- 19 Şubat 2009
- 933
- 206
- 333
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.101
kaçamak yapan kimse yok herhalde canım sen git gel de senden bilgi alırız
doktora ne demek gerektiği konusunda
ben de dayanamayıp cuma gününe evin yakınındaki hastaneden randevu aldım doktor randevuma çok var daha
öne alırsam da kızar :))) en azından içim rahat etsin
teşekkürler canım evet yaa minicik kutu biter hemen
ben sadece göbişime göğsüme sürerim akşamları zaten pehlivan gibi tüm vücut yağlanıyorumher yerime o kremi sürsem kocamı batırırım valla :)
evet ben bi gideyim.
Kadına daha önce gebelik öncesi gitmiştim,az çok tanıyorum
Hem ultasonu da 3 boyutlu:)
bakalım be ne diyeceğim o ne diyecek
paylaşırım burda
bundan sonra herkesin 2 doktoru olucak galibakızlar iyi oldu valla söylediğiniz ben şak diye söylerdim başka doktorum olduğunu ve sadece 3d için oraya gittiğimi,hiç çaktırmayım eğer hoşuma giderse arada bebeğimi 3 boyutlu görmek için giderim oraya
KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş
KIZLAR BEN geldım
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş
KIZLAR BEN geldım
sonunda
kızlar gece sancısının nedeni belli oldu rahimim nerdeyse göbek deliği seviyesine gelmiş bebek artık daha yukarda hareket edio,resmen gözümün önünde yukarı çıktı bi günde.Geçen defa da bi günde karnım çıkmıştı brz.ağrı da kalmadı şuanda
KIZLAR BEN geldım
sonunda
Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari
kızlar gece sancısının nedeni belli oldu rahimim nerdeyse göbek deliği seviyesine gelmiş bebek artık daha yukarda hareket edio,resmen gözümün önünde yukarı çıktı bi günde.Geçen defa da bi günde karnım çıkmıştı brz.ağrı da kalmadı şuanda
Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari
ayy benim kasık ağrımın nedeni de genişleyen rahim mi acaba? cuma doktora gidince sorucam. bi de hareketlerini hissetmiyorum diyorum yaa böyle pıt pıt atan bişeyler oluyor arada o da tam göbek deliğinin çevresinde oluyor. bebişim mi ki acaba
hahahabenim de aynen en başından beri de doktor ultrasonla bakınca hep sola doğru bakıyordu
şimdi de sol tarafımda sürekli olarak hatta bazen dediğin gibi dışardan da görülüyor görümcemle çok gülmüştük öyle görünce
Bnm de bazen sağda bazen solda olduğu yer öyle şiş durumda oluyoama çok komik bebeği bgn çok hissetmedim brz önce hareket etmeye başladı baktım göbek deliğimin orda nerdeyse o yüzden sancım oldu demekki rahim büyüyüp brz yukarı çıkmış
ayy benim kasık ağrımın nedeni de genişleyen rahim mi acaba? cuma doktora gidince sorucam. bi de hareketlerini hissetmiyorum diyorum yaa böyle pıt pıt atan bişeyler oluyor arada o da tam göbek deliğinin çevresinde oluyor. bebişim mi ki acaba
hahahabenim de aynen en başından beri de doktor ultrasonla bakınca hep sola doğru bakıyordu
şimdi de sol tarafımda sürekli olarak hatta bazen dediğin gibi dışardan da görülüyor görümcemle çok gülmüştük öyle görünce
cnm bebeğin satla tam uyumlu mu ilerde mi gidio?bnmki usgye göre 18+3 şuanda yakınız yani bu zamanlarda böle oluo demekki:26:
Kızlar ya bişey sorcam,
Ben dayanamadım,içim rahat etisn diye bi gidip göreyim bebişi dedim.
kendi doktorum dolu olduğu için başka bi yerden başka bi dr'den randevu aldım
Saat 4'te.
Siz kendi doktorunuz dışındakilere gittiğinizde bi açıklama yapıyor musunuz?
Bnm de bazen sağda bazen solda olduğu yer öyle şiş durumda oluyoama çok komik bebeği bgn çok hissetmedim brz önce hareket etmeye başladı baktım göbek deliğimin orda nerdeyse o yüzden sancım oldu demekki rahim büyüyüp brz yukarı çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?