2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar bugün net kesikti bütün gün.yeni geldi.geçmişi henüz okuyamadım.ben dün üçlü test yapmıştım ama sonuçlardan birşey anlamadım..aranızda sonuçlarını alan bu konuda bilgisi olan varmı.c.tesi doktora gideceğim ama ne bileyim içime kurt düştü korku girdi...ne demek istiyor hiç anlamadım...

Ben 3lü yaptırmadım cnm yaptırmak istemedim doktorum o zmn AFP yaptıralım dedi..
Sanırım AFP 2li testte yapılanların dışında 3lüde bakılan bi değer..
Diğer değerler 2lide bakılanların aynısı tabi yanlış bilmiyosam..
Benim doktorumun dediğine görede AFP 20nin altındaysa riskli durum var demektir benimki 20nin üstündeydi senin AFP değerin kaç?

bende sağlık ocağını aradım cuma gününe tetanoz aşısı için gün vermiştiniz öncesind eyapmam gerekn bişey varmı dedim. yok sadece yapılan testlerını getir buraya işleyelım dedi. sabah saatlerinde gelsem olurmu sonra tekrar işe gidecem dedim 12ye kadar gelebilirsin dedi. inşallah ağrım sızım olmazda boşuna izin almak zorunda kalmam.

erken hiiseden anneler sonra bi kaç gün oynamayınca telaşa kapılmasınlar diye bi yazı okumuştum tam olarak oynamalar zaten 20. haftadan sonra o zmaan ehrgün kontrol edin diyorlar oynayıp oynamadıgını içini ferak tut canım bence
bende hala ani kalkmalarımı kesemedim bi an kalkıyorum sonra canım yanıyo hatırlıyorum ama hala hamile gibi davranmıyorum
bende şimdi acıbademi aradım iki çeşit ultrason söyledi biri 850 tl diğeri 964 tl bi an yutkumdum sonra
dedimki benim yatarak tedavi sigortam var indirim oluyo heralde dimi çünkü muayene de de indirim alıyorum 200 ken 95 ödüyorum sonra hesapları fiyatlar 340 tl ve 386 tl ye düştü çok sevindim madem senin verdiğin fiyatlarla da pek fark yok eğer doktor isterse sanırım acıbademi tercih edicem ama belkide hiç istemez doktorun odasındaki ultrason renkli değil ama acayip detaylı inşallah istemez de bi muayene parasına sıyırırım bu işten sanırım bu daha pahalı olan 12 hafatdan önceki gebelikler içinmiş 340 olan 12 hafta sonrası içinmiş

canım benim AFP 20 olarak var..

aşağı katta kadın doğumcu doç.vardı dayanamadım gidip tahlillerimi gösterdim.normal dedi ama amniyosentezde yaptırmak istersen yapabilirsin dedi sınırda dedi 16 haftalık olduğunu öğrenince söyledi.birde 5.ayda anormalik dedi sanırsam unuttum hemen öyle bir test yaptırmam lazım mış.
biraz rahatladım ama genede doktoruma daha ayrıntılı sorurum artık...

Oyyy ilk fiyatlar ne öyleeeeeeeee
Belki istemez doktorun ama fiyat farklı var cnm yaa bnm gittiğim hastane 200'e yapıyo delta 150'ye yapıyo pendik hosptl muayne dahil 80'e yapıyo..
Tabi yine sen bilirsin..
Bana pahalı geldi bnm fiyat aldıklarım arasınden en pahalısı sema hastanesi oda 390 dedi.

canım benim AFP 20 olarak var..

20nin altında değil işte bi sıkıntı yok o zmn tabi doktoruna göster değerlerini cnm o hepsine bakıp değerlendirir..
Netten falan araştrp kafanı karıştırma..
Ne zmn gidiceksin sonuçları göstermeye?
Ben sonuçları alır almaz göstermeye gidiyorum..

MErhaba kızlar. Umarım bebişleriniz iyidir.

Sizlere 2 sorum olucak.
Birincisi; suan 14+5 haftalık hamişim yarın esimle gidicez doktora cinsiyetini soyler mi sizce?
İkincisi; bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye baslayanlarınız var mı aranızda. Cok heycanlıyım bir an once tekmelesin istiyorum annesini =)

Misspoem aynı sıkıntı ben de de var üstelik ben üçüz hamileyim.
Sütü ne güzel içerken şimdi hiç içemiyorum, aromalı sütü denedim dün en sonunda içebildim ama katkı var diye emin dedediğim.

Her gün yarım saat yürümem lazım ama ben işden eve gidip bayılıyorum bu sıcaklarda yatıyorum kalkamıyorum .( Evde koşu bantı var onla yürüsem diyorum çünkü çok kilo almaktan korkuyorum, ondan da düşerim filan diye korkuyorum böyle iki arada bir derede kaldım.

cnm benim arkadaşta detaylıya girmişti birşey belli olmuyordu renkli ultrsyonda kime benzediği belli oluyor ayrıntılı ultrsyon başka birşey sanırım elinde bir çok kağıt vardı ama bebek belli bile değildi bende anlamadım

çok tsk ederim ilginize kızlarr şimdi daha iyiyim ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum

Kızlar bu arada bizim üçüncü bebeğimizin de cinsiyeti belli oldu :)))

2 prense 1 prenses kız kardeş geliyor :))))))))))))))

İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.

Son düzenleme:

yok cnm hissedenlermiz var ama 17. ve 18. haftadalar bende sat göre 16+4 ama ultrsyona göre 17+5 ama bende pek birşeyler hissetmiyorum şuan birşeyler pıt pıt ediyor ama omu bilemiyorum

Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..
Eğer uygun pozisyonda durursa bebişn cinsiyet tahmininde bulunabilr doktorun ama 4. aydan önce yapılan tahminlerde yanılma payı vardır diyo bnm doktorum hep..
Gerçi hala ufakta olsa yanılma payı var diyo ya neyse
Tekmeleride kişiden kişiye değişiyo cnm yaa 16. haftasında hissedende var hissedemeyende var..
Genel olarak ilk hamilelikse 18-20. haftalarda hissedilir deniliyo..

Yürüme bandında yürümemi doktorum yasakladı benim tatlım. denge sorunumuz olabilirmiş ve düşebilirmişiz. bence açık havada yürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…