2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nihayet karar verip bunları aldık hediye çeki sayesinde kargo bedavaya gelmiş oldu, 3 lira da indirim oldu

seyyah2806 canım hayırlı olsun oğluş....ya keşke olasılıklardan bahsetmese şu doktorlar ama sanırım %51 demişti dimi yarı yarıya aslında ama insan hemen alışıyor o fikre...ama kızlarda yanılma daha çok oluyor sanırım...uzantı göremedikleri için kız diyorlar galiba ay bende gidip bir daha teyit ettireyim içim rahat etsin...

sulfatcım kardeşin için de hayırlı olsun diyorum,allah tamamına erdirsin...

çok teşekkür ederim amiiin inş. canım

selam annişlerrr:)
geçmişi okumadan önce ciciş topicine yeni cicişler ekliyorummm
heme gelinnnn bekliyorum,
göbiş topicine göbiş ekliycem

genelde açtığım gibi hemen bi elma çıkıyor 1 saat süreyle kullanmak üzere 10 lira çek kazandınız diyo. hemen aldım ben de öyle olunca

bana dün çıkmadı canım heralde ilk alışverişim olduğu içindir..sonradan alışverişi yapınca 7 tl verildi..herhangi alışverişte kargo parası ücretsiz gibisinden..ama bi işe yaramadı..biraz önce baktım 10 tl geldi..ne işime yarıcak benim o aldılar benden fazla fazla..

neyse bi dahaki sefere kazanmadan almıcam..

kızlar dün 2011 temmuz annelerinin topiğine bakmak istedim..bizim gibiymişler başlarda..sonra alış verişler ve sonra doğumlarr:18: okuyorum ve bizde böyle olucaz diyorum..ciciş topklerine baktım..önden küçük alış verişler yapılmış tabi..son sayfalarda odaları döşemişler çok hoşuma gitti..

canım ben de limangodan ilk kez alışveriş yapıyorum, markafoni ve trendyoldan yapmıştım daha önce
o gün bunların ilk indirime girdiği gün baktım çıkmadı hiç çek filan ben de almadım bugün bi daha bakayım dedim çıktı
sağlık olsun bi dahakilerde deneyim kazanmış olduk

gerçekten büyük şookkkk:)
hayırlı olsun cnm

selamm kızlar dün doktora gittim hala kız benimki:)ama nedense içime hala erkekmiş gibi doğuyor artık bi sonraki kontroldede kız derse alışverişe başlıcam tansiyonum biraz yüksek çıktı umarım heycandan olmuştur ilk gebeliğimde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum melisimin kalp atışlarını dinledik 140 atıyordu dr gayet iyi 120-170 arası olmasını isteriz dedi boyumuz 23 cm kilomuz 240 grbende hala kilo almamışım dudağımdaki uçuk için hiçbirşey kullanma dedi bakalım geçmek üzere zaten şimdi geçmiş okuyayım bakalım sizler neler yapmışsınız

selamm kızlar dün doktora gittim hala kız benimki:)ama nedense içime hala erkekmiş gibi doğuyor artık bi sonraki kontroldede kız derse alışverişe başlıcam tansiyonum biraz yüksek çıktı umarım heycandan olmuştur ilk gebeliğimde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum melisimin kalp atışlarını dinledik 140 atıyordu dr gayet iyi 120-170 arası olmasını isteriz dedi boyumuz 23 cm kilomuz 240 grbende hala kilo almamışım dudağımdaki uçuk için hiçbirşey kullanma dedi bakalım geçmek üzere zaten şimdi geçmiş okuyayım bakalım sizler neler yapmışsınız

aayyy senin de melisin vardı dimi..adaşlarımız
canım kızdır o ya..benimkine kesin dedi ama bende sonradan değişenler olunca korkuyorum biraz..bebeğin normalmiş annesi gözün aydın..her kontrol insan tereddütlü gidiyor nede olsa dimi...
ilk gebeliğinde tüksek tansiyon mu çıkmıştı canım..

Çok şaşırdım seyyahcım...
hayırlı olsun oğluşun...
peki sen ne hissetmiştin...
sonra ultrason resminde kese ne yöndeydi..

Bende şimdi 12
2 hafta sonra randevum..
14 olurum o zaman..
doktorumuz aynı ya...
Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…