2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meserret çok geçmiş olsun tatlım yaa. Allah korumuş yine de hiç canını sıkma..

dün aşağıdaki bluzu sipariş vermiştim ebru giyimden bugün geldi. hemen denedim tabi. ben baya beğendim. çok hafif bol oldu M beden ama olsun, çalışırken giymek için almıştım. okul 1 ay sonra başlayacak o zamana tam olur diye düşünüyorum..çok da yapıştı mı hoş olmaz zaten.. şu anda indirimde..

güle güle giysin bebişin , bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde almıştım bunlardan ama ben netten almadım , benimkinin üstüde var altı sarı üstü beyaz ozman cinsiyeti belli olmadığı için sarı almıştım ,bu ara yine gideceğim ankaraya ordan alıcam bişeyler inşallah, bende eklerim bi ara :))

eve geçen bi yakınımız doğum yaptı bende onda gördüm pamuğu sıcak suyla ıslatıp öyle siliyorlar bebeğin altını :)))

çok geçmiş olsun canım

kızlar ben geldim.....
nasılsınız...
anca yazabildim işleri hallettim.
büyük ihtimalle oğluşumuz olacak
büyük ihtimalle diyorum çünkü bacaklarını tam açmadı sıpa.
gerçi 1 ay önce de dr erkeğe benziyo demişti..ama genede %100 emin olmak için 4 boyutlu ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.bi değişme olmasın sonradan..

Son düzenleme:
selamm kızlarrr nabersiniz?

yarın kuzumuuu 3 boyutlu görmeye gidiyorum baska bi doktora
bakalım cinsiyeti için o ne diyecek
ve yarın kısmet olursa bebişime birazcık alışveriş yapmak istiyorum
ayrıca bende aldım bu tatlıııı cicilerden ,han şu poposunda hayvan figürü olanlardan
ayyıldızım mı eklemisti?

selam kızlar giriyorum sürekli ama yazacak bişey bulamayıp çıkıyorum:26:...umarım herkes iyidir...kilolardan bahsetmişsiniz ah ah sormayın ben de aldım o kiloları...dün elbisem vardı bir tane çok sevdiğim geçiremedim göğüslerimden aşağı oturdum bakakaldım aynanın karşısında...ne giyeceğimi de bilmiyorum 1 ay sonra okul başlayacak okul için 1-2 kumaş pantolon almam lazım...

meserret tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan cana geleceğine mala gelsin(çok klişe oldu biliyorum ama gerçekten öyle)

çok çokgeçmiş olsun meserret..

canım hangi markadan aldın? bende istiyorum

Ben bugster-s veya quinny zap almayı düşüyorumm..ilk cocugum oldugu için saglam birsey alıcam..arakadan gelende kullanır tertemızz.anakucagı da içinde bunların hem arabaya hem bebek arabasına monte edliyor..iki modele de baktım forum ıst e-bebekte..ikiside guzell..ikiside en hafıf arabalar..7 kg cıvarındalaar..katlanmaları arabaya sıgmaları falan cok guzell..gorunuslerı de öylee.fiyat belki bıraz pahhallı olabilir ama cocugum için herseyın en iyisi olsun ıstıyorumm..

canım benim çooook geçmiş olsun üzüldüm.allah daha büyük kazalardan korusun...

Sağol cnm. dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin, ama ben zaten çok korkuyordum trafikten şimdi iyice korktum, bunu atmam lazım...

Kilolar hepimizin kabusu olmaya başladı sanırım, ben bugün itibarı ile dikkat etmeye başlicam, çok tatlı ve hamur işi yiyorum, kesmem lazım, bi taraftan da onları da kesersem hepten aç kalıcam...

merhaba kızlarrr :92: evimin tadinatı çok şükür bitti dün kapılarımda degişti . Miss gibi oldu evim kapıları siliyodum minnoşum pıtır pıtır hareket ediyo bi gören olsa beni deli sanıcak konuşuyorum kızçemle nolduu kuzum yoruldunmu annecim ama yapalımda bitsin hem alış bu evi birlikte temizlicez ilerde diyorum kendime geldigimde napıyorum dedim hem kapı siliyorum hemde karnımda oynaşam pıtırcıgımla konuşuyorum yorulduk dinlenelim diyede sizlerin yanına geldik kızlarrr

kaç kilo olduğunu bilmiyorum tatlım ya ama eşim eline alıp otobüsten inip bindiğimizi çokk hatırlıyorum .çok aşırı gösterişli olmamasına rağmen oldukça hafif ve kullanışlı 250tl rahat bulursun gezdiğin yerlerde falan .bu arada çok fazla hastane çıkışı alma hatta zıbın takımıda çok alma canım .özellikle 0-3 ay ayaklı kolllu tulumlar ondan 2 tane alsan yeter .bir tane dış kıyafet al kalın olsun ama 3-6 ay olsun tüm kış olacaktır ona .çok aşırı çıtçıtlı badi alma 6-7 tane al bunlarda 3-6 ay olsun .zıbın takımı çok kullanmazsın maksimum 3 hafta ondan sonra cıtcıtlıya rahatlıkla girer bındık .alt pantol alabilirsin bol bol ama 3-6 ay al .bu arada ben enes doğduğundan 2 yaşına kadar johnsonsbaby kullandım şuanda 99 doğal bakım serisi ürünlerini kullanıyorum canım .pişik olmuşsa bile bir günde geçiriyor organik ürünleri var tavsiye ederim.bu arada enes 6 aylık olana kadar ılık su koyardım bir kaba pamukla temizlerdim popişini hiç pişme sorunu falan olmadı .pudra sakıncalı bebiş için pişik kremide al eve koy .ben ihtiyaç listesi yazıcak arkadaşlara en önce kendilerine bir gecelik yazmalarnı öneririm.diz seviyesinde yarım kol emzirmek için önden düğmeli ,

günaydın arkadaşlar. nasılsınız? bugun tartıldım 62 olmuşum. bir ayda 2 kılo. doktor benı kesecek :18:
maşallah sana seyyahım bende bugün tartıldım 59 olmuşum bende 800 gram olmuşum bir haftada banada maşallah .bugün yarım saat yürüyüş yaptım koridorda ,birde akşam yemekten sonra yürücem yarım saat .artık yesemde yürümek şart olsun basenlerim genişliyor valla selülitler falna alıp başını gidicek .

canım geçmiş olsun ,çok şükür eşine birşey olmamış .hasarda çok değilmiş ,atlatırsınız inşallah psikolojik olarak biraz etkiler ama o dikkatsizler yüzünden olanlar oluyo işte napcaksın ,allah korusun de duanı oku yola çık yoksa bir daha binemezsin .sadaka vermeyi unutma gari. bugün elden çıkart sadakanı bacım

canım ankarada bildiğin bir yer var mı böyle cici şeyler almak için .
ben ankamall ve forum ankara,anteres harici pek biryer bilmiyorum .ulusta bir çarşı var ama oralarda hiç birşey yok .evde giydirmek için takımlar var 5 tl falan çok kaliteli değil ama evde giyilir

arkadaşlar kız ismi arayanlara benim bir isim dikkatimi çekti bilmem beğenirmisiniz ama ben beğendim..
ALYA: 1.anlamı:yüksek yer,yükseklik,
2.anlamı:gök,sema

arkadaşlar kız ismi arayanlara benim bir isim dikkatimi çekti bilmem beğenirmisiniz ama ben beğendim..
ALYA: 1.anlamı:yüksek yer,yükseklik,
2.anlamı:gök,sema

Bende akşam eşime Melis ismide güzel ne dersin dedim aaa Eylül eylül dedin çocukta alıştı adına bizde dedi . Çok istiyosan arkasında bi tanede Melis yaparsın dedi sanki bezden bebek yapıyoss yok yok dedim Eylül ii böle kalsın ismi

Yeni evliyim yaşım daha küçük. İlişki oldu aramızda.. Bebek istemiyorum ancak 4 5 gün önce olan ilişkiden beri kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil gögüslerimde çok büyük bir
hassasiyet yok ama dolgunlaştılar adetime 5 6 gün var dün 3 4 damla kahverengi akıntım oldu şimdide beyaz akıntım var bugün dayanamayıp 2 kez idrar testi yaptım olumsuz sonuıç verdi kan testine gidemiyorum ama çok korkuyorum bebek istemiyorum yardım edin neolur napıcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…