- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.261
Günaydınnnnn
Ben varım cnm. kızlar burada yemek yapmaktan, eşlerine servis yapmaktan sözediyorlar, ben de bir bardak suyumu bile eşimden bekliyorum, akşam eve gidip kanepeye uzanıyorum, arada bir yemek yemeye bir de tuvalete kalkıyorum, yemekten sonra tabağımı lavaboya koyacak gücüm kalmıyor, 11 olunca da doğru yatağa....
Ben zaten tembel, uykucu bir tiptim, şimdi hepten yatakla yapışık oldum, bir de işim kafa olarak çok yoruyor beni, eve gidince sadece dinlenmek istiyorum...
ben hamilelikten önce çok hareketliydim.her işi yapardım şimdi çok halsizim vede ağrılarım oluyor genelde işleri eşim yapıyor ama bende ufat tefek işleri yapıyorum...evi toplayacak takati bazen bulamıyorum.eskiden ışıl ışıldı ev şimdi kızım çok dağıtıyor ama kalkıp toplayamıyorum bile eşim ne toplarsa arık.Günaydınnnnn
Ben varım cnm. kızlar burada yemek yapmaktan, eşlerine servis yapmaktan sözediyorlar, ben de bir bardak suyumu bile eşimden bekliyorum, akşam eve gidip kanepeye uzanıyorum, arada bir yemek yemeye bir de tuvalete kalkıyorum, yemekten sonra tabağımı lavaboya koyacak gücüm kalmıyor, 11 olunca da doğru yatağa....
Ben zaten tembel, uykucu bir tiptim, şimdi hepten yatakla yapışık oldum, bir de işim kafa olarak çok yoruyor beni, eve gidince sadece dinlenmek istiyorum...
günaydınnnn
boşver kuzumm yapmaya gücü olan yapsın yapamayanında kocişi yapsın benım şuan gücüm var yapıyorum ama 2 ay sonra ne olur bilemem dimio yüzden şimdilik eşim yemekleri yapmama sofrayı kurup kaldırmama yardımcı oluyor ama ilerde sadece ona devredebilirim
ben hamilelikten önce çok hareketliydim.her işi yapardım şimdi çok halsizim vede ağrılarım oluyor genelde işleri eşim yapıyor ama bende ufat tefek işleri yapıyorum...evi toplayacak takati bazen bulamıyorum.eskiden ışıl ışıldı ev şimdi kızım çok dağıtıyor ama kalkıp toplayamıyorum bile eşim ne toplarsa arık.
Canlarım inanın, yemek yapmayı çok özledim, 6 yıllık evliliğim boyunca eğer akşam planımız yoksa, evdeysek yani, her gün tenceremiz kaynardı, yemek iş değil zevkti benim için, tatlılar kekler de eksik olmazdı, şimdi mutfağa bile giremiyorum.
Allahtan eşim mızmız bir tip değil, eli de yatkın, her işi benden iyi yapıyor, yoksa mahvolmuştuk
günaydın arkadaşlar..
kırmızı alarmmmmmdişim apse yapıyoooo :84: :84: :84: dün dişim, fırçalarken bi acı hissettim ama gözlegörülür bişey yoktu sabah bi baktım şişmiş. çürük falan da değil acaba diş etlerim de mi sorun var. ay ağlamak istıyorum ne yapacam ben şimdi antibıyotik de içemem
benimde eşim mızmız değil allahtan yoksa bitmiştim.bende senin gibi yemek yapmayı pastalar kekler yapmaya çok meraklı biriydim.sürekli yeni tatlar bulmaya çalışırdım.şimdilerde mutfak beni unuttu diyebiliriz.düm eşim oruçluydu yemek yapmadım bir önceki günden kalan yemeklerden ısıttım okadar çünkü dün çok frnaydım.eşimde birşey demedi.ama ben dün öyle başım ağrıyorduki başımı yazmayla bağlamıştım eşim şaşkın şaşkın bana bakıyordu seni ne zaman eskisi gibi göreceğim dedi.üzülüyor halime ama elindende birşey gelmiyor...
Ben 3 aydır yemek yapmadım, mutfağa bile giremiyorum, sürekli su getir soda getir meyve getir diye eşimden istiyorum her şeyi, üzülüyorum böyle olunca da kaç kere girmeyi denediysem öğürerek kaçtım mutfaktan
Kendime de bakmıyorum eskisi gibi, çok çirkin hissediyorum kendimi, ruh halim çok kötü, sanırım hamilelik depresyonuna girdim, eşim de çok üzülüyor, dün benim adıma arkadaşlarımla randevulaşmış, bu akşam çıkayım da kafam dağılsın diye, ama ne fayda benim hiç gidesim yok...
canım ben az önce netten okudum.16 haftalarda burun kanamaları vede diş eti problemleri oluşabiliyormuş.aşırı ağrı ve de kanama olursa doktorunuza söyleyin diyiyordu ama geçici bir durum muş...
Ben 3 aydır yemek yapmadım, mutfağa bile giremiyorum, sürekli su getir soda getir meyve getir diye eşimden istiyorum her şeyi, üzülüyorum böyle olunca da kaç kere girmeyi denediysem öğürerek kaçtım mutfaktan
Kendime de bakmıyorum eskisi gibi, çok çirkin hissediyorum kendimi, ruh halim çok kötü, sanırım hamilelik depresyonuna girdim, eşim de çok üzülüyor, dün benim adıma arkadaşlarımla randevulaşmış, bu akşam çıkayım da kafam dağılsın diye, ama ne fayda benim hiç gidesim yok...
aynen bende kendimi çok çirkin hissediyorum dün duştan çıktıktan sonra aynadan kendime şöyle bir baktım iğrendim kendimden çok kötü görünüyordum.benim eşimede iş yerinde iftarda kalman gerekiyor diyiyor ama o ben kendime birşey yapıp yemem diye israrla eve geliyor.eğer yapabiliyorsam birşeyler yapıyoru yoksa hepsini eşim yapıyor.bu akşam işte olması lazım ama bana yemek getireceğini söyledi.oda evde olmak istiyor ama fırsat vermiyorlar.yemek kokularından çok fazla etkilenmiyorum bir tek tavuk haşlanınca kokusu beni çok rahatsız ediyor o zaman mutfağa girmek değil eve giremiyorum.evde tavuk yapmaz olduk zaten.benim tek problemim bel ağrım ayakta duramıyorum yoksa yaparım.buda geçse çok rahat olacağım inşallah...
inşallah öyledir. okadar moralsizim kı sanırım bu hamilelık depresyonuna biraz erken girdim. her tarafım sivilce çok çirknleştm. saçlarım mısır püskülü gibi şekle girmıyo. en büyük sorun da mıdem. ne yesem dokunuyo. sürekli gak gak halindeyim. ağzıma acı tadı geliyo. dün eve zor attım kendımı az daha yolda kusuyordum. ee hani 3. aydan sonra gececekti bunlar
aynen bende kendimi çok çirkin hissediyorum dün duştan çıktıktan sonra aynadan kendime şöyle bir baktım iğrendim kendimden çok kötü görünüyordum.benim eşimede iş yerinde iftarda kalman gerekiyor diyiyor ama o ben kendime birşey yapıp yemem diye israrla eve geliyor.eğer yapabiliyorsam birşeyler yapıyoru yoksa hepsini eşim yapıyor.bu akşam işte olması lazım ama bana yemek getireceğini söyledi.oda evde olmak istiyor ama fırsat vermiyorlar.yemek kokularından çok fazla etkilenmiyorum bir tek tavuk haşlanınca kokusu beni çok rahatsız ediyor o zaman mutfağa girmek değil eve giremiyorum.evde tavuk yapmaz olduk zaten.benim tek problemim bel ağrım ayakta duramıyorum yoksa yaparım.buda geçse çok rahat olacağım inşallah...
inşallah öyledir. okadar moralsizim kı sanırım bu hamilelık depresyonuna biraz erken girdim. her tarafım sivilce çok çirknleştm. saçlarım mısır püskülü gibi şekle girmıyo. en büyük sorun da mıdem. ne yesem dokunuyo. sürekli gak gak halindeyim. ağzıma acı tadı geliyo. dün eve zor attım kendımı az daha yolda kusuyordum. ee hani 3. aydan sonra gececekti bunlar
Umarım bir an önce atlatırız,
Benim son 2 haftadır ruh halim çok değişti, sürekli kaygılıyım, hafta sonu cinsiyet öğrenme sevinciyle geçti ama Pazartesi yine eski ruh halime döndüm.
Artık eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum, açıkcası ben de olsam bu vucudu beğenmezdim, bu beni çok üzüyor.
Aynalardan kaçar hale geldim, Seyyahcığım sendeki gibi benim de her tarafımı sivilceler bastı, onları gördükçe sinirlerim bozuluyor, ne makyaj yapasım ne giyinesim geliyor, göbeğimden de çok rahatsızım, kocaman oldu, bebek minicik benim göbeğim kocaman.
Üzerime binecek sorumlulukları düşündükçe oturup ağlıyorum zaten.
Sanırım ben anneliğe uygun biri değilim...
ayyy canım boşver girmee mutfağa sende şunun şuarsında 5 ay kaldı eşinde ne güzel yardımcıymış sanadepresyona gelınce aynen bende kendime bakmaya çalışıyorum ama kendimi bırakmış hissediyorum nedense dün eşimle konuşuyoruz o birden canım doğumdan sonra emzirme dönemınden sonra gögüslerini küçültelım yazık sana boyun fıtığı olacan dedi haydeee nıe dedim çok mu büyük beyenmıyosun sen artık işte sütlenınce ben nerden sütyen bulacam adamın başını yedimm
sana öyle geliodur hamileler güzel olurlar.Sen böyle düşündükçe kendini öyle görüosundur.Depresyondan çık ya da bi kaçamak yap git bebeğini başka bi doktorda gör cinsiyetini de söylesin emin ol iyice.Bikaç da alışveriş yaparsan bişeyin kalmaz.
Ben de pazar gününden beri evdeyim tam 4 gündür kapıdan adım atmadım.Tam dün aşağı ineyim dedim bi de ne göreyim bizim kapının orda kertenkele.Ne bahçe ve ne biişey 4. kat nasıl çıkmış buraya anlamadım.Çıktığım gibi girdim içeri
Evin karşısında koca bi inşaat alanı 3 aydır kaz kaz bitiremediler heryer toz duman dün eşimi aradım ağladım sinirden :)tozu geçtik bi de ses evde durulmuo.vb...vb....vb... bnm de bu tür sorunlarım var sinirden eşime kızıyorum ne olursa.Bugun brz dışarı çıkıcam iyice bunaldım ama pek halim yok zaten ağrılarım vardı halsiz de hissediodum ama bugun iyim.
Ama hemen kendime geliorum sen de öyle yap.Kaldı şurda 5 ay güzel geçirmeye bak.
Umarım bir an önce atlatırız,
Benim son 2 haftadır ruh halim çok değişti, sürekli kaygılıyım, hafta sonu cinsiyet öğrenme sevinciyle geçti ama Pazartesi yine eski ruh halime döndüm.
Artık eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum, açıkcası ben de olsam bu vucudu beğenmezdim, bu beni çok üzüyor.
Aynalardan kaçar hale geldim, Seyyahcığım sendeki gibi benim de her tarafımı sivilceler bastı, onları gördükçe sinirlerim bozuluyor, ne makyaj yapasım ne giyinesim geliyor, göbeğimden de çok rahatsızım, kocaman oldu, bebek minicik benim göbeğim kocaman.
Üzerime binecek sorumlulukları düşündükçe oturup ağlıyorum zaten.
Sanırım ben anneliğe uygun biri değilim...
Tatlım ben bakışlarından bile anlıyorum, artık bana aşkla değil şevkatle bakıyor, sürekli kabuslar görüyorum eşimin başkasına aşık olduğuyla ilgili falan, hiç iyi değilim yani...
Ben de bu akşam zoraki arkadaşlarımla buluşucam, bakalım belki kafam dağılır biraz, gerçi dün gece bol bol ağladığım için gözlerim de şiş, umarım ne oldu diye sormazlar...
Sen de benim gibi olma bak, arada çık dışarı kafanı dağıt, sürekli aynı şeye odaklanınca daralıyorsun.
Bir de ben duygularını çok ifade edebilen bir insan değilim, dışarıdan hep neşeli, çatlak bişey gibi görünürüm, içime atarım atarım sonunda böyle patlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?