2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar moralim cok bozuk ya sabahtan beri kafam patlıcak gibi agrıyo..bugun hastaneye gittim allaha şükür bebegımde bi sorun yokmus 19+3 günlük cıkıyo genel degerleri..doktor yıne erkek dedi artık %100 yani..neyse doktor ayrıntılı usg ıcın senı asagı gonderıcem dedı 4 d mi dedım hayır ama orda daha net anlasılıyo dedı neyse ındık esımle sırada 10 kişi vardı normalde bana yarım saaat bakmaları gerekırken hepsı yarım saat sürdü ınanabılıyo musunuz yacok moralım bozukben o kadar 20 gun bosuna mı gun saydım ya 5 dk için miydı ayrıca ne yukardaki doktorda nede ayrıntılı ıcın asagı ındıgım doktorda bebegımı goremedım5 dk ıcınde ayrıntılı usg yapan doktor gördünüz mü hıc allah askına olacak iş micok moralim bozuk yaa off bide ustune üstük esımde sana da doktor begendıremıyoz demesin mi off yaa bugun nıye boyle kötü allahımm

Son düzenleme:

cnm moralını bozma sende haklısın ama cok sukur bak bebegın saglıklıymış saatlerce gorseydın ama saglıklı olmasaydı kotusunden dusun hep sıkma canını az kaldı yarıladık yolu zten sabır cek sıra cok olunca oyle oluyo

tsk ederim canım ..aslında dogru söylüyosun ama dedıgım gıbı fazla ıncelenmediki zaten sadece doktor bey nası dedim o da gulumsedi iyiii dedi sadece bu kadar..bide 20 gun bekledım ya 19 18 dıye saydım resmen heycanlanıyodm bebegımı renklı usg de gorcem dıye:26:ama bn renklisini gec sıyah beyaz da bıle goremedım bugun bebegımı=(esımde bıde oyle dıyınce ıyıce koptum zaten sonrada o da üzüldü üzülme baska doktora gıderız bebegımız saglıklıydı oynuyodu bn gordum dedı ama işte

forumda yalnız yalnız cirit atıyorum....

tatlım 15inde kışlıklarda da indirim olucak dedi bana çalışan kız,bende o zaman gidip bakmak istiyorum çok güzel yumuşacık tulumlar var inşallah atanır kardeşin canım hem öğretmen olup hem evde oturmak eminim zor olucaktır ama inşallah allah yardım eder de atanır...ver siparişini canım ye güzel güzel afiyet olsun ay canım şimdilik aldığım kiloyu en azından diğer doktor kontrolüme kadar koruyayım diyorum ama sanırım başarılı olamıcam haftasonu yazlığa gidicez orda yine kaçırıcam ben çünkü davul gibi geliyorum ordan...çatlak kremimi sürüyorum canım ama açıkçası bacaklarımın üst kısımlarına ve diz kapağımın arkalarına sürmüyordum ama oralarada sürersem bu krem 1 hafta dayanmaz ben en iyisi oralara bebe yağı süreyim....

canım niye üzülüyorsun ya başını ağrıtıcak kadar kötü bişey yok...özele mi gidiyorsun tatlım yoksa devlet hastanesine mi gittin? canım bak diğer forumlarda da okumuştum ben bunu bazıları ayrıntılıya gitmiş ve 5 dk. falan sürmüş öyle yüzeysel bakılmış falan...istersen iyice araştır başka bir yere daha git için rahat etsin ama....moralini bozma bak bebeğin de iyiymiş bak...gitmeden önce keşke bir araştırsaydın nasıldır diye...

tsk ederım seremcim valla iyiki burası var yoksa kafayı yerdim ben bugun dedımya en cok goremedım ya ona uzuluyorum o kadar beklemişken:85:aslında ıcıme dogmustu ama esımden dolayı sesımı cıkaramadım doktor begenmıyosun dıye baslıcaktı yine :26:özel hastane cnm gıttıgım hastane muayeneye para almıyolar zaten ama ayrıntılı ıcın sadece 10 tl aldılar bastan savma olacagı ordan belliydi zatenartık doktor hastane arayısı ıcınde olcam yıne alman hastanesı var oraya tel acıp ıyıce bılgı alcam bı daha da o hastaneye ölsem gitmem:85:

canım benim kafana takma bu kadar allah şükür bebeğin sağlıklıymış ya daha ne istiyorsun seni de anlıyorum bekledin ettin ama bazen oluyormuş böyle şeyler dedim ya aralık anneleri forumunu okudum orda birkaç kişi aynı şeyi yaşamış,olabiliyor demek ki her zaman ümit ettiğimiz gibi olmuyor her şey ama allah bebeklerimize sağlık versin canım sen gitmeden önce ara iyice bilgi al nedir ne değildir? sonradan üzülme....

tamam cnm oyle yapıcam artık cok tsk ederım moral verdıgın için..

Üzme tatlı canını yahu başka doktora gidersin olur biter..
Benim bi akrabamda geçenlerde girdi detaylıya devlete gitmiş o kaç dk sürdü dedim normal bakıldığı gibi sürdü 5-10 dakika dedi şaşırdım bende..
Devlette diye öyle olmuştur heralde dedim kendi kendime..
Bakalım bende girdiğimde görcem veya muayneye gittiğimde sorarım kaç dk sürcek nerde olcak fln diye..
Tabi bebişimi gördükden sonra yine aklımdan herşey uçup gitmezse

Eki Görüntüle 235571

kızlar bugun mobılyacıları gezdım ve bu takımı begendım sızce nasıl ?

Bu çoooooooooooooooook güzellllllllllllllllllllllll
Ne kadar bunun fiyatı cnm?
Aslında böyle kız mobilyası gibi bişey almak istemiyodum ama bunları görüncede bi başka oluyorummmmmmmmmmm

valla canım orası oyle artık yapacak bişi yok zaten ben bebegımı gormedım dıye üzülüyorum:26:aynen dedıgın gıbı baska doktora gıdıcem sırf görmek için yoksa iyi oldugunu bılıyorum cok şükür

üzülme ama dr nada sor neden böyle olduğunu ben her kont renkli olarak görüyorum siz göremiyormusunuz anlamadım
Eki Görüntüle 235571

kızlar bugun mobılyacıları gezdım ve bu takımı begendım sızce nasıl ?

çok güzel bayıldım hangi markanın

Benim göbişim daha niye yok ama yaaa hamileliğin en tatlı şeyi nerdeeesinnnnnn benim haftamdakiler göbişlerini çekip yollasınlar banakayın validem pet şişeyi göstererk bukadar çocuk çıkr senden demişti 53 kiloyla hamile kalmıştım zayıftım onlara göre şimdi 56 olmuşum geçen ay öyleydim yani onlara inat 5 kilo bir bebiş doğurmak istiyorum Allahın izniyleeeeee

Benim göbişim daha niye yok ama yaaa hamileliğin en tatlı şeyi nerdeeesinnnnnn benim haftamdakiler göbişlerini çekip yollasınlar banakayın validem pet şişeyi göstererk bukadar çocuk çıkr senden demişti 53 kiloyla hamile kalmıştım zayıftım onlara göre şimdi 56 olmuşum geçen ay öyleydim yani onlara inat 5 kilo bir bebiş doğurmak istiyorum Allahın izniyleeeeee

üzülme canım aynı haftadayız ama bendede fotolayacak göbiş yok henüz sen merak etme zamanla çıkar benim kızımda hamileliğimi komşular 7.ayda öğrendiler sebebide 7. aya kadar göbiş falan yoktu altıncı ayda biraz kilo almış bir bayan gibiydim 7 de hamile olduğum ortaya çıkmıştı o yüzden şimdide pek fazla bişey beklemiyorum .sen k.validene bakma 5 kilo çocuk isteme sağlıklı olsun hayırlısı ile inşallah bazen büyükler kendileri şaheserler oluşturmuş gibi davranıp konuşabiliyolar

üzülme ama dr nada sor neden böyle olduğunu ben her kont renkli olarak görüyorum siz göremiyormusunuz anlamadım
ya canım işte hastaneden hastaneye degısıyo ayrıca o doktora bi daha gıtmek ıstemıyorum bu yuzden sormayacm neden boyle oldugunu fln..daha iyi bi doktor ve hastane denicem ınsallah ordada hayal kırıklıgına ugramam

inşallah cnm allah gönlüne gore versınherkesin göbegi bırbırıne benzemez canım daha dogrusu vücut yapımız hepımızın farklı bazı kadınların karın içi genıs oluyomus o yuzden fazla belli olmuyomus ama kucuk olanların daha cabuk cıkıyomus annemın doktoru oyle demıstı annem hamıleyken..bu arada uyurken soluna yatmaya calıs canım bebek o zaman cok iyi beslenirmiş bende elımden geldıgı kadar soluma yatmaya calısıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…