- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.441
geçmiş olsun canım geçsin gitsin o günler .rahat ol terasın keyfini çıkar .sen yoğurt dedin bende ayran yaptım geldim şimdi .
nasıl bir iştah patlaması yaıyorum anlatamam.sürekli yemek istiyorum var mı benim gibisi
geçmiş olsun aynen fırçalarken kanıyor midem bulanıyor dişim arada bir ağrıyordu eşim dişçiye sormuş clexane kullanıyorsa hiç birşey yapamayız kanama durmaz demiş demek ki normalde yapabiliyorlar bişeyler ağzımda yara var onun içinde karbonatla gargara yapabilirmişimgünaydın arkadaşlar..
kırmızı alarmmmmmdişim apse yapıyoooo :84: :84: :84: dün dişim, fırçalarken bi acı hissettim ama gözlegörülür bişey yoktu sabah bi baktım şişmiş. çürük falan da değil acaba diş etlerim de mi sorun var. ay ağlamak istıyorum ne yapacam ben şimdi antibıyotik de içemem
Umarım bir an önce atlatırız,
Benim son 2 haftadır ruh halim çok değişti, sürekli kaygılıyım, hafta sonu cinsiyet öğrenme sevinciyle geçti ama Pazartesi yine eski ruh halime döndüm.
Artık eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum, açıkcası ben de olsam bu vucudu beğenmezdim, bu beni çok üzüyor.
Aynalardan kaçar hale geldim, Seyyahcığım sendeki gibi benim de her tarafımı sivilceler bastı, onları gördükçe sinirlerim bozuluyor, ne makyaj yapasım ne giyinesim geliyor, göbeğimden de çok rahatsızım, kocaman oldu, bebek minicik benim göbeğim kocaman.
Üzerime binecek sorumlulukları düşündükçe oturup ağlıyorum zaten.
Sanırım ben anneliğe uygun biri değilim...
annen çok haklı ben biraz büyüyünceye kadar kucağımda taşımak istiyorum ceyda düvenci nin şu tartışmalara neden olan o şeyden alacağım birde ana kucağı hoşuma gidiyor yaza alırım ama bebek arabası aldık diyelim nereye koyacağız apt - balkonda tozlanır eve de alamayız ablama sormam lazım ne yapıyordubende burdakı forumlardan okuduklarım arasından işime yarayacak şeyleri not alıyorum liste yapıyorum. ama ancak bayram dönüşü alışverişe başlarız sanırım. kıyafeti çok takmıyorum zaten kış bebeği olacaklar yaza kadar evden doğru dürüst çıkmıyorlar ama bu tür sağlık ve bakım ürünleri önemli.
kızlar bide annem kafamı karıştırdı benim ya bebek arabasını doğumdan önce alma diyo. annemın karşı komşusu geçen kış doğum yaptı. bütün kış evden çıkmadı demiş anneme çıktığında da arabayla gittik okadar para verip bebek arabası aldım ama çok ağırdı taşıyamadım demiş. maşallah oğluda tosuncuk. en sonunda gidip şu baston pusetlerden almış. sakın çok para vermesin bebek arabasına çok ağır da almasın zaten çocuğun eşyaları çantası vs. yeteri kadar ağır oluyor demiş. annemda diyo yaza doğru gider hafif bişey alırsınız diyo. benım de kafam karıştı
EYVAHHHHHHHHHHH ben gece oturur gündüz uyurdum hamile kaldığımdan bu yana akşam erkenden uyuyup sahaın körü gibi kalkıyorum benim bebek babasına çekecek desene eski halime dönersem kötükızın kaç yaşınd canım? ya bu uyku olayının bi formülü yokmu kı? bi tanıdığımız anlatmıştı her akşam 11 de yatar her sabah 8 de kalkarmış bütün hamileliği boyunca oğluda şimdi 11 oldumu gözü açık uyuyo sabahta 8 de işe yetişecekmiş gibi kalkıyormuş.onun eltisi de gece 3lere kadar oturur sabah 11 den önce kalkmazmış. onunda kızı mümkün değil sabaha kadar uyutmuyormuş kımseyi. annesi uyuyunca da ortalığı birbirine katıyormuş. annesi gözü kapalı kızıyla oyun oynamaya çalışıyomuş garıbım.
vallahi kızlar ben ne yalan söyleyim hep erkek istedim geçen kont kız dedi ama kesin sonucu bu ayın sonu gibi alacağız hala şoklardayım eşine kızmaseninki yıne çaktırmamaya çalışmış benımkı alenen söylüyo erkek istıyorum diye uyuzz! daha yenı yeni kızım diye seviyo . bide kıvırcık kızım diyo annesi gibi kıvırcık olacak diyobende diyorum kı senın içine öyle doğduysa kesin pırasa saçlı bişey çıkacak erkek dedin kız çıktı diyorum oda bana 6 ağustosu bekle pipisini gösterecek hepinnizi utyandıracak diyo
Bizim arabanın bagajı da çok küçük, tatile giderken valizimiz bile sığmıyor, bebek arabası çantası bilmemnesi sığdırmamız çooook zor. gerçi seneye biz de yenilemeyi düşünüyoruz ama muhtemelen yine ufak bir şey alırız, bura ciddi park sorunu var, bizimki ufacık her deliğe sığıyor, rahatız.
canım bu kraftın arabasından en yakın arkadaşım kullanıyor çok ağır ve hantal. bir de kız sürekki güneşe karşı giderken suratına birşeyler kapatıyor .benim oğluma aldığım buydu en ucuz Pierre Cardin PS 2020 Enigma Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
tavsiye edebilirim hem çok hafif hem de katlanıp taşıması çok rahat .çift yöne dönebilme özelliği var.
tekerleri süper dönüyor .yani eğer aracımız var kücük diyorsanız meserretcim bizimkine rahatlıkla sığıyor pegeout 206+ model araca bağaja giriyor ama bavulla birlikte girmez .poşet vırt zırt konuyor ektradan . indirime girmişti geçen 250 tl görmüştüm çok memnun kaldım ben .3 tekerlekli olanlar çok şık tabi ama aracı olmayanlar için pek kullanışlı değil .özellikle çocukla dışarda gezerken bile çift taraf olunca çeviriyorsun bir de önde kapatılan bir ye var ya orası açılıyor tente gibi oldukça pratik .
özel aracı olmayanlar bebek arabası için bekleyebilir ilk 3 ay zaten dışarı çıkıp bebek arabasıyla gezme şansı pek olmuyor yok aracım var diyorsanız marketlere falan giderken çok güzel olur yatırılabilinip bebişin uyuması için sırt desteği var.
bastonlara dikkat edin yatış pozisyonuna geçtiklerinde bebekler havada duruyor olanlar var .
Camino 4011 Lüks Baston Bebek Arabası Mavi , Baston Bebek Arabaları - Bebe Vitrini.com | Bebek Ürünleri | Hamile İhtiyaçları | Bebek Arabası | Bebek Beşikleri | Oyuncaklar
bunları asla tavsiye etmiyorum çok hafif olabilir ama çok güvensiz çocuklar hem doğru düzgün yatamıyor hem de resmen içine gömülyor
aynen bende yedikten sonra ayy şundanda yiyesim geliyor diyorum vallaha halimiz harap olcakben varım ben evdeyken sürekli dolabın çevresinde geziyorum ne bulsamda yesem diye sürekli boş durmak istemiyorum bu gidişlede ben 80 kiloyu bulurum herhalde....
canım bence bagaj artık bizim için çok önemli olucak bizim arabada golf aslında bagajı bize yetiyorda artıyordu..ama bebek arabasını sığdırıp birde bavul koymaya çalışıcaz..yazın hep beraber tatil yapıcaz..bende onları düşünüyorum..daha geniş araba şart oldu.. bebeği kışın dışarı çıkartmıycaz bu sene bende yaza doğru bebek arabası bakayım diyorumm..
canımm ben beğendim ama dediğin gibi kullanışlı olmadığını biliyorum..iki yöne dönen sapı olması lazım benim için..ben bebeğimi görebilmeliyim..kullanış ön planda her zaman benim içinde..sonra pişman olmak istemiyorum zaten..önerdiğine bakıcam..ama 3 tekerleklilerden gözümü alamıyorum
canım herobaby ona da üye ol ordanda kutuyla mama gelir.kızlar primaadan hediyelirim geldiiiiiiiiii...
ayy çook mutlu oldum yaaa..şu taperware mi ne onun mama kapları çok kullanışlı geldi...iki tane falan yollamışlar..hediye almak çok mutlu ediyor beni..yakında milupadan da gelir..
sizde hemen üye olun..
kızlar primaadan hediyelirim geldiiiiiiiiii...
ayy çook mutlu oldum yaaa..şu taperware mi ne onun mama kapları çok kullanışlı geldi...iki tane falan yollamışlar..hediye almak çok mutlu ediyor beni..yakında milupadan da gelir..
sizde hemen üye olun..
canım herobaby ona da üye ol ordanda kutuyla mama gelir.
face tenmi üye oldun canım????
kızlar primaadan hediyelirim geldiiiiiiiiii...
sizde hemen üye olun..
[SUB][/SUB]
canım anlamadım prımaya üye oldunda tupperware mama kabımı yolladılar tupperware çok kalıtelı ben sulugunu ve kaşık çatalını almıştım diğerlerinide sipariş verdim gelicek beni bir aydınlatırsan sevinirim
canım evet primaya üye oldum ordan kutunun içinde değ*işik firmalardan promosyon hediyeler geldi..duracel pil var..göğüs pedi var..cd var anne için..broşür var..fairy panten ve ipananın küçük promosyon ürünleri var..süt saklama poşeti falan var..bir de iki tane tupperware saklama kabı var..
[SUB][/SUB]
canım anlamadım prımaya üye oldunda tupperware mama kabımı yolladılar tupperware çok kalıtelı ben sulugunu ve kaşık çatalını almıştım diğerlerinide sipariş verdim gelicek beni bir aydınlatırsan sevinirim
canım ama 24.haftadan sonra hediye yolluyorlarmıs sen 24. hafta diyemı yazdın
adamın biri geldi akşam iftarda ne yiyeceğini söyledi ballandırdı gitti.arkasından yutkundum hamile olduğumu biliyorda sinirlerim bozuldu.
canım ama 24.haftadan sonra hediye yolluyorlarmıs sen 24. hafta diyemı yazdın
cimcimmesude bizim topiciğe uğramadın merak ettim seni bakayım dedim napıyo diye burdaymışsın nasılsın bakiyiim
canım ben eve yakın olan carrefoura gittim içinde mothercare,kanz ve chicco sıralıydı üçüne de baktım tasarlamak için neler olabilir diye önce aldıklarımı söyleyeyim az zaten chiccodan çantalkı bir banyo seti var 6 parçalı(şampuan, sabun, pudra,ıslak mend, vücut yağı, pişik önl krem) bu seti aldım inan çantası çok güzel bebeğin bezi ekstra bir kaç kıyafet vs rahat sığabilecek kaliteli ve gözlü bir çanta ayrıca içindeki saydıüım ürünleri tek tek alsaydık 66 tl idi böyle alınca çanta dahil 55 tl ye almış oldum birde 60 lı göğüs pedi aldım yine buradan...bunalrı alınca 2 paket içince toplam 16 tane huggies organik pamuklu yeni doğan bebek bezini hediye verdiler...baya iyi bir alışveriş oldu benim için...sonra görümcemin bana verdiği kitaba ek olarak tracy hogg un kitabını aldım gerçekten adı gibi mucize bir kitapmış ve doğumdan önce bir hatim edilmesi gerekiyormuş...dün başladım okumaya...nasıl olsa eğitimciyim kitabı sevdim çoğunu da biliyorum içindekilerin...:)
gelelim baktıklarıma mothercareden burada bahsedilen 5 li 7 li badilere baktım 7li badiler askılı ve yarım kolu 37 tl indirime girmişler ama ben onlardan ziyade 5li uzun kollu 0-3 aylık badileri daha çok sevdim ama indirimde değildi fiyatı 60 tl bekleyeceğim çünkü kış bebği olacak ve kumaşı çok iyi 4 ay içinde sanırım onlar indirme girer onalrdan almayı düşnüyorum birde 3 lü yine 0-3 aylık badiler vardı onlarda 26tl bu iki seti bekliyorum...bunu dışında pijamalara falan baktım evde sık sık kullanılacak ama kıyafet almadım şöyle ki
görümcemle ben abla kardeş gibiyiz onun bebeğine de hep böyle kaliteli ürünler almıştık ve o şuanda 18 aylık ara ara bana bebeğinini ürünlerini gewtiriyor mesela karyolaya dönencesini süt dsaklama poşetlerini battaneiyesi dışarıda taşımamız için alt değiştirme parçasını, bebeği oyalamak için kuklaları vs hamillik kıyafetlerini daha da hazırlıyor o bir getirsin sonrasında alacağım içime sinenleri çünkü bebek hafta hafta büyüyen bir canlı olduğundan aldığımız şeyler 1 ay hadi 2 ay ancak olacak bence gereksiz israfı önleyip bebeğin bezine yatırım yapmalı...çevremde böyle bir ablam olduğu için şanslıyım...
dışarısı için örgülerini de annem yaptı pikesini kayınvalidem ve annem ayrı ayrı hazırladılar...şimdilik bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?