- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.761
kızlar şimdi arada karnınızda toparlak olmuyomu bendemi oluyo tek acaba regli dönemim diemi dönüp top gibi olup kaçıyo dün kendimi iyi hissedip evi temizleyip duşa girdim üşüttümmü bilmiyorum kasık ağrımdan öldüm korkuyorum bu aralar geçen dr sekreteri ne olaylar oluyo burda dip saçma sapan şeyler anlattı moralim bozuldu yok doğuma 10 gün kala kalbi durmuş vss bi tanıdık aradı tebrik için onunda tanıdığı amannnnn işte 2 gündr kendimi moralman çökmüş hisediyorum bu gün az pıt die depikliyo bebeğim iyce efham oldum kafayı yiyorum galiba şu günler geçse bi
sanırım bana hamileyken hep bi baş agrısı çekiyormuş ama önemsememiş yani bundan 24 sene öncesi en son dayanamayıp doktora gidince yüksek tansiyondan doğuma almışlar ama bizim ailede hep var tansiyon doktorum sen biraz daha şanslısın bu gebelik tansiyonu degil öncedende vardır sen anlamamışsındır dedi bakalım ilaç içmeden 13 8 14 filan oluyodu şuan evde dijitalle ölçüyorum 11 civarı çıkıyor 12 yorgunken oluyo ama inş bi sorun olmaz ben nerdeyse 12 haftalıkken baş ağrım başladı ama anlamamışım erken çıkmış tansiyonum
arkadaşlar merhaba,çok sevinçliyim sizlerle paylaşmak istedim,20 temmuzda kızamıkçık virüsü sebebiyle amniyosentez yaptırmıştım, bugün sonuçları aldık,çok şükür enfeksiyon bulaşmamış,ayrıca karyotip sonucu da iyi çıktı yani down sendromu yok,kromozomlar da normal, hamileliğimin başından beri sıkıntılı süreç yaşadım,bebeğimi kaybetmeyi kabullendirtmişlerdi neredeyse,ama umudumu ona inancımı hiç yitirmedim,hep dua ettim Rabbim onu bana bağışladı şimdilik,sizler de ikili testler şunlar bunlar yüzünden hiç canınızı sıkmayın,içinizi hep rahat tutun,Allah a sığının,aertık rahatım başka sıkıntılar olmaz inşallah,pazartesi gönül rahatlığıyla gidip kesin cinsiyet öğrenip ciciler alacağım kuzuma,herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah,kimse böyle birşeyle imtihan olmasın inşallah...
ii geceler kızlar nasılsnzz ben güsel haberlerle döndm sizlere rabbm gönlümdekini nasip etsnnn erkek bebişimz olcakkk inşş çok sevndkk çünkü eşimn babasıda yok erkek kardeşi de yokk onun içn çookk dua etmiştim ama tabi hayırlıysa diyerekk çok şükürr birrde ben daha hiç kilo almadımm normal miiii
canım gözün aydın..korkuların kaybolmuştur artık..sağ salim doğucak inşallah hepsi..amin canım amin,yaşadıklarımızı ancak burdakiler anlarız ,zor günlerdi ama geçti şükür kalbinde parlaklık var diye pediatrik kardiyolojide 15inde randevum var ama onu da takmıyorum,inanıyorum o da iyi çıkacak ne de olsa,kuzularımızın doğduğu gün unutulacak sıkıntılar,yarıladık yolu ne de olsa,geri sayım başlasın.....:))
Selam kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim dün çok kötü oldum kasık ağrılarından ve kokrtm doktora gittik hemen ama kadın doğumcu değildi doktor ultsonla baktı hemen bebek iyi bişey yok bebekte dedi parmağını emiyomuş minik meleğim annemler fln gördüler..
Doktorumu aradım hemen iğnemi yaptırıyımmı diye 15 günüde geçmişti ztn yaptır dedi..
Yaptırdıkdan sonra biraz iyi oldum sonra bende bebişimi görmek istedim ultrson aleti baya eskiydi ama gördüm bebişimi..
Bir an önce salı günü olsun istiyorum aklımdaki bütün soruları sorym doktora içim rahat etsin..
Bebişimi bikere daha görymmmmmmmmmm..
canım seninle aynıyız aynen bende dün öldüm ağrıdan bidaha yaşamaK İSTEMİYORUN dinlenince geçti ben duşta üşüttüm bide kendimi yordum dün ecel teri döktüm resmen
canım gözün aydın..korkuların kaybolmuştur artık..sağ salim doğucak inşallah hepsi..
canım çok geçmiş olsun ya..iğneyi yaptırman çok iyi olmuş gerçekten..rahim rahatlamıştır..bende salı günü doktora gidicem bebeğimi görücem inşallahh..hep dinleniyorsundur sen zaten canım merak etme inşallah doktorun iyi haberler vericektir sana...
Selam kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim dün çok kötü oldum kasık ağrılarından ve kokrtm doktora gittik hemen ama kadın doğumcu değildi doktor ultsonla baktı hemen bebek iyi bişey yok bebekte dedi parmağını emiyomuş minik meleğim annemler fln gördüler..
Doktorumu aradım hemen iğnemi yaptırıyımmı diye 15 günüde geçmişti ztn yaptır dedi..
Yaptırdıkdan sonra biraz iyi oldum sonra bende bebişimi görmek istedim ultrson aleti baya eskiydi ama gördüm bebişimi..
Bir an önce salı günü olsun istiyorum aklımdaki bütün soruları sorym doktora içim rahat etsin..
Bebişimi bikere daha görymmmmmmmmmm..
kızlar şimdi arada karnınızda toparlak olmuyomu bendemi oluyo tek acaba regli dönemim diemi dönüp top gibi olup kaçıyo dün kendimi iyi hissedip evi temizleyip duşa girdim üşüttümmü bilmiyorum kasık ağrımdan öldüm korkuyorum bu aralar geçen dr sekreteri ne olaylar oluyo burda dip saçma sapan şeyler anlattı moralim bozuldu yok doğuma 10 gün kala kalbi durmuş vss bi tanıdık aradı tebrik için onunda tanıdığı amannnnn işte 2 gündr kendimi moralman çökmüş hisediyorum bu gün az pıt die depikliyo bebeğim iyce efham oldum kafayı yiyorum galiba şu günler geçse bi
Canım geçmiş olsun,
Çok şükür iyiymiş bebeğin.
Yanımlıyorsam dinleniyorsun zaten,bi daha olmaz inş kasılma falan olmz inş.
Bi de klimalara dikkat etmek gerekiyomuş.Soğuyan hava yere çöktüğü için ayaklarımızı üşütünce kasılmalar artıyormuş.
Bi hayırlısı ile kucaklarımıza sağlıkla alsaydık.
temmuz ayı annelerinin aldığı cicilere baktım ne güzel odalar hazırlamışlar çok güzel
kimsecikler yok ben yinede yazıyım..
ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..
dedim bizim kız annişlerine göstereyim ben bayıldımda :86:
Eki Görüntüle 236453 Eki Görüntüle 236454
aynen benimkide ayakta kalınca , dolaşınca hemen şişiyor dinlenince geçiyor.
ya arkadaşlar başağrısı bende çok var bu ara sürekli buz koyup uyuyorum falan , çok ağrıyor , şişmede var ayrıca parmaklarım ayaklarım ama tansiyon aletim yok evde napsam alsammı eve içim rahat eder.tırstım şimdi valla
doktorun düzenli olarak muayenelerde ölçüyormu canım benim ki öyle tespit etmişti ben şuan tansiyon ilacı kullanıyorum evdede ölçüyorum dijital olanlarla yani şu bilekten olanlar bi işe yaramıyor ben kola eski tip sarılan ama pompa yerine dijitali olanlardan aldım yine koldan ölçüyor bilekten degil dogru çıkıyodur heralde
ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?