2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

henüz bi doktorum bile yok... bitane buldum oda yıllık izinde... hiç şansım yok yaaaaa bebeğimde oynamıyo:18:

canım üzülme kaç haftalık senin bebiş herkeste aynı olmayabilir ben 20.haftalarda hissedebilirim ancak die düşünüyordum ama erken kıpırdadı sabır et bebişide kendinide üzme

iyiyim canm sen nasılsın
burda ben olunca muhabbet olmuyo zaten sabahtan giriyorum sonra bi bakıyorum muhabbet ilerlemiş neysee canım benım 2 gündür ayaklarım çok kötü oldu işiti ve ağrıyo sanırım tuz çok tüketiyorum

canım üzülme kaç haftalık senin bebiş herkeste aynı olmayabilir ben 20.haftalarda hissedebilirim ancak die düşünüyordum ama erken kıpırdadı sabır et bebişide kendinide üzme

canım bencede üzülme ılk gebelıklerde hıssetmek cok zormus kımılerı . haftadan ıtıbaren hıssedıyormus.

ben 15+5 ım bende gecen hafta sankı bır seyler hıssettım ama herkes dıyor 16. haftadan sonra hıssedersın dıyorlar bılmıyorum artık.

Yazdiktan sonra gidip gecmise bakayim..
Sali gunu bebegimizin kalp atislarini dinledik nasil hizli atiyordu.. Plezantaninda kan
akisini dinledik siz cooktan dinlediniz bizim ilk defaydi.. Burda biraz farkli tabi... Coook mutlu oldum ya
birkachafta sonrada hareketlerini hissederim umarim
Esimin anne babasi geldi bu aksam bebeisimize biseler almislar cooook tatlilar ya kacdefa actim baktim:)
Biraz daha zaman gecsin bende baslarim artik almaya

Sizler ve bebisleriniz iyidir umarim.. Bizim simdilik bi sorunumuz yok bel agrisi disinda.

bende daha tık yok artık endişeleniyorum randevumada daha var...

hiç endişelenme ilk kez anne olucak kişiler 22. haftada bile hisetmeye başlıya bilirmiş 20 ile 22. haftalr arasında diyor doktorlar ikinci kez anne olucaklar 16.haftada hissedebilirler tecrübelerinden ötürü diyorlar biraz daha sabret bakalım

Bizim cinsiyeti belli degil ama kiz olursa
Elise ( eliiz) Ece yada
Sophia Ceren dusunuyorun esim Ceren ismini cok sevdi
erkek icin heniz bise dusunmedik:)

benimde bebisimin cinsiyeti belli degil ama kizda erkekde olsa "deniz" diye dusunuyoruz.Tabi daha iyi bir isim bulursak degisevilirde

benimde bebisimin cinsiyeti belli degil ama kizda erkekde olsa "deniz" diye dusunuyoruz.Tabi daha iyi bir isim bulursak degisevilirde

Bende de niyet hep oyleydi kiz yada erkek DENIZ olacakti ama burda Denis bayan ismi var yani erkek ismi koyamayiz Kiz olsa Deniz desek Denis diye cagiracaklar
o nedenle vazgectik esimde cok sicak bakmadi isme bu sebeplerden..

Bende de niyet hep oyleydi kiz yada erkek DENIZ olacakti ama burda Denis bayan ismi var yani erkek ismi koyamayiz Kiz olsa Deniz desek Denis diye cagiracaklar
o nedenle vazgectik esimde cok sicak bakmadi isme bu sebeplerden..

bizde ozellikle Deniz ismini sectik hem kendi isim kriterimize uysun hemde yasadigim ulkeninkine uysun diye aklimizda olan isimde "Denis". Benim yasadigim ulkede hem kiz hemde erkeklerde var bu isim.
bakalim bu ve buna benzer isimlerde bakiyoz. Mesela Edda gibi eda yani....

slm kizlar yaa moralimm cok bozukk benimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: bugun kaynanam gille ve annemlerle msnde gorustuk beni kim gorse kameradan masallah gobegin cikmiss diyolar bunu duymak guzell ama sonrada cook kilo almissinn kendine dikkat etmiyorsunn olmaz boyle cook yemek yeme falan diyee basimi sisirdiler yaaaaaaa allahh askina kizlar ben hamile bir bayanim nasil yemekten kisarimm bebegimi ac birakirimm kilo almamak icin gunah degilmi buuu yaa sanki kilo almamak benimm elimde benim elimde olsa kilosuz bitirmek istemezmiyim hamilelligi walla cook sinirlendimm moralim cookbozulduu yaa 8 aylikken turkiyeye donmeyi dusunuyordum wazgectimm galiba burda doguracamm zayiflayincada donecem psikolojikmen yiktilar benii yaa zaten kilo konusunda takintiliyim elimde olmayan birseyy bunlari duyduktan sonraa daa tam kafayi yedimm offffffffffffffffffffffffffffffff

canim benim kac ayliksin ve kac kiloyla hamile kaldin bide kac kilo aldi ki!
:26:

Evet ya bide o sorun var iste abes kacmamasi gerekiyor buraya
Ben erkek ismi olarak Cinar coooook istiyordum esim sevmedi bikac arkadasina
soledim onlarda pek begenmedi... Ama erkek ismisadece bizim isimlerden olsun istiyorum
Bakalim artik :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…