2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla güzelim yapıcak bi şey yok idrar testi öle erken sonuç vermez 3-4 gün bi geçsin öle sonuç alırsın bekliceksin

canım benim ya...sanki bebk fabrikası bezden bebk üretiyoruz çok haklısın.
olsun eylülde güzel benim ablamın bebği oldu adını melis koymak istedi.eniştem nüfus birosuna giderken yağmura yakalanmış sırılsıklam olmuş.kızımın adı yağmur olsun demiş yağmur koydu.ilk kızında gene melis istemişti ondada gidince unutmuş arayıp sormak aklına gelmemiş.m harfiyle başlıyordu demiş melda koymuş.ablamın içinde melis kaldı ama eniştem sağolsun bu konuda ikisinde kendisi isim koymuş oldu...

meseretcim çokk geçmiş olsun allhım yaşatmasın bidaha bizim arabada arıza yaptı eşimde kaç gündr uğraşıyo
bebişim hep kıpırdasın tekmelesin anneyi çok seviyorum

niye korunmuyorsun madem bebek düşünmüyorsun da e be canım .artık hamileysen beklicek görüceksin .hamileysende paşa paşa doğurursun hem yaşın kücük diyorsun kaç yaşındasın .ne güzel hem senle büyür yaşıt olur .bundan sonrada dikkat edersin .bana göre hamile değilsin bence.

Son düzenleme:

canım ben ankaralı değilim , ankara geliniyim doktorum orda eşimin ailesi orda onun için sık sık gidiyoruz henüz alışveriş yapmadım ama en kısa sürede gidip yapıcam , ozman yine haberleşiriz seninle

kızlar dün eşimle ahsen ismini konuştuk .kızıma ahsen koysam nasıl olur ki ? hiç ahsen tanıdık var mı nasıldır yapıları.benim enesim her enes gibi afacan isim olarak çok kişi hep o ismin tesiriyle çocuklarda etki yapıyor diyor ama .
anlamı da bu .
Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir

canım benim eğer bebk olsa bile adet tarihi geçmeden idrarda çıkmaz...olduysada yapacak birşey yok canımbenim.bende asla bebk düşünmüyordum.benimde gecikmişti ama bir türlü hamilelik olacağını sanmıyordum 8 gün geçti ve kan tahlili yaptım 3 haftalık hamileydim.bayağı ağlamıştım ama şimdi üzüldüğüm için çok pişmanım dünyanın en güzel şeyi bebek.tamam yaşın küçük olabilir ama eğer hamileysende sakın aldırmayı düşünme onun pişmanlığı emin ol daha kötüdür...

canım ben ankaralı değilim , ankara geliniyim doktorum orda eşimin ailesi orda onun için sık sık gidiyoruz henüz alışveriş yapmadım ama en kısa sürede gidip yapıcam , ozman yine haberleşiriz seninle
tamam canım haberleşiriz .

bu arada mothercare de hala %50 indirim varmış ya .ne zaman bitiyor ne zaman başlıyor acep .

canım benim ben çok beğendim hem farklı hemde daha önce duymamıştım.anlamıda başka güzel...

canım mothercaredeki %50 indirim yeni sezonda bazı ürünlerde 2. ürüne yapılıyor her şeyde yok...birde kolsuz badiler falan hani şu 7liler onlarda 37 tl. ben aslında kollu badilerini çok sevdim 5 li ama onlarda yeni sezon olduğundan indirim yoktu 60 tl dedi...(

Daha önce hiç duymadım ama anlamı güzelmiş

dur dur yavaş sırala ben bayram dönüşü senden leloştan falan bi ihtıyaç lıstesi isteyecem zaten bu arada bu 99 doğal bakım serisi ne canım?
canım ben çok kılo alıyorum ve nedenını inan bılmıyourm :26:
ilk duyuşta pek ısınmadım nedense sankı daha güzel isimler bulabilirmişşin gibi geldi. söylenişi zor ve daha çok orta yaş üstü insanlara yakışan bi isim gibi . minicik bi pıtırcığa ahsen diye seslenmek.... sümeyye demiştin ben onu çok beğenmiştim. oda ciddi bi isim ama sümeyye valıdemizin hıkayesını çok seviyorum. buarada bana kırılmayacağını bildiğim için içimden gecenleri yazdım kuzum senın kızına her isim yakışır tabiki

berra ismini çok seviyorum ben ama peygamber efendımız değiştirmiş bu ismi. anlamı günahsız hayır sahibi demekmiş.
enese uygun elif var. modası hiç geçmeyen ve çok anlamlı bi isim. bunlar da benden olsun medinecim

Cnm. benim üniversitedeki tez danışmanımın adıydı Ahsen, çok güzel ve tatlı bir kızdı, o yüzden kafamda hep çok güzel bir isim olarak yer almış, çok severim bu ismi.

tamam canım haberleşiriz .

bu arada mothercare de hala %50 indirim varmış ya .ne zaman bitiyor ne zaman başlıyor acep .

canım şuan mothercarede 7li zıbınlar, kolsuz zıbınlar falan indirimde ama genelde çok büyükleri kalmış oluyor dün yine gittim ben oraya oğluma yazlık bir ayakkabı birde minik kolsuz zıbın aldım (araba desenli) kışlıklar gelmiş arı maya kostümü falan vardı 70-80tlydi kışlık tulumlar 120lira 80den 100den aşağı bişey yoktu valla...ama 15inde kışlıklarda indirime giricekmiş tekrar gidip alıcam kışlık bişeyler....

ÇOOK tatlılarmış canım ilk açtığımda senin alıntını gördüm ve bende hemen aldım
hep haber ver bunları canım bizeee..

bende haftaya gidicem inşallah kızımı görmeye canım..bakalımbizimki ne yapıcak bize
Sen neler sordun..ilginç bilgiiler varsa bizi de aydınlat..

hayırlısı canm yaa harika bi duygu değişik hareketler yaptığını görmek.darısı başına.

Valla sıradan sorular sordum aslında. Rahat oldumu doğum, ilk bebk mi,epidural mi filan
gibi bi sürü soru. Ama kadının hali böyleydi ---->

Ablalarım bişey sormak istiyorum. Gebelik belirtileri adetin gecikmesiyle mi oluşur? Yani kasıklarda ağrı sızlama falan. Kusura bakmayın sorabilecek bir büyüğüm yok özür dilerim rahatsız ettiysem.

zor olmuş demekkii..ayy biz napıcaz..bende kesin öle olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…