- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.981
benimki ömer emre olacak, ama ömer nüfusa yazılmayacak kulağına üflenecek. ben eskişehirde okumadım canım, ankarada okudum. memuriyete eskişehirde başladım. 3yıl 9 ay çalıştım eskişehirde. evlenince geri geldim ankaraya. ama çok seviyorum eskişehiri ve eskişehirdeki arkadaşlarımı işimi özlüyorum.
canım ama ben eğer 25 veya 26sı gibi gidersem 20+larda olucam,erken mi diyorum ...seninkinin zamanı iyi...birde bazı hastaneler 4 boyutlu bakmıyorlarmış ayrıntılıda siyah beyaz oluyormuş...sen randevu alarak mı gidicen tatlım? her hastane öyle mi çalışıyor acaba hepsinde randevu almak gerekir mi ki?
fiyat aldınızmı kızlar ayrıntılı ultrason için???
benim gittiğim yer 110 tl dedi..arkadaşımın gittiği 230 demiş...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/385405-2011-mart-bebislerinin-cicileri-74.html
arım ın eklediğine bakarsanız belki fikir olur kızz annelerine .Biz çok aramıştık bunu
bende özel muayeneye gidecem bu seferlık 150 tl dedi
canım bebetto heryerde satıldığı için çok tutuluyor ,organik olanın kumaşı çok hoşuma gitti ,bir de şu süslü olanlar onlarında kumaşlarını daha hiç görmedim bakıcam ama modelleri kazıdım kafa
ya
bu arada enesin 1-2-3 aylık hallerini koydum giyim olarak size fikir verir ne hızla gelişiyorlar görüverin
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bislerine-aldigi-ciciler-23.html#post20416068
canım ben de bir haftadır öyleyim..artık kendime kayısı aldım kaynatıp süzdüm falan hergün içiyorum..daha rahatım biraz..bi de kepekli ekmek yiyorum artık..bol bolda su iç..arada tuvaletim gelmesede oturuyorum..tembel oluyor bağırsaklar...slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
canım ben çook severim ya yunus emre ismini..komşumuzun oğlunun adıydı..maviş mavişti yavrumm..aklıma geldi çok özledim onlarıKızlar benim oğlumun adıda Emre o zaman bi kaç isim düşünüyoduk içinden çıkamamıştık kagıtlara yazıp kura çekmiştik eşimlekurada emre çıktı emre koyduk. Şimdi keşki Yunus Emre koysaymışız diyorum
seremcim bildiğim kadarıyla sen özel muayenehaneye gidiyorsun. eğer kendi doktorun bakmayacaksa ayrıntılı ultrasona sen bildiğin bir hastaneden randevu al. ayın 26 sı olabilir mesela hem kendi muayenenden sonra olur.. ola ki kendi doktorun yönlendirirse o zaman gitmeyiverirsin o randevuya. yönlendirmezse o zaman gidersin..
Seremcim iyiki özele gidiyormuşuzzz cnm cımm.
Bugün devlet hastanesine gittim 3 lü testi yapıyorlarmış bir bakayım dedim. Görevli dediki muayne olmadan 3 lü test yapılmıyoo bende iyiii dedim canıma minnett girdim içeri. Hiç abartmıyorum tanrımmmm o ne suratttttttttttttt. Yüzüme bile bakmıyoooo dr. Ltfn eşimde girsin hep seyahatte oluyo hiç bebeği görmüyoo çok heyecanlı çok istiyorumm hocam dedi.. Tek kelime ne gerek var bişey belli olmuyoki zatenn.
Bende şok şok şoık oldumm. Ama ben duramamkii !!!!!! Olsun o anlamasınn , ama ben onunda bakmasını çok istiyorum.içinde kalmasın. Olurmu dedimm. Yok yok dediii yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ben sinir oldumm ben istiyoruummm onunda hakkı var dedim gel hayatım dedim çektim içeri. Uzandım jel sürüldü. Ssinir oldumyaaaa!! Alışık değilim bennn dr umuz dan allah razı olsun nasıl rahatlatıyo beni ve eşimi özelde olsa oda dr oda dr. Birde gıcık ben canım oradan net görüyomusun anlıyomusun sen pek görmedin çok istiyordun dedim. Cnmm eşimm suçlu gibi canı sıkkın sesi çıkmadan hımmm dedi evet bile diyemedii. Bak gel dedim yine ondan sonra dr lütfetti bakın bu kalp atışı kafası kolu felan dediiii. Ama bu arada ben 1 sn bile bebişimi göremedimmm. Inan çıkışta şunu yap dikkat et hiiiiçççççç birşey 1 harf konuşmadı ne yapıyoruz hocam dedim. Bu kağıtla gidip kan veriyosunuz. Sonra dedim . Ses yokk . Başak bişey yokmu hocam . Lütfetti yookk!!! Sadece yok tamam devlet ama bu kadar olmaz yaaa. Ben ayrıntı değil mesela 1ay sonra gel şöyle gel ıııı????????hiçççççç
ayy kızlar ya yine sinir oldum bu kadar izin alan bir dr olurmu ya her ay izin kullanıyo kadın yine yok ya acil bişey olsa ya doğumdada izinli olursa sinir oldum dr dan memnundum aslında ama sırf şu izinlerinden dolayı değişecem valla dr umu zaten eşimin arkadaşıda memnun kalmamaış ordan kıllanmıştım keşke geçen hafta arasaydımda c.tesi giderdim başka yere bende rahatlardım neyse hayırlısı....
canım senin randevun ne zamandı? ben doktora gidiyorum,tam çıkarken öteki randevumu da alıyorum hemenyoksa istediğim zaman dolmuş oluyor falan iyi oluyor....eğer rahatlamak,bebişi görmek istiyorsan başka doktordan randevu al tatlım,ben öyle yaptım çarşamba başka yere gidicem...
canım gerçekten bu bizim için büyük bir şans ama işte maddi imkanları olmayanlara allah sabır versin...bizim kapıcımızın eşide hamile kadın hep devlet hastanesine gidiyor kadın ancak 6. Ayda bebeğin cinsiyetini söyledi bize hiç birşey söylemiyorlar diyordu...bende bir kere gittim hamileliğim süresince toxoplazma rubella testlerim için allahım berbattı kadın nerdeyse niye geldin dicek banaNeyseki muayene olmadım ben hemen bişey imzalatıp çıktım... 3lü testinin sonuçları inşallah iyi çıkar canım
canım randevum 13 ağustos c.tesiye gidecektik bir ay sonra gel demişti çünkü dr um ama hamile kaldığımdan beri randevu için ne zamn arasam ya bir haftalığına ya üç günlüğüne bi şekilde izinde oluyo ya önceye ya sonraya alıyorum randevumu bilseydim geçtiğim c.tesi giderdim haklısın ama ne bilim belki benim yada eşimin işi çıkar iki gün önce sonra gitmek gerekir falan diye son hafta alıyorum randevumu ama bu dr her ay izne çıkıyo acil bi durum olsa yada doğumdada izinde olursa sinir oldum yani eşimin arkadaşıda olumsuz konuşmuştu bu dr için hayırlısı bakalım başka dr bulacam kendime ....
anladım tatlım... sen bak bakalım canım iyice ölç tart ama bu kadar sık tatile çıkması da iyi değil tabi allah korusun acil bir durum olsa ulaşamamak kötüya da erken alıcan canım randevuyu ben hep öyle yapıyorum işlerimizi de eşimle ona göre ayarlamaya çalışıyoruz yoksa mümkün değil boşluk bulamıyoruz senin gibi...
Seremcim iyiki özele gidiyormuşuzzz cnm cımm.
Bugün devlet hastanesine gittim 3 lü testi yapıyorlarmış bir bakayım dedim. Görevli dediki muayne olmadan 3 lü test yapılmıyoo bende iyiii dedim canıma minnett girdim içeri. Hiç abartmıyorum tanrımmmm o ne suratttttttttttttt. Yüzüme bile bakmıyoooo dr. Ltfn eşimde girsin hep seyahatte oluyo hiç bebeği görmüyoo çok heyecanlı çok istiyorumm hocam dedi.. Tek kelime ne gerek var bişey belli olmuyoki zatenn.
Bende şok şok şoık oldumm. Ama ben duramamkii !!!!!! Olsun o anlamasınn , ama ben onunda bakmasını çok istiyorum.içinde kalmasın. Olurmu dedimm. Yok yok dediii yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ben sinir oldumm ben istiyoruummm onunda hakkı var dedim gel hayatım dedim çektim içeri. Uzandım jel sürüldü. Ssinir oldumyaaaa!! Alışık değilim bennn dr umuz dan allah razı olsun nasıl rahatlatıyo beni ve eşimi özelde olsa oda dr oda dr. Birde gıcık ben canım oradan net görüyomusun anlıyomusun sen pek görmedin çok istiyordun dedim. Cnmm eşimm suçlu gibi canı sıkkın sesi çıkmadan hımmm dedi evet bile diyemedii. Bak gel dedim yine ondan sonra dr lütfetti bakın bu kalp atışı kafası kolu felan dediiii. Ama bu arada ben 1 sn bile bebişimi göremedimmm. Inan çıkışta şunu yap dikkat et hiiiiçççççç birşey 1 harf konuşmadı ne yapıyoruz hocam dedim. Bu kağıtla gidip kan veriyosunuz. Sonra dedim . Ses yokk . Başak bişey yokmu hocam . Lütfetti yookk!!! Sadece yok tamam devlet ama bu kadar olmaz yaaa. Ben ayrıntı değil mesela 1ay sonra gel şöyle gel ıııı????????hiçççççç
slm canım , benimde Konyada ki doktorum prof tıp fakültesinde hoca , özeline gidiyorum ama tahlilere falan üniversite hastanesine yönlendiriyor not yazıyor hastanedeki hemşiresi sağolsun seni yönlendiriyor, kanaman sancın v.s olduğunda yine hastaneye gidiyorsun hocanın ismini sölüyosun ilgileniyorlar,ben memnunum.evet tatlım özel muayenehaneye gidiyorum.. aslında randevu almak istiyorum başka bir hastaneden ama kendi doktorumda üniversite hastanesi doktoru acaba diyorum o oraya gel orda yapayım yada yaptırayım der mi diye de bekliyorum açıkçası...çarşamba başka bir hastaneden sırf oğlumu 3 boyutlu renkli görmek için randevu aldım şifa hastanesi,orası iyi gibi geldi bana olmassa dediğin gibi 26sına randevu alayım ayrıntılı için,doktorum kendi hastaneme gel derse oraya gitmem...
canım kayısı ye.prebiyotik yoğurtlarda işe yarar sanırım..
ama kayısı kuru yada yaş çok işe yarıyor..
geçmiş olsun.ben bir gün yaşadım.
bende de hemoroid vardı hafifti.ama yorulunca yada hormaonlardan ara ara can yakıyo..şimdiki aklım olsa ameliyat olur öyle hamile kalırdım..
cleaxen falan kullanıyormusun , kullanıyorsan ondan kanıyordur.dişetlerim çok kanıyo bıktım ya..sizde olmuyomu
sinemake yap diyecem ama hamilelikte olurmu olmazmı bilmem .slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?