- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.241
cnm onu takma kafana ya dedıgım gıbı sadece dün gece ve bugün hissettigim segırme seklınde oylede olmayabılır veya takla atıyodur yaramaz oglumben göbeğimde yada göbeğimin üstünde hiç hissetmedim canım ya..benim hep daha altta oldu..sanırım daha yukarı çıkmadı..
kıyamamam size ,babalarına küsmüşler :-(
eşin polis sanırım demi canım .zor oluyor eşler vardiyaya kalınca ya da mesai yapınca .
benim kuzuda akşam orucunu açtı çayını içti namazına gitti geldi enesle oynadı sonra ortadan kayboldu
bir baktım uyumuş zavallım :-( sahurada kalkmıyorum ben kendisi hazırlıyor şu ramazan bitsin ona ne mamalar yapıcam
ayy allahım eneste acıktım diye sesleniyor ,radyo dinliyordu ,bizim pikeleri içeri götürmüş yastıkları sermiş ,üzerine yatmış ,bir taraftan yan yatarak radyo dinliyor bir taraftan resim boyuyorne ilginç bir oğlum var.
pilav istiyorum diyor gidip yedireyim yatırayım geliyorum
cnm onu takma kafana ya dedıgım gıbı sadece dün gece ve bugün hissettigim segırme seklınde oylede olmayabılır veya takla atıyodur yaramaz oglumama doktor ayın 5 ine ozisyon degıstırmıs olcak dedıgı de gelıyo aklıma hanı dıyorum yukarı mı cıktı acaba bide sertlestı göbegm normalde yumusaktı alt taraf sertti..:26:
evt ayyildizim sorma valla da küstük konusmuyoruz dün bizi sinirlendirdi gece bn 11e kadar onu bekledım o naptı hıc konusmadan tv ye baktı bide ustune üstük tv izliyorum dıyo bişi sordugm zaman bnm şarteller atıyo zaten dokunsalar aglıyorum bu ara bide gece gece ona cnm sıkıldı...neyse evet cnm trafik polisi..valla cnm ben sahura kalkıyorum sırf yalnız yemesın canı ıstemez dıye ama o da bana boyle yapınca cok zoruma gidiyo ya..kendıde hatasını anladı ama hıhh boşuna cabalar
cnm yaa erkeklerin bu davranışlarına alışmalıyız sanırım, tv odaklanınca top patlasa duymuyolar
valla ben zaten ne zaman onu gormezden gelsem pesımde dolanıyo öpücükler fln yoksa aynı senın ddgn gıbı ölsem haberi olmayacak tv basındayken bundan sonra böyle
senin de ilk bebişin de mi
evt cnm 10 aylık evliyim..
hayırlısı bakalım.. ben de 2 yıllık evliyim, zamanı geldi dedik
ben geldim :) bende 5 yıllık evliyim...
hosgeldın canım nereye kayboldun..?
cnm senin dugun tarihin kac? merak ettim
28.11.2010 cnm noldu ki?
cnm benimde 25.11.2010 aen 10 aylik diyince ayni gun olabilir mi acaba diye merak etttimm ?
anladım tatlım tahmin etmiştm aslında..benim 27 si kına gecemdi 28 de düğün malum
Canım hafifleri hissetmiyorsun zaten,
Allah korusun bebeğe zarar verecek şekilde olsa mutlaka hissedersin.
Benim dün akşam sertlik oluşmuştu sol tarafta böyle dokununca hafif acıyan,bi sertlikti.
hem Allah başka bi problem vermesiin bunun çaresi varmış bak çok şükür.
Bi de doktor kasılmaların çalışma şekli ile de ilgisi olabilir dedi.
Oturarak çalışıyorum dedim,olsun vücudun dinlenme pozisyonu değil sonuçta oturmak dedi.
8-10 saat aynı pozisyonda oturmak da iyi değilmiş.Ara ara kalkıp yürü dedi.
Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.
ay sıkıldım valla ya kımse konusmayıncabide kızlar sabaha kadar konusuruz bızım eslerımız de yok bugun dıyolardı kimse kalmadı
canım benim günaydın benimde çok uykum geliyor kızımı satt 10 da uyutuyorum bende onunla birlikte uyuyorum fazla oturamıyorum malesef.eşimde evde olmuyor o olsa belki 1 saat daha otururum ama akşam işe gidiyor.canım bende bu gün eğer fırsat bulursam unutmazsam göbişimin resmini çekeceğim sizlerle paylaşacağım.kocaman bir şey oldu.önce sivri duruyordu şimdi top gibi benimde.ama çok tombiş görünüyorum 2 aylıkken çekmiştim birde şimdi çekeceğim.3 ayda çekemedim rahatsızdım unuttum ama artık her ay çekeceğim...yarın sizlerle paylaşırım bakalım görünce şok olacaksınız emin olun...gunaydınlar...
dun bulantılardan bahsetmıssınız benımkı erkek ama hala bulantım var..cınsıyete gore bı ayrım yapmıo sankı..bı de nasıl oturuyosunuz o kadar gec saatlere kadar..ben cumartesı gunu yazlıktan dondum ve hala valızımı bosaltacak gucu bulamıyorum kendımde...sureklı cok yorgunum ve uyku halındeyım...allahtan kadın alıorum artık duızenlı olarakta evın temızlıgı bana kalmıyor..bu kadar yorgun ve uykucu var mı aramızda?bır de benım karnımın seklı degıstı,top gıbı bıseye donusuo..ıyıkı bole oldu,zaten kıloluyum enıme gıtsem zor toparlanırdım
gunaydınlar...
dun bulantılardan bahsetmıssınız benımkı erkek ama hala bulantım var..cınsıyete gore bı ayrım yapmıo sankı..bı de nasıl oturuyosunuz o kadar gec saatlere kadar..ben cumartesı gunu yazlıktan dondum ve hala valızımı bosaltacak gucu bulamıyorum kendımde...sureklı cok yorgunum ve uyku halındeyım...allahtan kadın alıorum artık duızenlı olarakta evın temızlıgı bana kalmıyor..bu kadar yorgun ve uykucu var mı aramızda?bır de benım karnımın seklı degıstı,top gıbı bıseye donusuo..ıyıkı bole oldu,zaten kıloluyum enıme gıtsem zor toparlanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?