2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaaa çıkıp gezsemmı ki ..yaa buarada buranında tadı kalmadı muhabbet yok kimse yokk yada ben alınganlık yapmaya başladım beni görünce kaçıyo herkes sanırım

hafta sonları genelde kimse olmuyor canım..millet şöle bir bakıp kaçıyor hemen..muhabbet sarmıyor kimseyi..sen alınganlık yapma canım...

hafta sonları genelde kimse olmuyor canım..millet şöle bir bakıp kaçıyor hemen..muhabbet sarmıyor kimseyi..sen alınganlık yapma canım...

yaa canım ne biliyimm sanki çok alıngan yaptı bu hamişlik benii..zaten eve yetişemiyorum heryer gözüme batıyoo evde oldukça temizlik yapasım geliyo sonra ya bi taraflarımı ağrıtıyorum yada kesıyorummm:86:

erkek kız hayırlısı olsun eşine çok kızmıştın adamın içine doğmuş demek aslında biz istiyoruz zamanı varken daha cinsiyet diye ısrar ediyoruz ben 11 hafta da başladım dr yanılma payı var demişti en son kontrolde de kesin diyemem ultrasonda bişey gösterdi bu genelde kızlar da olur dedi bakalım hayırlısı ben hala kızım ya da oğlum demiyorum ayrıntılı ultasonda emin oluruz sanırım
canım eşim bana hamilelikte kullanılan gargara yok karbonat ya da tuzla ağzını çalkala demişti belkide bilmiyordur sana ne verdiler benimde ağzımda aft oluştu minicik bir yara ama acıyor ilacın ismini verirsen bir bakayım

benimde bağzen ağlama isteğim tutuyorr..ama ağlamıyorum tabii.hepsi can sıkıntısından aslında..
benim evde hala temizlik yapılıcak bekliyor..bir yeri yapsam öteki kalıyor vallaa...
iyice tembelleştim..

bugünde eve ancak girebildim...:)) dün baya bir baktım önce 4 tane minicik çorap aldım...İdil bebeye gittim sabah eşimle güzel şeyler vardı 2 tane organik işlenmemiş pamuklu çıtçıtlı body aldım, 2 tanede yine %100 pamuklu çıtçıtlı badi aldım bir tane de kadife ceket çok tatlılar...:)) görümcemden geleceklere bakayım eksikleri de ona göre alacağım ha bir de can bebenin alt değiştirme örtüsünü aldımm...daha doğrusu arkadaşım hemen ödedi...:)) hediye oldu...ya çok zevkli şeyler bunlar...

kızlarrrrr herkese merhaba şimdi hastaneden geldim:)))))))) prensesim oluyomuş
boy 15 cm, kilo 160 gr. dedi. bir de ntd testi için kan verdim sizce boy kilo normal mi öpüyorum hepinizi çok çok

çok güzel bizim ki erkek diye mi ki daha 11 cm ken 166 gr dı sanırım anne karnında bile farkediyor kilosu ha...:))

canımmmm bebişin cicişini ekledin mi?
merak ediyorum..

Foto makinem kardeşimde, telden çektim o da güzel olmadı, çok karanlık, yarın gün ışığında çeker koyarım

Bende dün kapıları sildim kolum ağrıyo ağrı kesici jel sürdüm öle oturuyorum
Düşünüyorum banada gidince erkek derlermi diye

Benim de her ay regl zamanımda sancım tutuyor yine tuttu, ayağa kalktıkça kasığıma batıyor, öyle yattım kaldım
Bizimki değişmez artık heralde, yanlış denenler genelde 12-13 haftalıkken söylenenler cnm. ya, ya da öyle avutuyorum kendimi

Ben de çok alıganım cnm. senden kaynaklı değil, hatta baya baya depresyon belirtileri gösteriyorum şu aralar...
Şimdilik kendimi tedavi etmeye çalışıyorum, devam ederse destek almayı düşünüyorum, o derece...

boy 15 cm, kilo 160 gr. dedi. bir de ntd testi için kan verdim sizce boy kilo normal mi öpüyorum hepinizi çok çok

Gözün aydın cnm.
Ben hiç anlamıyorum bu boy kilo olaylarından yorum yapamicam, benimkini bilmiyorum bile hatta

benimde bağzen ağlama isteğim tutuyorr..ama ağlamıyorum tabii.hepsi can sıkıntısından aslında..
benim evde hala temizlik yapılıcak bekliyor..bir yeri yapsam öteki kalıyor vallaa...
iyice tembelleştim..

Ağlama krizi benide tutuyo valla sıkamam kendimi doya doya agladım akşam biraz abarttım galiba oğlumun odasında yattım eşimde niye böle yapıyosun diye üstüme vardıkça daha çok agladım sustu gitti yattı sahurdan sonra gelmiş yanıma yatmış çocun yatanıda kırıcaz ayyy sabah aynaya bi baktım gözlerim şişmiş ama içim ferahlamıştı . Eşimde işten geldi bu gün konuşmaya korkuyorum artık seninle diyo kötü bi şey demedim niye böle yapıyosun diyo off bilmiyorum ki yaa

maşallah bebişine korkma canım bak ilaçla düzene girmiş inş böyle devam eder alfameti ilk gebeliğimde bende kullandım 1 hafta takip edicem tansiyonu duruma göre tekrar başlıcam.
benimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum iyiydi..doktora gittiğimde sorucam inşallah bende de olmaz..
inşş canım olmaz şişmeyle beraber tansiyonun yükselmedikçe korkma preklamside yüksek tansiyon ödem ve idrarda pretein birlikte görülüyor şuan bende ödem hariç diğer ikisi başladı yüksek bi ihtimal haftaya ilaç başlıcak doktorum

seyyahçım hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde inşallah ileride belki bide kızın olur

sen hangi doktora gidiyosun merak ettim..

gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah prensesin:)

arkadaşlar merhaba,çok sevinçliyim sizlerle paylaşmak istedim,20 temmuzda kızamıkçık virüsü sebebiyle amniyosentez yaptırmıştım, bugün sonuçları aldık,çok şükür enfeksiyon bulaşmamış,ayrıca karyotip sonucu da iyi çıktı yani down sendromu yok,kromozomlar da normal, hamileliğimin başından beri sıkıntılı süreç yaşadım,bebeğimi kaybetmeyi kabullendirtmişlerdi neredeyse,ama umudumu ona inancımı hiç yitirmedim,hep dua ettim Rabbim onu bana bağışladı şimdilik,sizler de ikili testler şunlar bunlar yüzünden hiç canınızı sıkmayın,içinizi hep rahat tutun,Allah a sığının,aertık rahatım başka sıkıntılar olmaz inşallah,pazartesi gönül rahatlığıyla gidip kesin cinsiyet öğrenip ciciler alacağım kuzuma,herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah,kimse böyle birşeyle imtihan olmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…