- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.081
hiç üzülme ablamın limonun yarısı kadardı iki yıl emdi sıpası büyüklükle alakası yok benimde küçüktü evlendim kilo aldım biraz büyüdü hamile kalınca pamela kıvamındayım
senden ilk duyduğumda benim çok hoşuma gitmişti 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bence vazgeçmemelisin ayrıca benim tanıdığım hüseyin ler hep iyi insanlar
canım benimde tüp bebek ve bende aynen clexan kullanıyorum ama hiç bir hamilelik belirtim olmadığndan mı bilmem benim eşimde hiç değişiklik yok eşini tebrik ediyorum bana göre bebeğin ismini anne koymalı
kızlarrrrrrr Günaydınnnnnnnnnlarrrrrr
Az sonra kontrolüm var.eşimi bekliyorum.oğlumuzu görmeye gidicezzz
doktora soracaklarım birikti.liste yapıorum
doktoru değiştirdim bakalım bu nasıl biri.diğeri benden 3 lü de istemişti ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.dediğiniz gibi kesin bi şey söyleyemiyorlar.kafamı karıştırmak istemiyorum.sizdee moralinizi bozmayın kötü çıktıysa.daha geçen duydum.ablam söledi.tanıdık birinin böle riskli çıkmış.kadını hamileliği boyunca arıyorlar geçmiş olsun diye.ama çocuk oluyor hiçbişeyi yok.bu yüzden pek moral bozmamak lazım.Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi ellerimize almayı nasip etsin inş.
Selam kızlar nasılsınız ben geldim doktordann..
Biraz fazla kilo almışım doktorumun tartısına göre ama bence onun tartısı yanlış çnkü bnm tartım 1.5-2 kilo aldığımı söylüyo benimki dijital onun tartısı 4 kilo aldığımı söylüyo
Bide eksik tartıyomuş en iyisi ben ona bitane tartı alıp hediye ediyim
Neyse gelelim muaynede olanlara bebişimi gördm ama kilo muhabbetnden dolayı moralim bozulmuştu bi sonra ölçümleri yapıldı haftasına göre normal fakat kendini beslediğin gibi bebeği besleyememişsin dedi
Göbeği 1 hafta gerideymiş.. Öteki gittiğimde de 1 hafta öndeydi nazara geldi bebişim..
Hergün 1 kase kiraz sabah akşam 1 bardak süt günde 1 bardak et suyu dedi..
Iyk et suyunu içemem içmem için söylediyse orasını sormadım gerçi ama..
Üzüldüm tabi vicdan azabı çekiyorum bebişimi besliyemedim diye hemen gittim süt aldım içtim..
Kasık ağrılarım için iğnen her zmn çantanda bulunsun dedi..
Tatile gidebilrsin bi sakıncası yok dedi..
Detaylı ultrson için 15gün sonraya gün al dedi..
Benim gittiğim hastanede 200tl ye yapıyolarmış..
Kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidebilrsn ddi ama orda da yer bulabiliceğimi sanmıyorum..
Pendik hosptl 60tlymiş +20tl muayne 80e geliyo ama 2 boyutluymuş ultrsonu ve cd vermiyomuş..
Delta hosptl 150tl 4 boyutlu cd veriyomuş bakalım ya deltaya gidicem yada pendik bölge hastanesinde yaptırcm..
Kilona dikkat et dedi hamuru,tuzu kes dedi..
Bide bebişim hala kız
Ultrsonda bakarken gösterdi bak burda görüyomusn hambrger gibi burası diyede örnek verdi doktor hahaha
Biraz fazla kilo almışım doktorumun tartısına göre ama bence onun tartısı yanlış çnkü bnm tartım 1.5-2 kilo aldığımı söylüyo benimki dijital onun tartısı 4 kilo aldığımı söylüyo
Neyse gelelim muaynede olanlara bebişimi gördm ama kilo muhabbetnden dolayı moralim bozulmuştu bi sonra ölçümleri yapıldı haftasına göre normal fakat kendini beslediğin gibi bebeği besleyememişsin dedi
Göbeği 1 hafta gerideymiş.. Öteki gittiğimde de 1 hafta öndeydi nazara geldi bebişim..
Üzüldüm tabi vicdan azabı çekiyorum bebişimi besliyemedim diye hemen gittim süt aldım içtim..
Kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidebilrsn ddi ama orda da yer bulabiliceğimi sanmıyorum..
Pendik hosptl 60tlymiş +20tl muayne 80e geliyo ama 2 boyutluymuş ultrsonu ve cd vermiyomuş..
Delta hosptl 150tl 4 boyutlu cd veriyomuş bakalım ya deltaya gidicem yada pendik bölge hastanesinde yaptırcm..
Bide bebişim hala kız
Ultrsonda bakarken gösterdi bak burda görüyomusn hambrger gibi burası diyede örnek verdi doktor hahaha
canım normalde süt içemiyor musun yoksa az mı içiyorsun çünkü ben hiç süt içemiyorum da merak ettim:))) ama yoğurt yiyorum hergün iki kase herhlde yerine geçer
ozaman yoğurtun bir kasesini yatmadan önce aç karnına ye canım. doktorum süt en güzel emılımı aç karnına alındığınmda yapar demişti. hergun 2 bardak iç dedi. ama ben yatarken 2 sini birden içemıyorum kahvaltıda 1 bardak yatarken 1 bardak içiyorum soğuk soğuk.
kızlar benim diş etlerim kanamaya başladı 2 gündür. doktora gittimde sadece acıma vardı gargara verdi. acaba diş hekımıne mı gitsem. dişlerimden olmak istemıyorum
merhaba eskileri okuyorum daha 625. sayfadayım okumadan geçemiyorum ama okuyunca da sonraki yazıalrı kaçırıyorum herkes sanırım ikinci doktoru bi ziyaret ediyor bende bugun şifa hastanesine gideceğim sanırım sende pendikte oturuyorsun kendi doktorum kız gibi dedi ama hala kesin bişey söylemiyor en yakın randevum da ay sonu o kadar bekleyemiycem sanırım bende ikili ultrasonu yaptırınca da görüşlerini yazarsan hangi hastaneye gittiğini falan sevinirim normalde acıbademe gidiyorum ama sanırım orda 2 li ultrason pahalı olur başka yerde daha uygun olursa orda yaptırırm bende 14,30 da şifaya randevum var umarım herşey normaldir....
Bide bebişim hala kız
canım normalde süt içemiyor musun yoksa az mı içiyorsun çünkü ben hiç süt içemiyorum da merak ettim:))) ama yoğurt yiyorum hergün iki kase herhlde yerine geçer
canım bebeğimi besleyemedim diye üzülme sakın bu senın elınde değilki. bunye meselesi. sen sütünü meyveni sebzenı aksatmadıktan sonra için rahat olsun. doktorlar ileride abartmayalım dıye sert konuşup önlem almaya çalışıyorlar bende evde tartıldım 2 kılo çıktı doktorun tartısında 3 kılo çıktı
merhaba eskileri okuyorum daha 625. sayfadayım okumadan geçemiyorum ama okuyunca da sonraki yazıalrı kaçırıyorum herkes sanırım ikinci doktoru bi ziyaret ediyor bende bugun şifa hastanesine gideceğim sanırım sende pendikte oturuyorsun kendi doktorum kız gibi dedi ama hala kesin bişey söylemiyor en yakın randevum da ay sonu o kadar bekleyemiycem sanırım bende ikili ultrasonu yaptırınca da görüşlerini yazarsan hangi hastaneye gittiğini falan sevinirim normalde acıbademe gidiyorum ama sanırım orda 2 li ultrason pahalı olur başka yerde daha uygun olursa orda yaptırırm bende 14,30 da şifaya randevum var umarım herşey normaldir....
Yok cnm başka doktora gitmedim ben kendi doktorumda devam ediyorum her sefernde kız dedi yine sorduk kız kız dedi dönmez dimi dedim herzmn yanılma payı vardır ama bak görüyomusun hamburger gibi burası dedi
Benim doktorum pendk bölge hastanesinde oraya gidiyorum ben şifadan fiyat almadım ama fiyat aldığım yerleri yazdım sema hastanesinden de fiyat aldım orasıda 390 dedi ama oraya gitmeyi düşünmyrm..
15gün sonra yapılcak bnm detaylı hangi hastaneye gittiğimi ve fiyatını yazarım cnm merk etme..
Telefnda bilgi veriyolarsa açıp sor yinede bi acıbademe istersen..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan..
seyyahım kalsiyum oranın az geliyor bebiş senden çekiyor ,kalsiyumu sadece sütten ,ya da peynirden alamayız,sen kalsiyum ilacı yazdır mutlaka doktoruna.kızlar benim diş etlerim kanamaya başladı 2 gündür. doktora gittimde sadece acıma vardı gargara verdi. acaba diş hekımıne mı gitsem. dişlerimden olmak istemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?