2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben sana ne demiştim ben varım merak etme dememişmiydim :) 11'e kadar işteyim 11'den sonrada evden devam ederiz... ve inanmıycaksın ama bu gece benim eşimde geç gelecekmiş sabah 5'i bulabilir gelmem dedi :)
ohh ne guzel o zaman uykumuz gelene kadar konusuruz cnm ii oldu
süpersin şekerim çok mersi... geçmişi okuyayım diyorum bu sefer yazılanları kaçırıyorum... hem çalışıyorum hem takip etmeye çalışıyorum :)
rica ederm tatlm

bende cuma gunu ayrıntılı usg ıcın gıdıcem cnm ay cok heycanlıyım sımdıden:18:inşallah snde bir an once ogrenırsn cnm..

a_happy o resme bayılıyorum kızz minicik parmagı ısırasım geldi
kardeşim geldi bu gün oğluşuyla yattık yuvarlandık oynadık ohh daha 7 aylık hadiii hadii atti diyo zıpır ayaklarından gıdıklanıyo mıncıkladım bol bol

kızlar benim de eşim geç gelicek....ne güzel dışarda yemek yicektik bu gece hatta yemek bile yapmadım bu yüzden şimdi aradı geç gelicem diye,kaldım böyle mahsun..yemeğim de yok bişeyler atıştırayım bari...

yokmu yakın bi yerlerin tel. ara eve söle bi şeyler yanlız takıl napıcan

hadi yemegını ye sn canım oglusun ac kalmasın ne guzel bugun kafa kafaya verır konusuruz napalım..hem benım esım carsamba gunune kadar boyle gece calısacakama bi tesellisi var en azından ıkı gun calısıyo bır gun ızınlı oyle olunca 4 gun yalnız kalmıs olcam

Son düzenleme:
var canım aslında kaynıyor evim merkezde ama canım çekmedi hiç alıştırmıştım eşimle gidicez diye evde bişeyler bulup atıştırayım en iyisi dediğin gibi yalnız takılayım...

Şekerim benimki evdede noluyo geldi adamcazın sesi solu çıkmıyo oruç vurmuş başım çok agrıyo dedi yattı kaldırırım 5 dk. sonra orucu açar az bi koltukta uyuklar ayy tv. dede bi şey yok der yemegide birden çok kaçırır başı daha çok agrır 3 gündür böle usulca gider yatar yatıyomusun erken daha diyincede yok öle gözlerimi dinlendiricem der sahurda uyandırırım .

Son düzenleme:

ay canım ben uyutmuyorum eşimi bu yüzden kızıyor bana,ama yok öyle ben tüm gün onu bekleyim o gelsin cup yatağa...eşimde maşallah çok uykucudur yatsa hemen uyur ama benden korkuyor küsüp kızıcam diye

ye canım ye aç kalma... hatta hemen başla bişeyler atıştırmaya...

yaa hiç sorma bende görür görmez bayıldım hemen avatar yaptım... resmi her gördüğümde içim bi tuhaf oluyooo... insanın öpüp koklayası geliyo... bizimkilerde öyle olucak inşallah oyyy yerim ben onuuuuu :)

okadar kötü zamana denk geldimki... zaten bi türl doktor bulamadım kendime o yüzden tam anlamıyla istediğim hiçbirşeyi öğrenemedim.. bide diğer arkadaşım yıllık izinde 2 haftadır hiç doktora gidemedim, inşallah yarın gelicek ve artık özgürümmmmm

bende oraya gitmeye karar verdim. doktorum gamze hanımmıydı benmi yanlış hatırlıyorum... ayrın sabah arıycam gün içine randevu alabilirsem yarın alamazsam cuma gidicem bi aksilik çıkmazsa, hem güngörende oturuyorum ve çalışıyorum işimede evimede yakın... memnun kalırsam çok iyi olur benim için...

bende bi ocak annesi olacağım inş.benimle aynı dönemi yaşayan arkadaşlarla ortak birşeyler paylaşabileceğim bi yerde olmak çok güzel.

cnm gamze baykan doktorum.Ama sanırım bu hafta hastanede yok haftaya çarşambaya kdr randevu vermiolar.Ya da randevuları dolu ben yanlış anlamış da olabilirim
Bi ara hastanedeyse randevu alayım yarın gideyim dedim karnım ağrıo diye ama haftaya çarşambaya kdr yok dediler.Önceden almak gerekio randevu

bende bi ocak annesi olacağım inş.benimle aynı dönemi yaşayan arkadaşlarla ortak birşeyler paylaşabileceğim bi yerde olmak çok güzel.

hosgeldınn bebegın hayırlı olsun canım bılgılerını nurrose ye ozel mesaj olarak yaz tabloya eklesin kac haftalık bebegin?bide yenı uye olmuşsun sanırım cevaplarımızı zamanında takıp edebılmek ıcın sayfayı sık sık yenile tekrar hosgeldın

benim eşimde öyle... normalde ilgiyi severim ki hangi kadın sevmez... şu ara daha çok ilgilensin istiyorum... o çalışıyosa bende bütün gün çalışıyorum, eve geliriz bi duşunu alır geçer tv karşısına başlar....
- gülüm sigarayla küllük getirirmisin
- oturmadan bide su versen
- ütülü gömleğim varmı
- bi vişne soda yapsan.....

gibi, gibi uzayıp gider istekleri sonra bi ara bi bakarım uyumuş
artık hepten arkadaş gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…