- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.121
dün sordum ben önermiyorum sadece bağ bahçe toprakla uğraşan insanlara öneriyorum bu durumu dedi...doktorum alanında uzman şimdiye kadar araştırıp soruşturmadan acaba demeden gittiğim tek doktor bu nedenle onu dinlemeyi düşünüyorum bende ...eminim ki ne öneriyor ve önermiyorsa bir bildiği var ...evet cnm tetenoz aşısı..neden ıstemedı anlamadım canım ama yaptırmak gerekli bana gore..doktorda oyle soylemıstı zaten ..bugun gideyım bakalım nolcak saglık ocagında.
feryadcım doktorun kendine güveniyodur sterilizasyon konusunda o yüzden istememiştir. kardeşimin doktoru da senin doğumunu ben yaptırıcam gerek yok dedi. ama ne olur ne olmaz belki doğumu başkasına yaptırmak zorunda kalırsın dünyanın binbir türlü hali var bence yaptır derim canım
Bu arada ben sağlıkocağını aradım ebeyle görüştüm tetenoz aşısı 20. haftadan sonra dedi yani 21. haftada veya 22. haftada gelsemde olur öylemi dedim evet dedi..
dün sordum ben önermiyorum sadece bağ bahçe toprakla uğraşan insanlara öneriyorum bu durumu dedi...doktorum alanında uzman şimdiye kadar araştırıp soruşturmadan acaba demeden gittiğim tek doktor bu nedenle onu dinlemeyi düşünüyorum bende ...eminim ki ne öneriyor ve önermiyorsa bir bildiği var ...
canım olabilir dediğin ama doktorum olmasa da doğum yapacağım yer yine mecburen doktorumun çalıştığı yer biliyorsundur belki tüp bebek yönetmeliğine göre tüp bebekle gebe kalındığınında tüp bebek yapılan merkez doğuma kadar seni takip etmek zorunda...
dün sordum ben önermiyorum sadece bağ bahçe toprakla uğraşan insanlara öneriyorum bu durumu dedi...doktorum alanında uzman şimdiye kadar araştırıp soruşturmadan acaba demeden gittiğim tek doktor bu nedenle onu dinlemeyi düşünüyorum bende ...eminim ki ne öneriyor ve önermiyorsa bir bildiği var ...
canım olabilir dediğin ama doktorum olmasa da doğum yapacağım yer yine mecburen doktorumun çalıştığı yer biliyorsundur belki tüp bebek yönetmeliğine göre tüp bebekle gebe kalındığınında tüp bebek yapılan merkez doğuma kadar seni takip etmek zorunda...
canım ben asıl kayıt yaptırmak ıcın gıdecm bıde ebeden kilon nıye düştü dıye azar yedimvalla burdakı doktorlardan iyi ilgilendı telde bıle
Belki ordaki ebe de ilgilidir fazlasıyla..
Uff gittikce kafam karışıyo benim hee..
Şimdi doktoru aradım söylediği yerlerden birinde 2 boytluymuş ultrson ve cd vermiyolarmış dedim asistanına doktora cdyimi getirmem lazım dedim..
Oda hayır raporu getirceksiniz 2 boyutlu demiyceksiniz 2. düzey ultrson diyceksiniz dedi..
4 boyutlu olmuyomu yani o zmn ayyy yitir yaa hiç bişey yaptırmıycam en sonunda o olcak haa
seyyahım kalsiyum oranın az geliyor bebiş senden çekiyor ,kalsiyumu sadece sütten ,ya da peynirden alamayız,sen kalsiyum ilacı yazdır mutlaka doktoruna.
ben bir gün içinde bir kase yoğurt yiyorum ,300 gram ayran içiyorum ,kaşarlı tost yapıyorum sabahtan,günlük aldığım kalsiyum oranı 3 bardak sütü geçiyor direk süt içemiyorum ama kalsiyum barındıran herşeydne tüketmeye çalışıyorum .diş etim kabarınca kalsiyum ilacı aldım geçti şimdi ama yoğurt ve ayran ,peynir ,hergün haşlanmış yumurta,tuzlu yer fıstığı aldım ,kuru incir aldım,2 günde bir cacık yapıyorum ,marul yıkayıp ele alıp yiyorum ,şimdilik pek paylaşmadım ama nohut,fasulye,bargunya haşlıyorum her gün bir çay bardağı yiyorum .dışardayken de mutlaka 1-2 top dondurma yiyorum. bugün sabah tartıldım 60 kilo olmuşum .
zayıflayıp geri aldığımı düşünürseniz ,5 kg almışım ,hamile kaldığım kilo üzerinden düşünürsek 2 kg almşım görünüyor.cumartesi rutin kontrolüm ve aşım var bakalım doktorum ne diyicek .
niye kızıyon kız ben doktoruna bişey soylemedım canım sadece BANA GÖRE dedim fikrimi belirttim ..elbetteki doktorun bi bildigi vardır
Selamlarr annişlerimmmmmmmmmm nasılsınızzz kuzularınız nasıll?????????
evt canım aynene ole bnm yaptırdıgım 2.düzeydi sanırım renklı degıldı gercı gormedım ama
yok kız ne kızmasısadece doktorum hakkında açıklama yaptım her zaman herkese söylediğim şeyler bunlar ...
aşıyı da hemşire doktoruna sor demişti bazı kadın doğumcular yaptırmayabiliyorlarmış da ondan
Selam hoşgeldinn..
Ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
Şimdi netten biraz baktm 2. düzey bu detaylı ultrsona deniyomuş..
2 boyutlu,3 boyutlu,4 boyutlu farketmiyomuş..
Ama cd de almak istiyodum ben orası cd vermiyomuş uf bakalım eşim gelsinde bi onunlada konuşym barii..
Arkadaşlar 4. Aydan itibaren kullandığınız ilaçları yazarmısınız lütfen beni bilgilendirirmisinizzzzzzzzzz canlarrrrımm bekliyorum ne ilacı ve ismini yazarsanız sevinirimmm
Arkadaşlar 4. Aydan itibaren kullandığınız ilaçları yazarmısınız lütfen beni bilgilendirirmisinizzzzzzzzzz canlarrrrımm bekliyorum ne ilacı ve ismini yazarsanız sevinirimmm
konus canım konus benım esım her seye hayır ne gerek var dedıgı ıcın ben konusamıyorum ne güzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?