2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben ilk minik 1 kutu prima bebek bezi aldım poşeti seviyorumm yaaa. Ben kendimi alıkoyamıyorummm yaaa.

çok güzel bir duygu değil mi ben de dün ilk alışverişimi yaptım çok mutlu oldum daha nce bakıp geçiyordum ama alınca bir adım daha yaklaştığımı anladım ve dün ilk alışverişimle ilk sağlam tekmemide yedim...:) sanırım teşekkür etti...:)) canım benim....

Hayırlı olsun ilk sıkı tekmen canım:)

iyiyiz canım bebek arabası bakıyorum ben kafa dağılsın dıye

ben bu konuda rahatım puset,bebek arabası,bebek beşiği,yürüteç,salıncak,bisiklet,hepsi var kızımınkiler duruyor.sadece kıyafet alacağım çünkü kızımınkileri dağıttım hep.uzun süre bebk düşünmüyordum ama bu süpriz olunca yeniden alacağım mecburen..

oy ben yerim onun tekmesini atsın annişi o sağlığındandır. Neler aldın bebişinee ben cmtsi saldırıya geçeceğim inşallah cnmmm.ban ada fikir olur.

o sitede sıkıntı var sanırım canım linkleri açılmıyor.

Kraftbaby.com -

http://www.e-........../travel_sist...n_travel_sistem_bebek_arabasi/KRA-B1450005-23
canım ewt 1 yaşına kadar onda durabiliyor hatta ewdede kullanabilirız çok rahat bebek arabasının üzerine takılıyor sonra yumoş büyüyünce kaldırıyorsun kullanışlı çok
valla canım nekadar kişi gelir bılmıyorum kış günü belkı eşimin tarafını kaynanmlarada yaparız onları cagırırız uğraşamam onlarla en çokda kaynanamlarla bide ewde ben kendi tarafım için okuturum zaten çok yakın değiliz kaynanamla uzak ewlerimiz bakalım hayırlısı

canım ya tam link görünmüyor...e-bebekte mi bu? ben pantolon alırken zorlanıyorum ya normalde 38 bd. giyiyordum ben ama buradan 40 mı almak lazım 1 beden büyük yani...

e bebekte ama sadece xs si kalmıs sıyahınında s si vardi sanırım..cnm her pantolon farklı oluyo sanırım ben lcw den normal bedenımı aldım bıraz boldu halıyle bol geldı bacak kızımları popoma tam oturdu ama..bu dar kesım sanırım ürün acıklamasına bı bak ıstersen darsa bi bedn buyuk alırsın yoksa kendı bedenını..

evet öyle diyo. yok canım 4 tane kız kardeşi 1 erkek kardeşi var. bizimki şımarıklık. allah aratmadı ya nankörlük yapıyo kız erkek diye. çok kızıyorum ona ama ne yapayım. doğunca görecem ben onu yedirecem o lafların hepsini kızımın peşinde deli divane olurken
çok şanslısın. gerçi bunlar tatlı telaşlar sadece tecrübesiz olduğumdan korkuyorum yanlış bişey almayayım diye. ertafımda pek kımsede yok akıl danışacağım
o sitede sıkıntı var sanırım canım linkleri açılmıyor.

Kraftbaby.com -

Eki Görüntüle 234720
bu da güzelmiş. kraftın ürünleri kalıte anlamında nasıl ki?

haklısın aslında canım ayrı ayrı almaktansa set oalrak almak daha mantıklı ama ağırıkları önemlı benım için. bebeğim biraz büyüyünce sabahları anneme bırakacam kızımı. arabamız olmadığı için de pusetle taşıyacam. 3 kat indirmek sonra annemın evine 3 kat çıkarmak zor olacak. asansör de yok. 15 dk lık bi mesafeyı de yürüyecem

oy ben yerim onun tekmesini atsın annişi o sağlığındandır. Neler aldın bebişinee ben cmtsi saldırıya geçeceğim inşallah cnmmm.ban ada fikir olur.

canım ben eve yakın olan carrefoura gittim içinde mothercare,kanz ve chicco sıralıydı üçüne de baktım tasarlamak için neler olabilir diye önce aldıklarımı söyleyeyim az zaten chiccodan çantalkı bir banyo seti var 6 parçalı(şampuan, sabun, pudra,ıslak mend, vücut yağı, pişik önl krem) bu seti aldım inan çantası çok güzel bebeğin bezi ekstra bir kaç kıyafet vs rahat sığabilecek kaliteli ve gözlü bir çanta ayrıca içindeki saydıüım ürünleri tek tek alsaydık 66 tl idi böyle alınca çanta dahil 55 tl ye almış oldum birde 60 lı göğüs pedi aldım yine buradan...bunalrı alınca 2 paket içince toplam 16 tane huggies organik pamuklu yeni doğan bebek bezini hediye verdiler...baya iyi bir alışveriş oldu benim için...sonra görümcemin bana verdiği kitaba ek olarak tracy hogg un kitabını aldım gerçekten adı gibi mucize bir kitapmış ve doğumdan önce bir hatim edilmesi gerekiyormuş...dün başladım okumaya...nasıl olsa eğitimciyim kitabı sevdim çoğunu da biliyorum içindekilerin...:)

gelelim baktıklarıma mothercareden burada bahsedilen 5 li 7 li badilere baktım 7li badiler askılı ve yarım kolu 37 tl indirime girmişler ama ben onlardan ziyade 5li uzun kollu 0-3 aylık badileri daha çok sevdim ama indirimde değildi fiyatı 60 tl bekleyeceğim çünkü kış bebği olacak ve kumaşı çok iyi 4 ay içinde sanırım onlar indirme girer onalrdan almayı düşnüyorum birde 3 lü yine 0-3 aylık badiler vardı onlarda 26tl bu iki seti bekliyorum...bunu dışında pijamalara falan baktım evde sık sık kullanılacak ama kıyafet almadım şöyle ki

görümcemle ben abla kardeş gibiyiz onun bebeğine de hep böyle kaliteli ürünler almıştık ve o şuanda 18 aylık ara ara bana bebeğinini ürünlerini gewtiriyor mesela karyolaya dönencesini süt dsaklama poşetlerini battaneiyesi dışarıda taşımamız için alt değiştirme parçasını, bebeği oyalamak için kuklaları vs hamillik kıyafetlerini daha da hazırlıyor o bir getirsin sonrasında alacağım içime sinenleri çünkü bebek hafta hafta büyüyen bir canlı olduğundan aldığımız şeyler 1 ay hadi 2 ay ancak olacak bence gereksiz israfı önleyip bebeğin bezine yatırım yapmalı...çevremde böyle bir ablam olduğu için şanslıyım...

dışarısı için örgülerini de annem yaptı pikesini kayınvalidem ve annem ayrı ayrı hazırladılar...şimdilik bu kadar...

ben şimdi çıkayım hastaneden 3lü testin sonucunu almaya gideceğim internetten gördüm sonucu ama yorumlayamıyorum giddip gösterip geleyim...görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…