- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.561
Yeni evliyim yaşım daha küçük. İlişki oldu aramızda.. Bebek istemiyorum ancak 4 5 gün önce olan ilişkiden beri kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil gögüslerimde çok büyük bir
hassasiyet yok ama dolgunlaştılar adetime 5 6 gün var dün 3 4 damla kahverengi akıntım oldu şimdide beyaz akıntım var bugün dayanamayıp 2 kez idrar testi yaptım olumsuz sonuıç verdi kan testine gidemiyorum ama çok korkuyorum bebek istemiyorum yardım edin neolur napıcam ben.
canım benim ya...sanki bebk fabrikası bezden bebk üretiyoruz çok haklısın.Bende akşam eşime Melis ismide güzel ne dersin dedim aaa Eylül eylül dedin çocukta alıştı adına bizde dedi . Çok istiyosan arkasında bi tanede Melis yaparsın dedi sanki bezden bebek yapıyossyok yok dedim Eylül ii böle kalsın ismi
niye korunmuyorsun madem bebek düşünmüyorsun da e be canım .artık hamileysen beklicek görüceksin .hamileysende paşa paşa doğurursun hem yaşın kücük diyorsun kaç yaşındasın .ne güzel hem senle büyür yaşıt olur .bundan sonrada dikkat edersin .bana göre hamile değilsin bence.Yeni evliyim yaşım daha küçük. İlişki oldu aramızda.. Bebek istemiyorum ancak 4 5 gün önce olan ilişkiden beri kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil gögüslerimde çok büyük bir
hassasiyet yok ama dolgunlaştılar adetime 5 6 gün var dün 3 4 damla kahverengi akıntım oldu şimdide beyaz akıntım var bugün dayanamayıp 2 kez idrar testi yaptım olumsuz sonuıç verdi kan testine gidemiyorum ama çok korkuyorum bebek istemiyorum yardım edin neolur napıcam ben.
kaç kilo olduğunu bilmiyorum tatlım ya ama eşim eline alıp otobüsten inip bindiğimizi çokk hatırlıyorum .çok aşırı gösterişli olmamasına rağmen oldukça hafif ve kullanışlı 250tl rahat bulursun gezdiğin yerlerde falan .bu arada çok fazla hastane çıkışı alma hatta zıbın takımıda çok alma canım .özellikle 0-3 ay ayaklı kolllu tulumlar ondan 2 tane alsan yeter .bir tane dış kıyafet al kalın olsun ama 3-6 ay olsun tüm kış olacaktır ona .çok aşırı çıtçıtlı badi alma 6-7 tane al bunlarda 3-6 ay olsun .zıbın takımı çok kullanmazsın maksimum 3 hafta ondan sonra cıtcıtlıya rahatlıkla girer bındık .alt pantol alabilirsin bol bol ama 3-6 ay al .bu arada ben enes doğduğundan 2 yaşına kadar johnsonsbaby kullandım şuanda 99 doğal bakım serisi ürünlerini kullanıyorum canım .pişik olmuşsa bile bir günde geçiriyor organik ürünleri var tavsiye ederim.bu arada enes 6 aylık olana kadar ılık su koyardım bir kaba pamukla temizlerdim popişini hiç pişme sorunu falan olmadı .pudra sakıncalı bebiş için pişik kremide al eve koy .ben ihtiyaç listesi yazıcak arkadaşlara en önce kendilerine bir gecelik yazmalarnı öneririm.diz seviyesinde yarım kol emzirmek için önden düğmeli ,
maşallah sana seyyahımbende bugün tartıldım 59 olmuşum bende 800 gram olmuşum bir haftada banada maşallah .bugün yarım saat yürüyüş yaptım koridorda ,birde akşam yemekten sonra yürücem yarım saat .artık yesemde yürümek şart olsun basenlerim genişliyor valla selülitler falna alıp başını gidicek .
canım geçmiş olsun ,çok şükür eşine birşey olmamış .hasarda çok değilmiş ,atlatırsınız inşallah psikolojik olarak biraz etkiler ama o dikkatsizler yüzünden olanlar oluyo işte napcaksın ,allah korusun de duanı oku yola çık yoksa bir daha binemezsin .sadaka vermeyi unutma gari. bugün elden çıkart sadakanı bacım
canım ankarada bildiğin bir yer var mı böyle cici şeyler almak için .
ben ankamall ve forum ankara,anteres harici pek biryer bilmiyorum .ulusta bir çarşı var ama oralarda hiç birşey yok .evde giydirmek için takımlar var 5 tl falan çok kaliteli değil ama evde giyilir
Yeni evliyim yaşım daha küçük. İlişki oldu aramızda.. Bebek istemiyorum ancak 4 5 gün önce olan ilişkiden beri kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil gögüslerimde çok büyük bir
tamam canım haberleşiriz .canım ben ankaralı değilim , ankara geliniyimdoktorum orda eşimin ailesi orda onun için sık sık gidiyoruz henüz alışveriş yapmadım ama en kısa sürede gidip yapıcam , ozman yine haberleşiriz seninle
kızlar dün eşimle ahsen ismini konuştuk .kızıma ahsen koysam nasıl olur ki ? hiç ahsen tanıdık var mı nasıldır yapıları.benim enesim her enes gibi afacan isim olarak çok kişi hep o ismin tesiriyle çocuklarda etki yapıyor diyor ama .
anlamı da bu .
Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
kızlar dün eşimle ahsen ismini konuştuk .kızıma ahsen koysam nasıl olur ki ? hiç ahsen tanıdık var mı nasıldır yapıları.benim enesim her enes gibi afacan isim olarak çok kişi hep o ismin tesiriyle çocuklarda etki yapıyor diyor ama .
anlamı da bu .
Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
dur dur yavaş sıralakaç kilo olduğunu bilmiyorum tatlım ya ama eşim eline alıp otobüsten inip bindiğimizi çokk hatırlıyorum .çok aşırı gösterişli olmamasına rağmen oldukça hafif ve kullanışlı 250tl rahat bulursun gezdiğin yerlerde falan .bu arada çok fazla hastane çıkışı alma hatta zıbın takımıda çok alma canım .özellikle 0-3 ay ayaklı kolllu tulumlar ondan 2 tane alsan yeter .bir tane dış kıyafet al kalın olsun ama 3-6 ay olsun tüm kış olacaktır ona .çok aşırı çıtçıtlı badi alma 6-7 tane al bunlarda 3-6 ay olsun .zıbın takımı çok kullanmazsın maksimum 3 hafta ondan sonra cıtcıtlıya rahatlıkla girer bındık .alt pantol alabilirsin bol bol ama 3-6 ay al .bu arada ben enes doğduğundan 2 yaşına kadar johnsonsbaby kullandım şuanda 99 doğal bakım serisi ürünlerini kullanıyorum canım .pişik olmuşsa bile bir günde geçiriyor organik ürünleri var tavsiye ederim.bu arada enes 6 aylık olana kadar ılık su koyardım bir kaba pamukla temizlerdim popişini hiç pişme sorunu falan olmadı .pudra sakıncalı bebiş için pişik kremide al eve koy .ben ihtiyaç listesi yazıcak arkadaşlara en önce kendilerine bir gecelik yazmalarnı öneririm.diz seviyesinde yarım kol emzirmek için önden düğmeli ,
maşallah sana seyyahımbende bugün tartıldım 59 olmuşum bende 800 gram olmuşum bir haftada banada maşallah .bugün yarım saat yürüyüş yaptım koridorda ,birde akşam yemekten sonra yürücem yarım saat .artık yesemde yürümek şart olsun basenlerim genişliyor valla selülitler falna alıp başını gidicek .
r
ilk duyuşta pek ısınmadım nedense sankı daha güzel isimler bulabilirmişşin gibi geldi. söylenişi zor ve daha çok orta yaş üstü insanlara yakışan bi isim gibi . minicik bi pıtırcığa ahsen diye seslenmek.... sümeyye demiştin ben onu çok beğenmiştim. oda ciddi bi isim ama sümeyye valıdemizin hıkayesını çok seviyorum. buarada bana kırılmayacağını bildiğim için içimden gecenleri yazdım kuzum senın kızına her isim yakışır tabikikızlar dün eşimle ahsen ismini konuştuk .kızıma ahsen koysam nasıl olur ki ? hiç ahsen tanıdık var mı nasıldır yapıları.benim enesim her enes gibi afacan isim olarak çok kişi hep o ismin tesiriyle çocuklarda etki yapıyor diyor ama .
anlamı da bu .
anlamı da bu .
tamam canım haberleşiriz .
bu arada mothercare de hala %50 indirim varmış ya .ne zaman bitiyor ne zaman başlıyor acep .
kızlar kuzuma bunları aldım
Eki Görüntüle 235118 Eki Görüntüle 235119
limangodan sipariş verdim kırmızı 6-12 ay diğeri 24-36 ay verdim enes bende istiyorum diyince ortak renk olursa giysin diye zürafalıyı büyük aldım giymezse kızıma kalır oda
kargo ücreti yok 26 tl tuttu ikisi .
bende haftaya gidicem inşallah kızımı görmeye canım..bakalımbizimki ne yapıcak bize
Sen neler sordun..ilginç bilgiiler varsa bizi de aydınlat..
Günaydın,
Sabah sabah günüm kötü başladı yine, eşim kaza yapmış işe giderken, üstelik kaskonun süresi dolmuştu bugün yenileyecekti...
Kaç gündür diyorum yaptır şu kaskoyu diye her gün erteliyor, olacağı buydu sonunda, arayıp bişey de söylemedi, arabayı çarptım kayıt tutuyoum ararım dedi, aramadı hala...[/QUOTE
canım geçmiş olsun..neyseki birşey yokmuş..sağlık olsun canım..
hayırlısı canm yaa harika bi duygu değişik hareketler yaptığını görmek.darısı başına.
Valla sıradan sorular sordum aslında. Rahat oldumu doğum, ilk bebk mi,epidural mi filan
gibi bi sürü soru. Ama kadının hali böyleydi ---->
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?