- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.401
ben şimdi çıkayım hastaneden 3lü testin sonucunu almaya gideceğim internetten gördüm sonucu ama yorumlayamıyorum giddip gösterip geleyim...görüşmek üzere
ayyyy şuan çok sinirliyim kızlarrr,alt katta bi komşu var çok bi muhabbetim yok bikaç kere gittim geldi görüşmekte istemiyorum zaten durmadan telefon açıyor birina bakıyosam birine bakmıyorum şunun varmı bunun varmı durmadan bişey istiyor marketmi burası canım aaaaa , şimdide aramış dışarı çıkıcam dedim ee bana sigar al şunu al bunu al ben akşam gelir alırım , alırmısında değil direk emir kipi al.ramazan mübarek ay kimseyi kırmak istemiyorum kimsenin dedikodusunuda yapmak istemiyorum ama böyle insanlar beni deli ediyor yaaaaaa
ayyyy şuan çok sinirliyim kızlarrr,alt katta bi komşu var çok bi muhabbetim yok bikaç kere gittim geldi görüşmekte istemiyorum zaten durmadan telefon açıyor birina bakıyosam birine bakmıyorum şunun varmı bunun varmı durmadan bişey istiyor marketmi burası canım aaaaa , şimdide aramış dışarı çıkıcam dedim ee bana sigar al şunu al bunu al ben akşam gelir alırım , alırmısında değil direk emir kipi al.ramazan mübarek ay kimseyi kırmak istemiyorum kimsenin dedikodusunuda yapmak istemiyorum ama böyle insanlar beni deli ediyor yaaaaaa
bende burdakı forumlardan okuduklarım arasından işime yarayacak şeyleri not alıyorum liste yapıyorum. ama ancak bayram dönüşü alışverişe başlarız sanırım. kıyafeti çok takmıyorum zaten kış bebeği olacaklar yaza kadar evden doğru dürüst çıkmıyorlar ama bu tür sağlık ve bakım ürünleri önemli.
kızlar bide annem kafamı karıştırdı benim ya bebek arabasını doğumdan önce alma diyo. annemın karşı komşusu geçen kış doğum yaptı. bütün kış evden çıkmadı demiş anneme çıktığında da arabayla gittik okadar para verip bebek arabası aldım ama çok ağırdı taşıyamadım demiş. maşallah oğluda tosuncuk. en sonunda gidip şu baston pusetlerden almış. sakın çok para vermesin bebek arabasına çok ağır da almasın zaten çocuğun eşyaları çantası vs. yeteri kadar ağır oluyor demiş. annemda diyo yaza doğru gider hafif bişey alırsınız diyo. benım de kafam karıştı
bence de iyi fikir. hangi marka en iyisi hangisi zaruri hangiis olsada olur olmasa da. tecrübeli anneler var aramızda onlar yardım eder bizebizde gidicez önümüzdeki hafta 3 lü teste inşallah iyi sonuçlar alırız.
Sevgili annişler buarada nette bazı listeler var ama bizde bi liste oluştursak bebeğe neler gerekli ?neler alıcaz? anneye neler gerekli ? nerde ne kadarherkes fikrini söylese bence şuda gerekli gibi ve öylece bi listemiz olsa .çoğumuzun ilk deneyimi olacak acemiyiz yani bizede rehber olur hemde eksiksiz tamamlamış oluruz
bu konuda bende yaşamış birilerinden aynı şeyi duydum, kaliteli olan bebek arabaları ağır oluyor taşıyamıyoruz
bastonlular daha pratik onlardan alın falan diye,
ikisinin ortasını bulmaya çalışcam bende ,
ayrıca bebek arabasını bende doğumdan sonra almayı düsünüyorum hani en azından ilk üç ay bi yere çıkmayız gibi geliyor
gerek olursa da bi gidip alması iki dakikalık iş önceden kalabalık etmeye gerek yok bence,
modeli aklımızdan belirlesek yeter
canım hastaneye telefon aç bence daha sağlam olurhayırlı günler hanımlar yine hafif bulantılarım başladı ne güzel hiç birşey yoktu ama yaaa neyse Rabbim bebeğime sağlık versinbirde hanımlr renkli ultrsyonda ek ücret alıyorlarmı hastanede baka kalmıyım ona göre gidiyim
birkaç kere yüz verme canım. aramayı keser. bende gıcık oluyorum öyle insanlara.
annemınde war bıtane böle altkomsusu..kek yapıcam portakal war mı..annem yok der..öle suratına bakar..mevsım ilkbahar portakal sordugunda..piknıge gidicem plastık kapaklı kabın war mı..yufka acıcam oklava..misafır gelicek borcam...kaç yıllık ew hanımısın git al kardeşim..merkezi bı yerde oturuyoruzz asagıda bakkal manav zuccaciye hepsii war..artı bızım apartmanda 2 tane eltisi var..ama bız zenginiz ya..yakında KOCAN ewde mı ?die sormasından korkuyoruz...
ben kımseden bısey ısteyemem..kimse de benden istemesın..HAYIR demeyi ögrenın lütfenn..ben ögrendım kimse kullanamaz benı..herkes kendı ısını kendı görsun kaldıkı sen hamılesın utanmıyo mu..cok kzıdım coooookkk ...küs o kadınla=)
merhaba hamilelikten dolayı sanırım bende biraz gerginim mesafe koyuyorum bu yüzden insanlarla arama her lafları batıyo hoşlanmıyorum uzak durmayı seçiyorum bence en iyisi
bence de iyi fikir. hangi marka en iyisi hangisi zaruri hangiis olsada olur olmasa da. tecrübeli anneler var aramızda onlar yardım eder bize
belki de bebek arabasına sıra gelmeyecek. 4 aylık olduk dha bişeyı yok kuzumun. önümüz bayram maraşa gidecez yol parası .. sonra kurban gelecek kurban parası. daha var diye diye erteliyo eşim sürekli alışverişi. ama bebek doğunca da birsürü masraf cıkacak aslında doğmadan herşeyı hazırlamak daha doğru bence ama. bakalım kısmet artık.
ben kraftın bu arabasını görmüştüm birinde..çok kaliteli duruyor..ayrıca bende üç tekerlekli travel sistem almayı planlıyorum..marka olarakta kraftı beğendim tabi görünüş olarak..alıcağım zaman alıp şölee bir turlamak lazım..dönüşlerine bakmak lazım..ayrıca tutma yerinin iki tarafada geçmesi lazım..ve katlandığında arabama sığması lazım..gerçi bebek için çook sevdiğimiz arabamızı değşştiricez..
evet yapmalıyız bence kızlar valla ben nerden başlasam ne alsam napsam hiç bilemiyorum mesela
Bizim arabanın bagajı da çok küçük, tatile giderken valizimiz bile sığmıyor, bebek arabası çantası bilmemnesi sığdırmamız çooook zor. gerçi seneye biz de yenilemeyi düşünüyoruz ama muhtemelen yine ufak bir şey alırız, bura ciddi park sorunu var, bizimki ufacık her deliğe sığıyor, rahatız.
canım bu kraftın arabasından en yakın arkadaşım kullanıyor çok ağır ve hantal. bir de kız sürekki güneşe karşı giderken suratına birşeyler kapatıyor .benim oğluma aldığım buydu en ucuz Pierre Cardin PS 2020 Enigma Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'daben kraftın bu arabasını görmüştüm birinde..çok kaliteli duruyor..ayrıca bende üç tekerlekli travel sistem almayı planlıyorum..marka olarakta kraftı beğendim tabi görünüş olarak..alıcağım zaman alıp şölee bir turlamak lazım..dönüşlerine bakmak lazım..ayrıca tutma yerinin iki tarafada geçmesi lazım..ve katlandığında arabama sığması lazım..gerçi bebek için çook sevdiğimiz arabamızı değşştiricez..
canım yeni doğan bebek içinöncelikle:bizde gidicez önümüzdeki hafta 3 lü teste inşallah iyi sonuçlar alırız.
Sevgili annişler buarada nette bazı listeler var ama bizde bi liste oluştursak bebeğe neler gerekli ?neler alıcaz? anneye neler gerekli ? nerde ne kadarherkes fikrini söylese bence şuda gerekli gibi ve öylece bi listemiz olsa .çoğumuzun ilk deneyimi olacak acemiyiz yani bizede rehber olur hemde eksiksiz tamamlamış oluruz
ay bizim arabada öle valla eşime diyorum değişelim en iyisi sığmayacaz :)))))
ya bi şekilde sığacaz ama arabamıza bizden başka kimse binemeyecek artık bi yere giderekn :))))))))
önce evimi almak istiyorum hayırlısıyla doğumdan önce niyetimiz var hayırlısı inş....
canım bu kraftın arabasından en yakın arkadaşım kullanıyor çok ağır ve hantal. bir de kız sürekki güneşe karşı giderken suratına birşeyler kapatıyor .benim oğluma aldığım buydu en ucuz Pierre Cardin PS 2020 Enigma Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
tavsiye edebilirim hem çok hafif hem de katlanıp taşıması çok rahat .çift yöne dönebilme özelliği var.
tekerleri süper dönüyor .yani eğer aracımız var kücük diyorsanız meserretcim bizimkine rahatlıkla sığıyor pegeout 206+ model araca bağaja giriyor ama bavulla birlikte girmez .poşet vırt zırt konuyor ektradan . indirime girmişti geçen 250 tl görmüştüm çok memnun kaldım ben .3 tekerlekli olanlar çok şık tabi ama aracı olmayanlar için pek kullanışlı değil .özellikle çocukla dışarda gezerken bile çift taraf olunca çeviriyorsun bir de önde kapatılan bir ye var ya orası açılıyor tente gibi oldukça pratik .
özel aracı olmayanlar bebek arabası için bekleyebilir ilk 3 ay zaten dışarı çıkıp bebek arabasıyla gezme şansı pek olmuyor yok aracım var diyorsanız marketlere falan giderken çok güzel olur yatırılabilinip bebişin uyuması için sırt desteği var.
bastonlara dikkat edin yatış pozisyonuna geçtiklerinde bebekler havada duruyor olanlar var .
Camino 4011 Lüks Baston Bebek Arabası Mavi , Baston Bebek Arabaları - Bebe Vitrini.com | Bebek Ürünleri | Hamile İhtiyaçları | Bebek Arabası | Bebek Beşikleri | Oyuncaklar
bunları asla tavsiye etmiyorum çok hafif olabilir ama çok güvensiz çocuklar hem doğru düzgün yatamıyor hem de resmen içine gömülyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?