2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben göbeğimde yada göbeğimin üstünde hiç hissetmedim canım ya..benim hep daha altta oldu..sanırım daha yukarı çıkmadı..
cnm onu takma kafana ya dedıgım gıbı sadece dün gece ve bugün hissettigim segırme seklınde oylede olmayabılır veya takla atıyodur yaramaz oglumama doktor ayın 5 ine ozisyon degıstırmıs olcak dedıgı de gelıyo aklıma hanı dıyorum yukarı mı cıktı acaba bide sertlestı göbegm normalde yumusaktı alt taraf sertti..:26:

evt ayyildizim sorma valla da küstük konusmuyoruz dün bizi sinirlendirdi gece bn 11e kadar onu bekledım o naptı hıc konusmadan tv ye baktı bide ustune üstük tv izliyorum dıyo bişi sordugm zaman bnm şarteller atıyo zaten dokunsalar aglıyorum bu ara bide gece gece ona cnm sıkıldı...neyse evet cnm trafik polisi..valla cnm ben sahura kalkıyorum sırf yalnız yemesın canı ıstemez dıye ama o da bana boyle yapınca cok zoruma gidiyo ya..kendıde hatasını anladı ama hıhh boşuna cabalar

cnm yaa erkeklerin bu davranışlarına alışmalıyız sanırım, tv odaklanınca top patlasa duymuyolar

cnm yaa erkeklerin bu davranışlarına alışmalıyız sanırım, tv odaklanınca top patlasa duymuyolar

valla ben zaten ne zaman onu gormezden gelsem pesımde dolanıyo öpücükler fln yoksa aynı senın ddgn gıbı ölsem haberi olmayacak tv basındayken bundan sonra böyle

hmm.. benim öyle bi acı olmadı ani kramp gibi gelio saniyelik yani..

Benim çok bulantım olmamıştı ama bana da büyük ihtimal kız diyorlar kesinlik olmasa bile.
Ama eğer kız olursa, yemek konusu tutacak.
Tatlı değil hep acılı,ekşili şeyler canım istiyor.

canım en çok bulantıları olanlardan biriyim ve hala devam ediyor ama oğlum olacak inşallah..
ben inanmıyorum ona bünyeyle alakalı
ay sıkıldım valla ya kımse konusmayıncabide kızlar sabaha kadar konusuruz bızım eslerımız de yok bugun dıyolardı kimse kalmadı

ay ben kk açık uyuyakalmışım yaaa

gunaydınlar...
dun bulantılardan bahsetmıssınız benımkı erkek ama hala bulantım var..cınsıyete gore bı ayrım yapmıo sankı..bı de nasıl oturuyosunuz o kadar gec saatlere kadar..ben cumartesı gunu yazlıktan dondum ve hala valızımı bosaltacak gucu bulamıyorum kendımde...sureklı cok yorgunum ve uyku halındeyım...allahtan kadın alıorum artık duızenlı olarakta evın temızlıgı bana kalmıyor..bu kadar yorgun ve uykucu var mı aramızda?bır de benım karnımın seklı degıstı,top gıbı bıseye donusuo..ıyıkı bole oldu,zaten kıloluyum enıme gıtsem zor toparlanırdım

canım benim günaydın benimde çok uykum geliyor kızımı satt 10 da uyutuyorum bende onunla birlikte uyuyorum fazla oturamıyorum malesef.eşimde evde olmuyor o olsa belki 1 saat daha otururum ama akşam işe gidiyor.canım bende bu gün eğer fırsat bulursam unutmazsam göbişimin resmini çekeceğim sizlerle paylaşacağım.kocaman bir şey oldu.önce sivri duruyordu şimdi top gibi benimde.ama çok tombiş görünüyorum 2 aylıkken çekmiştim birde şimdi çekeceğim.3 ayda çekemedim rahatsızdım unuttum ama artık her ay çekeceğim...yarın sizlerle paylaşırım bakalım görünce şok olacaksınız emin olun...

Son düzenleme:
Günaydınnnnn

Ben varım cnm. kızlar burada yemek yapmaktan, eşlerine servis yapmaktan sözediyorlar, ben de bir bardak suyumu bile eşimden bekliyorum, akşam eve gidip kanepeye uzanıyorum, arada bir yemek yemeye bir de tuvalete kalkıyorum, yemekten sonra tabağımı lavaboya koyacak gücüm kalmıyor, 11 olunca da doğru yatağa....
Ben zaten tembel, uykucu bir tiptim, şimdi hepten yatakla yapışık oldum, bir de işim kafa olarak çok yoruyor beni, eve gidince sadece dinlenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…