2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ablalarım bişey sormak istiyorum. Gebelik belirtileri adetin gecikmesiyle mi oluşur? Yani kasıklarda ağrı sızlama falan. Kusura bakmayın sorabilecek bir büyüğüm yok özür dilerim rahatsız ettiysem.

adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok yakın olduğu için karıştırılabilir. o yüzden adetinin en az bir iki gün geçmesini bekle. bir test yap sonucu o zaman anlarsın. ayrıca ben de hamile olduğunu düşünmüyorum. takma bu kadar kafana...

kızz güldürdün beni yaa yapan tedirgin sen niye hamile oldugunu düşünmüyosun

kızlar biri beni durdursun...doymak bilmiyorum allahım zırt pırt karnım acıkıyor...2 saat anca dayanıyorum tekrar acıkıyorum böyle giderse doktor kesin diyet vericek bana.....

Son düzenleme:
evet canım pekseçenek yoktu benim gittiğimde en iyisi beklemek .kollu badiler güzel bende çok sevdim bir tane benim sevdiğimde 60 falandı .
tamam canım liste dersen ben sana çok birşey çıkartırım ,doğum sonrası rujunu ,tarağını eksit etme savaştan çıkmışa dönüyorsun cünkü

evet canım ya rümeysa ,sümeyye,berrin,reyyan ,bunlar hoşuma gidiyor bir de bunlar hep bebek kalmayacak teyze,hala,yada nine koyuyoruz bazen gülüyoruz mındıkta pek isim hoş oluyor da büyüyünce komik kaçan isimlerde var .berra benim yeğenimin ismi bir de peygamberimiz (s.a.s ) değiştirmiş berrayı cocuğa aşırılık ,kendini beğenmişlik katmamalıymış isimler.enise ismi var eşim istemiyor anlamı dost ,sevgili yar,arkadaş demek .enes enise uygun olmuyor mu allah aşkına ahsen bulduk onu didikliyorum dünden beri ,du bakim daha bulcam değişik değişik ,

ayın 15 inden sonra uğramak lazım canım o zaman .senin orda arkadaşın mı vardı tatlım .kışlık güzel bir tulum almak istiyorum ,kollu çıtçıt badi almak istiyorum adedi fazla olanlardan ,saç bandanalı hastane çıkışı bende istiyorum

kızlar biri beni durdursun...doymak bilmiyorum allahım zırt pırt karnım acıkıyor...2 saat anca dayanıyorum tekrar acıkıyorum böyle giderse doktor kesin diyet vericek bana.....

aynen herşeyi yiyebilrim .bu saatler cocuklar duymasın izliyorum abidin lop lop mamaları yyince kötü oluyorum .en olmaz şeyler çıkıyo arnavut ciğeriymiş hiç sevmem ama geçen çok canım çekti .dün de kakaolu yaş pasta yediler birazdan izzlerim bakalım ne yiyo bu abidin herifi

kızlar ya benim bir kız kardeşim var kpss ye girdi 87 puan almıştı ,sonuç kağıdı gelmiş ama 6 tane yanlış fazla gelmiş .itiraz için dilekçe yazıyordu telefonla ardığımda.ilkögretim matematik ögretmeni ya bu kız atanamaz mı ,pimpirikli bir kız .oturmuş ağlıyo benim daha çok almam lazımdı şimdi anladım yanlış çıkartmışlar diyo .itirazı yerini bulur mu ki acaba .ögretmen arkadaş çok burda bir sorayım dedim googlede araştırdım araştırdım itirazla ilgili neler biliyorsunuz.

yazdığı dilekçe sonucu ösym optik okuyucuyla kağıdı tekrar kontrol eder. ona göre sonucu kardeşine gönderir. ama güzelim canını sıkmak gibi olmasın da pek birşey değişmiyor itiraz edince.. benim de geçen yıl görümcem ititraz etmişti, ama bi değişiklik olmamıştı. ben de lise mat öğretmeniyim, ilk matçılarda bizim gibi çok yüksek puanlarla atanıyorlar.. sınava hazırlandığım günleri hatırlamak bile istemiyorum.. kabus kabus... inşallah atanır kardeşin. şöyle bir durum da var geçen yıl çok alım oldu bütün yüksek puanlar temizlendi..o yüzden sıralaması yüksek ise eğer atanma ihtimali var. puandan çok sıralama önemli çünkü...

merhaba
ocak anneleri ölümünü daha yeni görüyorum bu ssitede.görüncede çok mutlu oldum
benim bulantılarım hala devam ediyor ve yemek yemekten nefret ediyorum.sizlerin böle iştahlı olması ne güsel.ben ilk zmanlar iştahlıydım şimdi herşey bitti üstüne bide 4 kilo verdim.eşimde bu duruma çok üzülüo ama inş yakında geçeceğine inanıyorum.16+5imdeyim.bebeğim Elhamdülillah gayet iyi.bi sorun yok ama bu iştahsızlık beni üzüyor.bakalım artık birkaç haftaya kadar inş geçer

merak etme canım sende iştahlanırsın ben bir bucuk aydır yiyorum 4kg aldım hergün diyorum bugün daha az yemeliyim diye ama daha çok yediğimi hissediyorum sanki

evet canım ya çok aşırı atanma oldu şimdi 11.544 atanıcakmış allah bilir yeni katılanlarda puanı yüksek olanlar gider bizim pimpirikli kalır ,o zaman vay haline annemin 1 senedir kadın ne misafir alabildi ne gidebildi özelde çalışmakda istemiyor beklicez bakalım.kazananlara valla hayranım .ben üniversite sınavında matematikten hiç çakmazdım kafayı hiç zorlamak istemiyorum sanırım çok beleşciyim azıcık 10-15 yapsam bende ögretmen olurdum o zamanlar sözelden 90 da 82 net bırakmıştım bir yere girememiştim :2: nasıl beni almazlar diyodum hep işte matamatik kafası yok bende. işin kolayına kaçıp aof okudum 3. sınıfta oğlan doğunca kaldım sınıfta ,tekrar etmedimde cünkü hepsinden kalmıştım benim hikayemi okunuz çok utandım ya başkaları olsa azimlenir ben pasifik bir medineyim .

bu arada benim bebişte erkek.o paylaştığınız takım benimde çok hoşuma gitti.internetten satışa güvenemiyorum.nasıl istediğiniz gibi geliyor mu ürünler.bide değiştirme falan rahat oluyor mu

kız kardeşinin durumunu çok iyi anlayabiliyorum canım.. inşallah atanır.. bu okul işlerine ara verince zaten geri dönmek çok zor oluyor.. hele bir de çocuk oldu mu.. ben valla tezli yüksek lisans bile yaptım okul bitince ama şimdi geriye dönüp bakınca nasıl yapabilmişim diyorum.. bi yaştan sonra herşey zor geliyor insana..

ayyıldızım tatlım benim arkadaşım yok malesef mothercare de...ama çok sık gidiyorum oraya bana dem kart çıkardılar ordan ve her gittiğimde indirimler hakkında bilgi alıyorum,aldığım bilgileri size de veriyorum işte arada canım gerçekten kaliteli malları al 7li zıbınlardan açıkçası uzun kollu olanları giydirmek zormuş diye kolsuz aldım ben ama uzun kollulardan da alıcam ya valla canım çok yemek yiyorum bir de sorunum hızlı yemek,milletin tabağına yeni konuluyor yiyecekler,ben bakıyorum benimkiler bitmiş bile ay diyorum ne çabuk bitmiş

canım bende öğretmenim ama biraz uzak kaldım kpssden ama 87de az puan değil atanır büyük ihtimal...benimde girdiğim sene beklediğimin yaklaşık 4 puan altında gelmişti itiraz edicem dedim ama sonuçlanmayacağını bildiğim için paşa paşa tercih yaptım,allahtan iyi bir yere atanmıştım...hayırlısı olsun kardeşin için inşallah iyi bir yerlere atanır

bu arada benim bebişte erkek.o paylaştığınız takım benimde çok hoşuma gitti.internetten satışa güvenemiyorum.nasıl istediğiniz gibi geliyor mu ürünler.bide değiştirme falan rahat oluyor mu

canım değiştirme işi siteden siteye değişir. bazı sitelerin kapıda ödeme seçenekleri var.. ben markafoniden aldım ama bebetto nun ürünleriydi istediğim gibi geldi. ama bu siteyi ilk defa gördüm, markayı da ilk defa duyuyorum, nasıl gelir bi fikrim yok..

hayırlı olsun canım oğluşun .

ben özellikle dışarda bulamadıklarımı internette denk gelince alıorum ama şu alışveriş siteleri var limango falan onlardan hemen geliyor aldıklarım bir de değiştirme imkanı var .bebek arabasını ,gebelik kıyafetlerimide başka sitelerden aldım güvenilir geliyor bana eger bilgisyarında virüs yoksa kredi kartıyla güvenle alışveriş yapabilirsin.faturasıyla geldiği için değişim yapabiliyorum ben rahatlıkla ama daha bir sefer değiştirmiştim .
gittigidiyordan falanda iç çamaşır falan almıştım onlardan hiç memnun kalmadım resimde görüldükleri gibi değil asla.hani rahat alışveriş yapamam diye fantazi kıyafetlerden almştım hepside iğrenç çıkmıştı ama bu tarz sitelerden alabilrsin .benim gösterdiğim takımdamdan pek yok piyasada hırkalı falan.

evet canım uzun kollular biraz zorluyor bilekleri tombiş tombiş olunca girmekte zorluk çekilir yarım kolluda tercih edebilirsin ,ama çok ucuz yani dışardan 5tl alsan kalitesi asla böyle olmaz 7lisi 35 çok ucuz çok .ben biraz daha ilerlesin zaman diyorum ,aslında çok istiyorum herşey almak ama 7 ay falan olsa daha iyi olur sanki diyorum.sen bir gitbakalım 15 inde kışlıklarda olucakmı indirim ona göre bende gideyim ,kardeşimde inşallah atanır bilmiyorum kız cocuğu evde oturup birsene daha uğraşsa diyicem ama bu kız hatalar yaptı hem 4. sınıftayken hem özel dersler verdi hem de kpss çalışmak için cebelleşti ,bakalım biraya kadar neticelenir inşallah atanır annem rahat eder .akşam yemeği yapıcam bende işte sipariş vericem aşeriyorum yine burda açıkça yazmayayım canı çeker insanın ,ben sanki daha açım eşim oruclu ben daha acele ediyorum hadi ezan okunacak diyorum birşey olmaz inşallah ya alırız kiloları napalım değer mi değer .çatlak kremini iyi sür canım .bacaklarının bu üst kısımlarını ihmal etme ,bir de diz kapağının arkasına da sür çatlamasın .

Newborn Essentials | Newborn Boys & Unisex | Boyswear | Next Direct Turkey

bakın kızlar enese hamileyken aldığım magaza bunlarındı ama türkiyede kapanmıştı.şimdi araştırdım da 5 euro kargo ücretiyle geliyormuş .10 gün içinde teslim ediliyormuş .200 euroyu geçmemek lazımmış yoksa vergi vs çıkarmış.
araşıtırıyorum çok kaliteli şeyler var birde çok ucuz.mothercareye rakipti ama malesf kapandı .

Canım bunlar harikaaaa :) bayıldım.pahalıda değil bence.çok beğendimm

bende bu sitedekilere bayıldım gerçekten çok güzeller. Paylaştığın için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…