- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.201
sulfatcım kremim geldi benimde nihayetsiftahımı da yaptım...inşallah sürekli kullanabilirim unutmassam...
aaa süpeeerben de geldiğinde hemen kullandım :) göğüs ve göbeğe. zaten akşam uyumadan da duşumu alır bebe yağı sürerim bütün vücudumu yağlıyorum onla:)) şimdilik yaz daha az üşeniyorum sürüyorum 10 gündür düzenli ama havalar soğuyunca kesin aksatıcam
selam
herkese ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız nasıl gıdıyor ?
canım sen hem o kremi hem bebe yağı mı sürüyorsun? ya bende bebe yağı ya da badem yağı alıcam yok benim...hem onu hem liearac sürerim....evet hava soğunca heryerimiz üşüyecek sürmek istemeyeceğiz kesin....
canım ben uzun süredir bebe yağı kullanıyorum ama düzenli değildi 1 gün sürüyodum 3 gün unutuyodum
ama 10 gündür her akşam düzenli yağlanıyorum :) şimdi kremim de geldi yine bebe yağını da kullanırım doktorum da kremden ziyade bebe yağını önermişti. hem o ucuz bütün vücuduma sürüyorum :) ama bu kremi her yanıma sürmeye kalksam 1 haftada bitiririm. lieracı göbek ve göğsümde kullanıcam sadece. kalça bacaklar belim filan es geçiyorum
iyi akşamlar kızlar..
şu rahim kasılmalarını okudukça korkmaya başladım ya bendede varda farketmiosam diye:18:
daha çok var doktora gitmeme:18:
Kızlar merhaba ben Temmuz annesiyim hissetmekten bahsetmişssiniz 24.haftadan sonra hissetmenin alasını yaşayacaksınız hele son aylar elinizde hissedeceksiniz Allah hepinize o guzel duyguları yaşatsın...Hamileliğin keyfini çıkarın..Doğumdan sonra kendinizi unutuyırsunuz dünya onun üstüne dönüyor...Size hayırlı 9 aylık bir yolculuk diliyorum...
Geldim kızlar :)
Yavaştanmı yazsam size ne :)
Evettttt baya bır uzatmalı olarak gırdım doktora amelıyattaymısda :)
Sonra gostermıyor dedı
dedım yapmayın catlıcaz :)
sonra acdı bacaklarını
ve sonuc
%80 KIZ dedi :)
İşte oyleeee :)
canım hayırlı olsun kızınsenin baya mide bulantın olmuştu dimi ben mi yanlış hatırlıyorum,forumda çok bulantısı olanların kızı oldu galiba.....
canım hayırlı olsun kızınsenin baya mide bulantın olmuştu dimi ben mi yanlış hatırlıyorum,forumda çok bulantısı olanların kızı oldu galiba.....
Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?