- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.341
google a chicco liteway yaz arat çıkıyor, basit ama kullanışlı görünüyor ve en önemlisi hafif ve pratik
Her şeyin küçüğü daha tatlıdır ama
Canım bende rahim genişlemesi çok erken oldu, doktorumun dediğine göre nadir olan ve zararsız bişeymiş, yani şimdiden benim rahim genişliği neredeyse 7 aylık kadar, ama plesanta ve bebek başından beri yukarıda, bir sorun yok yani
canım bu pusetin ön barı yokmu? gerçi emniyet kemeri var ama onünde bi korumalık falan olsa daha iyi olmaz mı? birden kendını öne doğru atıverirse çocuk:26:
günayyydınn kızlar nasılsınızzz ben bugun yatakta elımı gobusume koydum 5 dk sonra kızım pıt pıt atmaya basladı annesının sıcaklıgını anladı herhalde :) göbek topiği linkini verırmısınız banada
tsk ederım sekerim bende cekıp eklıyım senınkıyle aynı neredeyse :)
can
ım tam soracaktım aldıklarını eklermısın diye . bu siteden mı aldın bunları bu fiyatlara canım yoksa mağazasından mı? eskişehirde chicco magazası ok sadece ürünlerinin bayılığını yapan yerler var. fiyatı çok uygunmuş ama bende bu tarz şeylere başlasam diyorum ama kullanım tarihleri ne zamana kadarmış tatlım doğuma yakın almak daha mı mantıklı olur kı?
ah canım benim teşekkür ederim.inşallah bu defa aynı sorunları yaşamam. çok zor günlerdi kimsede yaşamaz inşallah.birde kızm hiç uyumazdı inşallah bu bebişim uykucu olurda bende biraz rahat ederim yoksa 2 çocukla mahvolurum...
bende burdakı forumlardan okuduklarım arasından işime yarayacak şeyleri not alıyorum liste yapıyorum. ama ancak bayram dönüşü alışverişe başlarız sanırım. kıyafeti çok takmıyorum zaten kış bebeği olacaklar yaza kadar evden doğru dürüst çıkmıyorlar ama bu tür sağlık ve bakım ürünleri önemli.
kızlar bide annem kafamı karıştırdı benim ya bebek arabasını doğumdan önce alma diyo. annemın karşı komşusu geçen kış doğum yaptı. bütün kış evden çıkmadı demiş anneme çıktığında da arabayla gittik okadar para verip bebek arabası aldım ama çok ağırdı taşıyamadım demiş. maşallah oğluda tosuncuk. en sonunda gidip şu baston pusetlerden almış. sakın çok para vermesin bebek arabasına çok ağır da almasın zaten çocuğun eşyaları çantası vs. yeteri kadar ağır oluyor demiş. annemda diyo yaza doğru gider hafif bişey alırsınız diyo. benım de kafam karıştı
alacaktım teyzişiii cmtsi kontrol varyaaaa belki bu sefer kesin söyler dr o zaman dedim bari rengine göre bişeyler alayımmmm. Cmtsiii zevkini çıkaracağım ama !!!!!!!!!
bence de ben bayıldım bu takıma çok güzel. allah gıydırmeyı nasıp etsin. bu arada siz mevlütte ne ikram edeceksınız misafirlere bebek şekeri dışında? burda ya tavuklu pilav ayran ikram edilıyor ya kıymalı pide ayran.. annem pide yaptıralım tek kullanımlık tabaklar kullanırız bulaşık derdi çıkmaz diyor. ama sonuçta yeni gelinim bulaşık içinde tek kullanımlık plastık tabak mı verilirmiş ayıp olmaz mı :26:
sizlerde adet nasıl?
kendı doktorum bellı olmuyor henuz demişti erkek hiç demedicanım hayırlı olsun kızınkendi doktorun ne demişti erkek mi?
haha buyur gelın cnm bi konusalım:)
ayy canım arkadaşım benim, kızın senin kadar güzel olur kesin
şimdiden kızına talibiz oğlumla haberin olsun
ay cok sevıyom ben erkeklerıcanım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin..
bende yarın öğreneceğim kısmetse ..önceleri hep kız isterdim .ama hamile kalınca kararsızlaştım resmen.erkek hissediyorum, rüyamda da erkek gördüm bakalım ne çıkacak bebikim..
ya kız ısıtıyorsan erkek olurkesınbana da 13. haftaada ekeğe benziyor demişti başka bi doktorda ama şimdi doğum yapacağım hastaneye gidiyorum o da kız gibi diyor kimse net bişey söylemiyor ama benimde gönlümde olan kız :78:
aynen benimkide solda hep daha çok bişey hissedemiyorum ama doktorda bakarken de hep solumda bakıyor ve şişlikte orda
Ya bu arada kızlar, şu yan taraftaki selva reklamına sinir oldum, canım çekti ya
napıcam ben şimdi işyerinde, ramazan günü tüh :97:
aaaa ne demek napıcam sen hamilesin canın ne istiyosa söyleyip yiyeceksin....
irmik helvası söylenir mi ki şirkete :44: bir de dağ başı burası, olmadı iş çıkışı alemlere akıcam zaten, doğru düzgün bir tatlıcıda yerim...
ben beğendim seyyah cımmm
bende beğendim galiba :)) bu arada eskişehirde chicco nun mağazası varmış benım haberim yokmuş cahillik işteÖzellikle "en küçük araba bagajlarına dahi sığar" kısmını çok sevdim
Bu da gayet güzel görünüyor, gidip yakından bakmam lazımağırlığı da ideal...
evet ya bende öyle diyorum alışveriş merkezlerine falan gideriz anneannesine gideriz. gerçi benım eşim pimoiriklidir bu konularda hasta olur diye çıkartmazsa bide yandık ozamancanım belkı alışveriş merkezine çıkarsın aylarca cıkmıycanmı tabi sen bilirsinde ben travel system el pusetli olanlarından alıcam onlar cok rahat oluyor
bende çok beğendim bu takımı bakıyım bendecanım bende et pilav yada tavuk pilav ayran baklava börek ve zeytinyağlı sarma düşünüyorum hatta sarmaları doğumdan önce yapıp buzluğa atıcam Allah izin verirse çünkü herkes dolmama bayılır
Ya bu arada kızlar, şu yan taraftaki selva reklamına sinir oldum, canım çekti ya
napıcam ben şimdi işyerinde, ramazan günü tüh :97:
kızlar bebegımızın adını ELA dusunuyoruz sızce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?