- 20 Ağustos 2008
- 989
- 500
- 103
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.141
neyse canlar ben hazırlanıyım kocamı kaldırıyım eger bunada ne gerek var derse veya başka gıcık edecek bi laf solerse valla kıyametı koparacamgörüşürüüz
neyse canlar ben hazırlanıyım kocamı kaldırıyım eger bunada ne gerek var derse veya başka gıcık edecek bi laf solerse valla kıyametı koparacamgörüşürüüz
slm arkadaşlar bugün net kesikti bütün gün.yeni geldi.geçmişi henüz okuyamadım.ben dün üçlü test yapmıştım ama sonuçlardan birşey anlamadım..aranızda sonuçlarını alan bu konuda bilgisi olan varmı.c.tesi doktora gideceğim ama ne bileyim içime kurt düştü korku girdi...ne demek istiyor hiç anlamadım...
erken hiiseden anneler sonra bi kaç gün oynamayınca telaşa kapılmasınlar diye bi yazı okumuştum tam olarak oynamalar zaten 20. haftadan sonra o zmaan ehrgün kontrol edin diyorlar oynayıp oynamadıgını içini ferak tut canım bencekızlar bebeğim 2 gündür doğru düzgün oynamıyor acaba biraz streslıydım ondanmı az öncede yerımden kalkarken biraz hızlı kalktım sanırım aniden yanı sağ yanıma kramp girdi çok kötüü acaba oğlumu neden hissetmıyorum
bende şimdi acıbademi aradım iki çeşit ultrason söyledi biri 850 tl diğeri 964 tl bi an yutkumdum sonra
Uff gittikce kafam karışıyo benim hee..
Şimdi doktoru aradım söylediği yerlerden birinde 2 boytluymuş ultrson ve cd vermiyolarmış dedim asistanına doktora cdyimi getirmem lazım dedim..
Oda hayır raporu getirceksiniz 2 boyutlu demiyceksiniz 2. düzey ultrson diyceksiniz dedi..
4 boyutlu olmuyomu yani o zmn ayyy yitir yaa hiç bişey yaptırmıycam en sonunda o olcak haa
Ben 3lü yaptırmadım cnm yaptırmak istemedim doktorum o zmn AFP yaptıralım dedi..
Sanırım AFP 2li testte yapılanların dışında 3lüde bakılan bi değer..
Diğer değerler 2lide bakılanların aynısı tabi yanlış bilmiyosam..
Benim doktorumun dediğine görede AFP 20nin altındaysa riskli durum var demektir benimki 20nin üstündeydi senin AFP değerin kaç?
bende şimdi acıbademi aradım iki çeşit ultrason söyledi biri 850 tl diğeri 964 tl bi an yutkumdum sonra
dedimki benim yatarak tedavi sigortam var indirim oluyo heralde dimi çünkü muayene de de indirim alıyorum 200 ken 95 ödüyorum sonra hesapları fiyatlar 340 tl ve 386 tl ye düştü çok sevindim madem senin verdiğin fiyatlarla da pek fark yok eğer doktor isterse sanırım acıbademi tercih edicem ama belkide hiç istemez doktorun odasındaki ultrason renkli değil ama acayip detaylı inşallah istemez de bi muayene parasına sıyırırım bu işten sanırım bu daha pahalı olan 12 hafatdan önceki gebelikler içinmiş 340 olan 12 hafta sonrası içinmiş
canım benim AFP 20 olarak var..
gyno ferro demır ılacı ve decavıt vıtamın ılacı cnm baskada yok..
yahu kızlar bende süt içemiyorum midem kaldırmıyor , yararlı olan ne varsa istemiyor benim bebişim , ne yapabilirim bu süt işini meyveli süt falan aldım daha beter içemedim.fikriniz varmı ??
diğer bir konuda ben yürüyemiyorum sıcaklardan sebep yürüyüş bandında yürüsemmiki acaba korkuyorum düşersem falan diye Allah muhafazavarmı yürüyeniniz??
Elevit kullanıyorum bitek cnm başka bi ilaç vermedi daha doktorum..
Eşim merakla o detaylıyı bekliyo kime benzediğini görücekmiş çatlıyo meraktan..
Tabi konuşulur bizde herşey ya en sonunda beni bezdirir onun dediği olur yada o gün tersimdeysem ne derse desin fikrim değişmez bnm dediğim olur
Bu tip kararsız kaldığım konularda genelde birlikte karar veriyoruz karar vermiş olsam çoktan randevuyu almıştım ben
canım üzülme,
benim kardeşim içinde riskli demişlerdi.bebeğin bacağı kısa falan demişti doktorun biri.
başka hastaneye de( çapa ya gitmişlerdi ) gittiler test yaptırdılar muayene oldu.doktor hiç bişey yok sapasağlam demişti.
maşallah canavar gibi bi yiğenim var.9,5 yaşında şimdi cadı.
bu durumlarda sakın bir doktorun dediğine güvenme.başka yerlerede git mutlaka.ozaman çektiğimiz sıkıntılar üzüntüler yanımıza kaldı okadar.sende içini ferah tut ve başka doktorlara da danış mutlaka..
MErhaba kızlar. Umarım bebişleriniz iyidir.
Sizlere 2 sorum olucak.
Birincisi; suan 14+5 haftalık hamişim yarın esimle gidicez doktora cinsiyetini soyler mi sizce?
İkincisi; bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye baslayanlarınız var mı aranızda. Cok heycanlıyım bir an once tekmelesin istiyorum annesini =)
MErhaba kızlar. Umarım bebişleriniz iyidir.
Sizlere 2 sorum olucak.
Birincisi; suan 14+5 haftalık hamişim yarın esimle gidicez doktora cinsiyetini soyler mi sizce?
İkincisi; bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye baslayanlarınız var mı aranızda. Cok heycanlıyım bir an once tekmelesin istiyorum annesini =)
yahu kızlar bende süt içemiyorum midem kaldırmıyor , yararlı olan ne varsa istemiyor benim bebişim , ne yapabilirim bu süt işini meyveli süt falan aldım daha beter içemedim.fikriniz varmı ??
diğer bir konuda ben yürüyemiyorum sıcaklardan sebep yürüyüş bandında yürüsemmiki acaba korkuyorum düşersem falan diye Allah muhafazavarmı yürüyeniniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?