2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiin canım hepimiz inş. sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza
evet benim oğlan yiğidin malı meydanda misali hemen açıyor her iki doktor da kesin olarak erkek dedi zaten ben bile görüyorum pipiyi her seferinde.
15 ağustosa az kaldı canım inş. o gün öğrenirsiniz uzun uzun bakılıyor illaki bi esnada açar bacaklarını

rh arkadaşalr.Ben de doktorumdn aslında pek memnun değilim sen sormazsan cvp vermiyor ee sen de zaten ne soracağını bilmiyorsun.Bir de bu doktor önüne geleni sezeryan yapıyormuş ben normal doğum istiyorum. Ben özelde muayene oluyorum ben bebeğimi daha net hiç göremedim hepsiyah görüntü.O renkli ultrasana bellirli bir haftadan sonra mı bakıyorlar.ben 16+5 deyim.Ben de bebişimin yüzünü görmek istiyorum

evet cnm ya fazla gldı banada ama bulamadım duzgun bıse koca sıtelerde sen bı ogren sana zahmet cok sevınırım bu besık ılerde genc odasındada kullanılıyor cnm

canım bazı yerlerde 3 boyutlu ultrason da oluyor ikisinden de bakılıyor. mesela ben de doktorun özel muayenehanesine gidiyorum hem siyah beyaz hem de 3 boyutlu bakılıyor. çoğunlukla herşeyi siyah beyazda ineceleyip sonra bi de bebeğimizin renki görüntüsünü gösteriyor bikaç dk. hepsini de dvd ye kaydediyor.
doktora göre değişiyor bu durum sanırım. bi de detaylı ultrason dedikleri şeyde de ayrıntılı olarak görüyorsun o da sanırım 21. haftadan sonraydı

şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşş şoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw

canım zaten doktor size % 51 demişti sanırım ki çok düşük bi yüzde zaten hiç söylemeseymiş daha iyi olurdu bence.
o yüzdeye ben kız diye sevmezdim bebişimi eşin sevinir şimdi erkek istiyordu sanırım. gözünüz aydın canım

Son düzenleme:
arkadaslar Ankarada olanlara bı onerım olucak Lina kadın saglık var ben oraya gıdıyorum ve cok memnunum doktorum Sema Yıldırım ve her gıttıgımde 20 dk en az goruyorum uzun uzun anlatıyo doktorum hıc fark almadan renklıde gosterıyor cok guler yuzlu cok ılgılı bır doktor sıddetle tavsıye ederım gıdenler bırakamıyor ben dogumumuda ona yaptırıcam Allahın ıznıyle inş

ya adama beni sinir ediyo bakıyo öle hmm her şey normal diyo bana i şey göstermiyor.Sanki kendi çocuğu ben daha çok ilgilenen bir doktor istiyorum ama sivas ta tek özel hastane burası ve bu doktor çok iyiymiş güyaa neyse bir de 20 sinde gideceğim sorarım ona 3 boyutlu ultrasonu eğer yie göstermezse bırakır devlete giderim valla verdiğim paralara yazık.

gözün ayhdın canım neyse o da yeni farkına varmıştır zaten cinsiyetinin pek alınmamıştır o yüzden.

Kızlar ya ben oğluşuma isim bulamıyorum baybars koyacaktık vazgeçtik yırtıcı bir kaplan cinsiymiş anlamı biliyorsunuz isim karakteri etkiliyor.önerebileceğininz isimler var mı?

ayyy ben kesın sonuc almak isterımm..cunku cınsıyetını ögrendıgım gun bişiler alıcam bebegıme..zor duruyorum 4 aydır zatenn..bakıp bakıp alamadan cıkıyorum bebek magazalarından..ben yıne de ilk alışwerişlerımı düşünerek yapayım barıı ortak renkelerıı seceyım=)

evet canım çok haklısın ben içimden kız geçtiği için hemen inandım suç bende yani
hahhaah öyledir inşalah. canım bu isim derdi bende de var. uras istedik ama ben vazgeçtim çunku kımse söyleyemıyor. hele annem değişik değişik kelımeler türetti urastan yiğit yağız demir emre gibi basit ama anlamlı olmalı. alp yada sarp nasıl? eşim de taktı urasa nasıl ikna edecez bakalım

Aaaaa ciddimisin kızz yüzde kaç kız demişlerdi sana bide kaçıncı haftada kız dediler benimde böyle olursa üzülürüm yaa yavrum kimlik kargaşası yaşar kızım kızım deyip duruyorum

cnm ben oglum olsaydı kuzey bulut koyucaktım ve herkesın cok hosuna gıtmıstı bu ısım ama ruzgar , eren , cenk ben bunlarıda begenıyorum erkekde

hahhaah öyledir inşalah. canım bu isim derdi bende de var. uras istedik ama ben vazgeçtim çunku kımse söyleyemıyor. hele annem değişik değişik kelımeler türetti urastan yiğit yağız demir emre gibi basit ama anlamlı olmalı. alp yada sarp nasıl? eşim de taktı urasa nasıl ikna edecez bakalım[/QUOTE]

bizimkisi de baybars diye tutturmuştu ama şükür zazgeçti.yağızı ben cinsiyetini öğreneceğim gün rüyamda görmüştüm bak rüyamda çıktı onu koyalım diyorumonu da kabul etmiyor.YAĞIZ DEDİM,EYMEN DEDİM,MÜBİN DDİM,KEREM DEDİm hiçbirini beğenmiyor.Çıldıracağım yaa :84:

cnm ben oglum olsaydı kuzey bulut koyucaktım ve herkesın cok hosuna gıtmıstı bu ısım ama ruzgar , eren , cenk ben bunlarıda begenıyorum erkekde

eşimde bir ara BORA olsun dedim ama ben sert isimler koymak istemiyorum anlamı güzel olsun :18: sonra çocuğumuz hırçın olur zaten babası hırçın bir de oğlunu çekemem:78:

aaaaaaa :) kımbılır ne kadr cok sasırdın cnm....meserret duymasın o da suphelenır :)
hayırlısı olsun ya..dr. ne derse hemen ona alısıosun zaten...kız erkek hıc fark etmıo bence...

bu arada bebegının hareketlerını hıssedenler duzenlı olarak mı hıssedıosunuz?ben ara sıra pıt dıe bısey hıssedıorum ama hıc emın degılım ve sureklı olmuo

sedacım seninki kaç haftalık benimki 16+5 ama bi şey hissedemiyorum sanki.erkek daha kolay hissedilirmiş ama ben hala hissedemedim

Tünaydın kızlarr...
nasılsınız görüşmeyeli ben bayadır giremiodum foruma yaklaşık 1 hafta oldu faceden bakınıodum sadece. herkes iyidir umarım bi kaç sayfa geçmişe bakabildim sadece.
bende biraz önce doktordan geldim.doktorumdan pek memnun değildim yeni bi doktora gittim gayet iyiydi ve ilgiliydi sanırım bu dr devam edeceğim inş. sonradan bi sıkıntı çıkmaz. Nurrose senin hastaneye gittim canım Gamze hanım yok demişlerdi bende istipan Beye aldım. hem hastaneyi hem dr beğendim umarım sonradan da iyi gider.
Bebişimize gelince karnım açtı telaşla gittiğim için bişi yemeyi unuttum kuzum bir iki zıpladı o kadar ööyyle yattı durdu. cinsiyetini de tekrar sorduk. bacakları çapraz duruo tam gözükmüo ama bi çıkıntı görmüyorum pipiye benzer dedi erkek diyemem ama kız da diyemem dedi :44: bir iki salladı ama yavrum kıpırdamadı. ben hala kızım die seviorum bakalım çünkü diğer doktor % 90 kız demişti ona güvenerek 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım hayırlısı

canım hadi bakalım gördün sen oğluşunu sıra bende... 10 ağustosta gidicem,bende teyit ettireyim iyice oğlumun cinsiyetini benim 2 hafta önce oğlum 14cmdi...ne çabuk büyüyorlar ya.... canım dün seyirmeyeler ve pıt pıtlar duydum bende ama bugün henüz daha hissetmedim...bak bu doktor da iyiymiş arada uğrarsın ona da, bende memnun kalırsam kaçamak gidebilirim arada bu doktoruma testlerinde iyi çıkar inşallah tatlım..bu arada iyi tatiller diliyorum sana...:82:

cnm seninki kaç haftalık merak ettim benimki 15+1 iken 10 cm 113 gr dı.

cnm seninki kaç haftalık merak ettim benimki 15+1 iken 10 cm 113 gr dı.

canım ben doktora gittimde 15+0dı...o zaman tek bir ölçümle değil birkaç ölçümün ortalamasıyla kilosunu verdi doktor 151gr'dı..boyuda uyluk kemiğinin boyunu 7ile çarpınca çıkıyormuş oda FL idi sanırım 2cmdi...onu 7 ile çarpınca boyuda 14cm. çıkmıştı...ama sen boy ve kiloya takılma bu biraz genetikle alakalı bir durum hem anne baba hem bebek genetiği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…