- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.681
slm kızlar , iyi hafta sonları herkese .biz iyiyiz çok şükür oğluşumla ama yine bu ara mide bulantıları olmaya başladısıcaklardan oluyor galiba.
seyyahın oğlu oluyormuş valla banada erkek dedi doktorumuz prof adam ama yinede yanılmış olabilir bu hafta 3 lü testimiz var ozman tekrar teyid ettirelim bakalım.[/QUO
oğlum oluyo valla canım şoktayım nasıl alıştırmışım kendımı kıza. ama hata bende çok kaptırdım. neyse sağlıklı olsun da oyy oğlum benım çok güzeldi kızlar ya .
seyyah2806 canım hayırlı olsun oğluş....ya keşke olasılıklardan bahsetmese şu doktorlar ama sanırım %51 demişti dimi yarı yarıya aslında ama insan hemen alışıyor o fikre...ama kızlarda yanılma daha çok oluyor sanırım...uzantı göremedikleri için kız diyorlar galibaay bende gidip bir daha teyit ettireyim içim rahat etsin...
sulfatcım kardeşin için de hayırlı olsun diyorum,allah tamamına erdirsin...
nihayet karar verip bunları aldık hediye çeki sayesinde kargo bedavaya gelmiş oldu, 3 lira da indirim oldu
Eki Görüntüle 235920 Eki Görüntüle 235919
ooh valla yaaa bana niye vermedi bunlar hediye çeki..ben kazık yedim bakk görüyomusun..
genelde açtığım gibi hemen bi elma çıkıyor 1 saat süreyle kullanmak üzere 10 lira çek kazandınız diyo. hemen aldım ben de öyle olunca
bana dün çıkmadı canım heralde ilk alışverişim olduğu içindir..sonradan alışverişi yapınca 7 tl verildi..herhangi alışverişte kargo parası ücretsiz gibisinden..ama bi işe yaramadı..biraz önce baktım 10 tl geldi..ne işime yarıcak benim o aldılar benden fazla fazla..
neyse bi dahaki sefere kazanmadan almıcam..
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
Maclaren Techno XLR Bebek Arabası | Maclaren Techno XLR Bebek Arabası Fiyatı kızlar sızce bu araba nasıl bılgısı olan varmı bırde benım merak ettıgım sey yenıdogan 0-3 ay bebekdemı buna bınıyor
selamm kızlar dün doktora gittim hala kız benimki:)ama nedense içime hala erkekmiş gibi doğuyor artık bi sonraki kontroldede kız derse alışverişe başlıcam tansiyonum biraz yüksek çıktı umarım heycandan olmuştur ilk gebeliğimde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorummelisimin kalp atışlarını dinledik 140 atıyordu dr gayet iyi 120-170 arası olmasını isteriz dedi boyumuz 23 cm kilomuz 240 gr bende hala kilo almamışım dudağımdaki uçuk için hiçbirşey kullanma dedi bakalım geçmek üzere zaten şimdi geçmiş okuyayım bakalım sizler neler yapmışsınız
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?