2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooh oohh bende yeni yaptım kızımla banyooo..sıhhatler olsun canımm..bende dinliyodum ama bıraktım klasik müzği bu aralar..

bizim formda herkes bebişine ne isim düiünüyo bulamadım ben ya doğru dürüst bi yere yazılımı bulunan isimler acaba

arkadaslar benım doktorum ısrarla onerdı clasıc muzıgı ozellıkle 18. haftadan sonra dınle dedı. ben kızıma ELA ismini dusunuyorum cnm ınsallah ...

primada bi türlü bulamadım formu üyeyim ama çıkmıyo nedense faceden diyo facede üye oldum ondada yok bi numara... milupanınki nasıl ?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var kollarım aniden alerji oluyo kaşınıyo aniden de geçiyo bilgisi olan varmı yediklerim dokunuyo desem beni alerji yapan şeyleri çok yemiyorum kafam karıştı

merhaba kızlar nasıl gidiyo

bayadır yazamadım okumaktan pek bi fırsat olmadı açıkçası

biz de bugün kontrolden geldik herşey yolundaymış.

bizim kızı bi görseniz, edepsiz hep kol hareketi çekti bize.

aaa ne dedm şuna bak dalga geçer gibi

ayy bide kocaman olmuşş maşallah. bide naptım biliyomusunuz. bi kadın doğumdan çıktı

odaya girdim pek kimsesi yoktu sakindi oda. 50 tane soru sordum,kadında yorgun argın hepsini cevapladı

bebişi de çok tatlıydı getirdiler buruşukkkkk ama çok tatlıı

primada bi türlü bulamadım formu üyeyim ama çıkmıyo nedense faceden diyo facede üye oldum ondada yok bi numara... milupanınki nasıl ?

tatlım ben üye olalı bir kaç hafta oldu sanki belki kalkmıştır..:26:milupa da veriyor..ama bana daha yollamadılar..

henüz bi doktorum bile yok... bitane buldum oda yıllık izinde... hiç şansım yok yaaaaa bebeğimde oynamıyo:18:
canım benimkide 18 + larda hareketlendi..endişe etme bir hafta sonra başlar seninkide..ben nerdeyse 20.haftama giricem..daha çok hissediyorum..senin hissetmemen normal..:13:

bende haftaya gidicem inşallah kızımı görmeye canım..bakalımbizimki ne yapıcak bize
sen neler sordun..ilginç bilgiiler varsa bizi de aydınlat..

anne karnındayken müzik dinletmenin bebeğe yararı olacağını okudum. ama klasik müzikle ilgili yapılan araştırmalar net değil.. bir de ben çok sevmiyorum klasik müziği, dinlerken rahatlamıyorum, ben rahatlamayınca oğluşum nasıl rahatlasın diye düşünüyorum. ney sesini çok seviyorum, dinlerken mayışıyorum.. onun için ben klasik müzik yerine ney dinletmeyi düşünüyorum.. aşağıdaki müzik gibi..

‪Yedi Karanfil - Ney / Fon Müzigi‬‏ - YouTube

kızlar yardımınıza ihtiyacım var kollarım aniden alerji oluyo kaşınıyo aniden de geçiyo bilgisi olan varmı yediklerim dokunuyo desem beni alerji yapan şeyleri çok yemiyorum kafam karıştı

selam canım ;

aynısı banada oldu ınan kı hıc kollarımda sıvılce cıktıgını bılmem

dr. sordum normal dedı gebelıkten oluyormus.

bende hissediyorum artık bişey sorabilirmiyim tetenoz aşısı oldunuzmu?benımdoktorum olsanda olur olmasanda dedı de kafam cooook karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…