2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmm anladım cnm bak tesellisi varmıs ama ne guzel hem su an aynıysa sorun yok sımdı bnmkıde oyle baksana

Son düzenleme:
canım bu pusetin ön barı yokmu? gerçi emniyet kemeri var ama onünde bi korumalık falan olsa daha iyi olmaz mı? birden kendını öne doğru atıverirse çocuk:26:

önbarı yoktur ama kemer gibi birşeyi mutlaka vardır. ama bebek arabalarında önbarın olması önemli bence. benim arkadaşım o önbarı yemek tepsisi gibi kullanıyordu. yemesi için birşeyler koyuyordu. çocuk da onunla oyalanıyordu..

canım ben istanbuldan mağazasından aldım ve kampanya tarihi belli değil dedi yarında bitebilir ana merkezden ne derlerse o dedi çalışan...

valla canım benim şimdiden gözüm korktu aslında çok uyuyan bir insan değilim ama tabi ew işleri yapılmaz zorunda yorgunluk olacak bebişle ilgilenicez heralde zorlanıcaz bakalım hayırlısı eşimde diyor ben 2ye 3 e kadar otururum bakarım osırada uyursun sen diyo bakalım görücez bende dua ediyorum bana çekmesin uykucu olsun diye

canım belkı alışveriş merkezine çıkarsın aylarca cıkmıycanmı tabi sen bilirsinde ben travel system el pusetli olanlarından alıcam onlar cok rahat oluyor

alacaktım teyzişiii cmtsi kontrol varyaaaa belki bu sefer kesin söyler dr o zaman dedim bari rengine göre bişeyler alayımmmm. Cmtsiii zevkini çıkaracağım ama !!!!!!!!!

hadi hayırlısı canım bekliyorum hayırlı haberlerini açığı kapatırsın cumartesi unutma çikolata ye bıde göbişten göstermezse vajinal muayeneyle baktır hayatım

bende çok beğendim bu takımı bakıyım bende canım bende et pilav yada tavuk pilav ayran baklava börek ve zeytinyağlı sarma düşünüyorum hatta sarmaları doğumdan önce yapıp buzluğa atıcam Allah izin verirse çünkü herkes dolmama bayılır

canım hayırlı olsun kızın kendi doktorun ne demişti erkek mi?
kendı doktorum bellı olmuyor henuz demişti erkek hiç demedi
ben kendım erkekistiyordum:)

ayy canım arkadaşım benim, kızın senin kadar güzel olur kesin
şimdiden kızına talibiz oğlumla haberin olsun
haha buyur gelın cnm bi konusalım:)
ay cok sevıyom ben erkeklerı
ya kız ısıtıyorsan erkek olurkesın
hepöyle oluyorrrrr

çok sagolun kızlar darısı oğrenemeyenlerın başına:)

Ya bu arada kızlar, şu yan taraftaki selva reklamına sinir oldum, canım çekti ya
napıcam ben şimdi işyerinde, ramazan günü tüh :97:

slm kızlar :)

şekercik dün akşam işlerimi bitirip açtım ama internetim çok yavaştı 1 tane yazı yazabildim onuda 20 dakikada sinir oldum çıktım bende

ben beğendim seyyah cımmm

Özellikle "en küçük araba bagajlarına dahi sığar" kısmını çok sevdim
Bu da gayet güzel görünüyor, gidip yakından bakmam lazım ağırlığı da ideal...
bende beğendim galiba :)) bu arada eskişehirde chicco nun mağazası varmış benım haberim yokmuş cahillik işte bide fiyataraştırması yapalım bakalım olmadı netten alırız
evet ya bende öyle diyorum alışveriş merkezlerine falan gideriz anneannesine gideriz. gerçi benım eşim pimoiriklidir bu konularda hasta olur diye çıkartmazsa bide yandık ozaman (( bu el puseti dediğin ne canım hani çanta gibi bebek küçükken içine koyuyrsun ondan mı?

ooo sen gelenlere ziyafet verecen yani :) az kişi olacaksa olurda biz kalabalık oluruz sanırım oyuzden ya tavuklu pilav ayan tulumba tatlısı olur yada kıymalı pide ayran tulumba tatlısı. artık annem ne derse
Ya bu arada kızlar, şu yan taraftaki selva reklamına sinir oldum, canım çekti ya
napıcam ben şimdi işyerinde, ramazan günü tüh :97:

ay benımde canım irmıklı tatlı çekti eve gidince yapayım bari. sende yoldan hazır al şekerim kırk yılın başı bişey istemiş canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…