- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.701
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
aayyy senin de melisin vardı dimi..adaşlarımız
canım kızdır o ya..benimkine kesin dedi ama bende sonradan değişenler olunca korkuyorum biraz..bebeğin normalmiş annesi gözün aydın..her kontrol insan tereddütlü gidiyor nede olsa dimi...
ilk gebeliğinde tüksek tansiyon mu çıkmıştı canım..
evet canım benimde melisim var:)evet ya şimdi gördüm seyyahında oğlu olcakmış:))valla bende iyice tırstım..
ilk gebeliğimde yüksek tansiyona bağlı olarak preklamsi yaşadım
benimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum iyiydi..doktora gittiğimde sorucam inşallah bende de olmaz..evet canım benimde melisim var:)evet ya şimdi gördüm seyyahında oğlu olcakmış:))valla bende iyice tırstım..
ilk gebeliğimde yüksek tansiyona bağlı olarak preklamsi yaşadım
nihayet karar verip bunları aldık hediye çeki sayesinde kargo bedavaya gelmiş oldu, 3 lira da indirim oldu
Eki Görüntüle 235920 Eki Görüntüle 235919
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
banada çıktı hediye çekiı.. bende zürafalı olanı aldım oğluşuma..
PULPY ve AYYILDIZIM hber verdiğiniz için teşekkürler..
Seyyahım şoktayımBenim korkum da bu işte, ondan alıştırmamaya çalışıyordum kendimi, dün gidip chicco dan kızıma pembe bir hastane çıkışı takımı aldım, alırken de çocuğa dedim, bak erkek derlerse getirir değiştiririm diye
Bana erkek derlerse ismi hazır, bende kız ismi yokgerçi doktor bana yüzde vermedi, kesin olarak kız bebek bu dedi, kızdır dimi
Ay ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da benim dilim kızıma alıştı şok geçirirm valla
Tünaydın kızlarr...
nasılsınız görüşmeyeliben bayadır giremiodum foruma yaklaşık 1 hafta oldu faceden bakınıodum sadece. herkes iyidir umarım bi kaç sayfa geçmişe bakabildim sadece.
bende biraz önce doktordan geldim.doktorumdan pek memnun değildim yeni bi doktora gittim gayet iyiydi ve ilgiliydi sanırım bu dr devam edeceğim inş. sonradan bi sıkıntı çıkmaz. Nurrose senin hastaneye gittim canım Gamze hanım yok demişlerdi bende istipan Beye aldım. hem hastaneyi hem dr beğendim umarım sonradan da iyi gider.
Bebişimize gelince karnım açtı telaşla gittiğim için bişi yemeyi unuttum kuzum bir iki zıpladı o kadar ööyyle yattı durdu. cinsiyetini de tekrar sorduk. bacakları çapraz duruo tam gözükmüo ama bi çıkıntı görmüyorum pipiye benzer dedi erkek diyemem ama kız da diyemem dedi :44: bir iki salladı ama yavrum kıpırdamadı. ben hala kızım die seviorum bakalım çünkü diğer doktor % 90 kız demişti ona güvenerek3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım hayırlısı
aynen bendeee :)
daha yeni alıştım kızım demeye ,
erkek derse şok olurum
bugun gittiğim doktor da kız dedi ama yanılma payımız da oluyor tabi ilerleyen haftalarda daha iyi kesinleşir dedi
bu ne ki şimdi?
Offf cnm sıkılıyodün geceden beri kolumda ağrıyo içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo miskin miskin oturuyorum sohbette yok herkesler gezmekte galiba
Seyyahım şoktayımBenim korkum da bu işte, ondan alıştırmamaya çalışıyordum kendimi, dün gidip chicco dan kızıma pembe bir hastane çıkışı takımı aldım, alırken de çocuğa dedim, bak erkek derlerse getirir değiştiririm diye
Bana erkek derlerse ismi hazır, bende kız ismi yokgerçi doktor bana yüzde vermedi, kesin olarak kız bebek bu dedi, kızdır dimi
Ay ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da benim dilim kızıma alıştı şok geçirirm valla
En iyisi fazla alışmamak galiba, alışveriş için de acele etmemek lazım :26:
ben de çok sıkıldım bugün, eşim temizlik yapıyor, ben de bir el atayım dedim, kasığıma kramp girdi oturdum kaldım, sabahtan beri laptop önümde, bakmaktan başım ağrıdı, yemeği dışarda yiyecektik ama benimki çok yoruldu şimdi çıkar mı bilmiyorum, uyur kesin :97:
Offf cnm sıkılıyodün geceden beri kolumda ağrıyo içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo miskin miskin oturuyorum sohbette yok herkesler gezmekte galiba
slm kızlar
al benden de okadar canım sıkıntıdan patlıyorum eşim geldi biraz uyuduk beraber ben kalktım sıcaktan bayılmışım bi duş aldım o halen uyuyooodışarı çıkmak istıyorummmm:95::95:
Git yanına usulca uyandır ramazan şenlikleri için kurulan yerler var gidin gezin iftar edin benim içimden hiç dışarı çıkmak gelmiyooğlum anneme gitti eşimde mermerciye gitti banyo önüne mermer kestirecek bende öle kara kara düşünüp oturuyorum
slm kızlar
al benden de okadar canım sıkıntıdan patlıyorum eşim geldi biraz uyuduk beraber ben kalktım sıcaktan bayılmışım bi duş aldım o halen uyuyooodışarı çıkmak istıyorummmm:95::95:
ayy benimkide uyuyor..uyumadığı zamanda laptop ta dizi izliyordu zaten..
bende sıkılıyorum..canım yemek bile yemek istemedi..
sen çık gez valla istanbulda falan olsam bir dakka evde durmazdım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?