2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahhh. Cnmm yaaa . Bu arada arkadaşlar ben size şunu söylemeye unuttum eşim her gittiğimizde biir sürü soru sorar dr a . Dr baktı göremedi yaaaa kızmı ki dedi eşimin rengi attı gördüm galiba gönlünde erkek yatıyooo. Yaaa diyoo ama o bakışı yakaladımmm.

slm kızlar :)

şekercik dün akşam işlerimi bitirip açtım ama internetim çok yavaştı 1 tane yazı yazabildim onuda 20 dakikada sinir oldum çıktım bende
slm hosgeldinnanladm tatlm neyse artık bugunde yavas sanki bı sorun mu var acaba forumda?:44:
kızlar bebegımızın adını ELA dusunuyoruz sızce nasıl

cok guzel bi isim cnm

slm hosgeldinnanladm tatlm neyse artık bugunde yavas sanki bı sorun mu var acaba forumda?:44:

cok guzel bi isim cnm

şimdilik bi sorun yok bende... ama dün sinir oldum bide notebookdan girdin zaten ekranı küçücük sayfayı yenile yapıp en alta bakmak 10 dk yazıp yollamak 20 dk ayyy çok sinir oldum kapattım

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Epeydir giremedim izinde tatildeydik,ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş hatta isimler bile bulunmuş bende kısmet olursa haftaya öğrenicem cinsiyetini..

kızlar bu ısmı begenmeznıze sevındım esımle tek ortak karar verdıgımız ısım bu şekercim ekledım gobek topiğine :)

ben de bunu beğendim gibi basit ama kullanışlı görünüyor, nasıl sizce?? bir de ben öyle mavi filan almak istemiyorum.. hep gözüm kırmızı siyah gri gibi renklere gidiyor...

bnde aynen cnm hiç mavı düşünmuyorum hem kırmızı siyah fln olursa diger bebegım kız olursa ona da uyar dıye sankim:89:

seninki yıne çaktırmamaya çalışmış benımkı alenen söylüyo erkek istıyorum diye uyuzz! daha yenı yeni kızım diye seviyo . bide kıvırcık kızım diyo annesi gibi kıvırcık olacak diyo bende diyorum kı senın içine öyle doğduysa kesin pırasa saçlı bişey çıkacak erkek dedin kız çıktı diyorum oda bana 6 ağustosu bekle pipisini gösterecek hepinnizi utyandıracak diyo

Akşam dışarıdayım, orda yerim dondurmalı irmik, ama böyle de reklam alınmaz ki hamile topiğine, hepimizin canını çektirdi

Ben de bu tarz şeylere önce mağazasından bakıp sonra internetten fiyat araştırması yaparak alıcam, ama gözümle görmeden de karar veremem, önce yakından kurcalamam lazım

Bu arada mevlüt derdi bende yok, çünkü bizim burda kimsemiz yok, doğumdan sonra bir eşimin bir de benim ailelerimiz gelir, okunur öyle, çağıracak kimse olmayınca ne giydiricem ne yediricem derdi de olmaz, annemle kaynanam kendileri pişirir kendileri yerler heyoooo

arkadaşlar yemeğe gittim yemeğimi hiç çiğnemeden yuttum resmen bayanların hepsi kalkmak üzerelerdi.erkekler vardı sadece onların yanında da yemeye çekinirdim diye aceleyle yedim.normal zamanda olsa problem yok saatlerce otururum ama ben normalde örtülüyüm.birde ramazan tutmayınca herkes tuaf tuaf bakıyor.onlar zaten tutmuyorlar ama bizden bekliyorlar ya o yüzden çekindim...miğdem rahatsız olmaz inşallah...

ya ben niye açamıyorum kı lınkleri yıne göremedim kraftın modeli mi canım?
ben neva isminide cok sevıyorum cnm kızım olsaydı neva koymak ısterdim
ay oda güzelmiş. ne güzel isimler var ya
bnde aynen cnm hiç mavı düşünmuyorum hem kırmızı siyah fln olursa diger bebegım kız olursa ona da uyar dıye sankim:89:
bende pembe almayacam. hep kırmızıya kayıyo gözüm zaten. kırmızı hem erkeğe hem kıza yakışıyo

bakyaaa gerçekten öyle diyooo hııı. Yazık ama erkekleride anlıyorumm biraz helede cnmm çocuklukta etrafta abla yada kızkardeş yoksa .

Bu arada ben ilk minik 1 kutu prima bebek bezi aldım poşeti seviyorumm yaaa. Ben kendimi alıkoyamıyorummm yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…