- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.721
evet yaaa çıkıp gezsemmı ki ..yaa buarada buranında tadı kalmadı muhabbet yok kimse yokk yada ben alınganlık yapmaya başladım beni görünce kaçıyo herkes sanırım
hafta sonları genelde kimse olmuyor canım..millet şöle bir bakıp kaçıyor hemen..muhabbet sarmıyor kimseyi..sen alınganlık yapma canım...
13. haftada %51 kız demişti. sonra bence kız ama önümüzdekı ay netleşir vs dedi. bende kız istediğim için hemen inandım büyüttüm kafamda.hayaller kurdum falan. ama napalım oğlum için hayal kurarım bende artık. bide isim bulabilirsem süper olacak
evet çok şaşırdım ama bariz gördm pipisini. sıpam benım çok güzeldi.
bu arada mid yanmam için şurup verdi. diş eti hassasıyetım için de gargara.
yaa canım ne biliyimm sanki çok alıngan yaptı bu hamişlik benii..zaten eve yetişemiyorum heryer gözüme batıyoo evde oldukça temizlik yapasım geliyo sonra ya bi taraflarımı ağrıtıyorum yada kesıyorummm:86:
canımmmm bebişin cicişini ekledin mi?
merak ediyorum..
Bende dün kapıları sildim kolum ağrıyo ağrı kesici jel sürdüm öle oturuyorum
Düşünüyorum banada gidince erkek derlermi diye
yaa canım ne biliyimm sanki çok alıngan yaptı bu hamişlik benii..zaten eve yetişemiyorum heryer gözüme batıyoo evde oldukça temizlik yapasım geliyo sonra ya bi taraflarımı ağrıtıyorum yada kesıyorummm:86:
kızlarrrrr herkese merhaba şimdi hastaneden geldim:)))))))) prensesim oluyomuş
boy 15 cm, kilo 160 gr. dedi. bir de ntd testi için kan verdim sizce boy kilo normal mi öpüyorum hepinizi çok çok
boy 15 cm, kilo 160 gr. dedi. bir de ntd testi için kan verdim sizce boy kilo normal mi öpüyorum hepinizi çok çok
çok güzel bizim ki erkek diye mi ki daha 11 cm ken 166 gr dı sanırım anne karnında bile farkediyor kilosu ha...:))
Gözün aydın cnm.
Ben hiç anlamıyorum bu boy kilo olaylarından yorum yapamicam, benimkini bilmiyorum bile hatta
Gözünaydınn cnm hayırlı olsun kısçennn
benimde bağzen ağlama isteğim tutuyorr..ama ağlamıyorum tabii.hepsi can sıkıntısından aslında..
benim evde hala temizlik yapılıcak bekliyor..bir yeri yapsam öteki kalıyor vallaa...
iyice tembelleştim..
maşallah bebişineherkeze mrb bizde kızımla bugün 19+5 olduk olduk tekmelemelerimiz başladı haftaya renkli ultrasonumuz var umarım sağlıklıdır bebeğim. Canım ya bendede 15. haftamda tansiyon çıkmaları başladı 13 8 14 filan kardiyoloji doktoru günde 2 tane alfamet verdi 11 7 12 civarında şimdi ama iiyim baş agrılarım geçti bende zor geçer diye çok korkuyorum ama şükür bebeğimde bende iiyim benim ailemde kalıtsal oldugu için gebelik öncesi tansiyonuymuş ama yinede çok korkuyorum
inşş canım olmaz şişmeyle beraber tansiyonun yükselmedikçe korkma preklamside yüksek tansiyon ödem ve idrarda pretein birlikte görülüyor şuan bende ödem hariç diğer ikisi başladı yüksek bi ihtimal haftaya ilaç başlıcak doktorumbenimde ayaklarım şişiyor ama tansiyonum iyiydi..doktora gittiğimde sorucam inşallah bende de olmaz..
şok şok şok!!! kızım kız değilmiş kızlar oğlum oluyormuşşşşşşşşoklardayım çok şaşkınım bir aydır kızım diye sevdiğim konuştuğum elbiseler baktığım bebeğim erkek çıktı. pipisini gördüm doktor resmini çekti babasına gösterirsin diye bid ediyokı sana benziyo bu bebek yuvarlak yüzlü gözleri de iri diyo doktor allahım kızım olsun çok istıyordum ama oğlum olduğu içinde çok mutluyum şimdiden çok sevdim oğlumu. eşim haklı çıktı keşke kızım dıye sevmeseydım kesınleşene kadar. ama olsun ben barışırım oğlumla. ayyy şapşalladım iyice. bide isim bulmak laızm şimdi oğluma yaw
maşallah bebişinekorkma canım bak ilaçla düzene girmiş inş böyle devam eder alfameti ilk gebeliğimde bende kullandım 1 hafta takip edicem tansiyonu duruma göre tekrar başlıcam.
inş bi sorun olmadan sağsalim doğar bebeklerimiz bende 6,5 aylık dogmuşum annemdede varmış tansiyon ama bizinkiler gibi erken teşhis olmamış ben şuan günde iki tane içiyorum 3 ay sonra tekrar takip yaptırıp ilaç dozu ayarlanacak senin bi çocugun var sanırım tansiyonla nasıl bi dogum yaptın kaç haftalık dogdu bebişin.
maşallah bebişinekorkma canım bak ilaçla düzene girmiş inş böyle devam eder alfameti ilk gebeliğimde bende kullandım 1 hafta takip edicem tansiyonu duruma göre tekrar başlıcam.
inş bi sorun olmadan sağsalim doğar bebeklerimiz bende 6,5 aylık dogmuşum annemdede varmış tansiyon ama bizinkiler gibi erken teşhis olmamış ben şuan günde iki tane içiyorum 3 ay sonra tekrar takip yaptırıp ilaç dozu ayarlanacak senin bi çocugun var sanırım tansiyonla nasıl bi dogum yaptın kaç haftalık dogdu bebişin.
annendemi preklamsi olmuş?
evet canım bizler şanslıyız çok şükür erkenden teşhis edilebiliniyor bu tip sıkıntılar.
3 yaşında oğlum var 5 aylık hamileyken preklamsi başladı haftalık takiplerle ve alfametle 36.haftaya kadar gelebildik şükür 18/10 tansiyonla acil sezeryana alındım..
annendemi preklamsi olmuş?
evet canım bizler şanslıyız çok şükür erkenden teşhis edilebiliniyor bu tip sıkıntılar.
3 yaşında oğlum var 5 aylık hamileyken preklamsi başladı haftalık takiplerle ve alfametle 36.haftaya kadar gelebildik şükür 18/10 tansiyonla acil sezeryana alındım..
sanırım bana hamileyken hep bi baş agrısı çekiyormuş ama önemsememiş yani bundan 24 sene öncesi en son dayanamayıp doktora gidince yüksek tansiyondan doğuma almışlar ama bizim ailede hep var tansiyon doktorum sen biraz daha şanslısın bu gebelik tansiyonu degil öncedende vardır sen anlamamışsındır dedi bakalım ilaç içmeden 13 8 14 filan oluyodu şuan evde dijitalle ölçüyorum 11 civarı çıkıyor 12 yorgunken oluyo ama inş bi sorun olmaz ben nerdeyse 12 haftalıkken baş ağrım başladı ama anlamamışım erken çıkmış tansiyonum
sanırım bana hamileyken hep bi baş agrısı çekiyormuş ama önemsememiş yani bundan 24 sene öncesi en son dayanamayıp doktora gidince yüksek tansiyondan doğuma almışlar ama bizim ailede hep var tansiyon doktorum sen biraz daha şanslısın bu gebelik tansiyonu degil öncedende vardır sen anlamamışsındır dedi bakalım ilaç içmeden 13 8 14 filan oluyodu şuan evde dijitalle ölçüyorum 11 civarı çıkıyor 12 yorgunken oluyo ama inş bi sorun olmaz ben nerdeyse 12 haftalıkken baş ağrım başladı ama anlamamışım erken çıkmış tansiyonum
inş canım sorun çıkmaz stres yapma tansiyonunu etkiler erkenden anlaşılması çok iyi olmuş gebelik öncesi tansiyonsa hiç korkma tabii bol su iç ödem oluşmaması için stresten uzak dur hiç bişeycik olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?