2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inanmıyorum yaaaaaaaa bir an önce salı olsun yine sorym cinsiyet kesinmi diyee..
Böyle duyunca içime şüphe düşüyo :44:
Gerçi sana %51 demiş ama bana % söylemedi hahaha
Ay ben detaylıya girene kdr rahat etmiycek sanırım içim..
Bu arada hayırlı olsun oğluşun cnmmmmmmmm..

evet canım benimde melisim var:)evet ya şimdi gördüm seyyahında oğlu olcakmış:))valla bende iyice tırstım..
ilk gebeliğimde yüksek tansiyona bağlı olarak preklamsi yaşadım

evet canım benimde melisim var:)evet ya şimdi gördüm seyyahında oğlu olcakmış:))valla bende iyice tırstım..

herkeze mrb bizde kızımla bugün 19+5 olduk olduk tekmelemelerimiz başladı haftaya renkli ultrasonumuz var umarım sağlıklıdır bebeğim. Canım ya bendede 15. haftamda tansiyon çıkmaları başladı 13 8 14 filan kardiyoloji doktoru günde 2 tane alfamet verdi 11 7 12 civarında şimdi ama iiyim baş agrılarım geçti bende zor geçer diye çok korkuyorum ama şükür bebeğimde bende iiyim benim ailemde kalıtsal oldugu için gebelik öncesi tansiyonuymuş ama yinede çok korkuyorum

benimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum iyiydi..doktora gittiğimde sorucam inşallah bende de olmaz..

slm annişlerr pıt pıtların yanında benim sabah soluma yatınca yaramaz kızım topak oluyo resmen biraz kasıyo anneyi sonra fırt die kaçıyo ben tesadüfen pıt pıtarını elimi karnıma koyunca hisediyorum henüz babası yakalayamadı bazen okkalı bi tekme atıyo şu toplanma bi yana yazda nasıl anlatsam resmen dönüp durma oluyomu sizdede merak ettim bu gün kocişim çok az mamayla oruç tutuyo ya onada üzüldüm illa ev yapmı börek istiyo mutfak çok sıcak bende hazır yufkayla yaptım gece pişşirdim patatesli içi pişmemiş böle yapma demşştimfelan dipp tirip attı sonra bişi yemeden yattı bende heşeyi kaldrıp tekrar fırna koydum 5 dk sonra kalkıp biraz peynir minnacık ekmekle oruç tutuyo sabahta açımmmmmm diye inliyo çocuk gibi sabah gözünü açınca acıkır o yüzden hiç yatakta yatamayız hehe delügötüm benimm

Seyyahım şoktayım Benim korkum da bu işte, ondan alıştırmamaya çalışıyordum kendimi, dün gidip chicco dan kızıma pembe bir hastane çıkışı takımı aldım, alırken de çocuğa dedim, bak erkek derlerse getirir değiştiririm diye
Bana erkek derlerse ismi hazır, bende kız ismi yok gerçi doktor bana yüzde vermedi, kesin olarak kız bebek bu dedi, kızdır dimi
Ay ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da benim dilim kızıma alıştı şok geçirirm valla

Son düzenleme:

aynen bendeee :)
daha yeni alıştım kızım demeye ,
erkek derse şok olurum
bugun gittiğim doktor da kız dedi ama yanılma payımız da oluyor tabi ilerleyen haftalarda daha iyi kesinleşir dedi
bu ne ki şimdi?

Cnm İstepan Tuna yı gittikçe görüorum,hatta buraya da yazmıştım çok ilgili birine benzio.Muayene olmaya gelen bi hamilenin küçük kızını görünceee hoşgeldin küçük hanım fln diye sevdi hoşuma gitmiştii

Offf cnm sıkılıyo dün geceden beri kolumda ağrıyo içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo miskin miskin oturuyorum sohbette yok herkesler gezmekte galiba

aynen bendeee :)
daha yeni alıştım kızım demeye ,
erkek derse şok olurum
bugun gittiğim doktor da kız dedi ama yanılma payımız da oluyor tabi ilerleyen haftalarda daha iyi kesinleşir dedi
bu ne ki şimdi?

En iyisi fazla alışmamak galiba, alışveriş için de acele etmemek lazım :26:

Offf cnm sıkılıyo dün geceden beri kolumda ağrıyo içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo miskin miskin oturuyorum sohbette yok herkesler gezmekte galiba

ben de çok sıkıldım bugün, eşim temizlik yapıyor, ben de bir el atayım dedim, kasığıma kramp girdi oturdum kaldım, sabahtan beri laptop önümde, bakmaktan başım ağrıdı, yemeği dışarda yiyecektik ama benimki çok yoruldu şimdi çıkar mı bilmiyorum, uyur kesin :97:

canımmmm bebişin cicişini ekledin mi?
merak ediyorum..

Bende dün kapıları sildim kolum ağrıyo ağrı kesici jel sürdüm öle oturuyorum
Düşünüyorum banada gidince erkek derlermi diye

slm kızlar
al benden de okadar canım sıkıntıdan patlıyorum eşim geldi biraz uyuduk beraber ben kalktım sıcaktan bayılmışım bi duş aldım o halen uyuyooo dışarı çıkmak istıyorummmm:95::95:

Git yanına usulca uyandır ramazan şenlikleri için kurulan yerler var gidin gezin iftar edin benim içimden hiç dışarı çıkmak gelmiyo oğlum anneme gitti eşimde mermerciye gitti banyo önüne mermer kestirecek bende öle kara kara düşünüp oturuyorum

ayy canım güldürdün beni benımki de dışarı çaıkmak istemıyoo delirecem ramazan geldı gelelı akşam evdeyız cnm burda pek ramazan şenlikleri yokk oo millte ramazan gelmemiş sanki brayı bi görsen böyle zamanlarda istanbulda yaşamayı çok istiyorum seçenek çok aktiivite çok her şeyi yapabilirsin

ayy benimkide uyuyor..uyumadığı zamanda laptop ta dizi izliyordu zaten..
bende sıkılıyorum..canım yemek bile yemek istemedi..
sen çık gez valla istanbulda falan olsam bir dakka evde durmazdım ben...

ayy benimkide uyuyor..uyumadığı zamanda laptop ta dizi izliyordu zaten..
bende sıkılıyorum..canım yemek bile yemek istemedi..
sen çık gez valla istanbulda falan olsam bir dakka evde durmazdım ben...

evet yaaa çıkıp gezsemmı ki ..yaa buarada buranında tadı kalmadı muhabbet yok kimse yokk yada ben alınganlık yapmaya başladım beni görünce kaçıyo herkes sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…