2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarar tabi gülüm yaramazmı :)

Kızlar merhaba ben Temmuz annesiyim hissetmekten bahsetmişssiniz 24.haftadan sonra hissetmenin alasını yaşayacaksınız hele son aylar elinizde hissedeceksiniz Allah hepinize o guzel duyguları yaşatsın...Hamileliğin keyfini çıkarın..Doğumdan sonra kendinizi unutuyırsunuz dünya onun üstüne dönüyor...Size hayırlı 9 aylık bir yolculuk diliyorum...

iyi akşamlar kızlar..

şu rahim kasılmalarını okudukça korkmaya başladım ya bendede varda farketmiosam diye:18:
daha çok var doktora gitmeme:18:

aynen benimde kafamı kurcalıyo hiç sorma cunku kasıklarm agrıyo benimneyse allahtan iki gün sonra doktora gıdıcem o zaman herseyı sorcm ınsallah

Son düzenleme:
canım benim yaaa ne güzel bir mutlulukmaşallah
ben daha bunların hiçbirini doyasıya yaşayamadım yaaa :'(

daha sende yaşarsın inşallah canımm

cnm masallah oglusuna valla kıskandım simdi neyse bende 2 gun sonra gıdecm zaten hem ayrıntılı ultrason oldgu ıcın baya bi görmüş olacam miniğimii

sağol tatlımm inasan doyamıyorr izlemeye

çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için
senin bebişinede Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah

korkma gülüm kitle kapını biz varız burda

valla iyiki burası var zaten bıde cok sıcak evde klima fln da yok o zaman sıkıntıdan patlardım sanırım hemde korkudanen azından sızınle konusurken sıcaklıgı fazla umursamıyorum o iyiliği var:89:

ayy korkmaya basladım ben yaa:78::78nceden evde yalnız kaldıgımda korkmazdım bu hamılelık benı cook degiştirdiii:78::95::84:

canım hiç korkma aslan gibi oğluşun var yanında

anladım tatlım ya ürküyorum bende böyle şeylerden elim karnımda sürekli, bazen sertlik geliyor ama kafası falandır diyorum genelde göbek deliğimin üstünde oluyor o sertlik...allah korusun hepimizin bebeklerini

tskler canım sagol inşallah hepimiz bu yolculugu sag salim atlatırız saglıklı bebişlerimizle inşallahh

ayy canım ne güzel görmüşsün bebeğini çok şükür iyiymiş de
ben de aldım cumaya randevu 16 ağustosu bekleyemicem benim de 2 gündür sol kasığımda hafif bi sızı vardı sol taraf sertleşmişti. hatta bugün de devam etseydi doktorumu arıcaktım :18: bakalım cuma günü ne diyecek doktor umarım önemli bişey değildir

canım doktor hamilelik yaşamamış ama 11 sene bu meslekle ilgili okumuş. arada istisnalar oluyor olabilir ama genel anlamda çoğu insan zaten 20. haftalarda hissetmeye başlıyormuş pratikte de bu böyle

ayy gercekten oglusumu düşününce korku falan kalmadı yesin anneciği onuu

bu akşam herkes bekar sanırım :)) benim eşim evde ama bir arkadaşıyla birlikte kitap çalışması yapıyolar benimki de yok sayılır

canım doktor hamilelik yaşamamış ama 11 sene bu meslekle ilgili okumuş. arada istisnalar oluyor olabilir ama genel anlamda çoğu insan zaten 20. haftalarda hissetmeye başlıyormuş pratikte de bu böyle
[/QUOTE]
evet haklısın tabi cnm bu benim ikinci hamileliğim ve ikinciler daha çabuk belli ediyorlar kendilerini sanırım.gerçek tekmeler 20. haftadan sonra gelecek tabi.şu anda minik kıpırdanmalar var sadece:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…