- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.581
Ablalarım bişey sormak istiyorum. Gebelik belirtileri adetin gecikmesiyle mi oluşur? Yani kasıklarda ağrı sızlama falan. Kusura bakmayın sorabilecek bir büyüğüm yok özür dilerim rahatsız ettiysem.
adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok yakın olduğu için karıştırılabilir. o yüzden adetinin en az bir iki gün geçmesini bekle. bir test yap sonucu o zaman anlarsın. ayrıca ben de hamile olduğunu düşünmüyorum. takma bu kadar kafana...
kızz güldürdün beni yaa yapan tedirgin sen niye hamile oldugunu düşünmüyosun
evet canım pekseçenek yoktu benim gittiğimde en iyisi beklemek .kollu badiler güzel bende çok sevdim bir tane benim sevdiğimde 60 falandı .canım mothercaredeki %50 indirim yeni sezonda bazı ürünlerde 2. ürüne yapılıyor her şeyde yok...birde kolsuz badiler falan hani şu 7liler onlarda 37 tl. ben aslında kollu badilerini çok sevdim 5 li ama onlarda yeni sezon olduğundan indirim yoktu 60 tl dedi...(
tamam canım liste dersen ben sana çok birşey çıkartırım ,doğum sonrası rujunu ,tarağını eksit etme savaştan çıkmışa dönüyorsun cünküdur dur yavaş sıralaben bayram dönüşü senden leloştan falan bi ihtıyaç lıstesi isteyecem zaten bu arada bu 99 doğal bakım serisi ne canım?
canım ben çok kılo alıyorum ve nedenını inan bılmıyourm :26:
ilk duyuşta pek ısınmadım nedense sankı daha güzel isimler bulabilirmişşin gibi geldi. söylenişi zor ve daha çok orta yaş üstü insanlara yakışan bi isim gibi . minicik bi pıtırcığa ahsen diye seslenmek.... sümeyye demiştin ben onu çok beğenmiştim. oda ciddi bi isim ama sümeyye valıdemizin hıkayesını çok seviyorum. buarada bana kırılmayacağını bildiğim için içimden gecenleri yazdım kuzum senın kızına her isim yakışır tabiki
evet canım ya rümeysa ,sümeyye,berrin,reyyan ,bunlar hoşuma gidiyor bir de bunlar hep bebek kalmayacak teyze,hala,yada nine koyuyoruz bazen gülüyoruzberra ismini çok seviyorum ben ama peygamber efendımız değiştirmiş bu ismi. anlamı günahsız hayır sahibi demekmiş.
enese uygun elif var. modası hiç geçmeyen ve çok anlamlı bi isim. bunlar da benden olsun medinecim
ayın 15 inden sonra uğramak lazım canım o zaman .senin orda arkadaşın mı vardı tatlım .kışlık güzel bir tulum almak istiyorum ,kollu çıtçıt badi almak istiyorum adedi fazla olanlardan ,saç bandanalı hastane çıkışı bende istiyorumcanım şuan mothercarede 7li zıbınlar, kolsuz zıbınlar falan indirimde ama genelde çok büyükleri kalmış oluyor dün yine gittim ben orayaoğluma yazlık bir ayakkabı birde minik kolsuz zıbın aldım (araba desenli) kışlıklar gelmiş arı maya kostümü falan vardı 70-80tlydi kışlık tulumlar 120lira 80den 100den aşağı bişey yoktu valla...ama 15inde kışlıklarda indirime giricekmiş tekrar gidip alıcam kışlık bişeyler....
kızlar biri beni durdursun...doymak bilmiyorumallahım zırt pırt karnım acıkıyor...2 saat anca dayanıyorum tekrar acıkıyorum böyle giderse doktor kesin diyet vericek bana.....
kızlar ya benim bir kız kardeşim var kpss ye girdi 87 puan almıştı ,sonuç kağıdı gelmiş ama 6 tane yanlış fazla gelmiş .itiraz için dilekçe yazıyordu telefonla ardığımda.ilkögretim matematik ögretmeni ya bu kız atanamaz mı ,pimpirikli bir kız .oturmuş ağlıyo benim daha çok almam lazımdı şimdi anladım yanlış çıkartmışlar diyo .itirazı yerini bulur mu ki acaba .ögretmen arkadaş çok burda bir sorayım dedim googlede araştırdım araştırdım itirazla ilgili neler biliyorsunuz.
merak etme canım sende iştahlanırsınmerhaba
ocak anneleri ölümünü daha yeni görüyorum bu ssitede.görüncede çok mutlu oldum
benim bulantılarım hala devam ediyor ve yemek yemekten nefret ediyorum.sizlerin böle iştahlı olması ne güsel.ben ilk zmanlar iştahlıydım şimdi herşey bittiüstüne bide 4 kilo verdim.eşimde bu duruma çok üzülüo ama inş yakında geçeceğine inanıyorum.16+5imdeyim.bebeğim Elhamdülillah gayet iyi.bi sorun yok ama bu iştahsızlık beni üzüyor.bakalım artık birkaç haftaya kadar inş geçer
evet canım ya çok aşırı atanma oldu şimdi 11.544 atanıcakmış allah bilir yeni katılanlarda puanı yüksek olanlar gider bizim pimpirikli kalır ,o zaman vay haline annemin 1 senedir kadın ne misafir alabildi ne gidebildiyazdığı dilekçe sonucu ösym optik okuyucuyla kağıdı tekrar kontrol eder. ona göre sonucu kardeşine gönderir. ama güzelim canını sıkmak gibi olmasın da pek birşey değişmiyor itiraz edince.. benim de geçen yıl görümcem ititraz etmişti, ama bi değişiklik olmamıştı. ben de lise mat öğretmeniyim, ilk matçılarda bizim gibi çok yüksek puanlarla atanıyorlar.. sınava hazırlandığım günleri hatırlamak bile istemiyorum.. kabus kabus... inşallah atanır kardeşin. şöyle bir durum da var geçen yıl çok alım oldu bütün yüksek puanlar temizlendi..o yüzden sıralaması yüksek ise eğer atanma ihtimali var. puandan çok sıralama önemli çünkü...
merak etme canım sende iştahlanırsınben bir bucuk aydır yiyorum 4kg aldım hergün diyorum bugün daha az yemeliyim diye ama daha çok yediğimi hissediyorum sanki
evet canım ya çok aşırı atanma oldu şimdi 11.544 atanıcakmış allah bilir yeni katılanlarda puanı yüksek olanlar gider bizim pimpirikli kalır ,o zaman vay haline annemin 1 senedir kadın ne misafir alabildi ne gidebildiözelde çalışmakda istemiyor beklicez bakalım.kazananlara valla hayranım .ben üniversite sınavında matematikten hiç çakmazdım kafayı hiç zorlamak istemiyorum sanırım çok beleşciyim azıcık 10-15 yapsam bende ögretmen olurdum o zamanlar sözelden 90 da 82 net bırakmıştım bir yere girememiştim :2: nasıl beni almazlar diyodum hep işte matamatik kafası yok bende. işin kolayına kaçıp aof okudum 3. sınıfta oğlan doğunca kaldım sınıfta ,tekrar etmedimde cünkü hepsinden kalmıştım benim hikayemi okunuz çok utandım ya başkaları olsa azimlenir ben pasifik bir medineyim .
bu arada benim bebişte erkek.o paylaştığınız takım benimde çok hoşuma gitti.internetten satışa güvenemiyorum.nasıl istediğiniz gibi geliyor mu ürünler.bide değiştirme falan rahat oluyor mu
hayırlı olsun canım oğluşun .bu arada benim bebişte erkek.o paylaştığınız takım benimde çok hoşuma gitti.internetten satışa güvenemiyorum.nasıl istediğiniz gibi geliyor mu ürünler.bide değiştirme falan rahat oluyor mu
evet canım uzun kollular biraz zorluyor bilekleri tombiş tombiş olunca girmekte zorluk çekilir yarım kolluda tercih edebilirsin ,ama çok ucuz yani dışardan 5tl alsan kalitesi asla böyle olmaz 7lisi 35 çok ucuz çok .ben biraz daha ilerlesin zaman diyorum ,aslında çok istiyorum herşey almak ama 7 ay falan olsa daha iyi olur sanki diyorum.sen bir gitbakalım 15 inde kışlıklarda olucakmı indirim ona göre bende gideyim ,kardeşimde inşallah atanır bilmiyorum kız cocuğu evde oturup birsene daha uğraşsa diyicem ama bu kız hatalar yaptı hem 4. sınıftayken hem özel dersler verdi hem de kpss çalışmak için cebelleşti ,bakalım biraya kadar neticelenir inşallah atanır annem rahat eder .akşam yemeği yapıcam bende işte sipariş vericem aşeriyorum yine burda açıkça yazmayayım canı çeker insanın ,ben sanki daha açım eşim oruclu ben daha acele ediyorum hadi ezan okunacak diyorumayyıldızım tatlım benim arkadaşım yok malesef mothercare de...ama çok sık gidiyorum orayabana dem kart çıkardılar ordan ve her gittiğimde indirimler hakkında bilgi alıyorum,aldığım bilgileri size de veriyorum işte arada canım gerçekten kaliteli malları al 7li zıbınlardan açıkçası uzun kollu olanları giydirmek zormuş diye kolsuz aldım ben ama uzun kollulardan da alıcam ya valla canım çok yemek yiyorum bir de sorunum hızlı yemek ,milletin tabağına yeni konuluyor yiyecekler,ben bakıyorum benimkiler bitmiş bile ay diyorum ne çabuk bitmiş
canım bende öğretmenim ama biraz uzak kaldım kpssden ama 87de az puan değil atanır büyük ihtimal...benimde girdiğim sene beklediğimin yaklaşık 4 puan altında gelmişti itiraz edicem dedim ama sonuçlanmayacağını bildiğim için paşa paşa tercih yaptım,allahtan iyi bir yere atanmıştım...hayırlısı olsun kardeşin için inşallah iyi bir yerlere atanır
Newborn Essentials | Newborn Boys & Unisex | Boyswear | Next Direct Turkey
bakın kızlar enese hamileyken aldığım magaza bunlarındı ama türkiyede kapanmıştı.şimdi araştırdım da 5 euro kargo ücretiyle geliyormuş .10 gün içinde teslim ediliyormuş .200 euroyu geçmemek lazımmış yoksa vergi vs çıkarmış.
araşıtırıyorum çok kaliteli şeyler var birde çok ucuz.mothercareye rakipti ama malesf kapandı .
Newborn Essentials | Newborn Boys & Unisex | Boyswear | Next Direct Turkey
bakın kızlar enese hamileyken aldığım magaza bunlarındı ama türkiyede kapanmıştı.şimdi araştırdım da 5 euro kargo ücretiyle geliyormuş .10 gün içinde teslim ediliyormuş .200 euroyu geçmemek lazımmış yoksa vergi vs çıkarmış.
araşıtırıyorum çok kaliteli şeyler var birde çok ucuz.mothercareye rakipti ama malesf kapandı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?