2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy ümit hastanesi şirintepe yenikent reşadiye vs.. yaramı deştiniz eskişehir aşerdim yine..

ben bu gittiğimde detaylı için randevu alıcam.. ama 22. haftaya denkgelmiyor çünkü 22. hafta bayram haftası en son 21+0 olabilir. işte 21. haftanın bitimi 22. nin başlangıcı o da ayın 26 sına geliyor. bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz..

haa cok dogru:)
ama guzel isimler
cinsiyetlerde son durum 18 prensesimiz 23 prensimiz var ...darısı diğer miniklere
bakalım
erkekler önde deseneizeeee

kızlar ben daha hissetmiyorum ama kitapta şey yazıyodu
kelebek kanat çırpması gibi hissedilir diyodu..varmı böle hisseden..
bide aniden yerimden kalkınca bi sancı kramp gibi bişi giriyo sizdede öle oluyomu???????
ya benm sanki oluyor böle karnıdma kıpırdanmalar yaa

slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı

kuzum ben hergün tuvalate çıkmaya çalışıyorum, bir gün çıkmazsam hemen activya yiyorum sabah aç karna. 2-3 saat sonra faaliyet başlıyor.

bi sorun çıkmaz cnm zaten 21 btince 22 olmuş oluyosun o hafta içinde olması yeterli sanırım.Ben de öyle yapıcam işte.Bayramdan önceki o son hafta yaptırmam lazım.Olmadı doktora daha erken gidicem ki ona göre detaylıyı ayarlayalım.Çünkü ben 23te fln gidersem belki randevu alamam detaylıya biliosun orda çok kadın doğumcu var hasta da çok.Erkenden almak lazım detaylı için.

canım benim detaylı usg randevum bu cuma, sata göre 19+5 oluyorum, bebek de 4-5 gün önde gidiyodu en son. 22.haftada mı gidilmesi gerekiyormuş, bana niye erken verdilerki randevuyu. kafam karıştı şimdi :26::26::26:

canım benim detaylı usg randevum bu cuma, sata göre 19+5 oluyorum, bebek de 4-5 gün önde gidiyodu en son. 22.haftada mı gidilmesi gerekiyormuş, bana niye erken verdilerki randevuyu. kafam karıştı şimdi :26::26::26:

cnm illaa 22 olması gerekmio sanırım.Lady gargarayla bnm doktorum aynı da ,bizimki 22. hafta dediği için böyle konuşuyoruz

bence de murat güzel isim. hele emre. çok istedim ama benım eşim de emreye uyuzluk yaptı. mert gert muhabbeti süpermiş ama
tanser şenses hakkında bende çok olumlu şeyler duydum. kızında ne gib sıkıntılar olmuştu canım? sakarya hastanesınde detaylı ultrason yapılıyormuş ama turgay şener ramazan beyın hocasıymış bide perinatalog muş. 22. haftada bi perinatologun görmesini tavsiye ediyorum dedi. illa turgay hoca olmak zorunda değil başkası da olur dedi hatta isim de vedi ama aklımda kalmadı. 10 eylüle randevu aldım. sekreteri de çok uzun bi zaman benyıne yazayım ama siz 2 hafta sonra tekrar arayın dedi.
heheheh bizde yaptık dün o kura işini ozan çıktı. ama ben yağız diye diretince eşimde tamam dedi. biz uymadık yani kuraya. emre koyma şansım olsaydı hiç tereddüt etmezdim. aslında ben ömer koymak istıyorum ama oğlumun amcasının adı ya
ayyyy ümit hastanesi şirintepe yenikent reşadiye vs.. yaramı deştiniz eskişehir aşerdim yine..

canım sen eskişehirde mı okumuştun ?

slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı

canım kayısı ye.prebiyotik yoğurtlarda işe yarar sanırım..
ama kayısı kuru yada yaş çok işe yarıyor..
geçmiş olsun.ben bir gün yaşadım.
bende de hemoroid vardı hafifti.ama yorulunca yada hormaonlardan ara ara can yakıyo..şimdiki aklım olsa ameliyat olur öyle hamile kalırdım..

benimki ömer emre olacak, ama ömer nüfusa yazılmayacak kulağına üflenecek. ben eskişehirde okumadım canım, ankarada okudum. memuriyete eskişehirde başladım. 3yıl 9 ay çalıştım eskişehirde. evlenince geri geldim ankaraya. ama çok seviyorum eskişehiri ve eskişehirdeki arkadaşlarımı işimi özlüyorum.

kızlar açıkçası bende bunu merak ediyordum benimde randevum 24 ağustos ve 20+0 oluyorum o zaman, bayramdan önce yaptırmam lazım benimde çünkü ondan sonra zor olur gibi geliyor banada gerçi ayrıntılı için önerilen zamanlar 18-24. haftalar...bayramdan önceki son haftada randevumdan sonraki 25 ve 26sı oluyor 2 gün kalıyor yani...randevu almak gerekiyor mu bunlar için bilmiyorum şimdiden sıkıntı olmaya başladı bende bu...gerçi doktorum bahsetmedi yaptırmayabiliriz dedi ama ben istiyorum bakalım...

Son düzenleme:

bizimkı de mehmet yağız olacak. mehmet kayınpederimin ismı. eşime diyorum mehmet yerine ahmet ömer koyalım. ahmet dayısı ömer de amcası. ikisine de jest olur hem. ama yok illa mehmet olacak.

canım bende 4 boyutlu ayrıntılı ultrason için 23.08.2011 tarihine aldım .o zaman 22+1 olacağım.
sorun olmaz..daha iyi bile olabilir.erken gidince tam gelişmemiş olabilir bebek.22 de bay6a büyümüş ve gelişmiş olur bebişler..

Selam annişlerimmmm ben yine geldimmmmmmmmmmm canlarımmm!!!!!!!!!!!!!!

Bebişim içinnn ders verdim geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.......

Hava çok sıcakkkkk.veeeeeeeeeeeeeee hafta sonuu biraz alışveriş yaptım bebişimeeeeeeeeeeee. Kendimede 1 tane elbise aldımmmm.

Sizdennnn ????????

kızlar 2 gün yoktum geçmişi tam okuyamadım ama yazmışsınız yine baya...

şeydacım çok geçmiş olsun tatlım, ama bebeğin sağlıklıymış sevindim...umarım yakında geçer kasık ağrılarında rahatlarsın...dün bende eşimle yürüyüşe çıktım sanki kasıklarımda mı karnımda mı bir gerginlik ağrı hissettim,eve döndüm dinlendim hemen...10unda başka bir doktorda randevum var ay heyecanlıyım her randevudan önceki gibi yarın da bir türlü gerçekleştiremediğim sağlık ocağı planım var,bu sefer gitmek istiyorum artık üşenmessem ve uyanabilirsem sabah kalkıp gideyim en iyisi

buarada kızlar bende oğlumu yavaş yavaş hissetmeye başladım pıt pıtlar fazlalaştı sanki,bazende ufak tekmeler gibi bişeyler hissediyorum,yanılıyor muyum bilmiyorum ama ben öyle olmasını istiyorum...

seremcim bende biraz dışarda fazla kalsam benimde öyle oluyoo cnmm yaa.

canım ama ben eğer 25 veya 26sı gibi gidersem 20+larda olucam,erken mi diyorum ...seninkinin zamanı iyi...birde bazı hastaneler 4 boyutlu bakmıyorlarmış ayrıntılıda siyah beyaz oluyormuş...sen randevu alarak mı gidicen tatlım? her hastane öyle mi çalışıyor acaba hepsinde randevu almak gerekir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…