2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım üzme tatlı canını ..mispoeme katılıyorum bende cok duydum ikili üçlü testleri kötü cıkıp saglıklı bebek doguran anneleri..üzülüp bebegını de üzme dualarım senınle .. meleğinde bişeycık yoktur annesi merak etme stres yapma

evet canım 27 yasındayım, 35 yaş üstü riski olabılıyor yaş konusunda
rabbim esirgesin meleklerimizi ama insan tedirgin oluyor, aksamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti

1/53 çıktı cnm risk
benm hcg hormanu yuksek cıkmıs ondan rısk grubuna gırmişim

canım sen deneyimli olduğun için iyi biliyorsun ben daha başlamadım böyle setler 40 liradan başlyıp 100 ve üzeri gidiyor bende karar veremedim organik dedikleri gerçekten organik mi onada pek güvenemyorum açıkcası bu arada paketlide olsa nasıl olsa yıkanacak ama tabiki içine sinmesi lazım alırken

canım sakın aglama dua et dualarımız senınle sakın kötü düşünme Allahım yardınmcın olsun hayatım

evet canım benim tanıdığım var son 6 ayı maffolup sonuçta sağlıklı bir bebeği olan.ve duyduğum bir çok kişi inan.aminiyosentez düşünmemekle iyi etmişsin bence ondada düşük tehlikesi üstüne bebeğin mikrop kapma tehlikesi varmış sen üzme canını rabbim sağlıklı bir evlat nasip edecektir sana inan.

ya hakikaten aferin:))bende hiç süt içemiyorum napıcam bilmiyorum sütü geçtim vitamin hapını bile içemiyorum ne zaman denesem sonuç lavobada bitiyor bende aferin almak istiyorum artık(

ayyyy ümit hastanesi şirintepe yenikent reşadiye vs.. yaramı deştiniz eskişehir aşerdim yine..

bende eskişehirlisinde başka şehirdemi yaşıyosun dicektim ama sonra yazdığını okudum:)şimdi çokmu uzaktasın ara sıra gelirsin yine buralara inşallah..

adını belki duymuşsundur canım dilek güney diye bir doktora çıkmıştım kızımda o zaman böyle çeşit çeşit özel hastanelerde yoktu mecbur devlet hastanesinin doktoruna özelinden çıkabiliyodun ancak bizde öyle oldu her ay özel muaynanesine çıkardık üstelik 3 boyutlu ultrosonu var diye ayda 90 tl alınırdı her sefer bende biraz cahillik diyorum kendim için çok fazla bilgili değildim belkide çok şeyde sormazdım saolsun oda çok şey anlatma tenezzülünde bulunmazdı en son kontrolümde normal doğum sorun yok dedi doğum olacağı gün devlete gittik kimse nöbetçi o bakıyo bana sezeryan dediler .dilek hn.aradık amacım biraz beni rahatlatsın diye çünkü ben normale hazırladım kendimi ama nasip tabi hanfendinin yapabileceği konuşabileceği hiç birşey yokmuş o artık ilgilenemezmiş nöbetçi doktor ne derse oymuş eşim konuşuyo tabi bana tel yasak neyse çok şükür kızımı aldım kucağıma ya insan her ay 90 tl almasınıda biliyosun bir kere gel ya geçmiş olsun de eşim gitmiş yine bi bakın demiş dedim ne gittin geldi güya tek dediği kalk kalk kalk kalk oldu ve gittiben sezeryandan çıkmışım o yüzden nedense hiç bir dr a güvenemiyorum bir türlü o yüzden o kadınıda kimseye tavsiye etmem
ay çok yazdım ama en kısası böyle ben bilmiyorum bakalım ümitte varmı ayrıntılı ultroson yoksa kimi önerir yada gerek duyarmı onuda bilmiyorum çünkü ben 2li 3lü ultroson istememiştim bu sefer belki bana sorar bakalım az kaldı perşembe inşallah göricem bebeğimi inşallah yine sağlıklı olduğunu duyarım bide cinsiyetini görebilirsek inşallah:)

canım ya lütfen üzme kendini,bak doktorun 2li test iyi çıkmış 3lüye gerek yok demiş keşke yaptırmasaydın ama insan rahat duramıyor illa yaptırıp rahatlamak istiyor ama boş yere kendini de bebeğinide üzüyorsun...3lü testler genelde büyük bir çoğunlukta risk grubuna sokuyor insanları,neden anlamıyorum....inan bende sırf bu yüzden yaptırmadım 3lüyü çünkü risk çıkarsa çok üzülüyor insan...birçok kişide risk fazla çıkmış ama maşallah hepsinin bebekleri sağlıklı ayrıntılıya giriceksin büyük ihtimal orda herşey iyi çıkacaktır görüceksin...

bu dönem en güzel dönemimiz içimizde minik hayatlar var,tadını çıkaralım dimi

kızlar az önce gnctrkcll li oldugum ıcın sıfremı merak edip mesaj attım 1 günlük kullanım süresı varmış yeni 1 sınema bıletı alana bi bilet bedava kampanyasında sımdı bunu bana acıklayacak olan varmı yani yarın saat gündüz 12 de mi bıtıyo gece 12 de mi anlamadım :44:

güzelim hiç sıkma canını..neleri duyduk valla..ikilisi 3lüsü 4lüsü amniyosentezi riskli çıkıpta sapasağlam çocuk doğuranlar çoookk..bu testleri hiç önemseme güzelim..amniyosentezi de yaptırma..yaptırınca nolucak yani..içim rahatlasın diye bebeğine riske atma bence..sen sağlıklı bebek dünyaya getiriceksin inşallaah..hamileliğini harap etme boşuna..ben hep diyordum bu testlerin hiç birini yaptırmıycam diye.2li de yaptırmadım..3lüyü doktorum istemişti mecbur artık yaptırdık.sonucunu bile merak etmedim..sadece aradım sordum almadım bile..önemsemiyorum çünkü testleri..sende takma kafana canım..hatta birisinden duydum kadına çocuğun karnında ölmüş 9 aylıkken..diyen doktora ne demeli..çocuk sapasağlam doğmuş..

kendi doktoruna devam et..gitme bi daha o doktora bence..

Son düzenleme:

canım turkcell kullanmıyorum ben ama herhalde yarın gece 12ye kadardır süresi...

hiç üzülme ablamın limonun yarısı kadardı iki yıl emdi sıpası büyüklükle alakası yok benimde küçüktü evlendim kilo aldım biraz büyüdü hamile kalınca pamela kıvamındayım

aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak
senden ilk duyduğumda benim çok hoşuma gitmişti 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bence vazgeçmemelisin ayrıca benim tanıdığım hüseyin ler hep iyi insanlar
canım benimde tüp bebek ve bende aynen clexan kullanıyorum ama hiç bir hamilelik belirtim olmadığndan mı bilmem benim eşimde hiç değişiklik yok eşini tebrik ediyorum bana göre bebeğin ismini anne koymalı
slm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
armut ye bence inanılmaz derecede iyi oluyor hemen önlemini al kanama falan olmasın yediklerinden fayda görmezsen canım duphalac al iç bitkisel gebelikte kullanılıyor ama dr nada sor yinede geçmiş olun

canım turkcell kullanmıyorum ben ama herhalde yarın gece 12ye kadardır süresi...

ya sımdı zamanlamam kötu oldugu ıcın ikilemde kalıyorum acaba gundüz müü gece mi dıye=)gunduzse bosuna gıdecek sıfrem yazık esım uyuyo olacagı ıcın o saatlerde geceden cıkacak cunku calısıyo su an ..neyse artık

canım organik olanlar alerjenik ve antibakteriyel özellikli oluyor ve her zaman alamıyoruz çünkü çok pahalı ,piyasada organik diye geçenler markalı olduktan sonra organik oluyor ama bu organik çamaşırları aldıktan sonra bildiğimiz deterjanlarla değil organik deterjanlarla yıkamadıktan sonra bir özelliği kalmıyor ,ilk bebeğimdede o yüzden almamıştım ,bugünde dışarı çıktım organik olmayan ama pamuk oranı yüksek bir hastane çıkışı aldım .bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcı alıp onlarla yıkarız birşey olacağını sanmıyorum .ama ilk ten hassassıt özenli olmak lazım ne aşırı ucuzda seçmemek lazım .cinsine kumaşına bakmalıyız canım .özellikle kaygan olmalı ciltte pudurlu durmamalı .

kizlar yaa 2011 temmuz annnelerinin dogum hikayelerini okuyorumm deminden berii cook duygulandim yaa allah hepimize o anlari yasatsin o duyguyu tattirsin simdiden cook sabirsizlandimm yaaaa

gunaydınlar.......
benımde cumartesı randevum var...hem cok merak edıorum hem cok korkuorum..ıns. hersey yolundadır....aramızda angelsounds alan var mı bu arada?

fiyat aldınızmı kızlar ayrıntılı ultrason için???
benim gittiğim yer 110 tl dedi..arkadaşımın gittiği 230 demiş...

bende özel muayeneye gidecem bu seferlık 150 tl dedi

taban 100 ozmn yukarı doğru tırmanıyo...
benimki özel hastane, SGKlıyım, detaylı ultrason 50 lira.

tatlım benim inşallah bebeğin çok sağlıklı olacak hiç stres yapma.şu an oğlu 2,5 yaşında olan bir arkadaşıma üçlü testte 1/80küsür demişler,ama oğlu sağlıklı .yaptırmamış amnyosentez. onun yaşıda 28miş o dönem. .
bir başka arkadaşımın hamileliğinin son 5 ayı kabus gibi geçmiş. üçlü test riskli çıkmış. amniyosentez yapılmış yine risk. kordiyosentez yapılmış yine risk.hatta risk ne kelime ismini vermeyeyim çok çok meşhur bir genetikçi prof %100 hidrosefali ve down var bu çocukta diye pat diye acımasız konuşmuş geberesice domuz.kız psikologluk olmuş , hergün ağlama krizleri. bebek doğmuş, çocuğu görmeyi reddetmiş, yeminler ediyolarmış eşi ve hemşireler vallahi bebek sağlıklı aç gözünü bi bak çocuğa diye ama inanmıyormuş ağlama krizlerine giriyormuş, bakmıyormuş bebeğe. sakinleştirici iğneler yapmışlar sonra hastane psikoloğu gelmiş ve onunla konuştuktan sonra almış oğlunu ve süt vermiş bebeğe. 12 saat süt vermemeiş bakmamış bebeğe. oğlu 3,5 yaşında şimdi. bakıcının işi olduğu zaman getiriyor buraya. aman allahım o ne cin ne akıllı ne fırlama bir çocuk anlatamam sana.
yani amniyosentez ve kordiyosentez bile yanlış sonuç verebiliyor, o yüzden yaptırmamak en güzeli gibi geliyor bana. inşallah herşey gönlünce olur tatlım.
gunaydınlar.......
benımde cumartesı randevum var...hem cok merak edıorum hem cok korkuorum..ıns. hersey yolundadır....aramızda angelsounds alan var mı bu arada?

benim de cuma ama vakit geçmek bilmiyor be canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…