2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy o tespitin ne derece doğruluğu var bilmiyorum ama benim hiç bulantım yoktu
herkes bana da oğlun olcak diyordu. burdaki kızlarla da kıyaslayınca sanki doğru gibi dimi

canım benim oldu ama çok hafifti uzun sürmedi olmadı gibi yani....sanki doğru gibi o tez...

Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.

benim hep canım tatlı istedi hiç ekşili acılı şeyler yemedim ve oğlum olucak

evet cnm oyle oldu hakkaten ya mesela seydanında cok bulantısı oldu onunda kızı olacak meserret ve seda da aynı sekılde

evet tatlım ya bulantısı çok olanların kızları oldu sanki...

şeydacım nasılsın canım nasıl oldun

Hoşbuldum cnmmm kasık ağrılarım ara ara devam ediyo ama Allaha şükür iyiyim sen nasılsın?

selam canım hoşgeldinn ben iyim sen nasılsın??

Hoşbuldum cnmm..
İyiyim Allaha şükür akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım sanırım patlamak üzereyimmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

anammm isteklere bak uyuması daha hayırlı kızz ayana bide hizmet bekliyor ben bütün gün evdeyim ama eşim meyve getirir cevizini yedinmi bu gün yok sütünü içtinmi yok öle ayana servis servis yapma sırası onlarda az naz yap kızz bu günler gelip geçici

iyim canım aynen bende az once göbişimi cektım koydum resmını kızlar korktu sanırımbnde patlamak uzereyım ıstahım cok acıldı

benim eşimde öyle çok şükür ilacını içtinmi fındık ceviz yedinmi canım bişey çekiyomu gidip alayım hemen sofraya ayrdım eder hamileyken ama normalde yapmaz ütüsünüde şuan ahamile olduğum için kendi yapıyo allah razı olsun ondan

bnmkide az once aramıs ama maalesef tel sarjı bıtmıstı kapalıydı dünkü hatasını telafi etmek ıstıyo ama ben yemem

ayy kocacım geldi gitti az once yakınlarda park yogunlugu varmıs garibimi göndermişler orayı duzenleyın dıye..bende bi aşkıma bakıyım napıyo dedım dıyo kendını affettırmeye calısıyo bende git küsüm ben sana asagıdaki arkadasına da karımdan dayak yedım geldım de dedimvurdm bi kac tane bide gelır gelmez tv nin karşısına gecen kocadan hayır gelmez kendını affettırmeye calısma dıye de ekledım gülüyo gıcıkasansöre binerken de öptü kendınıze ii bakın dio hıhh barışmıcam işte

bebeğinin hareketlerini hissedenler nerede tam olarak hissediyor acaba..ben göbeğimin baya aşağısında hissediyorum..göbeğinde hissedenler emin mi?:26:

bebeğinin hareketlerini hissedenler nerede tam olarak hissediyor acaba..ben göbeğimin baya aşağısında hissediyorum..göbeğinde hissedenler emin mi?:26:

cnm ben iki gündür göbegimde hissediyorum ..ama genelde aşagıda hissediyorum cnm sanırım pozisyon degıstırdı bnm erkekim

KIZLAR BEN geldım
ben 15/08 u bekleyemedım başka doktora gittim ve öğrendim
sonunda
kızım oluyormuş ,erkek bekleyen bırı olarak afalladım ama kızçem oluyormuşşşşşşşş
oy oy yerim onu ben maşallah allah bağışlasın kızçeni bu arada sedacım seninde kızın hayırlı olsun canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…