2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız ben geldim doktordann..
Biraz fazla kilo almışım doktorumun tartısına göre ama bence onun tartısı yanlış çnkü bnm tartım 1.5-2 kilo aldığımı söylüyo benimki dijital onun tartısı 4 kilo aldığımı söylüyo
Bide eksik tartıyomuş en iyisi ben ona bitane tartı alıp hediye ediyim
Neyse gelelim muaynede olanlara bebişimi gördm ama kilo muhabbetnden dolayı moralim bozulmuştu bi sonra ölçümleri yapıldı haftasına göre normal fakat kendini beslediğin gibi bebeği besleyememişsin dedi
Göbeği 1 hafta gerideymiş.. Öteki gittiğimde de 1 hafta öndeydi nazara geldi bebişim..
Hergün 1 kase kiraz sabah akşam 1 bardak süt günde 1 bardak et suyu dedi..
Iyk et suyunu içemem içmem için söylediyse orasını sormadım gerçi ama..
Üzüldüm tabi vicdan azabı çekiyorum bebişimi besliyemedim diye hemen gittim süt aldım içtim..
Kasık ağrılarım için iğnen her zmn çantanda bulunsun dedi..
Tatile gidebilrsin bi sakıncası yok dedi..
Detaylı ultrson için 15gün sonraya gün al dedi..
Benim gittiğim hastanede 200tl ye yapıyolarmış..
Kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidebilrsn ddi ama orda da yer bulabiliceğimi sanmıyorum..
Pendik hosptl 60tlymiş +20tl muayne 80e geliyo ama 2 boyutluymuş ultrsonu ve cd vermiyomuş..
Delta hosptl 150tl 4 boyutlu cd veriyomuş bakalım ya deltaya gidicem yada pendik bölge hastanesinde yaptırcm..
Kilona dikkat et dedi hamuru,tuzu kes dedi..
Bide bebişim hala kız
Ultrsonda bakarken gösterdi bak burda görüyomusn hambrger gibi burası diyede örnek verdi doktor hahaha

canım senin hikayeni bilmiyorum ama 2009 da 2 düşük ve sonradan beklenip gelmeyen bebekler...bu süreçte ailesinin haksız yere beni incitecek sözler söylemesi ve bunu özellikle yapmaları ...aylarca denenen yumurtlama günü takipleri,tutmayan aşılamalar ,olmayan bir tüp bebek ve bu süreçte önlem amacıyla sürekli vurduğum iğneler ve 2. tüp bebekte artık yürüyecek dermanımın kalmaması doktorun elinde kalmam falan...öyleki işlemden çıktım yürüyemiyorum yeter artık ben bebek istemiyorum canımdan mı olayım daha diyorum ki vazgeçtiğim anda gelen kuzum (kendisi benim uğur böceğim ) eğer eşim ismine karışsa ya da karıştırsaydı gözümden çok kötü düşerdi ve asla yüreğim ona bir daha düzelmezdi ...yani anlayacağın o kadar da kazma olmayıversin bi zahmet değil mi neyseki farkında en azından emeğimin çok olduğunu biliyor

İyi haberlerle gelirsin inşallah cnm.

kızlar benim diş etlerim kanamaya başladı 2 gündür. doktora gittimde sadece acıma vardı gargara verdi. acaba diş hekımıne mı gitsem. dişlerimden olmak istemıyorum

canım normalde süt içemiyor musun yoksa az mı içiyorsun çünkü ben hiç süt içemiyorum da merak ettim:))) ama yoğurt yiyorum hergün iki kase herhlde yerine geçer

canım bebeğimi besleyemedim diye üzülme sakın bu senın elınde değilki. bunye meselesi. sen sütünü meyveni sebzenı aksatmadıktan sonra için rahat olsun. doktorlar ileride abartmayalım dıye sert konuşup önlem almaya çalışıyorlar bende evde tartıldım 2 kılo çıktı doktorun tartısında 3 kılo çıktı

canım normalde süt içemiyor musun yoksa az mı içiyorsun çünkü ben hiç süt içemiyorum da merak ettim:))) ama yoğurt yiyorum hergün iki kase herhlde yerine geçer

ozaman yoğurtun bir kasesini yatmadan önce aç karnına ye canım. doktorum süt en güzel emılımı aç karnına alındığınmda yapar demişti. hergun 2 bardak iç dedi. ama ben yatarken 2 sini birden içemıyorum kahvaltıda 1 bardak yatarken 1 bardak içiyorum soğuk soğuk.

canım benim bilgi için teşekkürler süt içemiyorum ya içince gaz bombası gibi oluyorum pimimi çeksen patlarım yani o derece :90::90::90:

kızlar benim diş etlerim kanamaya başladı 2 gündür. doktora gittimde sadece acıma vardı gargara verdi. acaba diş hekımıne mı gitsem. dişlerimden olmak istemıyorum

canım bu dönemde malesef diş eti kanamalarımız olabiliyor ...eğer çok rahatsız edici düzeydeyse bir diş hekimiyle görüşmende fayda var bence

Iyyyyy bana da bi eziyett sut icmekkk...Bardsga dolduruyorummm ne dualar ediorum midem bulanip son yudum icimden cikmasin die...wlla en az yarim saat beklio bardakta..iskence...dedim bebegim de sevmicek bnde sevmioyorum ya onu zorlamayimm ilerde..:ama ole olmo iste mecbur zorlucazzz sut icmeleri icin..seyeacim uzulmeee bi bunye vardir hicbisey yemese az yese bile bebegi besler...bi bunye vardir herseyi yer ama cocuga yaramaz yediklerii...o buyur daha varrr zamannn

Bugün 16+0 yız..yarın cinsiyetimizii ögrenicezz inşallahh..doktor değiştirdik yarın farklı bır doktora gidicez..onu da görelim kararımızı wericez artık..zaman cabukcak aksın da bebegimi göreyimm..cok özledım 1 aydır görmedımm melegimi..

2li test yaptrdım 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum..zaten sonuc kötü de cıksa benım için bişey değişmicek..2li test 3lüden daha garantiiymiş..endişelenmenize gerek yok..AFP falan da bilmiyorum yaptırırmıyım doktorum bahsetmemiştii..yarın belli olcak bakalım..

bu sefer daha bır heyecanlıyımm..Yarın ilk alışwerişimizi yapıcaz=)bebegimi daha ayrıntılı ve uzunca görebilicem..amaaann sabahhlar olsun da bız de gidelimmm hemennn=)

merhaba eskileri okuyorum daha 625. sayfadayım okumadan geçemiyorum ama okuyunca da sonraki yazıalrı kaçırıyorum herkes sanırım ikinci doktoru bi ziyaret ediyor bende bugun şifa hastanesine gideceğim sanırım sende pendikte oturuyorsun kendi doktorum kız gibi dedi ama hala kesin bişey söylemiyor en yakın randevum da ay sonu o kadar bekleyemiycem sanırım bende ikili ultrasonu yaptırınca da görüşlerini yazarsan hangi hastaneye gittiğini falan sevinirim normalde acıbademe gidiyorum ama sanırım orda 2 li ultrason pahalı olur başka yerde daha uygun olursa orda yaptırırm bende 14,30 da şifaya randevum var umarım herşey normaldir....

İçemiyo değildimde içmiyodum..
Canım hiç içmek istemiyodu çnkü..
Deli gibi çay içersem olucağı buydu zaten..
Çayı kestim artık yok sabahları süt var..
Ders olsun bana..

Yazlıktayken çayı çok kaçırdım cnm yaa ondan oldu sabah kahvaltısında çay,sonra kahve akşam yemekten sonra çay sürekli çay çay yediklerimin vitaminini alamadım tabi..
Sohbet muhabbet içiliyo yazlıktan döndüm kendime demleyip içmiyorum içmiycemde yok bitti çay meselesi bnm için.......
Doktorun tartısı bozuk bencede geldiğimde de tartıldım gittiğimde tartıldığımla aynıydım bozmycam moralimi..

Yok cnm başka doktora gitmedim ben kendi doktorumda devam ediyorum her sefernde kız dedi yine sorduk kız kız dedi dönmez dimi dedim herzmn yanılma payı vardır ama bak görüyomusun hamburger gibi burası dedi
Benim doktorum pendk bölge hastanesinde oraya gidiyorum ben şifadan fiyat almadım ama fiyat aldığım yerleri yazdım sema hastanesinden de fiyat aldım orasıda 390 dedi ama oraya gitmeyi düşünmyrm..
15gün sonra yapılcak bnm detaylı hangi hastaneye gittiğimi ve fiyatını yazarım cnm merk etme..
Telefnda bilgi veriyolarsa açıp sor yinede bi acıbademe istersen..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan..

günaydınlar...:)) mutlu , umutlu günlerden bir gün bazı şeyler iyi gitmiyor yaşamımda kpss kadrolarının az verilmesi gibi hükümetin işlerinden dolayı ama yine de canımı sıkamıyorlar...:)) bebeğim çok hareketli maaşallah...ben ara ara hissederim sanıyordum ama o sanki ben artık yaşamınıza girdim annecim der gibi varlığını sürekli hissettiriyor...geçenlerde sadece yatarken hissettiğim varlığını şimdi yürürken, iş yaparken, araba kullanırken herdaim hissediyorum gerçekten güzel bir duyguymuş...:)) umarım daha hissetmeyenlerde en kısa sürede başlarlar bu hoş duyguya...:))

bu süt konusuna da gelince çocukluğum yaylalarda geçti ineklerimiz vardı süt sağmasını falan bilirim yani hergün 1 litre süt içirirdi anneannemiz bize çok severdik bu hamile alana kadar günde bir litre olmasa da yarım litreyle devam etti evlendim evde çocuk var sanarlardı kolilerce süt alırdım...hamilelikle sütten 2 ay tiksindim çünkü bulantı yapmaya başlamıştı ben de kestim içmedim şimdi hergün içmiyorum ama süt değilse başka şeyle telafi ediyorum doktorum günde yarım litre sütünü iç gerisini boşver desede ben içemiyorum...dün günlük sütlerden yarım litrelik şişeyi bitirdim bir seferde ama üstüne çikolata, tatlı falan yedim bulantı yapmmasınn diye...bir de nesquikle deneyeceğim soğuk soğuk bir seferde içmek için onuda severim ...ya salep yağpıyorum ya muhallebi, ya cornflakes ile tüketiyorum ama en azından günde yarımlitre olmasa da günde 1 bardak bazen 2 bardak içmeye çalışıyorum...bazen tutuyor yarım litre bazen tutmuyor..::)
))

günaydınlar...:)) mutlu , umutlu günlerden bir gün bazı şeyler iyi gitmiyor yaşamımda kpss kadrolarının az verilmesi gibi hükümetin işlerinden dolayı ama yine de canımı sıkamıyorlar...:)) bebeğim çok hareketli maaşallah...ben ara ara hissederim sanıyordum ama o sanki ben artık yaşamınıza girdim annecim der gibi varlığını sürekli hissettiriyor...geçenlerde sadece yatarken hissettiğim varlığını şimdi yürürken, iş yaparken, araba kullanırken herdaim hissediyorum gerçekten güzel bir duyguymuş...:)) umarım daha hissetmeyenlerde en kısa sürede başlarlar bu hoş duyguya...:))

bu süt konusuna da gelince çocukluğum yaylalarda geçti ineklerimiz vardı süt sağmasını falan bilirim yani hergün 1 litre süt içirirdi anneannemiz bize çok severdik bu hamile alana kadar günde bir litre olmasa da yarım litreyle devam etti evlendim evde çocuk var sanarlardı kolilerce süt alırdım...hamilelikle sütten 2 ay tiksindim çünkü bulantı yapmaya başlamıştı ben de kestim içmedim şimdi hergün içmiyorum ama süt değilse başka şeyle telafi ediyorum doktorum günde yarım litre sütünü iç gerisini boşver desede ben içemiyorum...dün günlük sütlerden yarım litrelik şişeyi bitirdim bir seferde ama üstüne çikolata, tatlı falan yedim bulantı yapmmasınn diye...bir de nesquikle deneyeceğim soğuk soğuk bir seferde içmek için onuda severim ...ya salep yağpıyorum ya muhallebi, ya cornflakes ile tüketiyorum ama en azından günde yarımlitre olmasa da günde 1 bardak bazen 2 bardak içmeye çalışıyorum...bazen tutuyor yarım litre bazen tutmuyor..::)
))

canım sonunda gittin yazını okudum kilo olayını bence fazla abartmış doktorun ben zayıf bir insandım şimdiye kadar toplam 5 kilo aldım ha baksan belli değil ancak boyuma göre normal kiloma geldim ama doktorum beğeniyor...bu arada ayrıntılı 200 demiş video vs varmıymış, vereceklermiymiş... benimde biliyorsun 5 eylülden sonra olacak doktor 18 inde izne çıkacak...pahalıymış ya 12 tl de muayene ye veriyoruz zaten...kafam karıştı...ama maltepedeki ayrıntılıda gayet başarılılardı onu biliyorum

kızlar bebeğim 2 gündür doğru düzgün oynamıyor acaba biraz streslıydım ondanmı az öncede yerımden kalkarken biraz hızlı kalktım sanırım aniden yanı sağ yanıma kramp girdi çok kötüü acaba oğlumu neden hissetmıyorum

seyyahım kalsiyum oranın az geliyor bebiş senden çekiyor ,kalsiyumu sadece sütten ,ya da peynirden alamayız,sen kalsiyum ilacı yazdır mutlaka doktoruna.
ben bir gün içinde bir kase yoğurt yiyorum ,300 gram ayran içiyorum ,kaşarlı tost yapıyorum sabahtan,günlük aldığım kalsiyum oranı 3 bardak sütü geçiyor direk süt içemiyorum ama kalsiyum barındıran herşeydne tüketmeye çalışıyorum .diş etim kabarınca kalsiyum ilacı aldım geçti şimdi ama yoğurt ve ayran ,peynir ,hergün haşlanmış yumurta,tuzlu yer fıstığı aldım ,kuru incir aldım,2 günde bir cacık yapıyorum ,marul yıkayıp ele alıp yiyorum ,şimdilik pek paylaşmadım ama nohut,fasulye,bargunya haşlıyorum her gün bir çay bardağı yiyorum .dışardayken de mutlaka 1-2 top dondurma yiyorum. bugün sabah tartıldım 60 kilo olmuşum .
zayıflayıp geri aldığımı düşünürseniz ,5 kg almışım ,hamile kaldığım kilo üzerinden düşünürsek 2 kg almşım görünüyor.cumartesi rutin kontrolüm ve aşım var bakalım doktorum ne diyicek .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…