- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.521
tatilim bitti, öğlen çıkış yapıyoruz, bugün evimde uyuyacağım inşallah, tatilim korktuğum gibi geçmedi, uzun zamandır ağzıma koyamadığım her türlü sebzeyi yedim, salatamı, etimi de yedim tabi ama balık daha hala yiyemiyorum, sanırım 9 ay yiyemiyeceğim, yarın doktorumla randevum var, ondan bu konuda yardım isteyeceğim, balık yağı ya da omega 3 verir herhalde, güneşlendim de azcık (5 dk)kızımla denize de girdik, hiç bulantım da olmadı çok şükür, iyi ki gelmişiz
bu arada hepinizi çoooook özledim, aklım hep sizdeydi annişler
kızlar kuzuma bunları aldım
Eki Görüntüle 235118 Eki Görüntüle 235119
limangodan sipariş verdim kırmızı 6-12 ay diğeri 24-36 ay verdim enes bende istiyorum diyince ortak renk olursa giysin diye zürafalıyı büyük aldım giymezse kızıma kalır oda
kargo ücreti yok 26 tl tuttu ikisi .
eşimle konuştuk akşam bari şu bakım ürünlerini burun aspratörünü termostatını banyo küvetini falan alalım dedik. bayram dönüşü başlayacaz inşallah. bid hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama kış ebeği olacağı için biraz zaman geçsin kışlıklar çıksınevet yapmalıyız bence kızlar valla ben nerden başlasam ne alsam napsam hiç bilemiyorum mesela
güyüm ne canım ne yapacaksın kı onu?bende öleyim ya ne alsam nerden alsam sonramı alsam karar veremiyorum cinsiyet bekledik ramazan geldi sonra kurban gerçi çok şükür büyük şeyleri hazır sayılır arabası puseti beşiği vs. ben güyüm ve biberon tarzı şeyler alacam ama ne zamn ve ne alacam
buda güzelmiş fiyatıda uygun sağol tatlım bunu bi eşime göstereyim. tabi gözle görmek de lazım. kaç kılo bunun ağırlığı? chicconunkılere baktın mı onlar nasıl sence?canım bu kraftın arabasından en yakın arkadaşım kullanıyor çok ağır ve hantal. bir de kız sürekki güneşe karşı giderken suratına birşeyler kapatıyor .benim oğluma aldığım buydu en ucuz Pierre Cardin PS 2020 Enigma Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
tavsiye edebilirim hem çok hafif hem de katlanıp taşıması çok rahat .çift yöne dönebilme özelliği var.
tekerleri süper dönüyor .yani eğer aracımız var kücük diyorsanız meserretcim bizimkine rahatlıkla sığıyor pegeout 206+ model araca bağaja giriyor ama bavulla birlikte girmez .poşet vırt zırt konuyor ektradan . indirime girmişti geçen 250 tl görmüştüm çok memnun kaldım ben .3 tekerlekli olanlar çok şık tabi ama aracı olmayanlar için pek kullanışlı değil .özellikle çocukla dışarda gezerken bile çift taraf olunca çeviriyorsun bir de önde kapatılan bir ye var ya orası açılıyor tente gibi oldukça pratik .
özel aracı olmayanlar bebek arabası için bekleyebilir ilk 3 ay zaten dışarı çıkıp bebek arabasıyla gezme şansı pek olmuyor yok aracım var diyorsanız marketlere falan giderken çok güzel olur yatırılabilinip bebişin uyuması için sırt desteği var.
bastonlara dikkat edin yatış pozisyonuna geçtiklerinde bebekler havada duruyor olanlar var .
Camino 4011 Lüks Baston Bebek Arabası Mavi , Baston Bebek Arabaları - Bebe Vitrini.com | Bebek Ürünleri | Hamile İhtiyaçları | Bebek Arabası | Bebek Beşikleri | Oyuncaklar
bunları asla tavsiye etmiyorum çok hafif olabilir ama çok güvensiz çocuklar hem doğru düzgün yatamıyor hem de resmen içine gömülyor
kundak yaptın mı canım sen? bide bu bildiğimiz pamuk demi ? uny babyler de pamuklu diyorlar onlar zararlımıdır?canım yeni doğan bebek içinöncelikle:
hastane çıkışı içindekiler küçücük onlar ilk dönemde çok iş görüyor.1 tane takım olarak diğerlerini farklı olakta birkaç takım çok ihtiyaç duyuluyor.
birde bebekler için önlük çok kusuyorlar genelde,
bebek kundakları,ıslak mendil,bez,pamuk yeni doğan bebklerinizi bir kaç ay pamuğu ıslatım silerseniz daha sağlıklı arkadaşlar,
sağol canım dişim bugun daha iyi çok şükür. bakalım eğer içime sinen bi araba bulamazsam erteleyecem. benim arka balkonum kapalı saklamak sorun olmaz benim için önemlı olan hafifliği. evim asansörsüz çünkü 3 kat taşımak zor olacak.geçmiş olsun aynen fırçalarken kanıyor midem bulanıyor dişim arada bir ağrıyordu eşim dişçiye sormuş clexane kullanıyorsa hiç birşey yapamayız kanama durmaz demiş demek ki normalde yapabiliyorlar bişeyler ağzımda yara var onun içinde karbonatla gargara yapabilirmişim
annen çok haklı ben biraz büyüyünceye kadar kucağımda taşımak istiyorum ceyda düvenci nin şu tartışmalara neden olan o şeyden alacağım birde ana kucağı hoşuma gidiyor yaza alırım ama bebek arabası aldık diyelim nereye koyacağız apt - balkonda tozlanır eve de alamayız ablama sormam lazım ne yapıyordu
EYVAHHHHHHHHHHH ben gece oturur gündüz uyurdum hamile kaldığımdan bu yana akşam erkenden uyuyup sahaın körü gibi kalkıyorum benim bebek babasına çekecek desene eski halime dönersem kötü
vallahi kızlar ben ne yalan söyleyim hep erkek istedim geçen kont kız dedi ama kesin sonucu bu ayın sonu gibi alacağız hala şoklardayım eşine kızma
ilk sayfada yazıyor bazıları ama kesinleşenler tabibizim formda herkes bebişine ne isim düiünüyo bulamadım ben ya doğru dürüst bi yere yazılımı bulunan isimler acaba
bende keman sesine bayılırım. netten indirmek lazım birkaç parça aslındaanne karnındayken müzik dinletmenin bebeğe yararı olacağını okudum. ama klasik müzikle ilgili yapılan araştırmalar net değil.. bir de ben çok sevmiyorum klasik müziği, dinlerken rahatlamıyorum, ben rahatlamayınca oğluşum nasıl rahatlasın diye düşünüyorum. ney sesini çok seviyorum, dinlerken mayışıyorum.. onun için ben klasik müzik yerine ney dinletmeyi düşünüyorum.. aşağıdaki müzik gibi..
‪Yedi Karanfil - Ney / Fon Müzigi‬‏ - YouTube
medinecim sen enese hangi markanın ürünlerini kullandın bakım ürünlerinde?Chicco dan size özel bakım çantası!. | Memurfoni Günün Fırsatı
burdada chicconun çantası var kızlar indirimde .
annişler günaydın nasılsınız bakayım.ben bu gün genel anlamda iyiyim inşallah her geçen gün daha iyi olurum uzun zamandır halsizlık baş,bel,karın ağrıları çekiyordum.bugün çok hafif bel ve baş ağrım var ama rahatsız edecek derecede değil o yüzden çok mutluyum...yarında bebişimi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim...
günaydın canım benim...Günaydınnn annişlerrrrrrrrrrrr. Nasılsınız bu günnnn?????????
kundak yaptın mı canım sen? bide bu bildiğimiz pamuk demi ? uny babyler de pamuklu diyorlar onlar zararlımıdır?
annişler günaydın nasılsınız bakayım.ben bu gün genel anlamda iyiyim inşallah her geçen gün daha iyi olurum uzun zamandır halsizlık baş,bel,karın ağrıları çekiyordum.bugün çok hafif bel ve baş ağrım var ama rahatsız edecek derecede değil o yüzden çok mutluyum...yarında bebişimi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim...
günaydın cimcimesude iyi olmana çok sevindim canım benim...bende zaman geçtikçe daha iyi oluyorum.hayırlı haberlerle dönersin yarın inşallah...
Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...
anladım tavsiyene uyacam canım gül suyu iyi fikirmiş :)günaydın canım benim...
ben yapmadım ama doktorum çok sıkmadan şöyle hafiften dolayın bir kaç gün demişti.buralar çok sıcak olduğundan yapmadım.canım evet bildiğimiz pamuğu ıslatıyorsun hatta ben kızımın poposu güzel koksun diye gül suyuyla siliyordum mis gibi oluyordu.her ne kadar pamuklu deselerde içine koydukları sıvı bebişlerimizi rahatsız edip pişik yapıyor canım benim o yüzden bir kaç ay hassas dönemi geçene kadar en güzeli pamuk kulllanmak.
çok çok geçmiş olsun meserret eşinde bişey yokmuş ya çok şşükür umarım arabada da ciddi hasar yoktur.Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...
geçmiş olsun meserret umarım bir şey yoktur aynı durumu ben de geçtiğimiz haftasonu yaşadım ve ben de arabadaydım şükür ki bir şey olmadı olan arabaya oldu sağlık olsun...Günaydın,
Geçmiş olsun güzelimçok üzüldüm. ama neyse ki eşine bişey olmadı değil mi?
anladım tavsiyene uyacam canım gül suyu iyi fikirmiş :)
çok çok geçmiş olsun meserret eşinde bişey yokmuş ya çok şşükür umarım arabada da ciddi hasar yoktur.
Günaydın,
geçmiş olsun meserret umarım bir şey yoktur aynı durumu ben de geçtiğimiz haftasonu yaşadım ve ben de arabadaydım şükür ki bir şey olmadı olan arabaya oldu sağlık olsun...
canım geçmiş olsun.
Çok şükür eşinde bişey yokmuş.
İnş arabada da önemli bişey yoktur.
Tabi mala da zarar gelmesin ama önce can.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?