- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.541
güyüm ne canım ne yapacaksın kı onu?valla canım onu neara yazmışım bilemedim güyüm almayacam onu ben yazmamıştım ama benim yazıma nasıl karışmış bilemedim:)))))))))))))))))
kızlar kuzuma bunları aldım
Eki Görüntüle 235118 Eki Görüntüle 235119
limangodan sipariş verdim kırmızı 6-12 ay diğeri 24-36 ay verdim enes bende istiyorum diyince ortak renk olursa giysin diye zürafalıyı büyük aldım giymezse kızıma kalır oda
kargo ücreti yok 26 tl tuttu ikisi .
günaydın canım benim...
ben yapmadım ama doktorum çok sıkmadan şöyle hafiften dolayın bir kaç gün demişti.buralar çok sıcak olduğundan yapmadım.canım evet bildiğimiz pamuğu ıslatıyorsun hatta ben kızımın poposu güzel koksun diye gül suyuyla siliyordum mis gibi oluyordu.her ne kadar pamuklu deselerde içine koydukları sıvı bebişlerimizi rahatsız edip pişik yapıyor canım benim o yüzden bir kaç ay hassas dönemi geçene kadar en güzeli pamuk kulllanmak.
Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...
Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...
selamm kızlarrr nabersiniz?
yarın kuzumuuu 3 boyutlu görmeye gidiyorum baska bi doktora
bakalım cinsiyeti için o ne diyecek
ve yarın kısmet olursa bebişime birazcık alışveriş yapmak istiyorum
ayrıca bende aldım bu tatlıııı cicilerden ,han şu poposunda hayvan figürü olanlardan
ayyıldızım mı eklemisti?
Çok sağolun arkadaşlar,
Şimdi konuştum, eşimde de çarptığı aracın sürücüsünde de hiç bir şey yok, bizim arabada da hasar yok (sadece tampon çizilmiş) ama çarptığı araç oldukça hasar görmüş
Adam ters yönden geliyormuş, bizimki de dönerken burun buruna çarpışmışlar, adam kusurlu olduğu için bize masraf da çıkmayacak. Canım sıkıldı yine de...
selam kızlar giriyorum sürekli ama yazacak bişey bulamayıp çıkıyorum:26:...umarım herkes iyidir...kilolardan bahsetmişsiniz ah ah sormayın ben de aldım o kiloları...dün elbisem vardı bir tane çok sevdiğim geçiremedim göğüslerimden aşağıoturdum bakakaldım aynanın karşısında...ne giyeceğimi de bilmiyorum 1 ay sonra okul başlayacak okul için 1-2 kumaş pantolon almam lazım...
meserret tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan cana geleceğine mala gelsin(çok klişe oldu biliyorum ama gerçekten öyle)
canım benim çooook geçmiş olsun üzüldüm.allah daha büyük kazalardan korusun...
kaç kilo olduğunu bilmiyorum tatlım ya ama eşim eline alıp otobüsten inip bindiğimizi çokk hatırlıyorum .çok aşırı gösterişli olmamasına rağmen oldukça hafif ve kullanışlı 250tl rahat bulursun gezdiğin yerlerde falan .bu arada çok fazla hastane çıkışı alma hatta zıbın takımıda çok alma canım .özellikle 0-3 ay ayaklı kolllu tulumlar ondan 2 tane alsan yeter .bir tane dış kıyafet al kalın olsun ama 3-6 ay olsun tüm kış olacaktır ona .çok aşırı çıtçıtlı badi alma 6-7 tane al bunlarda 3-6 ay olsun .zıbın takımı çok kullanmazsın maksimum 3 hafta ondan sonra cıtcıtlıya rahatlıkla girer bındık .alt pantol alabilirsin bol bol ama 3-6 ay al .bu arada ben enes doğduğundan 2 yaşına kadar johnsonsbaby kullandım şuanda 99 doğal bakım serisi ürünlerini kullanıyorum canım .pişik olmuşsa bile bir günde geçiriyor organik ürünleri var tavsiye ederim.bu arada enes 6 aylık olana kadar ılık su koyardım bir kaba pamukla temizlerdim popişini hiç pişme sorunu falan olmadı .pudra sakıncalı bebiş için pişik kremide al eve koy .ben ihtiyaç listesi yazıcak arkadaşlara en önce kendilerine bir gecelik yazmalarnı öneririm.diz seviyesinde yarım kol emzirmek için önden düğmeli ,eşimle konuştuk akşam bari şu bakım ürünlerini burun aspratörünü termostatını banyo küvetini falan alalım dedik. bayram dönüşü başlayacaz inşallah. bid hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama kış ebeği olacağı için biraz zaman geçsin kışlıklar çıksın
güyüm ne canım ne yapacaksın kı onu?
buda güzelmiş fiyatıda uygun sağol tatlım bunu bi eşime göstereyim. tabi gözle görmek de lazım. kaç kılo bunun ağırlığı? chicconunkılere baktın mı onlar nasıl sence?
kundak yaptın mı canım sen? bide bu bildiğimiz pamuk demi ? uny babyler de pamuklu diyorlar onlar zararlımıdır?
sağol canım dişim bugun daha iyi çok şükür. bakalım eğer içime sinen bi araba bulamazsam erteleyecem. benim arka balkonum kapalı saklamak sorun olmaz benim için önemlı olan hafifliği. evim asansörsüz çünkü 3 kat taşımak zor olacak.
uyku düzeni çok önemli bence bende dikkat etmeye calışıyorum. sabahları mecbur erken kalkıyoruz da akşamlarıda gece yarısından önce yatıyorum.
canım içinden erkek geçmesi normal ama doktor kız demesine rağmen hala inat etmesi benı kızdırıyor
ilk sayfada yazıyor bazıları ama kesinleşenler tabi
bende keman sesine bayılırım. netten indirmek lazım birkaç parça aslında
medinecim sen enese hangi markanın ürünlerini kullandın bakım ürünlerinde?
maşallah sana seyyahımgünaydın arkadaşlar. nasılsınız? bugun tartıldım 62 olmuşum. bir ayda 2 kılo. doktor benı kesecek :18:
canım geçmiş olsun ,çok şükür eşine birşey olmamış .hasarda çok değilmiş ,atlatırsınız inşallah psikolojik olarak biraz etkiler ama o dikkatsizler yüzünden olanlar oluyo işte napcaksın ,allah korusun de duanı oku yola çık yoksa bir daha binemezsin .sadaka vermeyi unutma gari. bugün elden çıkart sadakanı bacımGünaydın,
canım ankarada bildiğin bir yer var mı böyle cici şeyler almak için .güle güle giysin bebişin , bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde almıştım bunlardan ama ben netten almadım , benimkinin üstüde var altı sarı üstü beyaz ozman cinsiyeti belli olmadığı için sarı almıştım ,bu ara yine gideceğim ankaraya ordan alıcam bişeyler inşallah, bende eklerim bi ara :))
eve geçen bi yakınımız doğum yaptı bende onda gördüm pamuğu sıcak suyla ıslatıp öyle siliyorlar bebeğin altını :)))
çok geçmiş olsun canım
arkadaşlar kız ismi arayanlara benim bir isim dikkatimi çekti bilmem beğenirmisiniz ama ben beğendim..
ALYA: 1.anlamı:yüksek yer,yükseklik,
2.anlamı:gök,sema
Ablalarım yardımınız lazım biliyorum bu başlıkla alakası yok ama çok mağdur durumdayım
arkadaşlar kız ismi arayanlara benim bir isim dikkatimi çekti bilmem beğenirmisiniz ama ben beğendim..
ALYA: 1.anlamı:yüksek yer,yükseklik,
2.anlamı:gök,sema
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?