2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok burda erken bıtırıyolar cnm daha gecen baslamıslardı bi tanesıne sımdı bitmeye az kalmış kurtulacm yakında şükür

teşekkürler canım.Walla bu konuyu hç konuşmadık heralde pilav tatlı matlı ikram edilir :26: Tek kullanımlı almayız ama zaten çok kişi çağırmayız.Bana kalsa hç yapmayız da annemle kaynanam yapmak ister

Göbek topiği 26.sayfaya bak da kendimden neden nefret ettiğimi gör bakalım
Ben 2 aylıkken daha şiştim o şekilde, gerçi hala aynıyım bir değişiklik olmadı ama düşün yani 2 aydır eğilip ayakkabılarımı giymem yarım saat sürüyor

Arabalar için ben de maxi cosi nin travel sistemlerine çok hevesleniyordum, ama hem çok ağırlar, hem de bizim arabanın bagajı minicik olduğu için sığmazlar.
ben de hafif bişey düşünüyorum, kışın zaten çıksak da eşimle, alış veriş merkezlerine falan çıkarız öyle sokaklarda dolaşmam, ben de chicco lite way i düşünmeye başladım şimdi, çok hafif ve şık, doğumdan itibaren de kullanılabiliyor http://www.e-........../pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-10426113

kızın kaç yaşınd canım? ya bu uyku olayının bi formülü yokmu kı? bi tanıdığımız anlatmıştı her akşam 11 de yatar her sabah 8 de kalkarmış bütün hamileliği boyunca oğluda şimdi 11 oldumu gözü açık uyuyo sabahta 8 de işe yetişecekmiş gibi kalkıyormuş. onun eltisi de gece 3lere kadar oturur sabah 11 den önce kalkmazmış. onunda kızı mümkün değil sabaha kadar uyutmuyormuş kımseyi. annesi uyuyunca da ortalığı birbirine katıyormuş. annesi gözü kapalı kızıyla oyun oynamaya çalışıyomuş garıbım.

bana kalsa da yaptırmam ama bazı şeyleri büyükler için yapmıyor muyuz zaten

açılmadı canım lınk. bende bakaım bi buna

bakırköy capacity non en alt katında chicco nun kendi mağazası var canım. geçen girdim ama bu ürün var mı bilemiyorum. daha çok ana kucaklarına bakmıştım. chicconun ana kucaklarına bayılıyorum çok güzeller...

ah canım seni çok iyi anlıyorum geçenlerde yok yapımı vardı evin önünde günlerce kazdılar hem ses hem toz toprak artık ev toprak içindeydi.camların durumu halen aynı durumda evi yıkamıştım ama camlarımı daha silemedim.bende bu hafta sonu inşallah iyi olurumda genel bir temizlik yaparım.bu akşamda eşim iftardada olmayacak mutfağımı temizlşemeyi düşünüyürum beyaz eşyaları silmeliyim erkeğe bırakınca biraz kirlenmiş durumdalar.dün dikkatimi çekti ayrıntılı bir temizlik gerekiyor inşallah akşam yapabilirim...

canım bu pusetin ön barı yokmu? gerçi emniyet kemeri var ama onünde bi korumalık falan olsa daha iyi olmaz mı? birden kendını öne doğru atıverirse çocuk:26:

bana kalsa da yaptırmam ama bazı şeyleri büyükler için yapmıyor muyuz zaten

açılmadı canım lınk. bende bakaım bi buna

google a chicco liteway yaz arat çıkıyor, basit ama kullanışlı görünüyor ve en önemlisi hafif ve pratik

meserret gördüm göbegını cokk tatlıı

Her şeyin küçüğü daha tatlıdır ama
Canım bende rahim genişlemesi çok erken oldu, doktorumun dediğine göre nadir olan ve zararsız bişeymiş, yani şimdiden benim rahim genişliği neredeyse 7 aylık kadar, ama plesanta ve bebek başından beri yukarıda, bir sorun yok yani

canım benim kızım eylülde 3 yaşını dolduracak...ama şimdi kızımın uykusu iyi kızım 18-19. aylara kadar uyku problemi çektik.sütten kestikten bir süre sonra düzene girdi.18 ay boyunca asla uyumazdı.doktorlara götürürdük buda böyle bir bebk yapacak birşey yok derlerdi uyku damlaları verirlerdi onlar bile fayda etmezdi düşünün o derece günlük toplam uyuma sati 1,5 saatti 24 saat boyunca bu kadar uykuyla dururdu...

günayyydınn kızlar nasılsınızzz ben bugun yatakta elımı gobusume koydum 5 dk sonra kızım pıt pıt atmaya basladı annesının sıcaklıgını anladı herhalde :) göbek topiği linkini verırmısınız banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…