- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.361
valla canım benim şimdiden gözüm korktu aslında çok uyuyan bir insan değilim ama tabi ew işleri yapılmaz zorunda yorgunluk olacak bebişle ilgilenicez heralde zorlanıcaz bakalım hayırlısı eşimde diyor ben 2ye 3 e kadar otururum bakarım osırada uyursun sen diyo bakalım görücez bende dua ediyorum bana çekmesin uykucu olsun diye
Canım belkı alışveriş merkezine çıkarsın aylarca cıkmıycanmı tabi sen bilirsinde ben travel system el pusetli olanlarından alıcam onlar cok rahat oluyor
hadi hayırlısı canım bekliyorum hayırlı haberlerini açığı kapatırsın cumartesi unutma çikolata ye bıde göbişten göstermezse vajinal muayeneyle baktır hayatım
bende çok beğendim bu takımı bakıyım bendeCanım bende et pilav yada tavuk pilav ayran baklava börek ve zeytinyağlı sarma düşünüyorum hatta sarmaları doğumdan önce yapıp buzluğa atıcam allah izin verirse çünkü herkes dolmama bayılır
kızlar bebegımızın adını ELA dusunuyoruz sızce nasıl
slm hosgeldinnslm kızlar :)
şekercik dün akşam işlerimi bitirip açtım ama internetim çok yavaştı 1 tane yazı yazabildim onuda 20 dakikada sinir oldum çıktım bende
bence çok güzel... bende düşünüyodum ama bi yakınımızda var... zaten beğendiğim bütün isimleri etrafımdakiler kapmış
slm hosgeldinnanladm tatlm neyse artık bugunde yavas sanki bı sorun mu var acaba forumda?:44:
cok guzel bi isim cnm
ben de bunu beğendim gibi basit ama kullanışlı görünüyor, nasıl sizce?? bir de ben öyle mavi filan almak istemiyorum.. hep gözüm kırmızı siyah gri gibi renklere gidiyor...
inşallahhh. Cnmm yaaa . Bu arada arkadaşlar ben size şunu söylemeye unuttum eşim her gittiğimizde biir sürü soru sorar dr a . Dr baktı göremedi yaaaa kızmı ki dedi eşimin rengi attı gördüm galiba gönlünde erkek yatıyooo. Yaaa diyoo ama o bakışı yakaladımmm.
bende beğendim galiba :)) bu arada eskişehirde chicco nun mağazası varmış benım haberim yokmuş cahillik iştebide fiyataraştırması yapalım bakalım olmadı netten alırız
evet ya bende öyle diyorum alışveriş merkezlerine falan gideriz anneannesine gideriz. gerçi benım eşim pimoiriklidir bu konularda hasta olur diye çıkartmazsa bide yandık ozaman(( bu el puseti dediğin ne canım hani çanta gibi bebek küçükken içine koyuyrsun ondan mı?
ooo sen gelenlere ziyafet verecen yani :) az kişi olacaksa olurda biz kalabalık oluruz sanırım oyuzden ya tavuklu pilav ayan tulumba tatlısı olur yada kıymalı pide ayran tulumba tatlısı. artık annem ne derse
ay benımde canım irmıklı tatlı çekti eve gidince yapayım bari. sende yoldan hazır al şekerim kırk yılın başı bişey istemiş canın
ya ben niye açamıyorum kı lınkleri yıne göremedimben de bunu beğendim gibi basit ama kullanışlı görünüyor, nasıl sizce?? bir de ben öyle mavi filan almak istemiyorum.. hep gözüm kırmızı siyah gri gibi renklere gidiyor...
http://www.e-........../pusetler/kraft/kraft_2010_star_jogger_araba_yagmurluklu_t236/KRA-T236-T
ay oda güzelmiş. ne güzel isimler var yaben neva isminide cok sevıyorum cnm kızım olsaydı neva koymak ısterdim
bende pembe almayacam. hep kırmızıya kayıyo gözüm zaten. kırmızı hem erkeğe hem kıza yakışıyobnde aynen cnm hiç mavı düşünmuyorum hem kırmızı siyah fln olursa diger bebegım kız olursa ona da uyar dıye sankim:89:
slm kızlar nasılsınız ???bebişler nasıl ?
seninki yıne çaktırmamaya çalışmış benımkı alenen söylüyo erkek istıyorum diye uyuzz! Daha yenı yeni kızım diye seviyo . Bide kıvırcık kızım diyo annesi gibi kıvırcık olacak diyoBende diyorum kı senın içine öyle doğduysa kesin pırasa saçlı bişey çıkacak erkek dedin kız çıktı diyorum Oda bana 6 ağustosu bekle pipisini gösterecek hepinnizi utyandıracak diyo
Maşallah,Allah nazarlardan saklasın.İyice belirginleşmiş.göbüşüm nasıl kızlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?