2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok abartmadı 15günde 4 kilo aldıysam bencede fazla
Ama diyorum ya onun tartısı yanlış..
Ben kendi tartımda 1.5-2 kilo almış olarak gözüküyorum..
Zaten eski bi tartısı var
Hee pendik bölgede 200 dediler evet doktorum kendiside söyledi telefonda açıp sordum cd veriyomusunuz diye evet veriyoruz dediler bide 4 boyutluymuş ordaki..
Pendik hosptl 60 detaylı 20 lirada muayne ama 2 boyutluymuş ordaki ve cd vermiyomuş..
Deltayıda aradım oda 150 dedi cd veriyomuş 4 boyutluymuş ordakide..
Bakalım eşim götürürse deltaya orda yaptırcam götürmezse pendik bölgede yaptırırım büyük ihtimalle..
Maltepe telefonda fiyat vermiyo sen gittinmi o günden sonra muayneye fiyat aldınmı belki oradaki fiyat farklıdır :44:

Stres yapma cnm uyuyodur bebişin..
Kntrln ne zmn yakın bi zamandaysa görürsn bebeğini için rahat eder ama evham yapma hissetmyrm diye rahatla biraz hissettirir bebişin kendini merk etme..

kesinlikle cnm yaaaa.AYNEN KATILIYORUMM.

kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?
bende sadece 2li test yaptırdım canım dıgerlerıne gerek yok bence..hem doktorlarda oyle söylüyo zaten
iyim canım oglusumda ii teyzesibebegının kız oldugu kesınleşmiş hadi gözünaydınsütü bende ıcemıyodum da artık içiyorum cok şükür ıcemesemde yogurt yıyorum iki üç kase..sende basla da bi an once kızçeen güzel beslensın anneciğihem dedıgın gıbı nazar degdı sanırım o kadarda masallah dedik ama

canım bi ara bende hissetmıyorum dıye korkmustum cikoata yedım bol bol öksürdüm sonra uzandım oynadı hıssettimsende dene ıstersen belki uyuyodur

kızlar bnm ayrıntılı usg sonucunda fetal prezentasyon baş iledir dıyo bu bebegin esı oluyomus sanırım doktor bilgi vermedıgı ıcın netten arastırdım eger bas degılde makat yazsaymıs o zaman normal dogum degılde kesın sezeryan olmalıymıs ..yanı bu durumda normal dogum yapabılırım ne guzel sevindirik oldumamniyon sıvı yeterlidir dıyo o da güzelbide retroplasental alan normaldır dıyo onu anlayamadım amaneyse ıste onemlı olan normal oldugunapıyım artık kend kendımın doktoru oldum

bugün ugrayıp detaylarıyla soracağım canım sana yazarım tekrar buradan, ben de merak ediyorum, belki burası farklıdır...

Tamam cnm faceden msj atsan daha iyi olur belki burayı takip edemeyebilirim..

Maşallah oğluşuna cnm..
Yok yok artık içicem çok moralim bozulmuştu kısçemi iyi besliyemedim diye yoğurt yemek daha zor şuan benim için sütü daha rahat içebiliyorum..
Ballı süt fln oldumu hele daha kolay gidiyo

bu arada dün sabah konyadaki ebe aradı gebelıgın devam edıyomu dedı bnde evet dedimsonra ama tasındık ordan ben konyada degılım deyınce nee asını olmadınmı dedı bnde hayır daha fırsat olmadı ben buraları bılmıyorum esımde gece calısıyo gıdemedık dedım hemen gıt kayıt yaptır aşınıda ol 20.haftadasın artık dedi esım uyuyo sımdı bırazdan kaldırıyımda gıdelım ayy cok korkuyorum o asıdan:18:

Kaçıncı haftada yaptırdın sen ayrıntılıyı cnm?
En son okuduğumda doktorundan memnun kalmamıştın ama başka doktor bulduğnda ona gösterirsin sonuçlarını ondan dinlersin ne oldğnu..

Korkma tatlım ya niye öyle panik yaptrmışki ebe hanım anlayamadım.
20. haftadan sonra yaptırılınca noluyomş :44:
Bende sağlık ocağndaki doktoru arycaktım arıyım bari aklımda kalmasın onların beni arıyacağı yok..

tetenoz aşısı mı canım benim doktorum aşı yaptırmamı istemiyor gerek yok dedi

yahu kızlar bende süt içemiyorum midem kaldırmıyor , yararlı olan ne varsa istemiyor benim bebişim , ne yapabilirim bu süt işini meyveli süt falan aldım daha beter içemedim.fikriniz varmı ??
diğer bir konuda ben yürüyemiyorum sıcaklardan sebep yürüyüş bandında yürüsemmiki acaba korkuyorum düşersem falan diye Allah muhafazavarmı yürüyeniniz??

Kaçıncı haftada yaptırdın sen ayrıntılıyı cnm?
En son okuduğumda doktorundan memnun kalmamıştın ama başka doktor bulduğnda ona gösterirsin sonuçlarını ondan dinlersin ne oldğnu..

18+5 di sata gore ama usg ye gore 19+4 dü canım..evet oyle yapıcam artık bu gıdecegm doktor cok iyiymiş ole dıyolar ınsallah hosuma gıder bıktım su doktor arama mevzusundan

bende süt içemiyorum henüz ayran ayranlı çorba ve peynirden kalsiyum almaya çalışıyorum ...düzenli yürüyemesem de iftardan sonra akşamları biraz yürüyoruz eşimle oda olmadı evde deli gibi dolanıyorum yürüyüş olsun diye

evet cnm tetenoz aşısı..neden ıstemedı anlamadım canım ama yaptırmak gerekli bana gore..doktorda oyle soylemıstı zaten ..bugun gideyım bakalım nolcak saglık ocagında.

Son düzenleme:

Süt yerine ayran veya yoğurt dene cnm..
Cacık seviyosan cacık yap..
Yürüyüş bende yapmıyorum yaa anca yanımda biri olcak öyle ama tin tiinn yürüycem hızlı hızlıda değil gündüz zaten dışarı çıksam fena oluyorum..
Koşu bandıylada ilgili hiç bi bilgim ve fikrim yok doktoruna sorsan daha iyi olur bence..

18+5 di sata gore ama usg ye gore 19+4 dü canım..evet oyle yapıcam artık bu gıdecegm doktor cok iyiymiş ole dıyolar ınsallah hosuma gıder bıktım su doktor arama mevzusundan

Uff doktor gerçekten sıkıntı yaa kafana göre bulcaksında ilgili olcakta işinde iyi olcakta ooooo

feryadcım doktorun kendine güveniyodur sterilizasyon konusunda o yüzden istememiştir. kardeşimin doktoru da senin doğumunu ben yaptırıcam gerek yok dedi. ama ne olur ne olmaz belki doğumu başkasına yaptırmak zorunda kalırsın dünyanın binbir türlü hali var bence yaptır derim canım

Bu arada ben sağlıkocağını aradım ebeyle görüştüm tetenoz aşısı 20. haftadan sonra dedi yani 21. haftada veya 22. haftada gelsemde olur öylemi dedim evet dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…