2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..dün doktor bana hareketlerı hıssedıyo musun dedi bende evet dedim bişey demedioglusumun kilosu olculmedı ama boyu 21.7cmhakikaten cabuk büyüyolar 15+ larda 11 cm di oglumbu arada dün kk dan bi arkadas o da batmandaymıs 32 haftalık hamıleymiş..bi kac doktor onerdi bakalım onlardan birine gidicem inşallah memnun kalırım bu sefer yoksa delırecem yaniii:95:

Son düzenleme:

yaa hakkaten benim dr gıcık neye göre hesap yapıyor bilemiyorum ki ağzından laf çıkmıyorki.Kiloya boya takılmıyorum da dr çok takılıyorum ama

evet canım gördüm çok şükür hadi bakalım sıra sen de. sen de 3 boyutlu gör bu kez oğluşunu. sorma her gördüğümde şaşkın şaşkın aaa ne kadar büyümüş diyorum doktor da büyüyor tabii annesi diyo :) evet beğendim kadını arada oğlumu özlersem giderim. umarım sen de memnun kalırsın.
inş. bakalım testleri henüz alamadım. AFP yi de yaptırmadım yaa nasılsa detaylıya gircez dedim kafamı karıştırmayayım şimdi. teşekkür ederim canım

cnm seninki kaç haftalık merak ettim benimki 15+1 iken 10 cm 113 gr dı.

benim 15+2 idi sanırım 118 gr 14 cmdi, herkesin değişiyor genetik faktörlerle sanırım

yaa hakkaten benim dr gıcık neye göre hesap yapıyor bilemiyorum ki ağzından laf çıkmıyorki.Kiloya boya takılmıyorum da dr çok takılıyorum ama

canım beğenmiyorsan doktorunu değiştir bedava gitmiyoruz ya (gerçi devlet hastanesine mi gidiyorsun bilmiyorum) bizim en doğal olarak soru sormaya ve cevapları en güzel şekilde almaya hakkımız var...eğer doktor beni bilgilendirmeyecekse ne yapayım onu at çöpe

Aaaaa ciddimisin kızz yüzde kaç kız demişlerdi sana bide kaçıncı haftada kız dediler benimde böyle olursa üzülürüm yaa yavrum kimlik kargaşası yaşar kızım kızım deyip duruyorum
13. haftada %51 kız demişti. sonra bence kız ama önümüzdekı ay netleşir vs dedi. bende kız istediğim için hemen inandım büyüttüm kafamda.hayaller kurdum falan. ama napalım oğlum için hayal kurarım bende artık. bide isim bulabilirsem süper olacak

evet çok şaşırdım ama bariz gördm pipisini. sıpam benım çok güzeldi.

bu arada mid yanmam için şurup verdi. diş eti hassasıyetım için de gargara.

kızlar benım bebegım 16. haftasında 21 cm 203 gr dı nasıl sızce

canım iyi bence ama işte herkeste farklı oluyor anne babanın boyu kilosu etkiliyor...bende eşimde uzunuz doktor bize bebeğiniz uzun olur demişti bakalım birde 1 gün bile etkiliyor bebekleri müthiş büyüyorlar

seyyah oglun oluyormuş cok sevindim zaten doktor az ihtimalle soylemiş keske kendını fazla kaptırmasaydın ama mutluyum demişsin ne guzel allah saglıkla kucagına aldırsın oglunu

ayyy limangado açar açmaz 10 tl hediye çeki kazandınız çıktı hemen poposunda hayvancıklar olanlardan alayım ben de
ama yaaa çok güzeller 2 tane alıcam karar veremedim hangilerini alsam oğluma

canım nice senelere diyorum..
bu arada kardeşin için de hayırlı olsun diyorum..tamamına ersin inşallah...

ayy böyle olunca tırsıyorum kızzz...benimde kızım oğlan olursa diye korkuyorum.yok ama benim doktor kesin dedi birde dört boyutluyla baktı..kesindir heralde...

canım sende başka doktora git benim gittiğim doktorların hesabı yok...
ayrıca hiç biri de boy kilo hesabı yapmadı..sorduğumda 20 haftadan sonra kilo ölçülür demişlerdi..hepsi aynıı..ben yine başka doktora gidicem artık karar verdim doktoruma...ama üçlü istiycek benden bende yaptırdım diyemicem..bir daha yapılıcak artık..kararsız kalmakta böyle uğraştırıcı..

ayyy limangado açar açmaz 10 tl hediye çeki kazandınız çıktı hemen poposunda hayvancıklar olanlardan alayım ben de
ama yaaa çok güzeller 2 tane alıcam karar veremedim hangilerini alsam oğluma

sulfat bende kazandım indirim ama bulamıyorum ya

slm kızlar , iyi hafta sonları herkese .biz iyiyiz çok şükür oğluşumla ama yine bu ara mide bulantıları olmaya başladı sıcaklardan oluyor galiba.
seyyahın oğlu oluyormuş valla banada erkek dedi doktorumuz prof adam ama yinede yanılmış olabilir bu hafta 3 lü testimiz var ozman tekrar teyid ettirelim bakalım.

özele gidiyorum cnm güüüya ama devletten farkı yok.Bu seferde gittiğimde istediğm beni memnun etmezse değiştireceğim artık.

kızlar benım bebegım 16. haftasında 21 cm 203 gr dı nasıl sızce

süpermiş maşallah cnm ya.

canım sende başka doktora git benim gittiğim doktorların hesabı yok...
ayrıca hiç biri de boy kilo hesabı yapmadı..sorduğumda 20 haftadan sonra kilo ölçülür demişlerdi..hepsi aynıı..ben yine başka doktora gidicem artık karar verdim doktoruma...ama üçlü istiycek benden bende yaptırdım diyemicem..bir daha yapılıcak artık..kararsız kalmakta böyle uğraştırıcı..[/QUOTE]

ben de öle yapcam valla bu hafta devlete gitcem diğer hafta da ünv. hastanesine gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…