2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sulfatcım kremim geldi benimde nihayet siftahımı da yaptım...inşallah sürekli kullanabilirim unutmassam...

aaa süpeeer ben de geldiğinde hemen kullandım :) göğüs ve göbeğe. zaten akşam uyumadan da duşumu alır bebe yağı sürerim bütün vücudumu yağlıyorum onla:)) şimdilik yaz daha az üşeniyorum sürüyorum 10 gündür düzenli ama havalar soğuyunca kesin aksatıcam

Son düzenleme:

canım sen hem o kremi hem bebe yağı mı sürüyorsun? ya bende bebe yağı ya da badem yağı alıcam yok benim...hem onu hem liearac sürerim....evet hava soğunca heryerimiz üşüyecek sürmek istemeyeceğiz kesin....

selam

herkese ıyı aksamlar kızlar

nasılsınız nasıl gıdıyor ?

iyiyiz canım sen nasılsın?

canım ben uzun süredir bebe yağı kullanıyorum ama düzenli değildi 1 gün sürüyodum 3 gün unutuyodum
ama 10 gündür her akşam düzenli yağlanıyorum :) şimdi kremim de geldi yine bebe yağını da kullanırım doktorum da kremden ziyade bebe yağını önermişti. hem o ucuz bütün vücuduma sürüyorum :) ama bu kremi her yanıma sürmeye kalksam 1 haftada bitiririm. lieracı göbek ve göğsümde kullanıcam sadece. kalça bacaklar belim filan es geçiyorum

haklısın canım ya,bende lieracı sadece göğüs ve göbeğimde kullanıcam bacaklar ve kalçama da badem yağını yada bebe yağını kullanırım yoksa batarız biz....

Geldim kızlar :)
Yavaştanmı yazsam size ne :)
Evettttt baya bır uzatmalı olarak gırdım doktora amelıyattaymısda :)
Sonra gostermıyor dedı
dedım yapmayın catlıcaz :)
sonra acdı bacaklarını
ve sonuc
%80 KIZ dedi :)
İşte oyleeee :)

iyi akşamlar kızlar..

şu rahim kasılmalarını okudukça korkmaya başladım ya bendede varda farketmiosam diye:18:
daha çok var doktora gitmeme:18:

Canım hafifleri hissetmiyorsun zaten,
Allah korusun bebeğe zarar verecek şekilde olsa mutlaka hissedersin.
Benim dün akşam sertlik oluşmuştu sol tarafta böyle dokununca hafif acıyan,bi sertlikti.
hem Allah başka bi problem vermesiin bunun çaresi varmış bak çok şükür.
Bi de doktor kasılmaların çalışma şekli ile de ilgisi olabilir dedi.
Oturarak çalışıyorum dedim,olsun vücudun dinlenme pozisyonu değil sonuçta oturmak dedi.
8-10 saat aynı pozisyonda oturmak da iyi değilmiş.Ara ara kalkıp yürü dedi.

Canım öncelikle hayırlı olsun,iyi dileklerin içi teşekkürler.
Allah bebişine sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı uzun ömür versin.

merhaba hanımlar benim hamilelik iyi gidiyo çok şükür oruç konusunda tereddütte olduğum için 1. günü tuttum sadece dr gidince danışıcam bakalım tuttabilirsin derse tutucam oğluşum durmuyo öpüyorum iyi geceler

canım hayırlı olsun kızın senin baya mide bulantın olmuştu dimi ben mi yanlış hatırlıyorum,forumda çok bulantısı olanların kızı oldu galiba.....

canım hayırlı olsun kızın senin baya mide bulantın olmuştu dimi ben mi yanlış hatırlıyorum,forumda çok bulantısı olanların kızı oldu galiba.....

ayy o tespitin ne derece doğruluğu var bilmiyorum ama benim hiç bulantım yoktu
herkes bana da oğlun olcak diyordu. burdaki kızlarla da kıyaslayınca sanki doğru gibi dimi

Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.

evet cnm oyle oldu hakkaten ya mesela seydanında cok bulantısı oldu onunda kızı olacak meserret ve seda da aynı sekılde

ciciş topiğine bikaç bişey eklim dedim ama makinemin şarjı yokmuş daha sonra eklerim artık

valla kızlar benim hiç bulantım olmadı hatta bazıları bana çaydan tiksiniyomusun bulantın varmı yoksa oğlun olacak demişti ama dr umuz %99 kız dedi bakalım haftaya gidince netleşecek bizimkide :)))))

Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.

ama benımde oglum olacak bende basından beri ekşi ve acılı seyler aserıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…