2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?

canım bende sadece 2 li yaptırdım doktorum diğerlerine gerek görmedi..
kafa karıştırıyo sadece dedi.23 ağustos için ayrıntılı ultrason randevusu aldım bende.onu kesin yaptır dedi.
bakalım bebeğim o zaman kocaman olcak inş. yesin onu annesiiiii..

kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?

valla doktor bana da gerek yok demişti canım oranlarım iyi olduğu halde tahlil sonucunun altında kesin sonuç için ilave test ile desteklenmesi gerekmektedir şeklinde not yazıyordu benim içim rahat etmedi ve üçlü testi de yaptırdım sonucunu daha almadım bakalım hayırlısı ile bekliyorum

sat 18 nisan... dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda allaha şükür. AFP için kan verdim, bebişimin cinsiyeti erkekmiş onu öğrendim. mutluyum, huzurluyum ...

maşallah bebeğine canım o zaman kaç haftalık olacaksın? bi de başka bi yerden mi randevu alınıyor? doktorun kendisi mi yapıyor, bana ondan da bahsetmedi, randevu al demedi

insallah iyi cıkar canım

maşallah bebeğine canım o zaman kaç haftalık olacaksın? bi de başka bi yerden mi randevu alınıyor? doktorun kendisi mi yapıyor, bana ondan da bahsetmedi, randevu al demedi

canım,

bana ister burda yaptır istersen başka yerde yaptır sonuçlarını bana getir sen bilirsin dedi.
orası 252 tl fiyat verdi..4-5 yere sordum 275 e kadar çıktı rakam maşallah.bende iş yerime yakın olan fiyatıda uygu olan başka bir hadtaneden raandevu aldım.
yaptırdığımda 21+ 1 olacağım ..

ya ben ertelesemmiki tarihi. herkes 20den sonraya gün vermiş, benimki 19+5 oluyo. kafam karıştı geneeeeeee:26:

anladım canım, gittiğimde sorarım ben de artık

kusura bakma ama beyaz olayına çok güldüm.hepimiz evlenirken açık renk düşkünlüğümüz oluyor ama çocuklardan sonra koyu halılar yerini alıyor mecburen bana 2.oğlan geliyor artık sünnete herşeyi yenilerim kemirirler mobilyayı erhalde

yanlız olmadığımı bilmek güzel aynı dediğiniz gibi oğlanlar böyle ,bir de aranızda iki oğlu olan varmı o nasıl oluyor acaba
Ilk hamilelik çok daha stresiz ve mutlu olunuyorda 2.hamilelik öyle olamıyor maalesef

benim ilk hamileliğimde sadece 2 li tarama yapılmıştı .normal olduğu ve daha sonraki aşamadada bebek gelişimi gayet iyi olduğu için başka test yapılmadı.

benim ilk hamileliğimde sadece 2 li tarama yapılmıştı .normal olduğu ve daha sonraki aşamadada bebek gelişimi gayet iyi olduğu için başka test yapılmadı.

ben de sadece 2li yaptırdım canım. risk oranı düşük çıktı. kafa karıştırmanın anlamı yok dedi.ama dtaylı ultrason önemlıymış.

9 ay gecmıomus zaten bu korku bu merak....ben dr. da cıkarken kus gıbı hıssedıyorum kendımı...1 hafta sonra baslıo yıne telaslanmam.... :)
kımselere de dıemıorum artık...psıkologa gıt dıolar

9 ay gecmıomus zaten bu korku bu merak....ben dr. da cıkarken kus gıbı hıssedıyorum kendımı...1 hafta sonra baslıo yıne telaslanmam.... :)
kımselere de dıemıorum artık...psıkologa gıt dıolar

aynı şey bende de var malesef(( kontrol zamanı uzadıkça bana gelenler geliyo... ne güzel ilk üç ay iki haftada bir görüyodum bebeğimi:18:

kızlarrrrrrr Günaydınnnnnnnnnlarrrrrr
Az sonra kontrolüm var.eşimi bekliyorum.oğlumuzu görmeye gidicezzz
doktora soracaklarım birikti.liste yapıorum
doktoru değiştirdim bakalım bu nasıl biri.diğeri benden 3 lü de istemişti ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.dediğiniz gibi kesin bi şey söyleyemiyorlar.kafamı karıştırmak istemiyorum.sizdee moralinizi bozmayın kötü çıktıysa.daha geçen duydum.ablam söledi.tanıdık birinin böle riskli çıkmış.kadını hamileliği boyunca arıyorlar geçmiş olsun diye.ama çocuk oluyor hiçbişeyi yok.bu yüzden pek moral bozmamak lazım.Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi ellerimize almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…