- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.641
Gözünaydın canım,Allah sağlıkla sıhhatle ucağına almayı nasip etsin.
Senin oğlşuşun ne güzel gösteriyor.Teyidini bile yapmışssın ne güzel.Bizim bebiş inatla göstermyor.
Hep büyük ihtimalle cümlesini duyuyorum.
15.ağustosda ayrıntılı ultrasonda artık öğreniriz inş.
Sağlıklı olsun da doğduğunda bile öğrensem sorun değil valla.
Çok güzel canım ama bence pahalı ya 6 bin tl .bizim bir arkadaş çocuk odasını 3.500 tl ye almıştı .o da ünlü bir markaydı sorayım da sana soylüm .aynı bu şekilde kaliteli.bu beşiğin kenarları çıkıyorsa harika .
rh arkadaşalr.Ben de doktorumdn aslında pek memnun değilim sen sormazsan cvp vermiyor ee sen de zaten ne soracağını bilmiyorsun.Bir de bu doktor önüne geleni sezeryan yapıyormuş ben normal doğum istiyorum. Ben özelde muayene oluyorum ben bebeğimi daha net hiç göremedim hepsiyah görüntü.O renkli ultrasana bellirli bir haftadan sonra mı bakıyorlar.ben 16+5 deyim.Ben de bebişimin yüzünü görmek istiyorum
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
canım bazı yerlerde 3 boyutlu ultrason da oluyor ikisinden de bakılıyor. mesela ben de doktorun özel muayenehanesine gidiyorum hem siyah beyaz hem de 3 boyutlu bakılıyor. çoğunlukla herşeyi siyah beyazda ineceleyip sonra bi de bebeğimizin renki görüntüsünü gösteriyor bikaç dk. hepsini de dvd ye kaydediyor.
doktora göre değişiyor bu durum sanırım. bi de detaylı ultrason dedikleri şeyde de ayrıntılı olarak görüyorsun o da sanırım 21. haftadan sonraydı
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
evet canım çok haklısın ben içimden kız geçtiği için hemen inandım suç bende yani
canım zaten doktor size % 51 demişti sanırım ki çok düşük bi yüzde zaten hiç söylemeseymiş daha iyi olurdu bence.
o yüzdeye ben kız diye sevmezdim bebişimeşin sevinir şimdi erkek istiyordu sanırım. gözünüz aydın canım
hahhaah
gözün ayhdın canım neyse o da yeni farkına varmıştır zaten cinsiyetinin pek alınmamıştır o yüzden.
Kızlar ya ben oğluşuma isim bulamıyorum baybars koyacaktık vazgeçtik yırtıcı bir kaplan cinsiymiş anlamı biliyorsunuz isim karakteri etkiliyor.önerebileceğininz isimler var mı?
ya adama beni sinir ediyo bakıyo öle hmm her şey normal diyo bana i şey göstermiyor.Sanki kendi çocuğu ben daha çok ilgilenen bir doktor istiyorum ama sivas ta tek özel hastane burası ve bu doktor çok iyiymiş güyaa neyse bir de 20 sinde gideceğim sorarım ona 3 boyutlu ultrasonu eğer yie göstermezse bırakır devlete giderim valla verdiğim paralara yazık.
gözün ayhdın canım neyse o da yeni farkına varmıştır zaten cinsiyetinin pek alınmamıştır o yüzden.
Kızlar ya ben oğluşuma isim bulamıyorum baybars koyacaktık vazgeçtik yırtıcı bir kaplan cinsiymiş anlamı biliyorsunuz isim karakteri etkiliyor.önerebileceğininz isimler var mı?
cnm ben oglum olsaydı kuzey bulut koyucaktım ve herkesın cok hosuna gıtmıstı bu ısım ama ruzgar , eren , cenk ben bunlarıda begenıyorum erkekde
aaaaaaa :) kımbılır ne kadr cok sasırdın cnm....meserret duymasın o da suphelenır :)
hayırlısı olsun ya..dr. ne derse hemen ona alısıosun zaten...kız erkek hıc fark etmıo bence...
bu arada bebegının hareketlerını hıssedenler duzenlı olarak mı hıssedıosunuz?ben ara sıra pıt dıe bısey hıssedıorum ama hıc emın degılım ve sureklı olmuo
bu arada dün onca işimin arasında bi kaçamak yapıp evimin yakınındaki hastaneye gittim bebişimi görmeye
kendi doktorumla randevum 16 ağustos, beklemeyemedim
gittiğim kadın doktor çok ilgilendi sağolsun herhalde sürekli oraya devam edeceğimi düşündü. oğlum büyümüş kendi kendine oynuyordu ayaklarını karnına uzatıp brakıyordu içerde spor yapıyordu18.7 cm ve 220 gr olmuş doktor herşey yolunda bi problem yok dedi. kalp atışlarını dinletti.
ben de cisniyetini 3 hafta önce öğrendik ama sizden de bi teyid edelim dedik. tabii bakalım hemen dedi. oğlan, size de öyle demişlerdir herhalde dedi. evet dedim garantilemiş olduk böylece :)) % 100 erkek bak pipisi deyip farklı bi açıdan oğluşun pipisini gösterdi. bizimki pek edepsiz her gittiğimizde hemen açıyor bacak arasını pipi ortada
sonra tartıldım ordaki tartıya göre 1.2 kg almışım. çok güzel kilon hepsi bebekle ilgili ağırlıklar zaten sen almamışsın dedi. başlarda bulantın filan oldu verdin mi dedi, hayır dedim. o zaman çok daha güzel tebrik ederim dedi. çünkü bulantın olmadığı için hızla kilo alabilirdin dedi. uyurken sol yanıma yatmaya alışmamı söyledi bebeğin daha iyi beslenebilmesi için. yatmaya çalışıyorum uyandığımdan yine yüzüstü buluyorum kendimi karnımın üstüne baskı oluyor endişeleniyorum dedim. korkma hiçbişey olmaz zaten artık istesen de yüz üstü yatamıcaksın dedibu hatalardan sonra bebeğin gelişimi hızlanıcak ve sen de hızla kilo alıcaksın dedi.
hareketleri için de net olarak ayırt edebilmen 20-21. hafta dolaylarında olur. bu haftalarda hafif olarak seyirme ya da pıt pıt bişey atıyomuş gibi hissedebilirsin ama bu aaa babası koş gel diyerek ona gösterebileceğin kuvvette olmaz dedi
bi de burda konuştuğumuz şu AFP testini yapalım dedi. ikili yapmışsın üçlüye gerek yok ama AFP olsun dedi. onda kararsız kaldık eşimle. kendi doktorum istemedi çünkü bi de ayrıntılıya giricem zaten önce tamam yapalım dedim laboratuvara inince sonra vazgeçtimen son kan sayımı ne zaman yapıldı bi kan durumuna bakalım bi de idrarına dedi. onlarda da katkı payı filan alınmıyomuş yaptırayım bari dedim kan ve idrar verdim sonuçları bugün alıcam. çok uzun oldu yaaa
sedacım seninki kaç haftalık benimki 16+5 ama bi şey hissedemiyorum sanki.erkek daha kolay hissedilirmiş ama ben hala hissedemedim
canım hadi bakalım gördün sen oğluşunu sıra bende... 10 ağustosta gidicem,bende teyit ettireyim iyice oğlumun cinsiyetini benim 2 hafta önce oğlum 14cmdi...ne çabuk büyüyorlar ya....canım dün seyirmeyeler ve pıt pıtlar duydum bende ama bugün henüz daha hissetmedim...bak bu doktor da iyiymiş arada uğrarsın ona da, bende memnun kalırsam kaçamak gidebilirim arada bu doktoruma testlerinde iyi çıkar inşallah tatlım..bu arada iyi tatiller diliyorum sana...:82:
cnm seninki kaç haftalık merak ettim benimki 15+1 iken 10 cm 113 gr dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?