- 20 Ağustos 2008
- 989
- 500
- 103
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.381
Bu arada ben ilk minik 1 kutu prima bebek bezi aldım poşeti seviyorumm yaaa. Ben kendimi alıkoyamıyorummm yaaa.
ben neva isminide cok sevıyorum cnm kızım olsaydı neva koymak ısterdim
bende eva ismini bulmuştum ama kimse beğenmedianlamıda Havva anlamında, yaratılan ilk kadın...
Hayırlı olsun ilk sıkı tekmen canım:)çok güzel bir duygu değil mi ben de dün ilk alışverişimi yaptım çok mutlu oldum daha nce bakıp geçiyordum ama alınca bir adım daha yaklaştığımı anladım ve dün ilk alışverişimle ilk sağlam tekmemide yedim...:) sanırım teşekkür etti...:)) canım benim....
iyiyiz canım bebek arabası bakıyorum ben kafa dağılsın dıye
çok güzel bir duygu değil mi ben de dün ilk alışverişimi yaptım çok mutlu oldum daha nce bakıp geçiyordum ama alınca bir adım daha yaklaştığımı anladım ve dün ilk alışverişimle ilk sağlam tekmemide yedim...:) sanırım teşekkür etti...:)) canım benim....
biliyorum cnm hatta ılk begenen sensın demıstın bana
ya ben niye açamıyorum kı lınkleri yıne göremedimkraftın modeli mi canım?
ay oda güzelmiş. ne güzel isimler var ya
bende pembe almayacam. hep kırmızıya kayıyo gözüm zaten. kırmızı hem erkeğe hem kıza yakışıyo
bende beğendim galiba :)) bu arada eskişehirde chicco nun mağazası varmış benım haberim yokmuş cahillik iştebide fiyataraştırması yapalım bakalım olmadı netten alırız
evet ya bende öyle diyorum alışveriş merkezlerine falan gideriz anneannesine gideriz. gerçi benım eşim pimoiriklidir bu konularda hasta olur diye çıkartmazsa bide yandık ozaman(( bu el puseti dediğin ne canım hani çanta gibi bebek küçükken içine koyuyrsun ondan mı?
ooo sen gelenlere ziyafet verecen yani :) az kişi olacaksa olurda biz kalabalık oluruz sanırım oyuzden ya tavuklu pilav ayan tulumba tatlısı olur yada kıymalı pide ayran tulumba tatlısı. artık annem ne derse
ay benımde canım irmıklı tatlı çekti eve gidince yapayım bari. sende yoldan hazır al şekerim kırk yılın başı bişey istemiş canın
http://www.e-........../pantolon/gebe/gebe_2011_kis_cep_agizlari_nakisli_pantolon_sanremo/GEB-1609 kızlar pantolonun fıyatı cook uygun ögretmen arkadaslar icin iyi olur bencelink acılmıyo sanırım kızlar e bebekte ..sadece xs si kalmıs ama ya tüh..
canım ya tam link görünmüyor...e-bebekte mi bu? ben pantolon alırken zorlanıyorum ya normalde 38 bd. giyiyordum ben ama buradan 40 mı almak lazım 1 beden büyük yani...
Canlarımmm ben çıkıyorummm bebiş için derse gidiyorumm öptmmmm siziii. Gelince hemen girerimmm. Bol sohbetler olsunn.
evet öyle diyo. yok canım 4 tane kız kardeşi 1 erkek kardeşi var. bizimki şımarıklık. allah aratmadı ya nankörlük yapıyo kız erkek diye. çok kızıyorum ona ama ne yapayım. doğunca görecem ben onu yedirecem o lafların hepsini kızımın peşinde deli divane olurkenbakyaaa gerçekten öyle diyooo hııı. Yazık ama erkekleride anlıyorumm biraz helede cnmm çocuklukta etrafta abla yada kızkardeş yoksa .
Bu arada ben ilk minik 1 kutu prima bebek bezi aldım poşeti seviyorumm yaaa. Ben kendimi alıkoyamıyorummm yaaa.
çok şanslısın. gerçi bunlar tatlı telaşlar sadece tecrübesiz olduğumdan korkuyorum yanlış bişey almayayım diye. ertafımda pek kımsede yok akıl danışacağımben bu konuda rahatım puset,bebek arabası,bebek beşiği,yürüteç,salıncak,bisiklet,hepsi var kızımınkiler duruyor.sadece kıyafet alacağım çünkü kızımınkileri dağıttım hep.uzun süre bebk düşünmüyordum ama bu süpriz olunca yeniden alacağım mecburen..
bu da güzelmiş. kraftın ürünleri kalıte anlamında nasıl ki?
http://www.e-........../travel_sist...n_travel_sistem_bebek_arabasi/KRA-B1450005-23
canım ewt 1 yaşına kadar onda durabiliyor hatta ewdede kullanabilirız çok rahat bebek arabasının üzerine takılıyor sonra yumoş büyüyünce kaldırıyorsun kullanışlı çok
valla canım nekadar kişi gelir bılmıyorum kış günü belkı eşimin tarafını kaynanmlarada yaparız onları cagırırız uğraşamam onlarla en çokda kaynanamlarla bide ewde ben kendi tarafım için okuturum zaten çok yakın değiliz kaynanamla uzak ewlerimiz bakalım hayırlısı
oy ben yerim onun tekmesini atsın annişi o sağlığındandır. Neler aldın bebişinee ben cmtsi saldırıya geçeceğim inşallah cnmmm.ban ada fikir olur.
Güzel haberlerle gelmen dileğiyle canım.ben şimdi çıkayım hastaneden 3lü testin sonucunu almaya gideceğim internetten gördüm sonucu ama yorumlayamıyorum giddip gösterip geleyim...görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?