2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş
bana da 13. haftaada ekeğe benziyor demişti başka bi doktorda ama şimdi doğum yapacağım hastaneye gidiyorum o da kız gibi diyor kimse net bişey söylemiyor ama benimde gönlümde olan kız :78:
Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari

aynen benimkide solda hep daha çok bişey hissedemiyorum ama doktorda bakarken de hep solumda bakıyor ve şişlikte orda

canım hiiç kırılmadım neden kırılayım ki..ben okudum o dediğin siteyi ama ona ne kadar güvenicez ki..tdk sözlüğüne baktım..hiç öyle bir anlam yazılmamış..tdk da isim sözlüğü olarak baktığım zaman bal gibi tatlı olan,sevgili,can anlamına geliyor..ben o yazıya pek inanmadım zaten..önce bir içim gitti ama araştırdım öle bişey hiç bir yerde yazmiii..
sanırım MELİSİM olucak..

Melis çok güzel ben de kızım olsaydı Melis istiodum.Eşim de Elif istiodu Melis diye bi arkdş vardı ince uzun,zarif bütün Melisler onun gibi olacakmış gibi gelio bana

bende çok beğendim..şimdilik bunu düşündük en güzel bize bu geldi..kızım babasına çekerse uzun olur..bendende narinlik zayıflık alırsa tam olur

KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş

hadi gözün aydınn canımmm..kızları çok seviyorum ben...benimde cimcimem olucak..

ayy benimde öğlen kasıklarım ağrıdı..hatta bazı bazı ağrıyor yine..bende büyümeden kaynaklandığını düşünüyordum..sende söyledin iyi oldu valla:13:

kızlar az önce tartıldım 59 olmuşum.5 haftalıkken gittiğimde 56 çıkmıştı kilom..
zaten iştahımda eskisi gibi değil.3 kilo almışım sadece..

canım normalsin bence..ben 46 dan 52 ye çıktım..hatta gece 53 oluyorum

Benimki de sürekli, göbeğimin altında solda duruyor, dışarıdan gözle görülür şekilde sol tarafım şiş durumda
Zamanla ortalasa bari

benim bebeğin ya poposu ya başı sağda duruyor hep..ama sürekli ortadan darbe alıyorum:86:

Ben kızım olducağını bilmeden daha karnımı Eylül üm minik kuşum diye seviyodum Melis ismide çok hoşuma gitti şimdi. :89:

Ben geldimmmmm annişlerrrr bebişim için çalıştım geldimmmm. Ders verdimm haftasonu ciciş alacağım onaaaa.

Ne yapıyosunuzzzz????????**

HERKESE MERHABAA KIZLARRR:80:
BİZ GELDİKKKK DOKTORDAN OĞLUMU GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM ÇOK BÜYÜMÜŞ KUZUM KOCAMAN OLMUŞ SONUNDA BUGÜN PİPİSİNİ DE GÖZÜMLE GÖRDÜM ARTIK %80 DEĞİL %100 EMİN OLDUM KİLOSUNU SÖYLEMEDİ BOYUNUDA AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA GÖBÜŞLÜ Bİ BEBEĞİM VAR
3LÜ TESTİMİZ YAPILDI ÖLÇÜMLER YAPILDI KAN VERDİM HAFTAYA ÇIKACAKMIŞ SONUÇ
SONRA BEN TARTILDIM HİÇ KİLO ALMAMIŞIM KIZLAR SAĞLIK OCAĞININ BASKÜLÜ BOZUK
300 GR ALMIŞIM SADECE SONRA İLTİHABIMI SÖYLEDİM BANA FİTİL YAZDI SABAH AKŞAM VAJINAL:18: AYRICA Bİ SONRAKİ RANDEVUMDA DOPPLERE GÖNDERECEM DEDİ AYRINTILI USG KAN AKIMI FALAN BAKILACAK DEDİ OĞLUŞUMUN KİLOSUNU BOYUNUDA 5.AYDAN SONRA SÖYLIYCEKMİŞ AMA BENIM KUZUMMM 5 GÜN ÖNDE GİDİYOR 17+6 OLMUŞŞŞ HAREKETLERİ GÖZÜMÜN ÖNUNDEN GİTMİYOR KIZLAR KEŞKE HER GÜN GÖRSEMM
OĞLUŞUM BİZE PARMAĞINI KALDIRDI RENKL, USG DE GÖRDÜM ÇOK GÜZELDİ RESMEN PARMAĞINI GÖRDÜM AYYYY ÇOK MUTLUYUMMM

cnm masallah oglusuna valla kıskandım simdi neyse bende 2 gun sonra gıdecm zaten hem ayrıntılı ultrason oldgu ıcın baya bi görmüş olacam miniğimii

gözünaydın cnm benmki 150 gramdı obez o zaman :))

çok teşekkürler arkadaşlar.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sahip olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.

canım benim yaaa ne güzel bir mutlulukmaşallah
ben daha bunların hiçbirini doyasıya yaşayamadım yaaa :'(

bu gece evde yalnızım ınsallah korkmam burda gecırecegım ılk yalnız gecem olacak eşim aksam 6 da gitti sabah 7 de fln gelecek puff sımdıden stres yapmaya basladım ya..

hoşbulduk tatlım nasılsın ? nasıl geçti gününüz... neler kaynattınız bakalım geçmişi okumaya fırsat bulamıyorum bi türlü

valla cnm bende pek takip edemedim ama ıste ayrıntılı ultrason doktorlar fln konusulmus ben okudum gecmişi..sedanın da kızı oluyomus hanı gostermemıstı ya..%80 kız demıs doktor..haberler bunlar cnm

bu gece evde yalnızım ınsallah korkmam burda gecırecegım ılk yalnız gecem olacak eşim aksam 6 da gitti sabah 7 de fln gelecek puff sımdıden stres yapmaya basladım ya..

ben sana ne demiştim ben varım merak etme dememişmiydim :) 11'e kadar işteyim 11'den sonrada evden devam ederiz... ve inanmıycaksın ama bu gece benim eşimde geç gelecekmiş sabah 5'i bulabilir gelmem dedi :)

valla cnm bende pek takip edemedim ama ıste ayrıntılı ultrason doktorlar fln konusulmus ben okudum gecmişi..sedanın da kızı oluyomus hanı gostermemıstı ya..%80 kız demıs doktor..haberler bunlar cnm

süpersin şekerim çok mersi... geçmişi okuyayım diyorum bu sefer yazılanları kaçırıyorum... hem çalışıyorum hem takip etmeye çalışıyorum :)

sedacığım bi kızın oluyomuş çok sevindim tatlım :)
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
eeee öğrenmeyen çok az kişiden biride benim sanırım, yarın randevu alabilirsem yemek molamda gitmeyi düşünüyorum. alamazsamda cumaya artık... kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…