- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.621
üzülme canım aynı haftadayız ama bendede fotolayacak göbiş yok henüz sen merak etme zamanla çıkar benim kızımda hamileliğimi komşular 7.ayda öğrendiler sebebide 7. aya kadar göbiş falan yoktu altıncı ayda biraz kilo almış bir bayan gibiydim 7 de hamile olduğum ortaya çıkmıştı o yüzden şimdide pek fazla bişey beklemiyorum .sen k.validene bakma 5 kilo çocuk isteme sağlıklı olsun hayırlısı ile inşallah bazen büyükler kendileri şaheserler oluşturmuş gibi davranıp konuşabiliyolar
ya canım işte hastaneden hastaneye degısıyo ayrıca o doktora bi daha gıtmek ıstemıyorum bu yuzden sormayacm neden boyle oldugunu fln..daha iyi bi doktor ve hastane denicem ınsallah ordada hayal kırıklıgına ugramam
inşallah cnm allah gönlüne gore versınherkesin göbegi bırbırıne benzemez canım daha dogrusu vücüt yapımız hepımızın farklı bazı kadınların karın içi genıs oluyomus o yuzden fazla belli olmuyomus ama kucuk olanların daha cabuk cıkıyomus annemın doktoru oyle demıstı annem hamıleyken..bu arada uyurken soluna yatmaya calıs canım bebek o zaman cok iyi beslenirmiş bende elımden geldıgı kadar soluma yatmaya calısıyorum
Normaldede zayıf bir yapım var zatende insanda endişe durumları olabiliyor gelişimi haftasına göre bir hafta önde gidiyordu en son kontr gittiğimde ama çıkar herhalde hele resim çekilme konusuna gelince o hiç olmazama sizin tecrübenizide dikkate alıyorum
ya aslında ilk çocukta genelde her türlü endişeyi yaşıyosun üstüne bide daha bir meraklı oluyosun heves ediyosun herşeye gerçekten hiç unutmuyorum 6 aylıktım ramazan bayramı denk gelmişti hamile elbisesi aldım gittimde göbiş yok bişey yok1 gün giydim baktım göbiş falan çıkmıyor utandım ertesi gün başka kıyafet giymiştim
ya aslında ilk çocukta genelde her türlü endişeyi yaşıyosun üstüne bide daha bir meraklı oluyosun heves ediyosun herşeye gerçekten hiç unutmuyorum 6 aylıktım ramazan bayramı denk gelmişti hamile elbisesi aldım gittimde göbiş yok bişey yok1 gün giydim baktım göbiş falan çıkmıyor utandım ertesi gün başka kıyafet giymiştim
üzülme ama dr nada sor neden böyle olduğunu ben her kont renkli olarak görüyorum siz göremiyormusunuz anlamadım
çok güzel bayıldım hangi markanın
Üzme tatlı canını yahu başka doktora gidersin olur biter..
Benim bi akrabamda geçenlerde girdi detaylıya devlete gitmiş o kaç dk sürdü dedim normal bakıldığı gibi sürdü 5-10 dakika dedi şaşırdım bende..
Devlette diye öyle olmuştur heralde dedim kendi kendime..
Bakalım bende girdiğimde görcem veya muayneye gittiğimde sorarım kaç dk sürcek nerde olcak fln diye..
Tabi bebişimi gördükden sonra yine aklımdan herşey uçup gitmezse
Bu çoooooooooooooooook güzellllllllllllllllllllllll
Ne kadar bunun fiyatı cnm?
Aslında böyle kız mobilyası gibi bişey almak istemiyodum ama bunları görüncede bi başka oluyorummmmmmmmmmm
Çok güzel canım ama bence pahalı ya 6 bin tl .bizim bir arkadaş çocuk odasını 3.500 tl ye almıştı .o da ünlü bir markaydı sorayım da sana soylüm .aynı bu şekilde kaliteli.bu beşiğin kenarları çıkıyorsa harika .
ya canım işte hastaneden hastaneye degısıyo ayrıca o doktora bi daha gıtmek ıstemıyorum bu yuzden sormayacm neden boyle oldugunu fln..daha iyi bi doktor ve hastane denicem ınsallah ordada hayal kırıklıgına ugramam
cnm baby adres dıye bır magazanın urunu ankarada ama google a yaz ordada cıkar
tsk ederım seremcim valla iyiki burası var yoksa kafayı yerdim ben bugun dedımya en cok goremedım ya ona uzuluyorum o kadar beklemişken:85:aslında ıcıme dogmustu ama esımden dolayı sesımı cıkaramadım doktor begenmıyosun dıye baslıcaktı yine :26:özel hastane cnm gıttıgım hastane muayeneye para almıyolar zaten ama ayrıntılı ıcın sadece 10 tl aldılar bastan savma olacagı ordan belliydi zatenartık doktor hastane arayısı ıcınde olcam yıne alman hastanesı var oraya tel acıp ıyıce bılgı alcam bı daha da o hastaneye ölsem gitmem:85:
benimde begendıgım bir isim ama sanki herkes ALYA yeerine AYLA der gibi geliyo
aman fazla yorma kendini ...
nice senelere bu arada...
bu arada dün onca işimin arasında bi kaçamak yapıp evimin yakınındaki hastaneye gittim bebişimi görmeye
kendi doktorumla randevum 16 ağustos, beklemeyemedim
gittiğim kadın doktor çok ilgilendi sağolsun herhalde sürekli oraya devam edeceğimi düşündü. oğlum büyümüş kendi kendine oynuyordu ayaklarını karnına uzatıp brakıyordu içerde spor yapıyordu18.7 cm ve 220 gr olmuş doktor herşey yolunda bi problem yok dedi. kalp atışlarını dinletti.
ben de cisniyetini 3 hafta önce öğrendik ama sizden de bi teyid edelim dedik. tabii bakalım hemen dedi. oğlan, size de öyle demişlerdir herhalde dedi. evet dedim garantilemiş olduk böylece :)) % 100 erkek bak pipisi deyip farklı bi açıdan oğluşun pipisini gösterdi. bizimki pek edepsiz her gittiğimizde hemen açıyor bacak arasını pipi ortada
sonra tartıldım ordaki tartıya göre 1.2 kg almışım. çok güzel kilon hepsi bebekle ilgili ağırlıklar zaten sen almamışsın dedi. başlarda bulantın filan oldu verdin mi dedi, hayır dedim. o zaman çok daha güzel tebrik ederim dedi. çünkü bulantın olmadığı için hızla kilo alabilirdin dedi. uyurken sol yanıma yatmaya alışmamı söyledi bebeğin daha iyi beslenebilmesi için. yatmaya çalışıyorum uyandığımdan yine yüzüstü buluyorum kendimi karnımın üstüne baskı oluyor endişeleniyorum dedim. korkma hiçbişey olmaz zaten artık istesen de yüz üstü yatamıcaksın dedibu hatalardan sonra bebeğin gelişimi hızlanıcak ve sen de hızla kilo alıcaksın dedi.
hareketleri için de net olarak ayırt edebilmen 20-21. hafta dolaylarında olur. bu haftalarda hafif olarak seyirme ya da pıt pıt bişey atıyomuş gibi hissedebilirsin ama bu aaa babası koş gel diyerek ona gösterebileceğin kuvvette olmaz dedi
bi de burda konuştuğumuz şu AFP testini yapalım dedi. ikili yapmışsın üçlüye gerek yok ama AFP olsun dedi. onda kararsız kaldık eşimle. kendi doktorum istemedi çünkü bi de ayrıntılıya giricem zaten önce tamam yapalım dedim laboratuvara inince sonra vazgeçtimen son kan sayımı ne zaman yapıldı bi kan durumuna bakalım bi de idrarına dedi. onlarda da katkı payı filan alınmıyomuş yaptırayım bari dedim kan ve idrar verdim sonuçları bugün alıcam. çok uzun oldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?