- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.161
cnm gamze baykan doktorum.Ama sanırım bu hafta hastanede yok haftaya çarşambaya kdr randevu vermiolar.Ya da randevuları dolu ben yanlış anlamış da olabilirim
Bi ara hastanedeyse randevu alayım yarın gideyim dedim karnım ağrıo diye ama haftaya çarşambaya kdr yok dediler.Önceden almak gerekio randevu
bende bi ocak annesi olacağım inş.benimle aynı dönemi yaşayan arkadaşlarla ortak birşeyler paylaşabileceğim bi yerde olmak çok güzel.
hosgeldınn bebegın hayırlı olsun canım bılgılerını nurrose ye ozel mesaj olarak yaz tabloya eklesin kac haftalık bebegin?bide yenı uye olmuşsun sanırım cevaplarımızı zamanında takıp edebılmek ıcın sayfayı sık sık yenile tekrar hosgeldın
benim eşimde öyle... normalde ilgiyi severim ki hangi kadın sevmez... şu ara daha çok ilgilensin istiyorum... o çalışıyosa bende bütün gün çalışıyorum, eve geliriz bi duşunu alır geçer tv karşısına başlar....
- gülüm sigarayla küllük getirirmisin
- oturmadan bide su versen
- ütülü gömleğim varmı
- bi vişne soda yapsan.....
gibi, gibi uzayıp gider istekleri sonra bi ara bi bakarım uyumuş
artık hepten arkadaş gibi olduk
tşkrler hoşbulduk cnm.evet siteye alışmaya çalışıyorum.burayı çözene kadar bana katlanabilirmisiniz azıcıknurrose ye mesajımı bırakırım birazdan.
hoşgeldin canım... hayırlı olsun inşallah bebişin
ayyyy ciddimisin... nasıl bi şansım var benim böyle yaa valla ağlıycam sinirden doğru düzgün hiç muayene olamadım ya... 2'li test dışında hiçbir test yaptıramadım daha, henüz cinsiyetini bile öğrenemedim
böyle giderse evde doğurucam galiba
kızlar konuyla alakalı degıl ama evınızdekı parkelerınız cızılırse veya cızık olan yerler varsa azıcık sıvı yağı pecete veya pamukla cızılen yerın ustune sürün tamamen gecırıyo belki biliyosunuzdur ama yıne de bılmeyenler ıcın soyleyım ıstedım bnm vardı bı kac yerde yaptım hıc cızık falan yok su anda
Kızlar merhaba ben geldim.
Dayanamayıp başka doktora gidip gördüm bebişimi,
216 gr olmuş,Kalp seslerini de dinletti.Renkli ultrasonda el salladı bize:)
Kordonu ile oynuyor.Ayağına takılmıştı kordonu.Çok şükür iyi gördüm rahatladım.
Benim doktorumdaki randevumda 15 ağustos.
Herşey normal dedi.Ama rahimde hafif kasılmaların var dedi.Mesela bak bebek sola geçmiş sıkışmış orda dedi.Progestan verdi.
Bi kaç gün vajinal yoldan al dedi.
sonra da bi tarafta sertleşme falan hissedersen al.evinde bulunsun bunun zararı olmaz yararı olur dedi.
doktorumu arayıp sorcaktım sonra vazgeçtim,başka şehirde bir kadın doğumcu arkadaşım vardı ona sordum,kullan bişey olmaz,elinin altında bulunsun iyi olur dedi.
kısacası kullancam.
hissetmek için de erken dedi,belli belirsiz hissetmeye bile 20.haftada başlarsın dedi.
hissettiklerim neydi dedim,bebek hareketi olmadığı kesin bence dedi.
kafam karıştı o konuda.Ama iyi olduğunu gördüm ya,beni sonraki kontrole kadar atar.
Cinsiyet için o da emin konuşmadı,kız diye düşünüyorum dedi.
bebişim süpriz yapcak galiba:)
bu arada daha önceki kontrollerimi falan sormadı,nereye gittiğimi falan.
anlayışlı kadınmış.
3 lütest istedi,ben 4 lü yaptırdım dedim.olsun buna da bakalım nolcak dedi.ama ben kan vermeden kaçtım
kız sen parkelerle bozmuşsun heee
Kızlar merhaba ben geldim.
Dayanamayıp başka doktora gidip gördüm bebişimi,
216 gr olmuş,Kalp seslerini de dinletti.Renkli ultrasonda el salladı bize:)
Kordonu ile oynuyor.Ayağına takılmıştı kordonu.Çok şükür iyi gördüm rahatladım.
Benim doktorumdaki randevumda 15 ağustos.
Herşey normal dedi.Ama rahimde hafif kasılmaların var dedi.Mesela bak bebek sola geçmiş sıkışmış orda dedi.Progestan verdi.
Bi kaç gün vajinal yoldan al dedi.
sonra da bi tarafta sertleşme falan hissedersen al.evinde bulunsun bunun zararı olmaz yararı olur dedi.
doktorumu arayıp sorcaktım sonra vazgeçtim,başka şehirde bir kadın doğumcu arkadaşım vardı ona sordum,kullan bişey olmaz,elinin altında bulunsun iyi olur dedi.
kısacası kullancam.
hissetmek için de erken dedi,belli belirsiz hissetmeye bile 20.haftada başlarsın dedi.
hissettiklerim neydi dedim,bebek hareketi olmadığı kesin bence dedi.
kafam karıştı o konuda.Ama iyi olduğunu gördüm ya,beni sonraki kontrole kadar atar.
Cinsiyet için o da emin konuşmadı,kız diye düşünüyorum dedi.
bebişim süpriz yapcak galiba:)
bu arada daha önceki kontrollerimi falan sormadı,nereye gittiğimi falan.
anlayışlı kadınmış.
3 lütest istedi,ben 4 lü yaptırdım dedim.olsun buna da bakalım nolcak dedi.ama ben kan vermeden kaçtım
hosgeldın canım masaallah bebegıne..ay bu doktorlara sinir oluyorum ya hissetmedıgın kesın falan dıye bide sanki kendısı tasıyo bebeğivalla ben hissediyorum hemde her gecen gün daha fazla ohh canıma da değsin
canım ne güzel bebeğini görmüşsün...ya şu rahim kasılması ne oluyor? sende belirti var mıydı canım? anlattı mı doktorun ne olduğunu
bende aynı fikirdeyim cnm.sanki kendileri taşıyo bebeği.bende hissediyorum hareketlerini bebeğimin.doktora söyledim.hissedemezsin bu haftada dedi.senin hislerin fazlaymış diye dalga geçti bide.kitapta yazılanlarla gerçek hayattakiler her zaman tutarmı demi.ezbere konuştuklarında sinir oluyorum:)bu arada bana bunu diyen doktor erkekti.kaç defa hamilelik yaşadıysa artık konuşuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?