- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.061
kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?
kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?
canım bende sadece 2 li yaptırdım doktorum diğerlerine gerek görmedi..
kafa karıştırıyo sadece dedi.23 ağustos için ayrıntılı ultrason randevusu aldım bende.onu kesin yaptır dedi.
bakalım bebeğim o zaman kocaman olcak inş.yesin onu annesiiiii..
sat 18 nisan... dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda allaha şükür. AFP için kan verdim, bebişimin cinsiyeti erkekmiş onu öğrendim. mutluyum, huzurluyum ...
insallah iyi cıkar canımvalla doktor bana da gerek yok demişti canım oranlarım iyi olduğu halde tahlil sonucunun altında kesin sonuç için ilave test ile desteklenmesi gerekmektedir şeklinde not yazıyordu benim içim rahat etmedi ve üçlü testi de yaptırdım sonucunu daha almadım bakalım hayırlısı ile bekliyorum
maşallah bebeğine canımo zaman kaç haftalık olacaksın? bi de başka bi yerden mi randevu alınıyor? doktorun kendisi mi yapıyor, bana ondan da bahsetmedi, randevu al demedi
sizindemi oğlunuz var
canım,
bana ister burda yaptır istersen başka yerde yaptır sonuçlarını bana getir sen bilirsin dedi.
orası 252 tl fiyat verdi..4-5 yere sordum 275 e kadar çıktı rakam maşallah.bende iş yerime yakın olan fiyatıda uygu olan başka bir hadtaneden raandevu aldım.
yaptırdığımda 21+ 1 olacağım ..
çamaşır makinasına mı girmişAy canım gözümüzden ayırmamamız gerekiyor anlaşılan, aman benim evden bişey atarsa yandık,ben 7. Katta oturuyorum parçasını bile bulamam bir de birinin kafasına gelirse yandık ...ayrıca evim bembeyaz koltuklarım, sehpalarım, yatak odam vs... Bebeğim yürümeye başlayınca tüm koltuklarımı kaplatmam gerekicek...
aynen canım erkek bebekler anne karnında kendilerini farkettiriyorlar,benimki daha 3 aylıktı dışarda gezmeye giderdik kafa dimdikti ,ortalığa bağırıp duruyorduKendinden büyük 6-7 aylık kız bebeklerden daha dik ve atılgandı .5,5 aylıktı asker gibi sürüne sürüne evin dipbucak heryerini gezerdi .evet bende arkasında gezerdim.banyo tuvalete dahi uğramak isterdi .sonra emekledik tabi daha hızlandık .sonra yürüdük koştura koştura turladık evi .dışarda özellikle bağıra bağıra oynuyordu ,tüm dikkatleri üzerlerine çekiyorlar .daha 1,5 yaşındaydı kanepenin üzerine çıkıp yatardı boylu boyunca,ordan düşer miyim düşmez miyim hiç bilmiyordu.allah sabır versin erkek bebek annelerini pek korkutmak istemem ama hazırlıklı olmak lazım. Bir arkadaşım kız bebiş büyüttü ses var ,hareket yoktu ,birazda sakin oluyor kız bebişleri ,uslu olanlardan olur inşallah enesten sonra ikinci bir hareketli bebiş çok gelir sanki erkek bebekler için hiperaktif mi sorusu çok yönlendirilir ama yok enerji tükenmiyor maşallah bu erkeklerde
Parkta bir kız bebiş gördüm annesin kucağına sesi çıkıyor sadece etrafa agu gibi birşeyler söylüyor ve kıpırtamıyor hiç sordum 6 aylık dedi annesi hem ufak hem de usluydu .hoşuma gitti allahhh dedim kız bebişler böyle rahat oluyorsa yaşadım ben dedimAma işte kadıncağız pek bakamamış ufak duruyordu ,oğlan bebişler daha diri olur daha güzel emerler kızlar aklınızda bulunsun .
Bu arada siz gebelikte çok hareketli,aglayan,sinirli,stresli,mutlu, bu saydığım tarzı şeylerden hangisini daha çok yaşıyorsanız bebişlerinzde aynen öyle oluyor .üzmeyin kendinizi ,mutlu olun ,hiç aglamayın,stres yapmayın,bebişlerde öyle rahat olsunlar.
valla doktor bana da gerek yok demişti canım oranlarım iyi olduğu halde tahlil sonucunun altında kesin sonuç için ilave test ile desteklenmesi gerekmektedir şeklinde not yazıyordu benim içim rahat etmedi ve üçlü testi de yaptırdım sonucunu daha almadım bakalım hayırlısı ile bekliyorum
valla doktor bana da gerek yok demişti canım oranlarım iyi olduğu halde tahlil sonucunun altında kesin sonuç için ilave test ile desteklenmesi gerekmektedir şeklinde not yazıyordu benim içim rahat etmedi ve üçlü testi de yaptırdım sonucunu daha almadım bakalım hayırlısı ile bekliyorum
Canım benim de randevum haftaya pazartesi,aynen hem merak hem korku.
Benim ayrıntılı ultrason randevum aynı zamanda.
Bu süreç hep böyle gidecek galiba,ancak kontrol esnasında kaygıyı unutuyoz.
Bi sonraki kontrole kadar gene merak,heyecan kaygı.
Allah sağlıkla kucağımıza alıp,sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütebilmeyi nasip etsin.
9 ay gecmıomus zaten bu korku bu merak....ben dr. da cıkarken kus gıbı hıssedıyorum kendımı...1 hafta sonra baslıo yıne telaslanmam.... :)
kımselere de dıemıorum artık...psıkologa gıt dıolar
ben de sadece 2li yaptırdım canım. risk oranı düşük çıktı. kafa karıştırmanın anlamı yok dedi.ama dtaylı ultrason önemlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?