- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.481
arkadaslar benım doktorum ısrarla onerdı clasıc muzıgı ozellıkle 18. haftadan sonra dınle dedı. ben kızıma ELA ismini dusunuyorum cnm ınsallah ...
henüz bi doktorum bile yok... bitane buldum oda yıllık izinde... hiç şansım yok yaaaaa bebeğimde oynamıyo :18:
selam canım ;
aynısı banada oldu ınan kı hıc kollarımda sıvılce cıktıgını bılmem
dr. sordum normal dedı gebelıkten oluyormus.
canım üzülme kaç haftalık senin bebiş herkeste aynı olmayabilir ben 20.haftalarda hissedebilirim ancak die düşünüyordum ama erken kıpırdadı sabır et bebişide kendinide üzme
teşekkür ederim cnm içim rahatladı endişelenmeme gerek yok ozamn
bende daha tık yok artık endişeleniyorumrandevumada daha var...
benimde bebisimin cinsiyeti belli degil ama kizda erkekde olsa "deniz" diye dusunuyoruz.Tabi daha iyi bir isim bulursak degisevilirde
Bende de niyet hep oyleydi kiz yada erkek DENIZ olacakti ama burda Denis bayan ismi var yani erkek ismi koyamayiz Kiz olsa Deniz desek Denis diye cagiracaklar
o nedenle vazgectik esimde cok sicak bakmadi isme bu sebeplerden..
slm kizlar yaa moralimm cok bozukk benimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: bugun kaynanam gille ve annemlerle msnde gorustuk beni kim gorse kameradan masallah gobegin cikmiss diyolar bunu duymak guzell ama sonrada cook kilo almissinn kendine dikkat etmiyorsunn olmaz boyle cook yemek yeme falan diyee basimi sisirdiler yaaaaaaa allahh askina kizlar ben hamile bir bayanim nasil yemekten kisarimm bebegimi ac birakirimm kilo almamak icin gunah degilmi buuu yaa sanki kilo almamak benimm elimde benim elimde olsa kilosuz bitirmek istemezmiyim hamilelligi walla cook sinirlendimm moralim cookbozulduu yaa 8 aylikken turkiyeye donmeyi dusunuyordum wazgectimm galiba burda doguracamm zayiflayincada donecem psikolojikmen yiktilar benii yaa zaten kilo konusunda takintiliyim elimde olmayan birseyy bunlari duyduktan sonraa daa tam kafayi yedimm offffffffffffffffffffffffffffffff
bizde ozellikle Deniz ismini sectik hem kendi isim kriterimize uysun hemde yasadigim ulkeninkine uysun diye aklimizda olan isimde "Denis". Benim yasadigim ulkede hem kiz hemde erkeklerde var bu isim.
bakalim bu ve buna benzer isimlerde bakiyoz. Mesela Edda gibi eda yani....
canim benim kac ayliksin ve kac kiloyla hamile kaldin bide kac kilo aldi ki!
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?