- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.181
yok kızz hani o gün demıstım ya arastırdm ız bırakmayan temızlık malzemelerını prontoyu cok duydum demıstım netten arastırmıstım kk dan yani..ordakı kızlar sormus bende bunu cok onceden bılıyodum ılk once sızlere soyleyım dedım onlardan once ısınıze yarar belki die anacım
ayy korkmaya basladım ben yaa:78::78nceden evde yalnız kaldıgımda korkmazdım bu hamılelık benı cook degiştirdiii:78::95::84:
iyi akşamlar kızlar..
şu rahim kasılmalarını okudukça korkmaya başladım ya bendede varda farketmiosam diye:18:
daha çok var doktora gitmeme:18:
canım benim yaaa ne güzel bir mutlulukmaşallah
ben daha bunların hiçbirini doyasıya yaşayamadım yaaa :'(
cnm masallah oglusuna valla kıskandım simdi neyse bende 2 gun sonra gıdecm zaten hem ayrıntılı ultrason oldgu ıcın baya bi görmüş olacam miniğimii
Kızlar merhaba ben Temmuz annesiyim hissetmekten bahsetmişssiniz 24.haftadan sonra hissetmenin alasını yaşayacaksınız hele son aylar elinizde hissedeceksiniz Allah hepinize o guzel duyguları yaşatsın...Hamileliğin keyfini çıkarın..Doğumdan sonra kendinizi unutuyırsunuz dünya onun üstüne dönüyor...Size hayırlı 9 aylık bir yolculuk diliyorum...
korkma gülüm kitle kapını biz varız burda
ayy korkmaya basladım ben yaa:78::78nceden evde yalnız kaldıgımda korkmazdım bu hamılelık benı cook degiştirdiii:78::95::84:
ya benim öyle ağrım falan yoktu.Ama dün akşam biraz olmuştu,ve sol taraf daha şiş ve sert olmuştu.
Bunlar olabiliyormuş,esas olan bebeğin kalp sesinin varlığı imiş.hatta kanama durumlalrında bile bebeğin kalp sesinin varlığı önemliymiş,kanama olsa bile kalp sesinin varlığı düşük olma ihtimalini nerdeyse yok ediyomuş
Kasılmalar rahim büyümesi ile alakalı imiş.Hem kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş hem büyürken ufak tefek dirençler oluyomuş.Kasılma sebebi buymuş.
İlerleyen dönemlerde daha sık oluyomuş.
Kızlar merhaba ben Temmuz annesiyim hissetmekten bahsetmişssiniz 24.haftadan sonra hissetmenin alasını yaşayacaksınız hele son aylar elinizde hissedeceksiniz Allah hepinize o guzel duyguları yaşatsın...Hamileliğin keyfini çıkarın..Doğumdan sonra kendinizi unutuyırsunuz dünya onun üstüne dönüyor...Size hayırlı 9 aylık bir yolculuk diliyorum...
Kızlar merhaba ben geldim.
Dayanamayıp başka doktora gidip gördüm bebişimi,
216 gr olmuş,Kalp seslerini de dinletti.Renkli ultrasonda el salladı bize:)
Kordonu ile oynuyor.Ayağına takılmıştı kordonu.Çok şükür iyi gördüm rahatladım.
Benim doktorumdaki randevumda 15 ağustos.
Herşey normal dedi.Ama rahimde hafif kasılmaların var dedi.Mesela bak bebek sola geçmiş sıkışmış orda dedi.Progestan verdi.
Bi kaç gün vajinal yoldan al dedi.
sonra da bi tarafta sertleşme falan hissedersen al.evinde bulunsun bunun zararı olmaz yararı olur dedi.
doktorumu arayıp sorcaktım sonra vazgeçtim,başka şehirde bir kadın doğumcu arkadaşım vardı ona sordum,kullan bişey olmaz,elinin altında bulunsun iyi olur dedi.
kısacası kullancam.
hissetmek için de erken dedi,belli belirsiz hissetmeye bile 20.haftada başlarsın dedi.
hissettiklerim neydi dedim,bebek hareketi olmadığı kesin bence dedi.
kafam karıştı o konuda.Ama iyi olduğunu gördüm ya,beni sonraki kontrole kadar atar.
Cinsiyet için o da emin konuşmadı,kız diye düşünüyorum dedi.
bebişim süpriz yapcak galiba:)
bu arada daha önceki kontrollerimi falan sormadı,nereye gittiğimi falan.
anlayışlı kadınmış.
3 lütest istedi,ben 4 lü yaptırdım dedim.olsun buna da bakalım nolcak dedi.ama ben kan vermeden kaçtım
bende aynı fikirdeyim cnm.sanki kendileri taşıyo bebeği.bende hissediyorum hareketlerini bebeğimin.doktora söyledim.hissedemezsin bu haftada dedi.senin hislerin fazlaymış diye dalga geçti bide.kitapta yazılanlarla gerçek hayattakiler her zaman tutarmı demi.ezbere konuştuklarında sinir oluyorum:)bu arada bana bunu diyen doktor erkekti.kaç defa hamilelik yaşadıysa artık konuşuyo.
canım hiç korkma aslan gibi oğluşun var yanında
anladım tatlım ya ürküyorum bende böyle şeylerden elim karnımda sürekli, bazen sertlik geliyor ama kafası falandır diyorum genelde göbek deliğimin üstünde oluyor o sertlik...allah korusun hepimizin bebeklerini
aynen benimde kafamı kurcalıyo hiç sorma cunku kasıklarm agrıyo benimneyse allahtan iki gün sonra doktora gıdıcem o zaman herseyı sorcm ınsallah
bu akşam herkes bekar sanırım :)) benim eşim evde ama bir arkadaşıyla birlikte kitap çalışması yapıyolar benimki de yok sayılır
benimkide nöbetçi
:118::112:
ohh ne güzell herkese benden çayy:103::108::124::128::129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?