- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.321
Walla brz önce yine baktım heryer tozzz .Herkes 3 ayda koca bina yapıo bunlar kaz kaz bitiremediler.Hergün toz almaktan sıkıldım almıyorum artık napimkapattım camları şimdi de ortalığı toplayıp gidicem eşimin yanına akşama kdr gelmem
bence de ben bayıldım bu takıma çok güzel. allah gıydırmeyı nasıp etsin. bu arada siz mevlütte ne ikram edeceksınız misafirlere bebek şekeri dışında? burda ya tavuklu pilav ayran ikram edilıyor ya kıymalı pide ayran.. annem pide yaptıralım tek kullanımlık tabaklar kullanırız bulaşık derdi çıkmaz diyor. ama sonuçta yeni gelinim bulaşık içinde tek kullanımlık plastık tabak mı verilirmiş ayıp olmaz mı :26:
sizlerde adet nasıl?
meserret cnm sıkma kendini bu kadar bak kızının dogacagı günü düşün rahatlarsın ne tatlı şirin bi bebek olacak sonra ne gzel onunla beraber alısverıse fln cıkarsınız bıraz büyüsün süslenir gezersinizhem sen bnm göbegı gormedın sanırım dun aksam cekıp koymustum kızlar korktu valla cok şiştim cokk..yere bile egılemıyorum artıkk:26:kendı kendımı kandırdm dün dedım ki kızlara bu aksam göbişi halbuki alakası yokmuşş bu sabah baktım yine aynıı hatta dogum çizgim bıle olusmus benimm..ama bn bundan gurur duyuyorum bide hareketlerını net olarak hıssedıyorum artık zaten bu başlı başına bi sevınc ve mutluluk kaynagı bnm için..kilolarımı da hıc takmıyorum cunku ben azimliyimdir sunun surasında 5 aycık kaldı ondan sonra kilolarımı verip eşimi kendıme tekrar asık etmek ıcın can atıyorum hatta o zaman sacımı fln da boyatıcam büyük bi degısımle esımın aklını basından almayı planlıyorum kilo verecegmden eminim hatta burda hep beraber verırız kiloları..hem zaten bebekler yaramaz olursa kilo fln bişicik kalmaz
bende burdakı forumlardan okuduklarım arasından işime yarayacak şeyleri not alıyorum liste yapıyorum. ama ancak bayram dönüşü alışverişe başlarız sanırım. kıyafeti çok takmıyorum zaten kış bebeği olacaklar yaza kadar evden doğru dürüst çıkmıyorlar ama bu tür sağlık ve bakım ürünleri önemli.
kızlar bide annem kafamı karıştırdı benim ya bebek arabasını doğumdan önce alma diyo. annemın karşı komşusu geçen kış doğum yaptı. bütün kış evden çıkmadı demiş anneme çıktığında da arabayla gittik okadar para verip bebek arabası aldım ama çok ağırdı taşıyamadım demiş. maşallah oğluda tosuncuk. en sonunda gidip şu baston pusetlerden almış. sakın çok para vermesin bebek arabasına çok ağır da almasın zaten çocuğun eşyaları çantası vs. yeteri kadar ağır oluyor demiş. annemda diyo yaza doğru gider hafif bişey alırsınız diyo. benım de kafam karıştı
ah canım benim teşekkür ederim.inşallah bu defa aynı sorunları yaşamam. çok zor günlerdi kimsede yaşamaz inşallah.birde kızm hiç uyumazdı inşallah bu bebişim uykucu olurda bende biraz rahat ederim yoksa 2 çocukla mahvolurum...
bana kalsa da yaptırmam ama bazı şeyleri büyükler için yapmıyor muyuz zatenteşekkürler canım.Walla bu konuyu hç konuşmadık heralde pilav tatlı matlı ikram edilir :26: Tek kullanımlı almayız ama zaten çok kişi çağırmayız.Bana kalsa hç yapmayız da annemle kaynanam yapmak ister
Göbek topiği 26.sayfaya bak da kendimden neden nefret ettiğimi gör bakalım
Ben 2 aylıkken daha şiştim o şekilde, gerçi hala aynıyım bir değişiklik olmadı ama düşün yani 2 aydır eğilip ayakkabılarımı giymem yarım saat sürüyor
Arabalar için ben de maxi cosi nin travel sistemlerine çok hevesleniyordum, ama hem çok ağırlar, hem de bizim arabanın bagajı minicik olduğu için sığmazlar.
ben de hafif bişey düşünüyorum, kışın zaten çıksak da eşimle, alış veriş merkezlerine falan çıkarız öyle sokaklarda dolaşmam, ben de chicco lite way i düşünmeye başladım şimdi, çok hafif ve şık, doğumdan itibaren de kullanılabiliyor http://www.e-........../pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-10426113
cnm daha gidip mağazasına bakmadım ,sırf chicco satan mağaza bulmam lazım viaportta var diye hatırlıorum oraya gttiğimizde bakıcam görüp almak istiorum.Eğer bulamazsam netten alabilirim satılıosa.Diğer o papyonlu takımları istemiorum ya küçücük bebeğe hiç yakışmıo onlar bence
Kaynanan gelir bence
kızlarr bu arada avatarım nasıll dün çektimm
Walla brz önce yine baktım heryer tozzz .Herkes 3 ayda koca bina yapıo bunlar kaz kaz bitiremediler.Hergün toz almaktan sıkıldım almıyorum artık napimkapattım camları şimdi de ortalığı toplayıp gidicem eşimin yanına akşama kdr gelmem
günaydın canımm:80:biz iyiz oglusumla sen nasılsın
günaydın canımm:80:biz iyiz oglusumla sen nasılsın
nsan biraz aydınlık yerde çeker
Arabalar için ben de maxi cosi nin travel sistemlerine çok hevesleniyordum, ama hem çok ağırlar, hem de bizim arabanın bagajı minicik olduğu için sığmazlar.
ben de hafif bişey düşünüyorum, kışın zaten çıksak da eşimle, alış veriş merkezlerine falan çıkarız öyle sokaklarda dolaşmam, ben de chicco lite way i düşünmeye başladım şimdi, çok hafif ve şık, doğumdan itibaren de kullanılabiliyor http://www.e-........../pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-10426113
bana kalsa da yaptırmam ama bazı şeyleri büyükler için yapmıyor muyuz zaten
açılmadı canım lınk. bende bakaım bi buna
meserret gördüm göbegını cokk tatlıı
bende iyiyim şekercim bebişimlee diyorum halaaaa oğlişim yada kızıcımla diyemiyorum inşallah bu cmtsi belli olurrrr.
kızın kaç yaşınd canım? ya bu uyku olayının bi formülü yokmu kı? bi tanıdığımız anlatmıştı her akşam 11 de yatar her sabah 8 de kalkarmış bütün hamileliği boyunca oğluda şimdi 11 oldumu gözü açık uyuyo sabahta 8 de işe yetişecekmiş gibi kalkıyormuş.onun eltisi de gece 3lere kadar oturur sabah 11 den önce kalkmazmış. onunda kızı mümkün değil sabaha kadar uyutmuyormuş kımseyi. annesi uyuyunca da ortalığı birbirine katıyormuş. annesi gözü kapalı kızıyla oyun oynamaya çalışıyomuş garıbım.
canım bu pusetin ön barı yokmu? gerçi emniyet kemeri var ama onünde bi korumalık falan olsa daha iyi olmaz mı? birden kendını öne doğru atıverirse çocuk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?