- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.461
Güzel haberlerle gelmen dileğiyle canım.
ooh oohh bende yeni yaptım kızımla banyooo..sıhhatler olsun canımm..bende dinliyodum ama bıraktım klasik müzği bu aralar..selam kızlar bı dus alıp serınleyıp geldık kızımla :) bende prımadan hedıye kazandım ama 10 undan sonra alabılırsınız dedıler bende attım dogum tarıhını :) bu arada benım gıbı bebegıne muzık dınleten varmı ben sımdı clasic muzık dınlettım kızıma :)
kızlar artık oğlumun kıpırtılarını daha iyi hissedebiliyorum hergün daha güçleniyor sanki 16+2 günlük hamileyim çok güzel bi duyguusizde durumlar nasıl
kızlar primaadan hediyelirim geldiiiiiiiiii...
ayy çook mutlu oldum yaaa..şu taperware mi ne onun mama kapları çok kullanışlı geldi...iki tane falan yollamışlar..hediye almak çok mutlu ediyor beni..yakında milupadan da gelir..
sizde hemen üye olun..
maşallah canım ne
güzel .benim bıdıkta gece uyumaya gittiğimde başlıyor yer değiştiriyor arada pat indiriyor gerçekten güzel bir duydu.
bende daha tık yok artık endişeleniyorumrandevumada daha var...
endişelenme canım doktoruna sor yinede için rahat etsin inşallah başlar seninkide kıpır kıpır etmeye
primada bi türlü bulamadım formu üyeyim ama çıkmıyo nedense faceden diyo facede üye oldum ondada yok bi numara... milupanınki nasıl ?
canım benimkide 18 + larda hareketlendi..endişe etme bir hafta sonra başlar seninkide..ben nerdeyse 20.haftama giricem..daha çok hissediyorum..senin hissetmemen normal..:13:henüz bi doktorum bile yok... bitane buldum oda yıllık izinde... hiç şansım yok yaaaaa bebeğimde oynamıyo :18:
merhaba kızlar nasıl gidiyo
bayadır yazamadım okumaktan pek bi fırsat olmadı açıkçası
biz de bugün kontrolden geldik herşey yolundaymış.
bizim kızı bi görseniz, edepsiz hep kol hareketi çekti bize.
aaa ne dedm şuna bak dalga geçer gibi
ayy bide kocaman olmuşş maşallah. bide naptım biliyomusunuz. bi kadın doğumdan çıktı
odaya girdim pek kimsesi yoktu sakindi oda. 50 tane soru sordum,kadında yorgun argın hepsini cevapladı
bebişi de çok tatlıydı getirdiler buruşukkkkk ama çok tatlıı
kızlar yardımınıza ihtiyacım var kollarım aniden alerji oluyo kaşınıyo aniden de geçiyo bilgisi olan varmı yediklerim dokunuyo desem beni alerji yapan şeyleri çok yemiyorum kafam karıştı
bende hissediyorum artık bişey sorabilirmiyim tetenoz aşısı oldunuzmu?benımdoktorum olsanda olur olmasanda dedı de kafam cooook karısıkBen hissediyorum cnm,bikaç haftadır baloncuk patlıo gibi oluodu içimde , bi de kütle olarak hissediodum.Ama bikaç gündür tamamen hissediyorum kıpırdıyo,eli kolu fln çarpıo karnımda belli oluyo,hatta şuanda da hareket edio içimde yazarken.Sata göre 16+6 usg ye göre 18+1 im belki brz byük olduğu için hissedio olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?