- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.001
slm canım , benimde Konyada ki doktorum prof tıp fakültesinde hoca , özeline gidiyorum ama tahlilere falan üniversite hastanesine yönlendiriyor not yazıyor hastanedeki hemşiresi sağolsun seni yönlendiriyor, kanaman sancın v.s olduğunda yine hastaneye gidiyorsun hocanın ismini sölüyosun ilgileniyorlar,ben memnunum.
merhaba canım benim daha önceki tahlillerimde doktorum da istersen benim hastaneme gel senin tahlillerini yaptırayım demişti ama ege üniversitesi hastanesi çoook büyük ordan oraya koşturursun çok uzun sürer işin sen yorulursun demişti,o yüzden ben oraya gitmemiştim...ama hastaneye hiç yanına gitmedim daha önce ayrıntılı için acaba oraya mı gel dicek yoksa başka bir yere mi yönlendiricek bilmiyorum...senin ayrıntılı ultrasonu kendi doktorun mu yapacak canım yoksa başka bir yere mi gidiceksin?
Kızlar selam,
Geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim, döktürmüşsünüz yine
Bu aralar şirket biraz karışık o yüzden giremiyorum, girdiğimde de okuyup çıkıyorum, yazamıyorum, herkes iyi sanırım, zaten en rahat dönemi geçiriyoruz, böyle devam eder inşallah.
Dün ilk kez bir bardak süt içtim bol nesquikli, aferin diyin bana
merhaba canım benim daha önceki tahlillerimde doktorum da istersen benim hastaneme gel senin tahlillerini yaptırayım demişti ama ege üniversitesi hastanesi çoook büyük ordan oraya koşturursun çok uzun sürer işin sen yorulursun demişti,o yüzden ben oraya gitmemiştim...ama hastaneye hiç yanına gitmedim daha önce ayrıntılı için acaba oraya mı gel dicek yoksa başka bir yere mi yönlendiricek bilmiyorum...senin ayrıntılı ultrasonu kendi doktorun mu yapacak canım yoksa başka bir yere mi gidiceksin?
canım neden 2 sene gittin pişman oldun hakan kayadan..bana ilk başta onu önerdiler ben altı ay bebek bekledim olmuyor diye gittim ama adam sadece yumurtalıklara ultrasonla bakıp yolluyordu hiç tahlil yapmıyordu..sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür..sırf ultrasonu renkli diye gittim..başka sıfır adam..hiç ilgili değil..ne yiyorsun ne içiyorsun demiyor..3lü test sonucumu bile öğrencem diye neler çektim..telefona bakmıyor adam..o yüzden çiğdeme gittim ve çok memnun kaldım..oğuzhanı da duydum ama çiğdem de iyi artık ona gidicem..inşallah kadın sonradan değişmez...
bu arada iyaş parktakinlere bende bakayım canım..yalvaç çook pahalı..hem bişey yok mağazalarda..marka desen sıfır..hemde çok pahalılar..ordan alıcam artık..
hakan kaya çok ilgisiz soğuk bi doktor.benim durumum biraz farklı hem polikistik over var hem kan pıhtılaşması o yüzden normal yolla olması çok zordu.2 normal yolla oldu ikisinide kaybettik.ben ondan ilgi alaka göremedim.1-2 ay hiç gitmedim hiç oralı olmadılar ne aradılar ne sordular o zaman özel kliniği vardı şimdi kapandı.birde her gittiğimizde 100 tl falan ödüyoduk.zaten giden kimsede memnun kalmıyor.bu bebeğim de tüp bebek antalyada tedavi gördüm çok şükür olumlu sonuç aldık.
çiğdem hanımda ıspardata eski ve tecrübeli doktorlardan sen memnunsan gerisi hikaye.
hakan kaya çok ilgisiz soğuk bi doktor.benim durumum biraz farklı hem polikistik over var hem kan pıhtılaşması o yüzden normal yolla olması çok zordu.2 normal yolla oldu ikisinide kaybettik.ben ondan ilgi alaka göremedim.1-2 ay hiç gitmedim hiç oralı olmadılar ne aradılar ne sordular o zaman özel kliniği vardı şimdi kapandı.birde her gittiğimizde 100 tl falan ödüyoduk.zaten giden kimsede memnun kalmıyor.bu bebeğim de tüp bebek antalyada tedavi gördüm çok şükür olumlu sonuç aldık.
çiğdem hanımda ıspardata eski ve tecrübeli doktorlardan sen memnunsan gerisi hikaye.
aynen canım hakan öyle..o yüzden hiç gitmicem ona..
bundan sonrada inşallah hayırlı olur herşey benim için..bakalım yarın kontrolüm var ne olacak..
çok canım sıkkın 3lü test sonucum riskli çıktı
aminiyosentez önerdiler,
yaptırmamaya kararlıyım, çok üzgünüm ,
çevrenizde 3lü testi riskli çıkıp da saglıklı dogum yapan birileri varmı
güzel örneklere ihtiyacım var lütfennn
aminiyosentez önerdiler,
geçmiş olur inşallah canım benim hiç üzme kendini ,ben çok duyuyorum şöyle böyle denilipte sağlıklı doğum yapanı inşallah sende sağlıklı birşekilde doğum yaparsın hemen koyverme kendini.2li de sorun çıkmışmıydı peki ?
aminiyosentez önerdiler,
ikili tesitim iyi çıkmıstı kendı doktorum ıkılı ıyı oldugu ıcın 3luye gerek gormuyorum demstı
ama ben duramadım baska doktora gıttım
üzülme lütfen niçin yaptırmak istemiyosun temiz çıkar için rahatlar cnm yoksa kendine bu günleri doguma kadar zehir edersin. Olumlu düşünelim olumlu olsun bol bol dua edelim arkadaşım Rabbim meleklerimizi korur endişelenme
aminiyosentez işleminde de 100 de 1 düşük ricki oluşuyormus
bi de bunu için riske atamam bebeğimi
hem aminiyosentez sonucu iyi cıksa da bebek özürlü olabılıyormus
veya tam tersı
guvenılır degıl yanı
aminiyosentez işleminde de 100 de 1 düşük ricki oluşuyormus
bi de bunu için riske atamam bebeğimi
hem aminiyosentez sonucu iyi cıksa da bebek özürlü olabılıyormus
veya tam tersı
guvenılır degıl yanı
aminiyosentez önerdiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?