- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.021
çok canım sıkkın 3lü test sonucum riskli çıktı
aminiyosentez önerdiler,
yaptırmamaya kararlıyım, çok üzgünüm ,
çevrenizde 3lü testi riskli çıkıp da saglıklı dogum yapan birileri varmı
güzel örneklere ihtiyacım var lütfennn
geçmiş olur inşallah canım benim hiç üzme kendini ,ben çok duyuyorum şöyle böyle denilipte sağlıklı doğum yapanı inşallah sende sağlıklı birşekilde doğum yaparsın hemen koyverme kendini.2li de sorun çıkmışmıydı peki ?
ya boşver canım ya en duyarlı olanı ikili test, o da zaten iyi çıkmış gerisini boşver. Rabbimin izniyle birşeycik olmaz.. bizim burda da bi arkadaşa illa amniyosentez yaptır dediler ama nedenini bilmiyorum muhtemelen testlerinden biri riskli çıkmıştı ama yaptırmadı. şimdi maşallah çok da sağlıklı bir kızı var. boşverrr hiçbirşeycik olmazz. ki zaten bildiğime göre 26 yaşında filansın riskli bir yaş grubunda da değilsin..
riskin kaç çıktı canım?
benim oğlumda ikili testim 1/131 riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırmadım 2.düzey usg de sorun çıkmadı çok şükür oğlumda sorun çıkmadı
şimdide 1/180 risk çıktı yine ikili testimde amniyosentez düşünmüyorum..
1/53 çıktı cnm risk
benm hcg hormanu yuksek cıkmıs ondan rısk grubuna gırmişim
Eki Görüntüle 237189 Eki Görüntüle 237190 Eki Görüntüle 237191
ben bu şekilde zıbın takımı baktım ama fiyatlrı nedir bilmiyorum. ortadaki ekru olan organik antibakteriyel başka rengi yok bir de beyazı var sadece. 10 lu takımlarında battaniye var ama ben sevmedim battaniyeyi , organik olan 35 tl diğerleri 39 tl siz fiyatlar konusunda fikriniz varsa paylaşın kızlar,geçen mothercarede baktım böyle aleni dışta duruyordu hijyenik gelmedi bana,paketinde falan satılıyor dışardaki kücük yerlerde .
aminiyosentez önerdiler,
aminiyosentez önerdiler,
Kızlar selam,
Geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim, döktürmüşsünüz yine
Bu aralar şirket biraz karışık o yüzden giremiyorum, girdiğimde de okuyup çıkıyorum, yazamıyorum, herkes iyi sanırım, zaten en rahat dönemi geçiriyoruz, böyle devam eder inşallah.
Dün ilk kez bir bardak süt içtim bol nesquikli, aferin diyin bana
ayyyy ümit hastanesi şirintepe yenikent reşadiye vs.. yaramı deştiniz eskişehir aşerdim yine..
tanser şenses hakkında bende çok olumlu şeyler duydum. kızında ne gib sıkıntılar olmuştu canım? sakarya hastanesınde detaylı ultrason yapılıyormuş ama turgay şener ramazan beyın hocasıymış bide perinatalog muş. 22. haftada bi perinatologun görmesini tavsiye ediyorum dedi. illa turgay hoca olmak zorunda değil başkası da olur dedi hatta isim de vedi ama aklımda kalmadı. 10 eylüle randevu aldım. sekreteri de çok uzun bi zaman benyıne yazayım ama siz 2 hafta sonra tekrar arayın dedi.
aminiyosentez önerdiler,
aminiyosentez önerdiler,
kızlar az önce gnctrkcll li oldugum ıcın sıfremı merak edip mesaj attım 1 günlük kullanım süresı varmış yeni 1 sınema bıletı alana bi bilet bedava kampanyasında sımdı bunu bana acıklayacak olan varmı yani yarın saat gündüz 12 de mi bıtıyo gece 12 de mi anlamadım :44:
benimkiler limon kadardı sütyen doldurmazdı şimdi biraz portakal oldular..benimkjide seviniyor aynısını ben diyorum artık elleyemezsin diyezavallım..küçük memelerim acaba sütüm az mı olur diye korkuyorum ama:18:
canım bebetto iyi mi..ben aldım bi tane zıbın takimi..27 falandı..çok kaliteli geldi gözüme..
senden ilk duyduğumda benim çok hoşuma gitmişti 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bence vazgeçmemelisin ayrıca benim tanıdığım hüseyin ler hep iyi insanlaraslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak
canım benimde tüp bebek ve bende aynen clexan kullanıyorum ama hiç bir hamilelik belirtim olmadığndan mı bilmem benim eşimde hiç değişiklik yok eşini tebrik ediyorum bana göre bebeğin ismini anne koymalıay canım ya oooooooooooldu gert koyarız bölümünde koptumyav erkekler uyuzluk etmese olmaz zaten bizimki tüp bebek birde çok zorlandım bu 2. tüp bebekte ben hergün de iğne olunca eşim kıyamadı üzmeye bişey demiyo sen koy senin hakkın diyo bende arada duygu sömürüsü yaptım tabi böylece halloldu mevzu
armut ye bence inanılmaz derecede iyi oluyor hemen önlemini al kanama falan olmasın yediklerinden fayda görmezsen canım duphalac al iç bitkisel gebelikte kullanılıyor ama dr nada sor yinede geçmiş olunslm kızlar iyisinizdir inşallah kızlar dünden beri kabızım lavaboda bekliyorum bekliyorum yok yok napcam bi tavsiyeniz var mı
aminiyosentez önerdiler,
güzel örneklere ihtiyacım var lütfennn[/QUOTE
bir tanıdığım var dr amniyosentez istemis sanirim sonuc kötü geldi eşide kayınvaildesi de aldıracaksın diye kıza ne baskılar yaptılar aldırmam ne olursa olsun benim bebeğim dedi tabi o zamanı nasıl yaşamıştır bilemem ama şimdi bir gör bir oğlu var inanılmaz güzel bakmaya doyamıyorsun gayette sağlıklı
benim sonucum iyi çıktı ama garanti değil neticede hergün dua ederim sağlıklı bir bebeğim olsun diye sende öyle yap canım üzülme demek faydasız biliyorum bol bol dua et Allahım korusun bebeğini
canım turkcell kullanmıyorum ben ama herhalde yarın gece 12ye kadardır süresi...
kızlar dişlerim acıyorrr sizde böle bişey varmı bide üç gündür belim falan ağrıyor ben karnım genişliyor diye düşünüyorum sizce
cnm benımde belim acayip agrıyo bu aralar ama dişlerim gayet iyi cokk şükür ınsallah da agrımaz
canım organik olanlar alerjenik ve antibakteriyel özellikli oluyor ve her zaman alamıyoruz çünkü çok pahalı ,piyasada organik diye geçenler markalı olduktan sonra organik oluyor ama bu organik çamaşırları aldıktan sonra bildiğimiz deterjanlarla değil organik deterjanlarla yıkamadıktan sonra bir özelliği kalmıyor ,ilk bebeğimdede o yüzden almamıştım ,bugünde dışarı çıktım organik olmayan ama pamuk oranı yüksek bir hastane çıkışı aldım .bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcı alıp onlarla yıkarız birşey olacağını sanmıyorum .ama ilk ten hassassıt özenli olmak lazım ne aşırı ucuzda seçmemek lazım .cinsine kumaşına bakmalıyız canım .özellikle kaygan olmalı ciltte pudurlu durmamalı .canım sen deneyimli olduğun için iyi biliyorsun ben daha başlamadım böyle setler 40 liradan başlyıp 100 ve üzeri gidiyor bende karar veremedim organik dedikleri gerçekten organik mi onada pek güvenemyorum açıkcası bu arada paketlide olsa nasıl olsa yıkanacak ama tabiki içine sinmesi lazım alırken
fiyat aldınızmı kızlar ayrıntılı ultrason için???
benim gittiğim yer 110 tl dedi..arkadaşımın gittiği 230 demiş...
bende özel muayeneye gidecem bu seferlık 150 tl dedi
benimki özel hastane, SGKlıyım, detaylı ultrason 50 lira.taban 100 ozmn yukarı doğru tırmanıyo...
aminiyosentez önerdiler,
gunaydınlar.......
benımde cumartesı randevum var...hem cok merak edıorum hem cok korkuorum..ıns. hersey yolundadır....aramızda angelsounds alan var mı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?