- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.661
canım ben doktora gittimde 15+0dı...o zaman tek bir ölçümle değil birkaç ölçümün ortalamasıyla kilosunu verdi doktor 151gr'dı..boyuda uyluk kemiğinin boyunu 7ile çarpınca çıkıyormuş oda FL idi sanırım 2cmdi...onu 7 ile çarpınca boyuda 14cm. çıkmıştı...ama sen boy ve kiloya takılma bu biraz genetikle alakalı bir durum hem anne baba hem bebek genetiği ile...
canım hadi bakalım gördün sen oğluşunu sıra bende... 10 ağustosta gidicem,bende teyit ettireyim iyice oğlumun cinsiyetini benim 2 hafta önce oğlum 14cmdi...ne çabuk büyüyorlar ya....canım dün seyirmeyeler ve pıt pıtlar duydum bende ama bugün henüz daha hissetmedim...bak bu doktor da iyiymiş arada uğrarsın ona da, bende memnun kalırsam kaçamak gidebilirim arada bu doktoruma testlerinde iyi çıkar inşallah tatlım..bu arada iyi tatiller diliyorum sana...:82:
cnm seninki kaç haftalık merak ettim benimki 15+1 iken 10 cm 113 gr dı.
yaa hakkaten benim dr gıcık neye göre hesap yapıyor bilemiyorum ki ağzından laf çıkmıyorki.Kiloya boya takılmıyorum da dr çok takılıyorum ama
13. haftada %51 kız demişti. sonra bence kız ama önümüzdekı ay netleşir vs dedi. bende kız istediğim için hemen inandım büyüttüm kafamda.hayaller kurdum falan. ama napalım oğlum için hayal kurarım bende artık. bide isim bulabilirsem süper olacakAaaaa ciddimisin kızz yüzde kaç kız demişlerdi sana bide kaçıncı haftada kız dedilerbenimde böyle olursa üzülürüm yaa yavrum kimlik kargaşası yaşar kızım kızım deyip duruyorum
aaaaaaa :) kımbılır ne kadr cok sasırdın cnm....meserret duymasın o da suphelenır :)
hayırlısı olsun ya..dr. ne derse hemen ona alısıosun zaten...kız erkek hıc fark etmıo bence...
bu arada bebegının hareketlerını hıssedenler duzenlı olarak mı hıssedıosunuz?ben ara sıra pıt dıe bısey hıssedıorum ama hıc emın degılım ve sureklı olmuo
kızlar benım bebegım 16. haftasında 21 cm 203 gr dı nasıl sızce
13. haftada %51 kız demişti. sonra bence kız ama önümüzdekı ay netleşir vs dedi. bende kız istediğim için hemen inandım büyüttüm kafamda.hayaller kurdum falan. ama napalım oğlum için hayal kurarım bende artık. bide isim bulabilirsem süper olacak
evet çok şaşırdım ama bariz gördm pipisini. sıpam benım çok güzeldi.
bu arada mid yanmam için şurup verdi. diş eti hassasıyetım için de gargara.
herkese iyi haftasonlarıumarım herkes iyidir.
2-3 gündür koşturmaktan yoğunluktan giremedim. perşembe evlilik yıldönümümüzdü eşimle güzel bir gün geçirip akşam da yemeğe çıktık.
dün de kardeşime kız istemeye gittik, bikaç gündür isteme ve söz telaşı vardı neredeyse herşeye ben koşturdum
çok şükür güzel bi şekilde atlattık.
ama yoruldum sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var ptesi de istanbul yolcusuyum evin temizlenmesi lazım, valiz hazırlancak, ütüler filan
ooffff çok işim varmış
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
yaa hakkaten benim dr gıcık neye göre hesap yapıyor bilemiyorum ki ağzından laf çıkmıyorki.Kiloya boya takılmıyorum da dr çok takılıyorum ama
ayyy limangado açar açmaz 10 tl hediye çeki kazandınız çıktı hemen poposunda hayvancıklar olanlardan alayım ben de
ama yaaa çok güzeller 2 tane alıcam karar veremedim hangilerini alsam oğluma
sulfat bende kazandım indirim ama bulamıyorum ya
canım nice senelere diyorum..
bu arada kardeşin için de hayırlı olsun diyorum..tamamına ersin inşallah...
özele gidiyorum cnm güüüya ama devletten farkı yok.Bu seferde gittiğimde istediğm beni memnun etmezse değiştireceğim artık.canım beğenmiyorsan doktorunu değiştir bedava gitmiyoruz ya (gerçi devlet hastanesine mi gidiyorsun bilmiyorum) bizim en doğal olarak soru sormaya ve cevapları en güzel şekilde almaya hakkımız var...eğer doktor beni bilgilendirmeyecekse ne yapayım onu at çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?