2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindimm gözünaydın canım boşuna sıkıntı yaptırdılar sana inş sorunsuz devam eder hamişliğin..

gözün aydın cnm.. artık sıkıntı yapma hiçbirşeyi.. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..

neler yaşadığını hayal bile edemem çok geçmiş olsun ALAAHIM bir daha yaşatmasın herşeyin yolunda olması da mucize gibi

ii geceler kızlar nasılsnzz ben güsel haberlerle döndm sizlere rabbm gönlümdekini nasip etsnnn erkek bebişimz olcakkk inşş çok sevndkk çünkü eşimn babasıda yok erkek kardeşi de yokk onun içn çookk dua etmiştim ama tabi hayırlıysa diyerekk çok şükürr birrde ben daha hiç kilo almadımm normal miiii

ayy canım benim yaa çok sevindim. maşallah bebişine doktor seni lank diye masaya yatırıp amniyosentez için sıvı almıştı değil mi?? ama o zamanda içime doğmuştu, korkma Allahın izni ile hiçbirşeycik olmaz demiştim ki öyle de oldu çok şükür. ne güzel inşallah bundan sonra hep güzel haberlerle gelirsin.. Birisinin başına olumsuz birşey geldi mi kendim yaşamış gibi üzülüyorum.inşallah bu forumda hep böyle güzel haberler havada uçuşur. Şu mübarek günlerin hürmetine Allah hepimize çok sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar versin inşallah...

amin canım amin,yaşadıklarımızı ancak burdakiler anlarız ,zor günlerdi ama geçti şükür kalbinde parlaklık var diye pediatrik kardiyolojide 15inde randevum var ama onu da takmıyorum,inanıyorum o da iyi çıkacak ne de olsa,kuzularımızın doğduğu gün unutulacak sıkıntılar,yarıladık yolu ne de olsa,geri sayım başlasın.....:))

canım gözünaydın,geçmiş olsum.
iyi haberlerini almak güzel,
Allah sağlıkla,sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

tünaydin... sabah tartida gördüklerime inanamadim ( 63 yaziyordu bu gün yürüyüse cikacagim morelim bozuldu biraz kim ister bende istemiyorum cok kilo almayi.

gözün aydın çok sevindim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor inşallah bundan sonra huzur dolu bir hamilelik geçirirsin

kızlar şimdi arada karnınızda toparlak olmuyomu bendemi oluyo tek acaba regli dönemim diemi dönüp top gibi olup kaçıyo dün kendimi iyi hissedip evi temizleyip duşa girdim üşüttümmü bilmiyorum kasık ağrımdan öldüm korkuyorum bu aralar geçen dr sekreteri ne olaylar oluyo burda dip saçma sapan şeyler anlattı moralim bozuldu yok doğuma 10 gün kala kalbi durmuş vss bi tanıdık aradı tebrik için onunda tanıdığı amannnnn işte 2 gündr kendimi moralman çökmüş hisediyorum bu gün az pıt die depikliyo bebeğim iyce efham oldum kafayı yiyorum galiba şu günler geçse bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…