- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.141
ohh ne guzel o zaman uykumuz gelene kadar konusuruz cnm ii olduben sana ne demiştim ben varım merak etme dememişmiydim :) 11'e kadar işteyim 11'den sonrada evden devam ederiz... ve inanmıycaksın ama bu gece benim eşimde geç gelecekmiş sabah 5'i bulabilir gelmem dedi :)
rica ederm tatlmsüpersin şekerim çok mersi... geçmişi okuyayım diyorum bu sefer yazılanları kaçırıyorum... hem çalışıyorum hem takip etmeye çalışıyorum :)
sedacığım bi kızın oluyomuş çok sevindim tatlım :)
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
eeee öğrenmeyen çok az kişiden biride benim sanırım, yarın randevu alabilirsem yemek molamda gitmeyi düşünüyorum. alamazsamda cumaya artık... kısmet
bana daha hiiiiç kilosu söylenmedi..onu şimdi anlayamayız demişti doktor..20.haftadan sonra söyleniyormuş...zaten boyunuda en son 10.haftamda öğrenmiştim..
canım benim doktorum 15+2de bir sürü ölçümün ortalamasıyla söyledi oğlumun kilosunu demeyim de gramını151 grdı minnak oğlum ...ama boyunu söylemedi ölçümlerde bir değer varmış onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş falan ama bilemiyorum...
kızlar benim de eşim geç gelicek....ne güzel dışarda yemek yicektik bu gece hatta yemek bile yapmadım bu yüzden şimdi aradı geç gelicem diye,kaldım böyle mahsun..yemeğim de yok bişeyler atıştırayım bari...
kızlar zeytinburnu avrasya hospital'e kim gidiyodu ?
yokmu yakın bi yerlerin tel. ara eve söle bi şeyler yanlız takıl napıcan
hadi yemegını ye sn canım oglusun ac kalmasın ne guzel bugun kafa kafaya verır konusuruz napalım..hem benım esım carsamba gunune kadar boyle gece calısacakkızlar benim de eşim geç gelicek....ne güzel dışarda yemek yicektik bu gece hatta yemek bile yapmadım bu yüzden şimdi aradı geç gelicem diye,kaldım böyle mahsun..yemeğim de yok bişeyler atıştırayım bari...
canım benim doktorum 15+2de bir sürü ölçümün ortalamasıyla söyledi oğlumun kilosunu demeyim de gramını151 grdı minnak oğlum ...ama boyunu söylemedi ölçümlerde bir değer varmış onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş falan ama bilemiyorum...
cnm o deger fl degerı yani uyluk kemiği vucuttaki en uzun kemik bende arastırmıstm bebegmın boyunu ole olcmustum15 haftalıkken fl 1.68 cm di 7 ile carpınca 11,76 cm de boyu varmıs demekki demiştim o zmn
var canım aslında kaynıyor evim merkezde ama canım çekmedi hiç alıştırmıştım eşimle gidicez diye evde bişeyler bulup atıştırayım en iyisi dediğin gibi yalnız takılayım...
hadi yemegını ye sn canım oglusun ac kalmasın ne guzel bugun kafa kafaya verır konusuruz napalım..hem benım esım carsamba gunune kadar boyle gece calısacakama bi tesellisi var en azından ıkı gun calısıyo bır gun ızınlı oyle olunca 4 gun yalnız kalmıs olcam
cnm o deger fl degerı yani uyluk kemiği vucuttaki en uzun kemik bende arastırmıstm bebegmın boyunu ole olcmustum15 haftalıkken fl 1.68 cm di 7 ile carpınca 11,76 cm de boyu varmıs demekki demiştim o zmn
yiyim canım doğru diyorsun...zaten bugün sürekli bişeyler yedimcanım ben hiç yalnız kalamazdım evde eşimin şehir dışına yurt dışına çıktığı oluyor öyle zamanlarda hep annemle kardeşim gelirdi yeni yeni alıştım oğluşum koruyor beni diyorum yalnız değilim artık,o bana arkadaş oluyor
öyle mi canım benimki 20mm...7 ile çarpınca 14cm boyu oluyor o zaman oğluşumun
hadi yemegını ye sn canım oglusun ac kalmasın ne guzel bugun kafa kafaya verır konusuruz napalım..hem benım esım carsamba gunune kadar boyle gece calısacakama bi tesellisi var en azından ıkı gun calısıyo bır gun ızınlı oyle olunca 4 gun yalnız kalmıs olcam
yiyim canım doğru diyorsun...zaten bugün sürekli bişeyler yedimcanım ben hiç yalnız kalamazdım evde eşimin şehir dışına yurt dışına çıktığı oluyor öyle zamanlarda hep annemle kardeşim gelirdi yeni yeni alıştım oğluşum koruyor beni diyorum yalnız değilim artık,o bana arkadaş oluyor
öyle mi canım benimki 20mm...7 ile çarpınca 14cm boyu oluyor o zaman oğluşumun
ne ilginç aynılarını bende esıme soyledım evt cnm senın ne zaman olcumustu?
Şekerim benimki evdede noluyo geldi adamcazın sesi solu çıkmıyooruç vurmuş başım çok agrıyo dedi yattı kaldırırım 5 dk. sonra orucu açar az bi koltukta uyuklar ayy tv. dede bi şey yok der yemegide birden çok kaçırır başı daha çok agrır 3 gündür böle usulca gider yatar yatıyomusun erken daha diyincede yok öle gözlerimi dinlendiricem der sahurda uyandırırım .
kızlar benim de eşim geç gelicek....ne güzel dışarda yemek yicektik bu gece hatta yemek bile yapmadım bu yüzden şimdi aradı geç gelicem diye,kaldım böyle mahsun..yemeğim de yok bişeyler atıştırayım bari...
a_happy o resme bayılıyorum kızz minicik parmagı ısırasım geldi
kardeşim geldi bu gün oğluşuyla yattık yuvarlandık oynadık ohh daha 7 aylık hadiii hadii atti diyo zıpır ayaklarından gıdıklanıyo mıncıkladım bol bol
ohh ne guzel o zaman uykumuz gelene kadar konusuruz cnm ii oldu
tabiikide şekerim... benimkinin baca temizşiği varmış kimbilir kaçta biter ? eve gidince bi evi toparlayıp toz alıp yerleri silicem sonra uykumuz gelene kadar lak lak yaparız :13:
bende cuma gunu ayrıntılı usg ıcın gıdıcem cnm ay cok heycanlıyım sımdıden:18:inşallah snde bir an once ogrenırsn cnm..
Beeeeeeennnn
ne ilginç aynılarını bende esıme soyledım evt cnm senın ne zaman olcumustu?
:) canım şimdi baktım ultrason çıktılarına, ben 15+0da gitmişim az önce 15+2 demiştim ama 15+0 mış...
bende oraya gitmeye karar verdim. doktorum gamze hanımmıydı benmi yanlış hatırlıyorum... ayrın sabah arıycam gün içine randevu alabilirsem yarın alamazsam cuma gidicem bi aksilik çıkmazsa, hem güngörende oturuyorum ve çalışıyorum işimede evimede yakın... memnun kalırsam çok iyi olur benim için...
bende bi ocak annesi olacağım inş.benimle aynı dönemi yaşayan arkadaşlarla ortak birşeyler paylaşabileceğim bi yerde olmak çok güzel.
:) canım şimdi baktım ultrason çıktılarına, ben 15+0da gitmişim az önce 15+2 demiştim ama 15+0 mış...
anladm tatlm benle aynı gitmişsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?