2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya bide o sorun var iste abes kacmamasi gerekiyor buraya
Ben erkek ismi olarak Cinar coooook istiyordum esim sevmedi bikac arkadasina
soledim onlarda pek begenmedi... Ama erkek ismisadece bizim isimlerden olsun istiyorum
Bakalim artik :26:

evet haklisin canim bizde uyumlu olsun diye arayis icindeyiz. Nettende bakiyorum ama hic soyle uyumlu hos bi isim de yok. Cinar ismide cok guzel. Mesela burda y harfini u diye okuyorlar boyle daha cok var. simdi soyadimiz yildizsa uldiz diyorlar of yaa duzgun bisey bulmak zor valla.
umarim gonlune gore bi isim bulursun sen.

cnm 4 bitti 5 e girdimm 68 kiloyla basladimm 3 kilo aldim simdiye kadar yani bide ben burda pek disari cikamiyorumm hareket edemiyorum yuruyus falanda yapamiyorumm
canım sen kilo almamışsın hem çoookk normal aldığın kilo..bana göre az bile ben 6 kilo aldım..46 idim şimdi 52 hatta 53 oldum..canım çookk yemekten kasıt nedir bilmiyorum ama sağlıklı beslenmeliyiz..hergün protein kalsiyum ve vitaminlerimizi falan almalıyız..örneğin hergün 2 bardak süt ideal ama bunu 4 5 bardağa çıkarırsak fazla olur..bence sen çok sağlıklı kilo almışsın..kafana takma.

cnm 4 bitti 5 e girdimm 68 kiloyla basladimm 3 kilo aldim simdiye kadar yani bide ben burda pek disari cikamiyorumm hareket edemiyorum yuruyus falanda yapamiyorumm

ama hic kilo almamissinki seeen. ben varya 54 ile basladim 58.5 kiloyum. hemde daha 4 aylik bebisim.:26: ooooo valla seninki hic bisye kaldi benimkinin yaninda. Uzulme haline sukret canim benim.

ya canım boşver takma annende dese kayınvaliden de dese onlara hamilelikleriyle ilgili resim gösterin desen emin ol duba gibi resimler gösterirler .eski insanlar kilo milo nedir dert bile etmezlermiş .benim annemin resimlerini gördüm hayret içinde kaldım ki şuanda bile 60kg geçmez yani o şekilde.eskiler biraz abartıyor .boşver takma sen hem daha 5e girmedin sen canım .17. haftadasın -2 yani daha yeni yeni 4. ayını doldurucaksın sen .
3 kg çok rahat alınabilen bir kilo şuan bebeğin ,suyu ,rahim,plasenta,gögüslerde büyüme dersen ancak sen alsan alsan 1,5 kg alırsın ki çok normal bence .

bunları neden takarsınız anlamam canım senin yaşın küçük çokda alırsan verirsin sen boş ver hamileliğin tadını çıkar
nerede yaşıyorsun çınar güzel isim

ama hic kilo almamissinki seeen. ben varya 54 ile basladim 58.5 kiloyum. hemde daha 4 aylik bebisim.:26: ooooo valla seninki hic bisye kaldi benimkinin yaninda. Uzulme haline sukret canim benim.

ben normaldede balik etliyimm kilo konusunda cook hassasimm canlarim ya walla elimde degill benim elbise dolabimi gorseniz beni kilolu gosteren hicbise giymiyorum kot pantolonu 2 yildir hic gitmedim hep keten giyerimm we sadece siyah gri tisortlerdede sadece siyah beyaz gri we kirmizi baska bi renk giysem kendimi cook kilolu zannediyorumm acayip oluyorumm elimde olan bise degill bide boyle bi ortamda kilo konusu acilinca ordan hemen kacmak istiyorumm bana kilolusun demesinler diyee off off

kızlar kuzuma bunları aldım

limangodan sipariş verdim kırmızı 6-12 ay diğeri 24-36 ay verdim enes bende istiyorum diyince ortak renk olursa giysin diye zürafalıyı büyük aldım giymezse kızıma kalır oda

kargo ücreti yok 26 tl tuttu ikisi .

cnm ne biliyim yaa kafami yorulyolar boyle takmamak istiyorumm yapamiyorumm bide bu hafta konusunu actigin iyi oldu ben hesap yapamiyorum anlamiyorumm nette hafta hafta hesaplaniyor mesala ben satim 7 nisan 4 ayin bitmesine war daha ama hafta olarak hesapladiginda bitmis oluyo nasil oluyo bu is anlamiyoumm

oyle ama isin icine bebis girince insan iyi beslenmeli kilo almayida herseyi goze almali yani. Uzulme bende cok kilo takintisi olan biriydim ama simdi oyle bi heyecan varki uzerimde amaan 15 kiloda alsam onemli olan bebisimin sagligi diyip olabildigince duzenli beslenmeye calisiyorum.
Hem dedigin gibi sen kilolo degilsin balik etlisin.Turk bayanlari boyle degilmidir genelde.
opuyorum canim bebisinden baska hicbisey takma kafana,iyi geceler...

canım sata göre 18 olduğunda -2 hafta diyorsun ( yumurtanın dölllenme için geçirdiği süre ) adetten sonraki 2 hafta yani . 16 çıkıyor .4 e bölünce 4 çıkıyor yani 4. ayını tam doldurmuş 4 aylık hamilesin demek oluyor .

mesela ben 19 haftalığım -2 hafta : 17 haftalığım yani 4 ay+1 haftalık hamileyim henüz 4,5 olmadım bu şekilde hesaplıyorsun

canım bende beğendim almak istedim ama kargo ücreti var sen nasıl ödemedin

bak canım limangoya girdikten sonra normal kampanyalarda us polo mayolar var .ona tıkla 7 tl çek çıkıyor .
bir iki kampanyaya bakmak için açman lazım .
sonra hediye çeki olarak aktif ediyorsun dene bakalım bir

evet canım özelllikle emeklerken çok hoş olacaklar .hangisinden aldın ? kargo ücreti için sanada hediye çeki çıktı mı ?

bi tane senin aldığından aldım kırmızı panda bide yeşil köpekli aldım :))))) aldıktan sonra çıktı hediye çeki 24 saat içinde başka bişey alırsam kargo ücretsiz :))))) hayırlısı olsun ben çok beyenerek aldım valla saol gösterdiğin için :)))

evet emeklerken ki inş. emeklerler( çünkü ben kardeşimle çok uğraştım emeklemedi haylaz :)))))) çok güzelolacaklar ....

evet bende sabırsızlıkla bekliyorum gelmelerini haftaya elimizde olur canım .
limangonun normal kampanyaları içinde gezinirken 7 tl çek çıkıyor aniden .sen gezmedin sanırım benim ve eşimin hesabı var ikisinde de hergün çıkıyor aniden gezinirken .sağlık olsun ama güzeldir ya ben öyle tahmin ediyorum .
bir de çok güzel çoraplar var inşallah denk gelsin sizlere de haber veririm .böyle bot uzunluğunda ama süslü köpekli ,kedili falan ama çok ilginç yine

tatilim bitti, öğlen çıkış yapıyoruz, bugün evimde uyuyacağım inşallah, tatilim korktuğum gibi geçmedi, uzun zamandır ağzıma koyamadığım her türlü sebzeyi yedim, salatamı, etimi de yedim tabi ama balık daha hala yiyemiyorum, sanırım 9 ay yiyemiyeceğim, yarın doktorumla randevum var, ondan bu konuda yardım isteyeceğim, balık yağı ya da omega 3 verir herhalde, güneşlendim de azcık (5 dk) kızımla denize de girdik, hiç bulantım da olmadı çok şükür, iyi ki gelmişiz
bu arada hepinizi çoooook özledim, aklım hep sizdeydi annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…