2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,

Geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim, döktürmüşsünüz yine
Bu aralar şirket biraz karışık o yüzden giremiyorum, girdiğimde de okuyup çıkıyorum, yazamıyorum, herkes iyi sanırım, zaten en rahat dönemi geçiriyoruz, böyle devam eder inşallah.
Dün ilk kez bir bardak süt içtim bol nesquikli, aferin diyin bana

merhaba tatlım

ben iyiyim canım allaha şükür inşallah hep böyle devam eder seninde iyi olmana sevindim,şirketinizdeki karışıklık da inş. düzelir sana zararı olmasın da bu arada AFFERRRİİİN sana hep böyle devam et bol bol süt...

Son düzenleme:

tatlım benim iki tane doktorum var birisi Ankarada birisi burda henüz karar vermedim herhangi birine yaptırırım ama muhtemelen burdakine olur.ayrıntılı ultrasonda iyi olduğunu söylediler.

çok canım sıkkın 3lü test sonucum riskli çıktı
aminiyosentez önerdiler,
yaptırmamaya kararlıyım, çok üzgünüm ,
çevrenizde 3lü testi riskli çıkıp da saglıklı dogum yapan birileri varmı
güzel örneklere ihtiyacım var lütfennn

geçmiş olur inşallah canım benim hiç üzme kendini ,ben çok duyuyorum şöyle böyle denilipte sağlıklı doğum yapanı inşallah sende sağlıklı birşekilde doğum yaparsın hemen koyverme kendini.2li de sorun çıkmışmıydı peki ?

eh be gülüm tati canini üzme bebegini de üzme. Bu testleri bu yüzden sevmiyorum, "keske" seytanin en sevdigi kelimeymis o yüzden kulanmak istemiyorum aminiyosentez yaptirmamakla kararliysan hic 3lü test yaptirmasaydin daha iyi olurdu.
Bu sitete burcuözge diye bi arkadasim var ondun 3lü testi asiri kötü cikti test sonucunu net olark hatirlamiyorum ama 1 de 10 lardaydi sonucu. Sonra tekrar ayrintili test yaptirdi ve hamd olsun rabbimize bebek saglikli cikti. Allaha neylerse seyler. Hepimizin bebegini korusun. Ben hic test yaptirmadim mesela.

ikili tesitim iyi çıkmıstı kendı doktorum ıkılı ıyı oldugu ıcın 3luye gerek gormuyorum demstı
ama ben duramadım baska doktora gıttım

üzülme lütfen niçin yaptırmak istemiyosun temiz çıkar için rahatlar cnm yoksa kendine bu günleri doguma kadar zehir edersin. Olumlu düşünelim olumlu olsun bol bol dua edelim arkadaşım Rabbim meleklerimizi korur endişelenme

ikili tesitim iyi çıkmıstı kendı doktorum ıkılı ıyı oldugu ıcın 3luye gerek gormuyorum demstı
ama ben duramadım baska doktora gıttım

Bak ikili testin temiz çıkmış en büyük yüzdeyle ikili testte belli oluyomuş zaten yanılma payı olmuştur üzülme bi şey çıkmaz cnm

aminiyosentez işleminde de 100 de 1 düşük ricki oluşuyormus
bi de bunu için riske atamam bebeğimi
hem aminiyosentez sonucu iyi cıksa da bebek özürlü olabılıyormus
veya tam tersı
guvenılır degıl yanı

dedigim gibi bak ikili test temiz çıkmış üçlüde hata olmuştur olabilir Allah yapısı degil kul yapısı hayatım bunlar bol bol dua edelim bebişin sağlıklı bir şekilde kollarında olsun

Eniştemin yegeninin 3 üzleri olucaktı doktor birinin alınması gerektigini dünyaya gelirse saglıklı olmuyacagını söylemişti. Kadın yapamam üçüde evladım dedi seneler sonra verdi Rabbim bana onları nasıl olusa kabulum dedi. Üçüde dogdu digerlerine göre biri daha ufaktı 2 yaşındalar şuan hiç bir saglık sorunu yok bebegin bu testlerde yanılma payı oluyo yani üzme kendinide bebeginide lütfen meleklerimizi Rabbim korur.

ya boşver canım ya en duyarlı olanı ikili test, o da zaten iyi çıkmış gerisini boşver. Rabbimin izniyle birşeycik olmaz.. bizim burda da bi arkadaşa illa amniyosentez yaptır dediler ama nedenini bilmiyorum muhtemelen testlerinden biri riskli çıkmıştı ama yaptırmadı. şimdi maşallah çok da sağlıklı bir kızı var. boşverrr hiçbirşeycik olmazz. ki zaten bildiğime göre 26 yaşında filansın riskli bir yaş grubunda da değilsin..

riskin kaç çıktı canım?
benim oğlumda ikili testim 1/131 riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırmadım 2.düzey usg de sorun çıkmadı çok şükür oğlumda sorun çıkmadı
şimdide 1/180 risk çıktı yine ikili testimde amniyosentez düşünmüyorum..

iyi akşamlar ben 2 ve 3 lü test için geç kaldığım için bugün 4lü test yapıldı bakalım haftaya alıcam sonucu kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum o kadar çok yaptırmayan var ki ben yine de yaptırdım allah kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatla şaka maka yolu yarıladık sayılır :)) hele ben 12 haftamda öğrendiğim için dahada çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…