2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende tam tersi hiç bişey yiyesim gelmiyo kendime kızıyorum korkuyorum bebeğim beslenemeyeck diye ama yiyesimde gelmiyo off napcam ben ya ....

geçmiş olsun aynen fırçalarken kanıyor midem bulanıyor dişim arada bir ağrıyordu eşim dişçiye sormuş clexane kullanıyorsa hiç birşey yapamayız kanama durmaz demiş demek ki normalde yapabiliyorlar bişeyler ağzımda yara var onun içinde karbonatla gargara yapabilirmişim

kuruntularının olması doğal bence bende rüyalarımda görüyorum ya bana ya eşime bişeyler oluyor özellikle eşimin nöb. olduğu günler görüyorum 4 yıldır ekmek elden yaşıyorum hiç bir sorumluluğum yok canım ne isterse onu yapardım şimdi iyi bir anne olammak fikri korkutuyor sonra bakıyorum çevreme kimler anne ben mi olamayacağım diye rahatlıyorum seninde yakında geçer hiç üzülme bebişler bir kıpırdamaya başlasın

annen çok haklı ben biraz büyüyünceye kadar kucağımda taşımak istiyorum ceyda düvenci nin şu tartışmalara neden olan o şeyden alacağım birde ana kucağı hoşuma gidiyor yaza alırım ama bebek arabası aldık diyelim nereye koyacağız apt - balkonda tozlanır eve de alamayız ablama sormam lazım ne yapıyordu
EYVAHHHHHHHHHHH ben gece oturur gündüz uyurdum hamile kaldığımdan bu yana akşam erkenden uyuyup sahaın körü gibi kalkıyorum benim bebek babasına çekecek desene eski halime dönersem kötü
vallahi kızlar ben ne yalan söyleyim hep erkek istedim geçen kont kız dedi ama kesin sonucu bu ayın sonu gibi alacağız hala şoklardayım eşine kızma

canım bence bagaj artık bizim için çok önemli olucak bizim arabada golf aslında bagajı bize yetiyorda artıyordu..ama bebek arabasını sığdırıp birde bavul koymaya çalışıcaz..yazın hep beraber tatil yapıcaz..bende onları düşünüyorum..daha geniş araba şart oldu.. bebeği kışın dışarı çıkartmıycaz bu sene bende yaza doğru bebek arabası bakayım diyorumm..

canımm ben beğendim ama dediğin gibi kullanışlı olmadığını biliyorum..iki yöne dönen sapı olması lazım benim için..ben bebeğimi görebilmeliyim..kullanış ön planda her zaman benim içinde..sonra pişman olmak istemiyorum zaten..önerdiğine bakıcam..ama 3 tekerleklilerden gözümü alamıyorum

kızlar primaadan hediyelirim geldiiiiiiiiii...
ayy çook mutlu oldum yaaa..şu taperware mi ne onun mama kapları çok kullanışlı geldi...iki tane falan yollamışlar..hediye almak çok mutlu ediyor beni..yakında milupadan da gelir..
sizde hemen üye olun..

ben varım ben evdeyken sürekli dolabın çevresinde geziyorum ne bulsamda yesem diye sürekli boş durmak istemiyorum bu gidişlede ben 80 kiloyu bulurum herhalde....
aynen bende yedikten sonra ayy şundanda yiyesim geliyor diyorum vallaha halimiz harap olcak umarım bebişlerede gidiordur

evet canım ben 3 tekerlekli dönen var mı bilmiorum çift taraflı .ama bak ben 3,5 yaşında oğlumu alışveriş merkezinde bile sürerken tek elimle itekliorum aynı resimdeki gibi renkte aldım.çok memnundum .3 aylıkken almıştık hala kullanırım .en önemlisi bebek arabasının sırt desteği olması .aynı oto koltuğu gibirahat ve 2 ayarlı yatar pozisyonu var .bir bak .hem çok para vermene ge rek yok .katlamak istersen bile tek elle basıyorsun tık katlanııyor .ben çevremde çok güzel ama kaba bebek arabaları görüyorum ,biraz çevreyi izle olmadı markasını falna sor beğendiklerinin ,biz enesle gezerken çok soruyorlar markası ne kaça aldınız falan diye.
bizde geniş araç toyota verso varya ondan düşünüyoruz ancak yetişir sanki

canım herobaby ona da üye ol ordanda kutuyla mama gelir.

[SUB][/SUB]
canım anlamadım prımaya üye oldunda tupperware mama kabımı yolladılar tupperware çok kalıtelı ben sulugunu ve kaşık çatalını almıştım diğerlerinide sipariş verdim gelicek beni bir aydınlatırsan sevinirim

canım evet primaya üye oldum ordan kutunun içinde değ*işik firmalardan promosyon hediyeler geldi..duracel pil var..göğüs pedi var..cd var anne için..broşür var..fairy panten ve ipananın küçük promosyon ürünleri var..süt saklama poşeti falan var..bir de iki tane tupperware saklama kabı var..

canım ama 24.haftadan sonra hediye yolluyorlarmıs sen 24. hafta diyemı yazdın

cimcimmesude bizim topiciğe uğramadın merak ettim seni bakayım dedim napıyo diye burdaymışsın nasılsın bakiyiim

canım ama 24.haftadan sonra hediye yolluyorlarmıs sen 24. hafta diyemı yazdın

evet biraz öyle yaptımmm..telefonla arıyorlar sonra siparişiniz yollandı doğum tarihinizi birdaha alalım diyorlar emin olmak için..aralık diye sallamıştım..nete yazdığın tarihi unutma..

selam kızlar bı dus alıp serınleyıp geldık kızımla :) bende prımadan hedıye kazandım ama 10 undan sonra alabılırsınız dedıler bende attım dogum tarıhını :) bu arada benım gıbı bebegıne muzık dınleten varmı ben sımdı clasic muzık dınlettım kızıma :)

cnm teşekkür ederimm kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…