2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ayçacım özlemiştik seni ohh ne güzel kızınla yüzmüşsün darısı bana diyemıycem çünkü gidemıycem

herkese günaydınnnn
dicemmm yine kımse yok
benım girdiğim saetlerde kımse olmuyorr burda yaaa
bugün bi iş için görüşmeye gidecem daha doğrusu tam belli olmayan bi iş için uzun zamandır çalışmak istıyordum bakalım ne olacak çok heycanlıyımm
dualarınıza ihtiyacım var dua edın güzel annişlerr:78:

evet yapmalıyız bence kızlar valla ben nerden başlasam ne alsam napsam hiç bilemiyorum mesela
eşimle konuştuk akşam bari şu bakım ürünlerini burun aspratörünü termostatını banyo küvetini falan alalım dedik. bayram dönüşü başlayacaz inşallah. bid hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama kış ebeği olacağı için biraz zaman geçsin kışlıklar çıksın
güyüm ne canım ne yapacaksın kı onu?
buda güzelmiş fiyatıda uygun sağol tatlım bunu bi eşime göstereyim. tabi gözle görmek de lazım. kaç kılo bunun ağırlığı? chicconunkılere baktın mı onlar nasıl sence?
kundak yaptın mı canım sen? bide bu bildiğimiz pamuk demi ? uny babyler de pamuklu diyorlar onlar zararlımıdır?
sağol canım dişim bugun daha iyi çok şükür. bakalım eğer içime sinen bi araba bulamazsam erteleyecem. benim arka balkonum kapalı saklamak sorun olmaz benim için önemlı olan hafifliği. evim asansörsüz çünkü 3 kat taşımak zor olacak.
uyku düzeni çok önemli bence bende dikkat etmeye calışıyorum. sabahları mecbur erken kalkıyoruz da akşamlarıda gece yarısından önce yatıyorum.
canım içinden erkek geçmesi normal ama doktor kız demesine rağmen hala inat etmesi benı kızdırıyor
bizim formda herkes bebişine ne isim düiünüyo bulamadım ben ya doğru dürüst bi yere yazılımı bulunan isimler acaba
ilk sayfada yazıyor bazıları ama kesinleşenler tabi
bende keman sesine bayılırım. netten indirmek lazım birkaç parça aslında
medinecim sen enese hangi markanın ürünlerini kullandın bakım ürünlerinde?

günaydın arkadaşlar. nasılsınız? bugun tartıldım 62 olmuşum. bir ayda 2 kılo. doktor benı kesecek :18:

annişler günaydın nasılsınız bakayım.ben bu gün genel anlamda iyiyim inşallah her geçen gün daha iyi olurum uzun zamandır halsizlık baş,bel,karın ağrıları çekiyordum.bugün çok hafif bel ve baş ağrım var ama rahatsız edecek derecede değil o yüzden çok mutluyum...yarında bebişimi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim...

bende inşallah yarın öğreneceğim cnmmm.

Günaydınnn annişlerrrrrrrrrrrr. Nasılsınız bu günnnn?????????
günaydın canım benim...
kundak yaptın mı canım sen? bide bu bildiğimiz pamuk demi ? uny babyler de pamuklu diyorlar onlar zararlımıdır?

ben yapmadım ama doktorum çok sıkmadan şöyle hafiften dolayın bir kaç gün demişti.buralar çok sıcak olduğundan yapmadım.canım evet bildiğimiz pamuğu ıslatıyorsun hatta ben kızımın poposu güzel koksun diye gül suyuyla siliyordum mis gibi oluyordu.her ne kadar pamuklu deselerde içine koydukları sıvı bebişlerimizi rahatsız edip pişik yapıyor canım benim o yüzden bir kaç ay hassas dönemi geçene kadar en güzeli pamuk kulllanmak.

günaydın cimcimesude iyi olmana çok sevindim canım benim...bende zaman geçtikçe daha iyi oluyorum.hayırlı haberlerle dönersin yarın inşallah...

merhaba arkadaşlar burada bebek odalarıyla ilgili forum arıyorum ama bulamadım en azından istanbulda kaliteli ve güzel modelleri olan takımları nerelerde bulabileceğime dair forum biliyorsanız link yazar mısınız fiyatlarını da merak ediyorum modellerini de...

Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...

Geçmiş olsun güzelimçok üzüldüm. ama neyse ki eşine bişey olmadı değil mi?

anladım tavsiyene uyacam canım gül suyu iyi fikirmiş :)
çok çok geçmiş olsun meserret eşinde bişey yokmuş ya çok şşükür umarım arabada da ciddi hasar yoktur.

geçmiş olsun meserret umarım bir şey yoktur aynı durumu ben de geçtiğimiz haftasonu yaşadım ve ben de arabadaydım şükür ki bir şey olmadı olan arabaya oldu sağlık olsun...

Geçmiş olsun güzelimçok üzüldüm. ama neyse ki eşine bişey olmadı değil mi?

anladım tavsiyene uyacam canım gül suyu iyi fikirmiş :)

çok çok geçmiş olsun meserret eşinde bişey yokmuş ya çok şşükür umarım arabada da ciddi hasar yoktur.

Çok sağolun arkadaşlar,
Şimdi konuştum, eşimde de çarptığı aracın sürücüsünde de hiç bir şey yok, bizim arabada da hasar yok (sadece tampon çizilmiş) ama çarptığı araç oldukça hasar görmüş
Adam ters yönden geliyormuş, bizimki de dönerken burun buruna çarpışmışlar, adam kusurlu olduğu için bize masraf da çıkmayacak. Canım sıkıldı yine de...

canım geçmiş olsun.
Çok şükür eşinde bişey yokmuş.
İnş arabada da önemli bişey yoktur.
Tabi mala da zarar gelmesin ama önce can.

Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Çift Yönlü Bebek Arabası + Maxi Cosi Cıtı Sps 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Buggster S Travel Sistem Bebek Arabası+Maxi Cosi Cıtı Sps Oto Koltuğu Anakucağı | Ayhan Çocuk Gereçleri

ikisinden birini alıcaz allah nasıp ederse..piyasadaki en hafiff bebek arabası bunlarr..we ben forum ıst. e-bebekte bizzzat gördum...Quinny zapp a vuruldumm..ilk cocuk oldugu için 2.de kullanır gayet saglamlar..kraftınkıne de baktım öylesınee agır bı araba..tercıh sızlerınnn tabıı

geçmiş olsun meserret umarım bir şey yoktur aynı durumu ben de geçtiğimiz haftasonu yaşadım ve ben de arabadaydım şükür ki bir şey olmadı olan arabaya oldu sağlık olsun...

canım geçmiş olsun.
Çok şükür eşinde bişey yokmuş.
İnş arabada da önemli bişey yoktur.
Tabi mala da zarar gelmesin ama önce can.

Sağolun kızlar,
Cana gelmedi çok şükür, yine de insan bir tuhaf oluyor, başım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…