2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Normaldede zayıf bir yapım var zatende insanda endişe durumları olabiliyor gelişimi haftasına göre bir hafta önde gidiyordu en son kontr gittiğimde ama çıkar herhalde hele resim çekilme konusuna gelince o hiç olmaz ama sizin tecrübenizide dikkate alıyorum

evet öyle yatıyorum cnm sol yanıma yatmaktan sol kulağım acıyor artık Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucaklarımıza versin inşallahhhh

ya aslında ilk çocukta genelde her türlü endişeyi yaşıyosun üstüne bide daha bir meraklı oluyosun heves ediyosun herşeye gerçekten hiç unutmuyorum 6 aylıktım ramazan bayramı denk gelmişti hamile elbisesi aldım gittimde göbiş yok bişey yok 1 gün giydim baktım göbiş falan çıkmıyor utandım ertesi gün başka kıyafet giymiştim

Ayy çok hoş ben zaten hamile elbisesi hiç almama gerek yok boydan elbise giyiyorum dışarı çıkarkende çarşafım çok güzel saklıyor beni öyle masraflarım olmıycak yanii ama bebişe güzel şeyler almak isterim Rabbimin izniyleee

Ayy çok hoş ben zaten hamile elbisesi hiç almama gerek yok boydan elbise giyiyorum dışarı çıkarkende çarşafım çok güzel saklıyor beni öyle masraflarım olmıycak yanii ama bebişe güzel şeyler almak isterim Rabbimin izniyleee

cnm bu bıraz pahalı 6 bınlıra fln

Eki Görüntüle 235571

kızlar bugun mobılyacıları gezdım ve bu takımı begendım sızce nasıl ?
Çok güzel canım ama bence pahalı ya 6 bin tl .bizim bir arkadaş çocuk odasını 3.500 tl ye almıştı .o da ünlü bir markaydı sorayım da sana soylüm .aynı bu şekilde kaliteli.bu beşiğin kenarları çıkıyorsa harika .

sen eşine bakma o zaman kendine iyi bir dr bul sonra doktora beklentilerini de anlat benim gittiğim iki doktorda da renkli görebiliyorum 4 boyutluyu sordum dr a siz mi bakacaksınız nasıl bir alet diye o da bununla bakacağım ayrı bir makine yok dedi özel hastanelerde ki cihazların eski olacağını zannetmem

cnm baby adres dıye bır magazanın urunu ankarada ama google a yaz ordada cıkar

çok güzel görünüyorlar lily ye bayıldım yuvarlak yatak müthiş ben fiyatını göremedim ama arkadaşlar 6000 lira civarnda olduğunu söylemiş ben çilekte bakmıştım halı hariç aklına ne gelirse 3000 lira

Erkeğin 2 şansı vardır : İyi kadın ve kötü kadın.
Ama kadının öyle mi?
Bunun ayısı var, öküzü var, odunu var, duygusuzu var, kütüğü var , ........i var ...
Var da var yani !!

walla bız de 3 aydır bır doktora gidiyoruz özel hastaneye..her giittigimizde "şimdi sezeryandan cıktı ,aaa gene dogumdan cıktı bıze denk geldı"falan diye diye gittikk..eşim begenmedıgını söyledı..cok da ilgili değil ve aceleciydii..dewlet hastanesıne gıttık tahlıl için..inanamadım doktor öyle ilgilendi kiii ben hayatımda böyle bişey görmedım..genelde ilgi için özele giidiyoruzz zaten..bu doktorun özleli war mı bılmıooruz 2 kere giitik 2sindede cok guzel ilgilnedıı..ultarasonda bebegımı ilk kez o gösterdi bak burası kafası burası poposu falan..böle doktorlarda warmıs dememkkii..

tabı benım bı özell hastane istedigim oldugu için önumuzdeki hafta bır doktor daha denıycezz..we 5.ay kesın kararıımızı werıp dewam edicezikisinden birinee..son ay dahi olsa değiştiririmm..secım benım sonuctaa..doktorunuza ısınmadıysanızz değiştirinn gitsin..doktor mu yok yahuu=)

arkadasım doktor hatası yuzunden özurlu bır cocuk dogurmus..kasları hıc calışmıyor boynunu bıle tutamıyor melegım..o doktoru sen anlamadın mı dedım ben ılk gördum ve notunu werdım dedım..anladım ama değiştiremedım ama sımdıkı aklım olsa son ay bıle değiştirirdim dedii..

karar sizinn..eşler cok bilirr ama yola gelirrler merak etmeyın..siz doguracaksınız eşinizz deil..

herkese iyi haftasonları umarım herkes iyidir.
2-3 gündür koşturmaktan yoğunluktan giremedim. perşembe evlilik yıldönümümüzdü eşimle güzel bir gün geçirip akşam da yemeğe çıktık.
dün de kardeşime kız istemeye gittik, bikaç gündür isteme ve söz telaşı vardı neredeyse herşeye ben koşturdum
çok şükür güzel bi şekilde atlattık.
ama yoruldum sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var ptesi de istanbul yolcusuyum evin temizlenmesi lazım, valiz hazırlancak, ütüler filan
ooffff çok işim varmış

bu arada dün onca işimin arasında bi kaçamak yapıp evimin yakınındaki hastaneye gittim bebişimi görmeye
kendi doktorumla randevum 16 ağustos, beklemeyemedim
gittiğim kadın doktor çok ilgilendi sağolsun herhalde sürekli oraya devam edeceğimi düşündü. oğlum büyümüş kendi kendine oynuyordu ayaklarını karnına uzatıp brakıyordu içerde spor yapıyordu 18.7 cm ve 220 gr olmuş doktor herşey yolunda bi problem yok dedi. kalp atışlarını dinletti.

ben de cisniyetini 3 hafta önce öğrendik ama sizden de bi teyid edelim dedik. tabii bakalım hemen dedi. oğlan, size de öyle demişlerdir herhalde dedi. evet dedim garantilemiş olduk böylece :)) % 100 erkek bak pipisi deyip farklı bi açıdan oğluşun pipisini gösterdi. bizimki pek edepsiz her gittiğimizde hemen açıyor bacak arasını pipi ortada

sonra tartıldım ordaki tartıya göre 1.2 kg almışım. çok güzel kilon hepsi bebekle ilgili ağırlıklar zaten sen almamışsın dedi. başlarda bulantın filan oldu verdin mi dedi, hayır dedim. o zaman çok daha güzel tebrik ederim dedi. çünkü bulantın olmadığı için hızla kilo alabilirdin dedi. uyurken sol yanıma yatmaya alışmamı söyledi bebeğin daha iyi beslenebilmesi için. yatmaya çalışıyorum uyandığımdan yine yüzüstü buluyorum kendimi karnımın üstüne baskı oluyor endişeleniyorum dedim. korkma hiçbişey olmaz zaten artık istesen de yüz üstü yatamıcaksın dedi bu hatalardan sonra bebeğin gelişimi hızlanıcak ve sen de hızla kilo alıcaksın dedi.

hareketleri için de net olarak ayırt edebilmen 20-21. hafta dolaylarında olur. bu haftalarda hafif olarak seyirme ya da pıt pıt bişey atıyomuş gibi hissedebilirsin ama bu aaa babası koş gel diyerek ona gösterebileceğin kuvvette olmaz dedi

bi de burda konuştuğumuz şu AFP testini yapalım dedi. ikili yapmışsın üçlüye gerek yok ama AFP olsun dedi. onda kararsız kaldık eşimle. kendi doktorum istemedi çünkü bi de ayrıntılıya giricem zaten önce tamam yapalım dedim laboratuvara inince sonra vazgeçtim en son kan sayımı ne zaman yapıldı bi kan durumuna bakalım bi de idrarına dedi. onlarda da katkı payı filan alınmıyomuş yaptırayım bari dedim kan ve idrar verdim sonuçları bugün alıcam. çok uzun oldu yaaa

Gözünaydın canım,Allah sağlıkla sıhhatle ucağına almayı nasip etsin.
Senin oğlşuşun ne güzel gösteriyor.Teyidini bile yapmışssın ne güzel.Bizim bebiş inatla göstermyor.
Hep büyük ihtimalle cümlesini duyuyorum.
15.ağustosda ayrıntılı ultrasonda artık öğreniriz inş.
Sağlıklı olsun da doğduğunda bile öğrensem sorun değil valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…