım 3 boyutluda görebilecekmiyiz demişti bi organı için. baktı baktı yok daha çok küçük görğnmüyo ilerki haftalarda daha ayrıntılı bakarız demişti. böyle ekranı 2ye böldü bi taraf siyah beyaz diğer taraf sarımtrak renkli oldu . ayy cumartesi bi gelse ya çok merak ediyorum.

KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş

KIZLAR BEN geldım
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş

ayy canım arkadaşım benim, kızın senin kadar güzel olur kesin
şimdiden kızına talibiz oğlumla haberin olsun

kızlar gece sancısının nedeni belli oldu rahimim nerdeyse göbek deliği seviyesine gelmiş bebek artık daha yukarda hareket edio,resmen gözümün önünde yukarı çıktı bi günde.Geçen defa da bi günde karnım çıkmıştı brz.ağrı da kalmadı şuanda

kızlar az önce tartıldım 59 olmuşum.5 haftalıkken gittiğimde 56 çıkmıştı kilom..
zaten iştahımda eskisi gibi değil.3 kilo almışım sadece..

Son düzenleme:

Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari

Son düzenleme:
KIZLAR BEN geldım
sonunda

canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin..
bende yarın öğreneceğim kısmetse ..önceleri hep kız isterdim .ama hamile kalınca kararsızlaştım resmen.erkek hissediyorum, rüyamda da erkek gördüm bakalım ne çıkacak bebikim..

Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari

Bnm de bazen sağda bazen solda olduğu yer öyle şiş durumda oluyo ama çok komik bebeği bgn çok hissetmedim brz önce hareket etmeye başladı baktım göbek deliğimin orda nerdeyse o yüzden sancım oldu demekkirahim büyüyüp brz yukarı çıkmış

ayy benim kasık ağrımın nedeni de genişleyen rahim mi acaba? cuma doktora gidince sorucam. bi de hareketlerini hissetmiyorum diyorum yaa böyle pıt pıt atan bişeyler oluyor arada o da tam göbek deliğinin çevresinde oluyor. bebişim mi ki acaba

Zamanla ortalasa bari

hahaha benim de aynen en başından beri de doktor ultrasonla bakınca hep sola doğru bakıyordu
şimdi de sol tarafımda sürekli olarak hatta bazen dediğin gibi dışardan da görülüyor görümcemle çok gülmüştük öyle görünce

Son düzenleme:

Benimki bariz solda top gibi duruyor, eşime göre, hep soluma yattığım içinmiş, arada sağa yatmalıymışım

Sizinkiler benim ufaklıktan büyük tabi, baya yukarı çıkmıştır şimdi, benimki, göbeğin sol altında duruyor, doktor da hep ordan bakıyor zaten

cnm bebeğin satla tam uyumlu mu ilerde mi gidio?bnmki usgye göre 18+3 şuanda yakınız yani bu zamanlarda böle oluo demekki:26:

slmmm anişler bende ebenin verdiği tarhte gittim tetenoz için erkenmiş 20 21 haftada gitcekmişim oda bebemin kalbini dinletti yerim ben prensesimii tansiyon kilo vss hemsirede dedi ufak tekmelerini artık hissedersin die ay o attıkca önce unutup ilkiliyorum kalbim tekliyo sanıyorum attıkcada hoşlanıyorum babasıyla bana ultrasonda el sallamıştı minik parmaklarıyla :)

Cnm ben bebegimin birinin gelişimi durdu dediginde doktorum iki ayrı doktora daha gittim içim rahat etsin istedim . Buyrun şikayetiniz dedi doktor bende şu kadarlık hamileyim gittigim yerden memnun degilim muayene olmak için geldim dedim ayyy bi ilgilendi bi ilgilendi kaydımı falan yaptı devam ederim oraya diye orasıda aynı şeyleri söyleyince aynı doktoruma devam ettim .

Ayy sagda olsun solda olsun yukarıda dursun ama göbegimin altındaki çıkıntıya bir girdimi resmen gözümden yaş geliyo ayaga kalkamıyorum öle yatıyorum bakıyorum yukarda kımıldamaya başladı hehh düzeldim diyorum kalkıyorum. Gerçekten yukarı çıktımı daha rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…