- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.101
canım sonunda gittin yazını okudum kilo olayını bence fazla abartmış doktorun ben zayıf bir insandım şimdiye kadar toplam 5 kilo aldım ha baksan belli değil ancak boyuma göre normal kiloma geldim ama doktorum beğeniyor...bu arada ayrıntılı 200 demiş video vs varmıymış, vereceklermiymiş... benimde biliyorsun 5 eylülden sonra olacak doktor 18 inde izne çıkacak...pahalıymış ya 12 tl de muayene ye veriyoruz zaten...kafam karıştı...ama maltepedeki ayrıntılıda gayet başarılılardı onu biliyorum
kızlar bebeğim 2 gündür doğru düzgün oynamıyor acaba biraz streslıydım ondanmı az öncede yerımden kalkarken biraz hızlı kalktım sanırım aniden yanı sağ yanıma kramp girdi çok kötüü acaba oğlumu neden hissetmıyorum
gunaydınlar.......
benımde cumartesı randevum var...hem cok merak edıorum hem cok korkuorum..ıns. hersey yolundadır....aramızda angelsounds alan var mı bu arada?
ayy ne uyuzmuş o yaa..ben kesin kavga ederdim..burdada öyleler canım..bıkmışlar hayattan sanki..insan heycanla gidiyor..tüm heyecanını alıveriyorlar..uyuz hepsi de..al bunları özele koy..tam tersi olurlar..ama bazı özel hastanedikilerde zoraki yapmacık oluyorlar onlara da gıcık oluyorum..
Yok abartmadı 15günde 4 kilo aldıysam bencede fazla
Ama diyorum ya onun tartısı yanlış..
Ben kendi tartımda 1.5-2 kilo almış olarak gözüküyorum..
Zaten eski bi tartısı var
Hee pendik bölgede 200 dediler evet doktorum kendiside söyledi telefonda açıp sordum cd veriyomusunuz diye evet veriyoruz dediler bide 4 boyutluymuş ordaki..
Pendik hosptl 60 detaylı 20 lirada muayne ama 2 boyutluymuş ordaki ve cd vermiyomuş..
Deltayıda aradım oda 150 dedi cd veriyomuş 4 boyutluymuş ordakide..
Bakanlım eşim götürürse deltaya orda yaptırcam götürmezse pendik bölgede yaptırırım büyük ihtimalle..
Maltepe telefonda fiyat vermiyo sen gittinmi o günden sonra muayneye fiyat aldınmı belki oradaki fiyat farklıdır :44:
bugün ugrayıp detaylarıyla soracağım canım sana yazarım tekrar buradan, ben de merak ediyorum, belki burası farklıdır...
bende sadece 2li test yaptırdım canım dıgerlerıne gerek yok bence..hem doktorlarda oyle söylüyo zatenkızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?
iyim canım oglusumda ii teyzesi
Selam kızlar nasılsınız ben geldim doktordann..
Biraz fazla kilo almışım doktorumun tartısına göre ama bence onun tartısı yanlış çnkü bnm tartım 1.5-2 kilo aldığımı söylüyo benimki dijital onun tartısı 4 kilo aldığımı söylüyo
Bide eksik tartıyomuş en iyisi ben ona bitane tartı alıp hediye ediyim
Neyse gelelim muaynede olanlara bebişimi gördm ama kilo muhabbetnden dolayı moralim bozulmuştu bi sonra ölçümleri yapıldı haftasına göre normal fakat kendini beslediğin gibi bebeği besleyememişsin dedi
Göbeği 1 hafta gerideymiş.. Öteki gittiğimde de 1 hafta öndeydi nazara geldi bebişim..
Hergün 1 kase kiraz sabah akşam 1 bardak süt günde 1 bardak et suyu dedi..
Iyk et suyunu içemem içmem için söylediyse orasını sormadım gerçi ama..
Üzüldüm tabi vicdan azabı çekiyorum bebişimi besliyemedim diye hemen gittim süt aldım içtim..
Kasık ağrılarım için iğnen her zmn çantanda bulunsun dedi..
Tatile gidebilrsin bi sakıncası yok dedi..
Detaylı ultrson için 15gün sonraya gün al dedi..
Benim gittiğim hastanede 200tl ye yapıyolarmış..
Kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidebilrsn ddi ama orda da yer bulabiliceğimi sanmıyorum..
Pendik hosptl 60tlymiş +20tl muayne 80e geliyo ama 2 boyutluymuş ultrsonu ve cd vermiyomuş..
Delta hosptl 150tl 4 boyutlu cd veriyomuş bakalım ya deltaya gidicem yada pendik bölge hastanesinde yaptırcm..
Kilona dikkat et dedi hamuru,tuzu kes dedi..
Bide bebişim hala kız
Ultrsonda bakarken gösterdi bak burda görüyomusn hambrger gibi burası diyede örnek verdi doktor hahaha
kızlar bebeğim 2 gündür doğru düzgün oynamıyor acaba biraz streslıydım ondanmı az öncede yerımden kalkarken biraz hızlı kalktım sanırım aniden yanı sağ yanıma kramp girdi çok kötüü acaba oğlumu neden hissetmıyorum
bugün ugrayıp detaylarıyla soracağım canım sana yazarım tekrar buradan, ben de merak ediyorum, belki burası farklıdır...
iyim canım oglusumda ii teyzesibebegının kız oldugu kesınleşmiş hadi gözünaydın sütü bende ıcemıyodum da artık içiyorum cok şükür ıcemesemde yogurt yıyorum iki üç kase..sende basla da bi an once kızçeen güzel beslensın anneciği hem dedıgın gıbı nazar degdı sanırım o kadarda masallah dedik ama
kızlar bnm ayrıntılı usg sonucunda fetal prezentasyon baş iledir dıyo bu bebegin esı oluyomus sanırım doktor bilgi vermedıgı ıcın netten arastırdım eger bas degılde makat yazsaymıs o zaman normal dogum degılde kesın sezeryan olmalıymıs ..yanı bu durumda normal dogum yapabılırımne guzel sevindirik oldum amniyon sıvı yeterlidir dıyo o da güzel bide retroplasental alan normaldır dıyo onu anlayamadım ama neyse ıste onemlı olan normal oldugu napıyım artık kend kendımın doktoru oldum
bu arada dün sabah konyadaki ebe aradı gebelıgın devam edıyomu dedı bnde evet dedimsonra ama tasındık ordan ben konyada degılım deyınce nee asını olmadınmı dedı bnde hayır daha fırsat olmadı ben buraları bılmıyorum esımde gece calısıyo gıdemedık dedım hemen gıt kayıt yaptır aşınıda ol 20.haftadasın artık dedi esım uyuyo sımdı bırazdan kaldırıyımda gıdelım ayy cok korkuyorum o asıdan:18:
bu arada dün sabah konyadaki ebe aradı gebelıgın devam edıyomu dedı bnde evet dedimsonra ama tasındık ordan ben konyada degılım deyınce nee asını olmadınmı dedı bnde hayır daha fırsat olmadı ben buraları bılmıyorum esımde gece calısıyo gıdemedık dedım hemen gıt kayıt yaptır aşınıda ol 20.haftadasın artık dedi esım uyuyo sımdı bırazdan kaldırıyımda gıdelım ayy cok korkuyorum o asıdan:18:
Kaçıncı haftada yaptırdın sen ayrıntılıyı cnm?
En son okuduğumda doktorundan memnun kalmamıştın ama başka doktor bulduğnda ona gösterirsin sonuçlarını ondan dinlersin ne oldğnu..
yahu kızlar bende süt içemiyorum midem kaldırmıyor , yararlı olan ne varsa istemiyor benim bebişim , ne yapabilirim bu süt işini meyveli süt falan aldım daha beter içemedim.fikriniz varmı ??
diğer bir konuda ben yürüyemiyorum sıcaklardan sebep yürüyüş bandında yürüsemmiki acaba korkuyorum düşersem falan diye Allah muhafazavarmı yürüyeniniz??
tetenoz aşısı mı canım benim doktorum aşı yaptırmamı istemiyor gerek yok dedi
yahu kızlar bende süt içemiyorum midem kaldırmıyor , yararlı olan ne varsa istemiyor benim bebişim , ne yapabilirim bu süt işini meyveli süt falan aldım daha beter içemedim.fikriniz varmı ??
diğer bir konuda ben yürüyemiyorum sıcaklardan sebep yürüyüş bandında yürüsemmiki acaba korkuyorum düşersem falan diye Allah muhafazavarmı yürüyeniniz??
18+5 di sata gore ama usg ye gore 19+4 dü canım..evet oyle yapıcam artık bu gıdecegm doktor cok iyiymiş ole dıyolar ınsallah hosuma gıder bıktım su doktor arama mevzusundan
tetenoz aşısı mı canım benim doktorum aşı yaptırmamı istemiyor gerek yok dedi
Uff doktor gerçekten sıkıntı yaa kafana göre bulcaksında ilgili olcakta işinde iyi olcakta ooooo
aynen valla yaa sorma:26:ama bu seferki doktor batmandaki en ıyı doktormus artık bundan baska da aramam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?