2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcime gügümü sen mi yazmıştın ismini unutalı çok oldu duyunca çok tanıdık geldi bana
ben kundaklamadım hiç oğlan doktorumuz bacakları çarpık olur dedi eller kollar serbestliğe alışsın dedi .3. ayında eldivenleri çıkarttım yüznü gözünü çizmesin diye .evet pamuk konusunda ben 6 ay hiç ıslak havlu kullanmadım .ılık su ile pamukla temizledim kakoşunu pişince kötü oluyor diye doktorumuz kullanmak yok demişti.
mama önlüklerini de kola geçebilenlerden aldım hep yatarken mama önlügü ve emzik askısı yasaktı.
şimdi o günlere dönüyoruz bakalım.

hehe araba konusunda hem fikiriz bende değiştrelim istiyorum biz bile tatile giderken sığmıyoruzz bebişle zorr ben kız ismi bulamıyorum yaaaaaaaa orjinal olsun istiyorum serra buldum bade mina başkada yok

canım benim ben kızıma isim ararken minayı koymayı çok istemiştim sonra vazgeçmişti eşim.
bak BELİNAY eygamber çiçeği demek,
TUSEM:cennette esen ılık rüzgar demek,

evet canım araç kücük olunca sorun olur ,siz aracı değiştiriverin ,bizim arkada zaten bir oto koltuğu var bir de kıza koyacağız artık kimsemizde yok gerçi biz bize çekirdek aile takılırız .seneye bizde büyütmek lazım diyoruz .demekki yaris bana kücük ben en azından 206 gibi sanıyordum ikinci el bakarken internetten bana hep aynı gelmişti .koltuğu ortaya koydum ben iki tarafına oturuluyor .bizim kış lastiğide almamız lazım diyorum bebekle gelen ihtiyaç değil ama ilk kışını görecek eşimin 7 aylık kızı

canım gügüm ney anlamadım ama.kundaklamdım bende ama doktorum çok sıkmadan ilk ay hafif bağlayın demişti.bendeim eylülde doğmuştu sıcaktı hiç bağlamadım.bende kola geçen değilde kafaya geçenlerden birde müzikli mama önlükleri almıştım müzik çalınca dikkatini ona veriyordu birşeyler yedirmek daha kolay oluyordu...

kızlar artık oğlumun kıpırtılarını daha iyi hissedebiliyorum hergün daha güçleniyor sanki 16+2 günlük hamileyim çok güzel bi duyguusizde durumlar nasıl

bende öleyim ya ne alsam nerden alsam sonramı alsam karar veremiyorum cinsiyet bekledik ramazan geldi sonra kurban gerçi çok şükür büyük şeyleri hazır sayılır arabası puseti beşiği vs. ben güyüm ve biberon tarzı şeyler alacam ama ne zamn ve ne alacam ŞU YAZINDAKİ güyüm benim bildiğim su ısıtmak için kullanılan güyüm değil mi ben gügüm diyorum ona kafaya hem de koldanda geçen mama önlükleri var ya ondan almıştım yedirirken kaymıyordu o müzikli olan hiç görmedim ,yedirirken dikkat topluyorsa almam lazım o zaman .

kızlar öylen ne yıyecez ya dışardan bişey istemek istemıyorum midemı bozuyor sankı

canım benim güyüm neden ihtiyaç ki senin için.güyümü biliyorum sobaların üzerinde su ısıtılıyor.
canım müzik böyle önlüğün altan içine yerleştirmişler basınca çalıyor çok faydasını görmüştüm ben.tavsiye ederim canım benim...

kızlar artık oğlumun kıpırtılarını daha iyi hissedebiliyorum hergün daha güçleniyor sanki 16+2 günlük hamileyim çok güzel bi duyguusizde durumlar nasıl
maşallah canım ne
güzel .benim bıdıkta gece uyumaya gittiğimde başlıyor yer değiştiriyor arada pat indiriyor gerçekten güzel bir duydu.

selammmmmmmmmmm kızlar nihayet geçmişi okumayı bitirebildim nasılsınız bakalım bizde iyiyiz çok şükür meleğimle her zamanki gibi terastayım günlük 1 kase yoğurdumu yedim:)))))) kızlar ya ben geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönerken meleğime bişey olacak diye çok korkuyorum ya ezersem falan diye ALLAH korusun sizin nasıl uykularınız

cimcimecim o güyüm diye yazdığın o anladığm güyüm mü diye soruyorum ya sana .sen nerde yazmışım diye sordun ya o yazını altın yaptım ben .o mama önlügüne bakayım canım .denk gelirsem inşallah

selammmmmmmmmmm kızlar nihayet geçmişi okumayı bitirebildim nasılsınız bakalım bizde iyiyiz çok şükür meleğimle her zamanki gibi terastayım günlük 1 kase yoğurdumu yedim:)))))) kızlar ya ben geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönerken meleğime bişey olacak diye çok korkuyorum ya ezersem falan diye ALLAH korusun sizin nasıl uykularınız

canım nerden aldın müzikli önlükleri ben hiç görmedim çok mantıklı

afiyet olsun meleğine sana yarasın canım .terasında bizim yerimizede serinle evde hamamdayım sanki atletle oturuyoruz merak etme birşey olmaz canım .o kadra sağlam yerdeler ki sağ sol istediğin gibi yat ,yüzüstü yatıp basınç yapmadıktan sonra birşeycik olmaz meleğine.bacak arana yastık falan koyabilrsin eğer endişelerin çoksa.
ben de uyuyamıyorum uyku tutmuyor hiç sıcaktan .ancak 2 den sonra dalıyorum sırt üstü yatmak hoşuma gidiyor ,benim bıdık huylanıyor geri sağa ya da sola dönüyorum bu seferde ben uyuyamıyorum .ne kendi uyuyo ne beni uyutuyor

Merhaba arkadaşlar,
Ancak yazabildim,bugün evraklarla boğuştuk resmen.
Ara ara boşluklarda yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.
Düne göre daha iyi sayılırım.Kafam daha rahat hareket saymayı bıraktım şimdilik.
Şöyle sağlam bir tekme yiyene kadar saymamaya karar verdim.İnş kararımı uygulayabilirim

Bu arada progestanı akşam aldım.
Şimdi de ikide bir kasılma kontrolü yapıp duruyom.
Ay ne hale getirdi bu gebelik beni,
buluttan nem kapar oldum.
Dualar da olmasa çatlar ölürüm herhalde.

ohh canım afıyet olsun yarasın yumoşuna ben sade yoğurt yıyemıyorum illa yanında bışey olacak malesef bende hiç rahat uyuyamıyorum uykuya dalamıyorum dalınca saat başı uyanıyorum delircem artık ayyıldızın dedığı dogru bende bacagımın arasına yastık koyuyorum baya rahat oluyor canım tavsiye ederim.Genelde ben saga sola yatıyorum sırt üstü pek yatmamak gerekiyormuş canım.

canım bende yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasına koyuyorum gerçekten çok rahat oluyor herkese tavsiye ederım karnım veya kasıgım agrıdıgındada yastığa iyice sarılıyorum iyyi geliyor

sağol canım ya rahatlattın beni geçen ay bugün rahatsızlanmıştım hastanede yatış flan eve geldim bi geçen cumartesi kontrol için dışarı çıktım onun ışındahep terastayım kayıpederim yatak yaptı buraya yatıyorum kalkıyorum işte yemekler de kayınvalidemden:) görümcemler burda hadi dışarı çıkalım diyo yok diyorum enim keyfim iyi burda sıcakta napcam çarşıda

geçmiş olsun canım geçsin gitsin o günler .rahat ol terasın keyfini çıkar .sen yoğurt dedin bende ayran yaptım geldim şimdi .
nasıl bir iştah patlaması yaıyorum anlatamam.sürekli yemek istiyorum var mı benim gibisi

ben varım ben evdeyken sürekli dolabın çevresinde geziyorum ne bulsamda yesem diye sürekli boş durmak istemiyorum bu gidişlede ben 80 kiloyu bulurum herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…