- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.301
canbu arada dün chiccodan bebebk banyo setini aldım çantasıyla beraber çantası çok hoşuma gitti tavsiye ederim içinde şampuanı sabunu pudrası yağı pişik önleyici kremi ve ıslak mendili
Chicco Bebek Kozmetik Çanta Seti Kırmızı,Bakım Çantaları,Chicco,{genele_baslik}
bu seti çanta dahil 55 tl ye aldım mağazada tek tek alsam çanta hariç 66 idi hem 11 tl düşmüş oldu hemde güzel kaliteli ve çok kullanışlı bir bebek çanta oldu...bunu aldım meğer aldığımız her ürüne 8li yenişdoğan deneme paketi hediyeymiş huggies organik pamuklu yeni çıkandan verdiler...
sonra eşimle gece tekrara gidip göğüs pedi aldım 60 lı onular da yine aynı bebek bezinden verdiler...alacağım başka ürünlerde var bu durum devam ederken alacağım en azından hem ürünlerde %20 indirimden faydalanacağım hem de bebek bezim ilk ayı bedavaya gelecek...:)) siz de bakın isterseniz.
bu arada dün chiccodan bebebk banyo setini aldım çantasıyla beraber çantası çok hoşuma gitti tavsiye ederim içinde şampuanı sabunu pudrası yağı pişik önleyici kremi ve ıslak mendili
Chicco Bebek Kozmetik Çanta Seti Kırmızı,Bakım Çantaları,Chicco,{genele_baslik}
bu seti çanta dahil 55 tl ye aldım mağazada tek tek alsam çanta hariç 66 idi hem 11 tl düşmüş oldu hemde güzel kaliteli ve çok kullanışlı bir bebek çanta oldu...bunu aldım meğer aldığımız her ürüne 8li yenişdoğan deneme paketi hediyeymiş huggies organik pamuklu yeni çıkandan verdiler...
sonra eşimle gece tekrara gidip göğüs pedi aldım 60 lı onular da yine aynı bebek bezinden verdiler...alacağım başka ürünlerde var bu durum devam ederken alacağım en azından hem ürünlerde %20 indirimden faydalanacağım hem de bebek bezim ilk ayı bedavaya gelecek...:)) siz de bakın isterseniz.
Bebegin sorumlulugu sadece kadının degil ki cnm erkekler şuan bi kaygı taşımaya bilirler ellerine almadılar öpmediler baba demedi henüz ona onun için sana çok rahat gibi gele bilir . Bizler ise kaygıları karnımızda oldugunu bildigimiz anda hissederiz . Ben gider bebegim gelir yerine eskiden bayram geliyo ne alsam yerine bayram geliyo çocuguma ne alsam gibi düşünceler alır bizi. Eşler içinde ben çocugum olması için çocukları kucaklarına almaları gerekiyo kimse bebeginin sorumlulugunu tek kendi üstüne sakın almasın anne bakar ama babada bakar eşim cuma ve c.tesi akşamları sen uyu gece ben bakarım sen hafta içi yeterince uykusuz kaldın derdi ve bunu zevkle yapardı. Sonuçta onunda çocugu
Çocuk büyük bir sorumluluk kadını olgunlaştırıp agırlaştırdıgı gibi dogduktan sonra erkegide olgunlaştırıyo kızlar.
Bebegin sorumlulugu sadece kadının degil ki cnm erkekler şuan bi kaygı taşımaya bilirler ellerine almadılar öpmediler baba demedi henüz ona onun için sana çok rahat gibi gele bilir . Bizler ise kaygıları karnımızda oldugunu bildigimiz anda hissederiz . Ben gider bebegim gelir yerine eskiden bayram geliyo ne alsam yerine bayram geliyo çocuguma ne alsam gibi düşünceler alır bizi. Eşler içinde ben çocugum olması için çocukları kucaklarına almaları gerekiyo kimse bebeginin sorumlulugunu tek kendi üstüne sakın almasın anne bakar ama babada bakar eşim cuma ve c.tesi akşamları sen uyu gece ben bakarım sen hafta içi yeterince uykusuz kaldın derdi ve bunu zevkle yapardı. Sonuçta onunda çocugu
Çocuk büyük bir sorumluluk kadını olgunlaştırıp agırlaştırdıgı gibi dogduktan sonra erkegide olgunlaştırıyo kızlar.
ayy çok güzelmişş. internetten alamıyormusun canım? bende kızıma beyaz bi elbise giydirmek istıyorum. bizim mevlüt ben işe başlamadan yapılacak mecburç bide eşimin annesinin ne zaman geleceğıne bağlı. lütfedip gelir heralde bebeği görmeye. gerçi ocak ortasında 12 saatlık yolu nasıl gelecek bilmıyorum amachicco deynce aklıma geldi ben de mevlit kıyafeti olarak şunu düşünorum ama burdaki mağazalarda var mı acaba gören var mı:26:
Tulum
güle güle git güle güle gel canım. bakalım prens mi geliyo prenses mıkızlar
sonunda kotrol zamanım geldi..
eşim gelmiş.ben doktora gidiyorum
inşallah güzel heberler alırız vede cinsiyeti atrık gösterir diye umut ediyoruz.
eşim görene kadar çıkmam valla diyo hastaneden.
ordan sağlık ocağına sonra nüfus müdürlüğüne ( adres değişikliği bildirimi için.) gideceğiz..
ancak sonucu yarın yazabilirim sanırım..
hoşçakalın...
yaa bnm göbeğim cokk büyüdü..ama dedıgın gıbı sehacm erkek oldugu için sivri yandan yayılmadım allahtangunaydınlar...
dun bulantılardan bahsetmıssınız benımkı erkek ama hala bulantım var..cınsıyete gore bı ayrım yapmıo sankı..bı de nasıl oturuyosunuz o kadar gec saatlere kadar..ben cumartesı gunu yazlıktan dondum ve hala valızımı bosaltacak gucu bulamıyorum kendımde...sureklı cok yorgunum ve uyku halındeyım...allahtan kadın alıorum artık duızenlı olarakta evın temızlıgı bana kalmıyor..bu kadar yorgun ve uykucu var mı aramızda?bır de benım karnımın seklı degıstı,top gıbı bıseye donusuo..ıyıkı bole oldu,zaten kıloluyum enıme gıtsem zor toparlanırdım
gecmıs olsun cnm umarım bi an once gecergünaydın arkadaşlar..
kırmızı alarmmmmmdişim apse yapıyoooo :84: :84: :84: dün dişim, fırçalarken bi acı hissettim ama gözlegörülür bişey yoktu sabah bi baktım şişmiş. çürük falan da değil acaba diş etlerim de mi sorun var. ay ağlamak istıyorum ne yapacam ben şimdi antibıyotik de içemem
sana öyle geliodur hamileler güzel olurlar.Sen böyle düşündükçe kendini öyle görüosundur.Depresyondan çık ya da bi kaçamak yap git bebeğini başka bi doktorda gör cinsiyetini de söylesin emin ol iyice.Bikaç da alışveriş yaparsan bişeyin kalmaz.
Ben de pazar gününden beri evdeyim tam 4 gündür kapıdan adım atmadım.Tam dün aşağı ineyim dedim bi de ne göreyim bizim kapının orda kertenkele.Ne bahçe ve ne biişey 4. kat nasıl çıkmış buraya anlamadım.Çıktığım gibi girdim içeri
Evin karşısında koca bi inşaat alanı 3 aydır kaz kaz bitiremediler heryer toz duman dün eşimi aradım ağladım sinirden :)tozu geçtik bi de ses evde durulmuo.vb...vb....vb... bnm de bu tür sorunlarım var sinirden eşime kızıyorum ne olursa.Bugun brz dışarı çıkıcam iyice bunaldım ama pek halim yok zaten ağrılarım vardı halsiz de hissediodum ama bugun iyim.
Ama hemen kendime geliorum sen de öyle yap.Kaldı şurda 5 ay güzel geçirmeye bak.
meserret abinin arkadaşları bez ve bu bebe yağı pişik kremı vs. ürünleri için bi marka tavsiye etmişti neydi onlar hatırlıyor musun? hatta biz sebamed ve prima en iyisi diye biliyoruz demiştik
haklısın canım.ben kızımda doğum yaptıktan bir süre sonra lohusalık depresyonuna girmiştim.o kadar kendimi çirkin hissediyordumki saçlarım kalçalarıma kadardı nerdeyse.birgün kızım aralıksız ağlıyordu bende öyle aynadan bir an kendime baktım ter basıyordu bebk susmuyordu.makası aldım saçlarımı tepeden tuttum makasla kırptım.kızım çok huysuzdu eşimde o dönem gece gündüz çalışıyordu.15 gün sonra sen saçınımı kestin dedi.ne hale koymuşsun kendini dedi.ben zaten çirkindim fark etmiyor dedim.bana sarıldı olurmu sen dünyanın en güzelisin dedi.bana dünyalar güzeli bir evlat vermişsin sen nasıl çirkin olursun demişti.sabah uandığımda eşim ruzla aynalara yazılar yazmış eskiden çektiğimiz tüm güzel resimleri koymuş şimdide benim için aynısın hiç fark yok yazmıştı.o benim moralimi biraz düzeltmişti.sabahlara kadar uyumaz dı birde benim nazımı çekerdi.ben biraz fazla takıntılıydım kilo konusunda belki o yüzden bu şekilde hissediyorum.ama geçer inşallah...
Güzel annişlerimmmmmmmmmmmmmmmm günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzz*??????????????
ayy çok güzelmişş. internetten alamıyormusun canım? bende kızıma beyaz bi elbise giydirmek istıyorum. bizim mevlüt ben işe başlamadan yapılacak mecburç bide eşimin annesinin ne zaman geleceğıne bağlı. lütfedip gelir heralde bebeği görmeye. gerçi ocak ortasında 12 saatlık yolu nasıl gelecek bilmıyorum ama
ı
Güzel annişlerimmmmmmmmmmmmmmmm günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzz*??????????????
bebek bezine molfix, bakım ürünlerine johanson demişlerdi,
bu arada ben de internetten araştırdım, prima çok bozmuş diyorlar (face deki sayfalarında da birsürü şikayet vardı) kakaları taşıyormuş bebişlerin.
huggies çok kalınmış
bir de bebeği neyle başlatırsan cildi ona alışıyormuş, değiştirmemek lazımmış :26:
Seba med de bezı bebeklerde allerji yapmış, onu da buradaki başka forumlarda okudum.
Ben bir ara İzmire gidicem eylülde, o zaman abimin eşiyle liste hazırlicam, o da çocuk doktoru ve 1 yaşında yeğeni var, deneyimli de yani, listeyi paylaşırım sizinle de
ah canım benim teşekkür ederim.inşallah bu defa aynı sorunları yaşamam. çok zor günlerdi kimsede yaşamaz inşallah.birde kızm hiç uyumazdı inşallah bu bebişim uykucu olurda bende biraz rahat ederim yoksa 2 çocukla mahvolurum...ayyy canım gözlerim doldu okurken offf hayırlısıyla atlatırız ogünleri inşallah zor ama güzel günler bizi bekliyor
günaydın canım maşallah keyiflisin allah bozmasın ben iyiyim bugun şükür ağrım yok nete takılıyorum eşimi yolculayacam şimdi senden ne var ne yok aldın mı bebişe bişiler
ya burdada 4 tane inşaat var hepsi de cok yakın eve..kafayı yicek gibi oluyorum bnde o yuzden her gün toz almakla ugrasıyorumayrıca seslerde cabası!! su anda bile seslerdn rahatsız olmus durumdayım
cnm daha gidip mağazasına bakmadım ,sırf chicco satan mağaza bulmam lazım viaportta var diye hatırlıorum oraya gttiğimizde bakıcam görüp almak istiorum.Eğer bulamazsam netten alabilirim satılıosa.Diğer o papyonlu takımları istemiorum ya küçücük bebeğe hiç yakışmıo onlar bence
Kaynanan gelir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?