2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm tetenoz aşısı..neden ıstemedı anlamadım canım ama yaptırmak gerekli bana gore..doktorda oyle soylemıstı zaten ..bugun gideyım bakalım nolcak saglık ocagında.
dün sordum ben önermiyorum sadece bağ bahçe toprakla uğraşan insanlara öneriyorum bu durumu dedi...doktorum alanında uzman şimdiye kadar araştırıp soruşturmadan acaba demeden gittiğim tek doktor bu nedenle onu dinlemeyi düşünüyorum bende ...eminim ki ne öneriyor ve önermiyorsa bir bildiği var ...

canım olabilir dediğin ama doktorum olmasa da doğum yapacağım yer yine mecburen doktorumun çalıştığı yer biliyorsundur belki tüp bebek yönetmeliğine göre tüp bebekle gebe kalındığınında tüp bebek yapılan merkez doğuma kadar seni takip etmek zorunda...

Bu arada ben sağlıkocağını aradım ebeyle görüştüm tetenoz aşısı 20. haftadan sonra dedi yani 21. haftada veya 22. haftada gelsemde olur öylemi dedim evet dedi..

canım ben asıl kayıt yaptırmak ıcın gıdecm bıde ebeden kilon nıye düştü dıye azar yedimvalla burdakı doktorlardan iyi ilgilendı telde bıle

Son düzenleme:

niye kızıyon kız ben doktoruna bişey soylemedım canım sadece BANA GÖRE dedim fikrimi belirttim ..elbetteki doktorun bi bildigi vardır

anladım hayatım o zaman sorun yok

Uff gittikce kafam karışıyo benim hee..
Şimdi doktoru aradım söylediği yerlerden birinde 2 boytluymuş ultrson ve cd vermiyolarmış dedim asistanına doktora cdyimi getirmem lazım dedim..
Oda hayır raporu getirceksiniz 2 boyutlu demiyceksiniz 2. düzey ultrson diyceksiniz dedi..
4 boyutlu olmuyomu yani o zmn ayyy yitir yaa hiç bişey yaptırmıycam en sonunda o olcak haa

evt canım aynene ole bnm yaptırdıgım 2.düzeydi sanırım renklı degıldı gercı gormedım ama

canım günde 2 bardak süt 1 kase ev yoğurdu tüketiyorum. ayranı caciğı hiç saymadım eşim bayılırım oyuzden sürekli olur evde. ama ben yeşillik yemıyorum oldum olası salata yapmaya üsenmişimdir 2 kişi için yoğurt yada cacık koyuverrim sofraya. kalabalıkta yenıyo salata .. bagilagil de yaparım . bu arada piyaz şeklınde yiyebilirim onları da iyi fikir. dondurma zaten hiç düşmuyo elımızden.hersabah peynir yıyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ama biekılde peynir yıyorum. yumurtayı aksatıyorum malesef ona dikkat etmem lazım. bide et yıyemıyorum malesef. balık mevsimi zaten kapandı. nadıren tavuk yıyebiliyorum oda eşim yaparsa dışardakılermidemı bulandırıyo.

acaba bunlara rağmen hala az mı gelıyor kı kalsıyumum. yada benım oğlanınkemıklerı demir gibi olacak galıba hepsini çekıp bana bırakmadığına göre . bu arada canım benım kullandığım decavitte de kalsıyum var ama kaç mg bilmıyorum yarın bakıp söyleyeyım. senın kalsiyum hapın kaç mg dı?

niye kızıyon kız ben doktoruna bişey soylemedım canım sadece BANA GÖRE dedim fikrimi belirttim ..elbetteki doktorun bi bildigi vardır

yok kız ne kızması sadece doktorum hakkında açıklama yaptım her zaman herkese söylediğim şeyler bunlar ...
aşıyı da hemşire doktoruna sor demişti bazı kadın doğumcular yaptırmayabiliyorlarmış da ondan

Selamlarr annişlerimmmmmmmmmm nasılsınızzz kuzularınız nasıll?????????

Selam hoşgeldinn..
Ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?

evt canım aynene ole bnm yaptırdıgım 2.düzeydi sanırım renklı degıldı gercı gormedım ama

Şimdi netten biraz baktm 2. düzey bu detaylı ultrsona deniyomuş..
2 boyutlu,3 boyutlu,4 boyutlu farketmiyomuş..
Ama cd de almak istiyodum ben orası cd vermiyomuş uf bakalım eşim gelsinde bi onunlada konuşym barii..

Arkadaşlar 4. Aydan itibaren kullandığınız ilaçları yazarmısınız lütfen beni bilgilendirirmisinizzzzzzzzzz canlarrrrımm bekliyorum ne ilacı ve ismini yazarsanız sevinirimmm

konus canım konus benım esım her seye hayır ne gerek var dedıgı ıcın ben konusamıyorum ne güzel valla

Arkadaşlar 4. Aydan itibaren kullandığınız ilaçları yazarmısınız lütfen beni bilgilendirirmisinizzzzzzzzzz canlarrrrımm bekliyorum ne ilacı ve ismini yazarsanız sevinirimmm

gyno ferro demır ılacı ve decavıt vıtamın ılacı cnm baskada yok..

Elevit kullanıyorum bitek cnm başka bi ilaç vermedi daha doktorum..

konus canım konus benım esım her seye hayır ne gerek var dedıgı ıcın ben konusamıyorum ne güzel valla

Eşim merakla o detaylıyı bekliyo kime benzediğini görücekmiş çatlıyo meraktan..
Tabi konuşulur bizde herşey ya en sonunda beni bezdirir onun dediği olur yada o gün tersimdeysem ne derse desin fikrim değişmez bnm dediğim olur
Bu tip kararsız kaldığım konularda genelde birlikte karar veriyoruz karar vermiş olsam çoktan randevuyu almıştım ben

neyse canlar ben hazırlanıyım kocamı kaldırıyım eger bunada ne gerek var derse veya başka gıcık edecek bi laf solerse valla kıyametı koparacam görüşürüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…