- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.221
ayy o tespitin ne derece doğruluğu var bilmiyorum ama benim hiç bulantım yoktu
herkes bana da oğlun olcak diyordu. burdaki kızlarla da kıyaslayınca sanki doğru gibi dimi
Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.
evet cnm oyle oldu hakkaten ya mesela seydanında cok bulantısı oldu onunda kızı olacak meserret ve seda da aynı sekılde
Selam kızlar ben geldimmm nasılsınızzz?
Selam kızlar ben geldimmm nasılsınızzz?
şeydacım nasılsın canım nasıl oldun
selam canım hoşgeldinnben iyim sen nasılsın??
benim eşimde öyle... normalde ilgiyi severim ki hangi kadın sevmez... şu ara daha çok ilgilensin istiyorum... o çalışıyosa bende bütün gün çalışıyorum, eve geliriz bi duşunu alır geçer tv karşısına başlar....
- gülüm sigarayla küllük getirirmisin
- oturmadan bide su versen
- ütülü gömleğim varmı
- bi vişne soda yapsan.....
gibi, gibi uzayıp gider istekleri sonra bi ara bi bakarım uyumuş
artık hepten arkadaş gibi olduk
Hoşbuldum cnmmm kasık ağrılarım ara ara devam ediyo ama Allaha şükür iyiyim sen nasılsın?
Hoşbuldum cnmm..
İyiyim Allaha şükür akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım sanırım patlamak üzereyimmmmmmmmmmmmmm
Sen nasılsın?
anammm isteklere bak uyuması daha hayırlı kızz ayana bide hizmet bekliyor ben bütün gün evdeyim ama eşim meyve getirir cevizini yedinmi bu gün yok sütünü içtinmi yok öle ayana servis servis yapma sırası onlarda az naz yap kızz bu günler gelip geçici
ama benımde oglum olacak bende basından beri ekşi ve acılı seyler aserıyorum canım
anammm isteklere bak uyuması daha hayırlı kızz ayana bide hizmet bekliyor ben bütün gün evdeyim ama eşim meyve getirir cevizini yedinmi bu gün yok sütünü içtinmi yok öle ayana servis servis yapma sırası onlarda az naz yap kızz bu günler gelip geçici
iyim canım aynen bende az once göbişimi cektım koydum resmını kızlar korktu sanırımbnde patlamak uzereyım ıstahım cok acıldı
Ay çıkıcaktım beni bekliyolar bakim senin göbişe öyle çıkıyım bari
Ben uyumadimmmmmmmmmmmmmm
bebeğinin hareketlerini hissedenler nerede tam olarak hissediyor acaba..ben göbeğimin baya aşağısında hissediyorum..göbeğinde hissedenler emin mi?:26:
cnm ben iki gündür göbegimde hissediyorum ..ama genelde aşagıda hissediyorum cnm sanırım pozisyon degıstırdı bnm erkekim
oy oy yerim onu ben maşallah allah bağışlasın kızçeni bu arada sedacım seninde kızın hayırlı olsun canım .KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş
kilosu ne güzelmiş minnak oğluşunun maşallah .benim doktor 18 haftalıkken baş popo ve bacakları ölçtü 21 cm dedi .son kez bak böyle tümden göremezsin artık parça parça bakıcam dedi ki biliyordum zaten dedim ,değerlerden hesaplıyor boyunu canım fl sanırım boy oluyordu şimdi tam hatırlamıyorum ,ac ve bdp olanlar kiloda kullanılıyordu fl boydu tahmin yarın bakarım iyice inşallah.canım benim doktorum 15+2de bir sürü ölçümün ortalamasıyla söyledi oğlumun kilosunu demeyim de gramını151 grdı minnak oğlum ...ama boyunu söylemedi ölçümlerde bir değer varmış onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş falan ama bilemiyorum...
kıyamamam size ,babalarına küsmüşler :-(ayy kocacım geldi gitti az once yakınlarda park yogunlugu varmıs garibimi göndermişler orayı duzenleyın dıye..bende bi aşkıma bakıyım napıyo dedım dıyo kendını affettırmeye calısıyo bende git küsüm ben sana asagıdaki arkadasına da karımdan dayak yedım geldım de dedimvurdm bi kac tane bide gelır gelmez tv nin karşısına gecen kocadan hayır gelmez kendını affettırmeye calısma dıye de ekledım gülüyo gıcık asansöre binerken de öptü kendınıze ii bakın dio hıhh barışmıcam işte
eşin polis sanırım demi canım .zor oluyor eşler vardiyaya kalınca ya da mesai yapınca .
benim kuzuda akşam orucunu açtı çayını içti namazına gitti geldi enesle oynadı sonra ortadan kayboldu
bir baktım uyumuş zavallım :-( sahurada kalkmıyorum ben kendisi hazırlıyor şu ramazan bitsin ona ne mamalar yapıcam
ayy allahım eneste acıktım diye sesleniyor ,radyo dinliyordu ,bizim pikeleri içeri götürmüş yastıkları sermiş ,üzerine yatmış ,bir taraftan yan yatarak radyo dinliyor bir taraftan resim boyuyorne ilginç bir oğlum var.
pilav istiyorum diyor gidip yedireyim yatırayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?