2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm bebek top gibi toplanıyosa uyuyo demek miş kendini toplayıp öle uyuyomuş sıpalar - regl dönemimde oldumu benimde 2- 3 gün agrılarım oluyo dinlen geçer merak etme - sürekli bebeklerimiz hareket halinde ama biz sadece şiddetli olanları hissede biliyoruz . Meşkala bul kendine kendini dinleme yoksa olumsuzluklar hissedersin bende öyle oluyorum .

Son düzenleme:

Bildiğim kadarıyla hamilelik döneminde dijital tansiyon aletleri doğru sonuç vermiyomuş cnm sen doktoruna sor yinede..

Gözünaydın çok sevindim iyi haberlerle gelmene rabbim sağlıkla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

Hayırlı olsun oğluşun cnm..

Son düzenleme:

Selam kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim dün çok kötü oldum kasık ağrılarından ve kokrtm doktora gittik hemen ama kadın doğumcu değildi doktor ultsonla baktı hemen bebek iyi bişey yok bebekte dedi parmağını emiyomuş minik meleğim annemler fln gördüler..
Doktorumu aradım hemen iğnemi yaptırıyımmı diye 15 günüde geçmişti ztn yaptır dedi..
Yaptırdıkdan sonra biraz iyi oldum sonra bende bebişimi görmek istedim ultrson aleti baya eskiydi ama gördüm bebişimi..
Bir an önce salı günü olsun istiyorum aklımdaki bütün soruları sorym doktora içim rahat etsin..
Bebişimi bikere daha görymmmmmmmmmm..

canım seninle aynıyız aynen bende dün öldüm ağrıdan bidaha yaşamaK İSTEMİYORUN dinlenince geçti ben duşta üşüttüm bide kendimi yordum dün ecel teri döktüm resmen

canım gözün aydın..korkuların kaybolmuştur artık..sağ salim doğucak inşallah hepsi..

canım çok geçmiş olsun ya..iğneyi yaptırman çok iyi olmuş gerçekten..rahim rahatlamıştır..bende salı günü doktora gidicem bebeğimi görücem inşallahh..hep dinleniyorsundur sen zaten canım merak etme inşallah doktorun iyi haberler vericektir sana...

canım seninle aynıyız aynen bende dün öldüm ağrıdan bidaha yaşamaK İSTEMİYORUN dinlenince geçti ben duşta üşüttüm bide kendimi yordum dün ecel teri döktüm resmen

Sanada çok geçmiş olsun canım..
Çok zor ya çok korkuyo insan bidaha öyle bi acı yaşamak istemiyorum bende ağrıdan dik bile duramıyodum

İkimizde salı günü iyi haberlerle geliriz inşallah..
Dinleniyorum pek bişey yaptığım yok zaten önceki iğneyi vurduralı 15 gün olmuştu dün doktor demişti 15gün etkisi var iğnenin diye acaba o yüzdenmi ağrılarım arttı diye düşünmedim değil.. :44:

Canım geçmiş olsun,
Çok şükür iyiymiş bebeğin.
Yanımlıyorsam dinleniyorsun zaten,bi daha olmaz inş kasılma falan olmz inş.
Bi de klimalara dikkat etmek gerekiyomuş.Soğuyan hava yere çöktüğü için ayaklarımızı üşütünce kasılmalar artıyormuş.

Bi hayırlısı ile kucaklarımıza sağlıkla alsaydık.

Canım bi bebekler uyurken top gibi olurmuş,
bi de rahim kasılınca mecburen top gibi olurlarmış.
Kasılma esnasında zaten sen dokununca acıyan bi sertlik oluyor.
Bişey yoktur inş.
Etraftaki olumsuz haberlere de kulaklarını tıkamaya çalış.Yapmak zor ne kadar yapabilirsek.
Biz Allah(c.c)'a emanet ettik.
Ondan korumasını dualarla isteyelim.O koruduktan sonra hiçbişey olmz inş.
Sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklermizi.
Canım bi de üşütmemeye çalış.üşüyünce de rahim kasılırmış
Hatırlarsın regl dönemleri ağrıları ayağımıza sıcak tutunca yada karnımıza sıcak bişeyler koyunca rahatlardı.
Vücudun kendini korumza mekanizması soğuga karşı kasılma.

Çok saol cnm..
Dinleniyorum ama yani öyle bütün gün yatmıyorum sadece iş fln yapmıyorum..
Ay salı olsunda bi an önce içim rahat etsnnnnnnnnn..
Klimaya gerek yok olduğum yerde cnm evler zaten serin..

gün içerisinde olmuyor benim ama sabahları uyanırken öyle oluyor top gibi.. ama dokununca acıyan birşey değil. canım benim yaa milletin dediklerini hiç kafana takma..bu süreçte zaten insan ultra pimpirikli oluyor birde böyle felaket tellalı gibi olumsuz olaylar anlatanların boğazını sıkıveresim geliyor. hiç hamile kadına kötü hikayeler anlatılır mı. ne patavatsız insanlar var..ben ilk 3 ay daha rahattım şimdi acaba hareket etti mi? acaba nasıl iyi mi diye daha çok düşünür oldum. bazen benim de kasık ağrılarım oluyor.. ama inanıyorum ki hepimiz Allahın izniyle sağlıklı güzel evlatlar doğurucaz..

sağolun kızlarr inarın dediği gibi benimki top gibi olunca resmen karnımı acıtıyo dokununcada bu gün az oldu sanırım regli döneminden olsa gerek dün çok sıcakla almim duş dedim baktım kasığım bacağım buz olmuş çok şükürki dinlenince hafifliyo annesi inanıyo bu sefer gelcek bi sürü tedavi tüp aşılama boş g. vs şeyler yaşamış anneyi üzmicek kızım

kimsecikler yok ben yinede yazıyım..

ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..

dedim bizim kız annişlerine göstereyim ben bayıldımda :86:

ayy bende dolaşıyorum ağustos falan..hepsi erken doğurmuş yalnız..bizde aralıkta doğururmuşuz
ben 2011 de doğmasını istemiyorum..bende aralıklıyım hep küçük oldum arkadaşlarımdan..

yalnnız bu badyden ben çok aradım yaaa..nette yok..ıspartada hiç yoktur zaten..bulan olursa söylesin..banada alsın:84:

arkadaşlar bu bady HBA da satılıyor ben arkadaşım için alacaktım0-3 ayı vardı almadım küçük diye fiyatıda 17 tl:)istersiniz facede sayfası var kaldımı bilmiyorum ama bizim burda mağzası var sormuştum belirli aralıklarla geliyor demiştiler isterseniz faceden ulaşabilirsiniz...

arkadaşlar bu bady HBA da satılıyor ben arkadaşım için alacaktım0-3 ayı vardı almadım küçük diye fiyatıda 17 tl:)istersiniz facede sayfası var kaldımı bilmiyorum ama bizim burda mağzası var sormuştum belirli aralıklarla geliyor demiştiler isterseniz faceden ulaşabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…