2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

can
ım tam soracaktım aldıklarını eklermısın diye . bu siteden mı aldın bunları bu fiyatlara canım yoksa mağazasından mı? eskişehirde chicco magazası ok sadece ürünlerinin bayılığını yapan yerler var. fiyatı çok uygunmuş ama bende bu tarz şeylere başlasam diyorum ama kullanım tarihleri ne zamana kadarmış tatlım doğuma yakın almak daha mı mantıklı olur kı?

chicco deynce aklıma geldi ben de mevlit kıyafeti olarak şunu düşünorum ama burdaki mağazalarda var mı acaba gören var mı:26:

Tulum

kızlar
sonunda kotrol zamanım geldi..
eşim gelmiş.ben doktora gidiyorum
inşallah güzel heberler alırız vede cinsiyeti atrık gösterir diye umut ediyoruz.
eşim görene kadar çıkmam valla diyo hastaneden.

ordan sağlık ocağına sonra nüfus müdürlüğüne ( adres değişikliği bildirimi için.) gideceğiz..
ancak sonucu yarın yazabilirim sanırım..
hoşçakalın...

Son düzenleme:

haklısın canım.ben kızımda doğum yaptıktan bir süre sonra lohusalık depresyonuna girmiştim.o kadar kendimi çirkin hissediyordumki saçlarım kalçalarıma kadardı nerdeyse.birgün kızım aralıksız ağlıyordu bende öyle aynadan bir an kendime baktım ter basıyordu bebk susmuyordu.makası aldım saçlarımı tepeden tuttum makasla kırptım.kızım çok huysuzdu eşimde o dönem gece gündüz çalışıyordu.15 gün sonra sen saçınımı kestin dedi.ne hale koymuşsun kendini dedi.ben zaten çirkindim fark etmiyor dedim.bana sarıldı olurmu sen dünyanın en güzelisin dedi.bana dünyalar güzeli bir evlat vermişsin sen nasıl çirkin olursun demişti.sabah uandığımda eşim ruzla aynalara yazılar yazmış eskiden çektiğimiz tüm güzel resimleri koymuş şimdide benim için aynısın hiç fark yok yazmıştı.o benim moralimi biraz düzeltmişti.sabahlara kadar uyumaz dı birde benim nazımı çekerdi.ben biraz fazla takıntılıydım kilo konusunda belki o yüzden bu şekilde hissediyorum.ama geçer inşallah...

meserret abinin arkadaşları bez ve bu bebe yağı pişik kremı vs. ürünleri için bi marka tavsiye etmişti neydi onlar hatırlıyor musun? hatta biz sebamed ve prima en iyisi diye biliyoruz demiştik

haklısın canım.ben kızımda doğum yaptıktan bir süre sonra lohusalık depresyonuna girmiştim.o kadar kendimi çirkin hissediyordumki saçlarım kalçalarıma kadardı nerdeyse.birgün kızım aralıksız ağlıyordu bende öyle aynadan bir an kendime baktım ter basıyordu bebk susmuyordu.makası aldım saçlarımı tepeden tuttum makasla kırptım.kızım çok huysuzdu eşimde o dönem gece gündüz çalışıyordu.15 gün sonra sen saçınımı kestin dedi.ne hale koymuşsun kendini dedi.ben zaten çirkindim fark etmiyor dedim.bana sarıldı olurmu sen dünyanın en güzelisin dedi.bana dünyalar güzeli bir evlat vermişsin sen nasıl çirkin olursun demişti.sabah uandığımda eşim ruzla aynalara yazılar yazmış eskiden çektiğimiz tüm güzel resimleri koymuş şimdide benim için aynısın hiç fark yok yazmıştı.o benim moralimi biraz düzeltmişti.sabahlara kadar uyumaz dı birde benim nazımı çekerdi.ben biraz fazla takıntılıydım kilo konusunda belki o yüzden bu şekilde hissediyorum.ama geçer inşallah...

chicco deynce aklıma geldi ben de mevlit kıyafeti olarak şunu düşünorum ama burdaki mağazalarda var mı acaba gören var mı:26:

Tulum
ayy çok güzelmişş. internetten alamıyormusun canım? bende kızıma beyaz bi elbise giydirmek istıyorum. bizim mevlüt ben işe başlamadan yapılacak mecburç bide eşimin annesinin ne zaman geleceğıne bağlı. lütfedip gelir heralde bebeği görmeye. gerçi ocak ortasında 12 saatlık yolu nasıl gelecek bilmıyorum ama
güle güle git güle güle gel canım. bakalım prens mi geliyo prenses mı

yaa bnm göbeğim cokk büyüdü..ama dedıgın gıbı sehacm erkek oldugu için sivri yandan yayılmadım allahtan
gecmıs olsun cnm umarım bi an once gecer

ya burdada 4 tane inşaat var hepsi de cok yakın eve..kafayı yicek gibi oluyorum bnde o yuzden her gün toz almakla ugrasıyorumayrıca seslerde cabası!! su anda bile seslerdn rahatsız olmus durumdayım

meserret abinin arkadaşları bez ve bu bebe yağı pişik kremı vs. ürünleri için bi marka tavsiye etmişti neydi onlar hatırlıyor musun? hatta biz sebamed ve prima en iyisi diye biliyoruz demiştik

bebek bezine molfix, bakım ürünlerine johanson demişlerdi,
bu arada ben de internetten araştırdım, prima çok bozmuş diyorlar (face deki sayfalarında da birsürü şikayet vardı) kakaları taşıyormuş bebişlerin.
huggies çok kalınmış
bir de bebeği neyle başlatırsan cildi ona alışıyormuş, değiştirmemek lazımmış :26:
Seba med de bezı bebeklerde allerji yapmış, onu da buradaki başka forumlarda okudum.
Ben bir ara İzmire gidicem eylülde, o zaman abimin eşiyle liste hazırlicam, o da çocuk doktoru ve 1 yaşında yeğeni var, deneyimli de yani, listeyi paylaşırım sizinle de

Son düzenleme:

ayyy canım gözlerim doldu okurken offf hayırlısıyla atlatırız ogünleri inşallah zor ama güzel günler bizi bekliyor

Güzel annişlerimmmmmmmmmmmmmmmm günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzz*??????????????

meserret cnm sıkma kendini bu kadar bak kızının dogacagı günü düşün rahatlarsın ne tatlı şirin bi bebek olacak sonra ne gzel onunla beraber alısverıse fln cıkarsınız bıraz büyüsün süslenir gezersiniz hem sen bnm göbegı gormedın sanırım dun aksam cekıp koymustum kızlar korktu valla cok şiştim cokk..yere bile egılemıyorum artıkk:26:kendı kendımı kandırdm dün dedım ki kızlara bu aksam göbişi halbuki alakası yokmuşş bu sabah baktım yine aynıı hatta dogum çizgim bıle olusmus benimm..ama bn bundan gurur duyuyorum bide hareketlerını net olarak hıssedıyorum artık zaten bu başlı başına bi sevınc ve mutluluk kaynagı bnm için..kilolarımı da hıc takmıyorum cunku ben azimliyimdir sunun surasında 5 aycık kaldı ondan sonra kilolarımı verip eşimi kendıme tekrar asık etmek ıcın can atıyorum hatta o zaman sacımı fln da boyatıcam büyük bi degısımle esımın aklını basından almayı planlıyorum kilo verecegmden eminim hatta burda hep beraber verırız kiloları..hem zaten bebekler yaramaz olursa kilo fln bişicik kalmaz

Güzel annişlerimmmmmmmmmmmmmmmm günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzz*??????????????

günaydın canım maşallah keyiflisin Allah bozmasın ben iyiyim bugun şükür ağrım yok nete takılıyorum eşimi yolculayacam şimdi senden ne var ne yok aldın mı bebişe bişiler

cnm daha gidip mağazasına bakmadım ,sırf chicco satan mağaza bulmam lazım viaportta var diye hatırlıorum oraya gttiğimizde bakıcam görüp almak istiorum.Eğer bulamazsam netten alabilirim satılıosa.Diğer o papyonlu takımları istemiorum ya küçücük bebeğe hiç yakışmıo onlar bence

Kaynanan gelir bence

bende burdakı forumlardan okuduklarım arasından işime yarayacak şeyleri not alıyorum liste yapıyorum. ama ancak bayram dönüşü alışverişe başlarız sanırım. kıyafeti çok takmıyorum zaten kış bebeği olacaklar yaza kadar evden doğru dürüst çıkmıyorlar ama bu tür sağlık ve bakım ürünleri önemli.

kızlar bide annem kafamı karıştırdı benim ya bebek arabasını doğumdan önce alma diyo. annemın karşı komşusu geçen kış doğum yaptı. bütün kış evden çıkmadı demiş anneme çıktığında da arabayla gittik okadar para verip bebek arabası aldım ama çok ağırdı taşıyamadım demiş. maşallah oğluda tosuncuk. en sonunda gidip şu baston pusetlerden almış. sakın çok para vermesin bebek arabasına çok ağır da almasın zaten çocuğun eşyaları çantası vs. yeteri kadar ağır oluyor demiş. annemda diyo yaza doğru gider hafif bişey alırsınız diyo. benım de kafam karıştı

ayyy canım gözlerim doldu okurken offf hayırlısıyla atlatırız ogünleri inşallah zor ama güzel günler bizi bekliyor
ah canım benim teşekkür ederim.inşallah bu defa aynı sorunları yaşamam. çok zor günlerdi kimsede yaşamaz inşallah.birde kızm hiç uyumazdı inşallah bu bebişim uykucu olurda bende biraz rahat ederim yoksa 2 çocukla mahvolurum...

günaydın canım maşallah keyiflisin allah bozmasın ben iyiyim bugun şükür ağrım yok nete takılıyorum eşimi yolculayacam şimdi senden ne var ne yok aldın mı bebişe bişiler

alacaktım teyzişiii cmtsi kontrol varyaaaa belki bu sefer kesin söyler dr o zaman dedim bari rengine göre bişeyler alayımmmm. Cmtsiii zevkini çıkaracağım ama !!!!!!!!!

ya burdada 4 tane inşaat var hepsi de cok yakın eve..kafayı yicek gibi oluyorum bnde o yuzden her gün toz almakla ugrasıyorumayrıca seslerde cabası!! su anda bile seslerdn rahatsız olmus durumdayım

Walla brz önce yine baktım heryer tozzz .Herkes 3 ayda koca bina yapıo bunlar kaz kaz bitiremediler.Hergün toz almaktan sıkıldım almıyorum artık napim kapattım camları şimdi de ortalığı toplayıp gidicem eşimin yanına akşama kdr gelmem

bence de ben bayıldım bu takıma çok güzel. allah gıydırmeyı nasıp etsin. bu arada siz mevlütte ne ikram edeceksınız misafirlere bebek şekeri dışında? burda ya tavuklu pilav ayran ikram edilıyor ya kıymalı pide ayran.. annem pide yaptıralım tek kullanımlık tabaklar kullanırız bulaşık derdi çıkmaz diyor. ama sonuçta yeni gelinim bulaşık içinde tek kullanımlık plastık tabak mı verilirmiş ayıp olmaz mı :26:

sizlerde adet nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…